|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2851 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
Cytat:
Sto lat dla perełki Twojej ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2852 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
hej
![]() u nas pogoda fatalna, a my niedawno wstalismy ![]() a myslalam, ze dzis sie wystoje ![]() http://pokazywarka.pl/jzeukp-2/ laseczki prosze o golsy, bo malo nas i spadam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2853 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziękujemy ![]() a to jedną kropelke wkraplałaś do oczka ? i nic jej sie nie stało po tej soli fizjologicznej? troche sie boje a tak sobie śpika moja niunia kochana ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2854 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
słodziutko ![]() WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NIEJ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2855 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no ja tez myślałam że wczoraj ale na suwaczku pokazuje że dziś ma cztery miesiące i sama nie wiem jak to liczyć
![]() ![]() |
![]() |
#2856 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mojej też czasem się spocą stopki czy rączki, ale to chyba normalne ![]() Domi zagłosowane ![]() Pietrusia moja też jeszcze raczej śpi na pleckach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2857 |
Zakorzenienie
|
Aniuuulka jaka ona kochana!
Ja nie wiem... 4tą noc mi się dziecko wyspać nie daje.... budzi się od kolacjo ok 18.30 o 21.30-22 a potem o 2 i 4 i wyje jak nie wiem. Z trudem go usypiam...no i spi już koło mnie... Ech akrmie go ok 2... przedtem budził się ok 23,24 a potem 4-5 ![]() Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2010-05-01 o 12:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2858 |
Zakorzenienie
|
Zebra wspolczuje Ci :/
![]() Moja jak zasnie o 20.30 to do 6 spi. Tylko, ze u nas (jak juz nieraz pisalam) w dzien zero spania ![]() eeeehhh jestem zła w zwiazku z tym weselem. Miesiac zostal, malo zalatwione, tesciowie daja d***y. O tym w klubie pozniej napisze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2859 |
Zakorzenienie
|
Domi nie wiem ale mam dość... Wkurza mnie to strasznie! A w dzień jak nie pośpi to jest nie do zniesienia! Tylko wyje i jęczy póki się go nie uśpi. No i od tej 4 jak go usypiam na rękach bo wyje... to śpi do 5.30 i ja mam dość.. Nie wiem o co mu chodzi! W dzień jest normalnie- je co 2,5 -3 h. Kleik nam guzik daje... A ryzowego mu nie dam przy jego problemach zkupą po żelazie. Jeszcze jedna taka noc i nie wytrzymam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2860 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wspólczuje Ci ![]() A na macie go kladziesz?moze znajdź mu jakies zajecie, cos innego, wlacz karuzele, nie wiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2861 |
Wtajemniczenie
|
mamusie byłam ostatnio u lekarza i przepisala nam CEBION MULTI kazała dawać 3 kropelki dziennie ale jak i z czym to podawać to juz nie powiedziała.
a Wy też to podajecie? jak tak to na co to jest i jak podajecie to swoim maluszkom?
![]() |
#2862 |
Zakorzenienie
|
Ja podaję 5 kropelek na łyżeczce z mlekiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja podaje. Praktycznie od poczatku. Tylko ze mi kazala 5 kropel. Wyciskam te 5 kropelek na lyzeczke, troszke mleczka z piersi i daje to Polusi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2864 |
Zakorzenienie
|
100 latek dla jubilatów dla których zabrakło dnia w kalendarzu
![]() ![]() ![]() i zięcia mojego ![]() ![]() i dla dzisiejszego jubilata - ![]() ![]() Od wczoraj do teraz miałam awarię internetu - ale mnie koleś z obsługi technicznej wkurzył - kazał mi tworzyć cuda wianki, odinsalowywać modemy itp.... a okazało się, że wina była ewidentnie po ich stronie ![]() ![]() Lecę Was nadrabiać i poklikać konkursy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2865 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zeberko współczuję, moja ostatnio tylko dała nam popalić w nocy co nie spała od 2.00 do 4.30 ale tak to śpi ładnie nie mogę narzekać. nawet w dzień nie mozesz z nim sie położyć? kurcze musisz być już wykończona, może go coś boli? ale kurcze teraz co? a może spróbuj dać mu czopka na uspokojenie? masz jakieś? i zobacz jak bedzie po czopku, one przecież nie zaszkodzą mu a moze bedzie lepiej ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Cytat:
DOMI I ZEBERKO dzięki za odpowiedzi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2866 |
Zakorzenienie
|
Najpierw myślałam, że to po szczepieniu, bo w tą noc się zaczęło... ale 4 dni juz minęły i nada tak robi... co ma go boleć jak nie napina brzuszka... sypia ale na rękach... tak jak w dzień się zachowuj jak się uśpić nie może... ale gorzej
to mały jak spał po wizycie u ortopedy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2867 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a dziąsełka oglądałaś? może ząbkuje a jak nie to mi nic do głowy nie przychodzi czemu miałby taki problem ze spaniem ![]() a zdjęcia super ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2868 |
Zakorzenienie
|
Aniulka ma opuchnięte ale nic nie pokzało się do tej pory... W dzień tak wyje mi prawie przy karzdym usypianiu... Jeszcze myśle o tym całym skoku albo żelazie ale nie wygląda na to żeby bolało go coś...
Dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2869 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i drugi raz dziś juz mi usnęła niech jeszcze pod wieczór przyśnie to czuje że w nocy nie pośpie smaruj mu te dziąsełka może mu coś troche ulży ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2870 |
Zakorzenienie
|
Też ma takie bułki na dole... i szlaczki jakby...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2871 |
Zadomowienie
|
Ahoj!!!!!!!
![]() wpadam na chwilkę, jest tu internet ale troszkę urywa niestety jest pięknie, bosko, nieziemsko, zjawiskowo, obłędnie ![]() ![]() właśnie wróciliśmy z wycieczki górskiej, Olka jechała po raz pierwszy w zyciu wyciągiem i była bardzo zaciekawiona ![]() oczywiście wszytskiego najlepszego dla Solenizantów ![]() ![]() Malinko- zazdraszczam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2872 |
Zakorzenienie
|
![]() Miłego weekendu majowego ![]() ![]()
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2873 | ||
Wtajemniczenie
|
Hej mamusie
![]() Cytat:
Dolaczam sie do zyczen ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kliki oddane ![]() Pinky sliczna z ciebie dziewuszka ![]() Pietrusiu, Kamilka jaka zadowolona na tej chustaweczce ![]() Aniulka Agusia sliczniutka ![]() My dzis prawie caly dzien na dworzu, oprocz tej czesci dnia w ktorej padalo ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2874 |
Zakorzenienie
|
czesc Mamusie..
ciezko mi jest pisac ostatnio a wszystko przez mojego starszego syna.. wlasciwie to w ciagu dnia komputer musze miec wylaczony i schowany bo Adrian juz sobie umie wlaczyc.. wlancza skypa, rysuje w paincie i robi sobie słitaśne fotki kamerka internetowa ale poza tym zmienia mi tez ustawienia i boje sie ze pousuwa pliki.. generalnie wyglada to tak: ja-Adi odejdz od komputera Adi-okej mamo 3 sekundy pozniej znow jest przed komputerem ![]() Tomcio jest grzeczny, zdrowy i kochany.. tylko wciaz nie przekreca sie na plecki, bylam z tym u pediatry, narazie jest ok i mam mu dac troche wiecej czasu.. wczoraj lezal sobie z gola dupinka bo myslalam ze moze dzieki temu bedzie mu latwiej ale nie ![]() ![]() staram sie czytac was regularnie i tu i w klubie ![]() ![]() teskni mi sie za wami...
#2875 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Mamusie
![]() Kropko rozumiem Cię i aż się boję co będzie jak Piotrek trochę podrośnie - już teraz chce komputerowe malowanki mówiąc: "Pomalujemy razem - ja Ci będę mówił kolory, a Ty mama będziesz malować bo ja jestem jeszcze za mały i nie umiem...." ![]() Ale mam mocne postanowienie, że będę twarda w kwestii komputera... Żeby tylko na postanowieniu się nie skończyło... Dziś ostatni dzień głosowania na Bebiko - ciekawe czy coś wygram? ![]() Edytowane przez DiTu77 Czas edycji: 2010-05-02 o 09:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#2876 | |
Zakorzenienie
|
heloł majowo łikendowo
![]() My wczoraj cały dzień byliśmy w ogródku i dziś jedziemy do znajomych też na ogród. Sandra znosi wszystko dobrze, tylko ostatnio w nocy częściej się budzi. Może dlatego, że śpię z nią w pokoju ![]() ![]() I info dla ciekawych, wstawiłam ostatni filmik w klubie (trochę za dużo mojej osoby tam było ![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2877 |
Zakorzenienie
|
Moja Polusia ma to samo...lezy lezy i zaraz jak patrze pozycja zmieniona o 90*. A jak sie przemieszcza to tak slodko rusza bioderkami, jakby jakas salse tanczyla
![]() sto lat dla soleniznatów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2878 |
Zakorzenienie
|
Domi mialam ci wczesniej powiedziec ze masz slodkiego ava..
mam jakies okruszki pod klawiatura wiec ciezko sie pisze ![]() Ditu wiesz ja nie chce negowac istnienia komputera i wlasciwie nie mialabym nic przeciwko temu aby Adus sobie porysowal czy pogral ale przede wszystkim ja musze widziec co robi a po drugie ilosc czasu jaka maly chce spedzac przed laptopem mnie przeraza.. dlatego wlasnie chowam bo ja mowie ze 10 minut a Adi moglby i 2odziny siedziec gdyby sie mu nie zwrocilo uwagi a przeciez lipcu on dopiero 3 latka bedzie mial a w komputerze jest bardziej obeznany niz jego dziadek.. Guciu wiesz Tomcio tez tak nogi w gore podniesie to na boczek sie przeturla ale z brzucha na plecy nic.. martwi mnie to ale jak kazali nie panikowac to poprostu zachecam go i czekam
#2879 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sto lat dla jubilatów ![]() ![]() ![]() Zebra swietne minki ![]()
![]() |
#2880 |
Wtajemniczenie
|
hej mamusie
![]() cichutko tu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.