Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010 - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-11, 08:37   #2851
evitka21
Zakorzenienie

Dot.: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010

Cytat:
Napisane przez Edzia400 Pokaż wiadomość
na tym spacerze i zobaczyła faceta po 50 z łysinka wiecie takie koło na głowie miał lyse po bokach troche tam miał
Amelia pyta sie mnie a co ten pan ma na głowie ja mówie no troche włosów a ona chyba zlego fryzjera wybrał
a mówiłam ze zmocze kurtke mówiłam , słyszałas mamo po co tu mnie prowadziłas zobacz jak wygladam cały bozy dzien gada fajne to ale nie zawsze niemoge skupic mysl
nawet teraz jak spi ciagle słysze mamo a wiesz co mamo a po co to mamo a dlaczego .... mamo zobacz
idzie dziewczynka z pieskiem moge zapytac jak sie nazywa no mozesz jak sie nazywasz dziewczynko ... acha patrycja a wiesz ze ja nie jestem pieskiem tylko dziewczynka jak ty a kiedys byłam małpką i robiłam uuaaa i skakałam po drzewach ......
mamo nie bój sie duzych psow nie mozesz sie ich bać one nie sa grozne ja sie ich nie boje ja je głaskam i one mnie lubią
boska jest , moja podobne teksty sadzi
Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Spokojnie jak coś mi nie podpasuje to mam gdzie dalej przekazać .
Tusz dzisiaj przeszedł test i jest super . Jak wyszła szczoteczka to się zastanawiałam co to jest ale maluje się rewelacyjnie i nosi też. Wiedziałam że będzie mi pasowało i do tego mam zapas

Chwilowo nie mogę się zdecydować na konkretny model bo kilka mi się podoba. Czekam aż się pojawią w sklepie.
http://www.renbut.pl/index.php?id=letprzedsz

Szmacianki sandałki bardzo mi się podobały takie granatowe w białe groszki . Wszystkie szmaciane mają skórzane wkładki.
Koleżanka polecała mi też butki VigaMi http://www.viggami.beep.pl/
cieszę się, że pasuje

szmacianki młoda ma właśnie te granatowe w grochy i takie same różowe w grochy. Teraz chce jej wziąć do przedszkola z lemigo balerinki i sandałki szmaciane (nie widzę ich teraz na all, ale takie zgrabniejsze są nawet niż renbutowe)

A te skórzane renbuty z drugiego rzędu cudne-szczególnie te fioletowe , zresztą białym ciemnoróżowym też nic nie brakuje
Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
izz- mi też strasznie przypadł do gustu ten tusz i żałuję, że tez dwóch nie zakupiłam od razu pięknie rozczesuje i wydłuża a mi o to chodzi. Nie lubię pogrubiających, takich gęstych, grubych, czarnych, oblepionych tuszem rzęs kiedyś miałam taki tusz to czułam jakby rzęsy ważyły z pół kilo
również się cieszę, że przypasował

Edytowane przez evitka21
Czas edycji: 2013-04-11 o 08:41
evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 09:04   #2852
sara 85
Zakorzenienie

Dot.: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010

Dziewczyny dajce linka do tego tuszu

Moja Zosia tez woła rolki, ale byliśmy ostatnio u ortopedy i na razie musimy się wstrzymać ze względu na te problemy z nóżkami co kiedyś miała. W ogóle on powiedział że to jeszcze za wcześnie na rolki, oczywiście nic się nie stanie jak pojeździ chwilkę, ale przestrzegał żeby uważać.

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 10:54   #2853
megi-megi
Zakorzenienie

Aneczka - spóźnione ale mocno serdeczne życzenia wszystkiego, co najlepsze na świecie dla Maciusia

Dziewczynki - jak ja Wam zazdroszczę tego gadania. Ech...
No ale moje dziecko po 3 miesiącach terapii czyta większość sylab, czasem choć rzadko spontanicznie powie jakiś wyraz i widać, że zrobił gigantyczne postępy. W tej chwili kategoryzuje już przedmioty tematycznie, układa proste puzzle, rozróżnia figury geometryczne, uczy się cyferek powoli. I zdaje się, że ta mowa niedługo nas czeka w końcu. A jak nastanie będę najszczęśliwszą mamą na świecie.

AniaP - ten kotek urodzinowy wymiata. Genialnie go zrobiła Twoja znajoma. Ma kobieta talent.

Żeby nie było cała reszta kotków też niesamowita - za rok może też będę takiego dziergała
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 11:21   #2854
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
lind- to nieźle Cię rozłożyło. Kuruj się
Już mi dużo lepiej

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Dziewczynki - jak ja Wam zazdroszczę tego gadania. Ech...
No ale moje dziecko po 3 miesiącach terapii czyta większość sylab, czasem choć rzadko spontanicznie powie jakiś wyraz i widać, że zrobił gigantyczne postępy. W tej chwili kategoryzuje już przedmioty tematycznie, układa proste puzzle, rozróżnia figury geometryczne, uczy się cyferek powoli. I zdaje się, że ta mowa niedługo nas czeka w końcu. A jak nastanie będę najszczęśliwszą mamą na świecie.
No co Ty piszesz... Większość dzieci nie czyta i nie zna cyferek... Michał z tego co piszesz to układa puzzle, rozróżnia -trójkąt, kwadrat i koło, no ale i papla ciągle ale mam wrażenie że coraz mniej zrozumiale
Jak sie Iguś z mówieniem odblokuje to umiejętnościami przebije wszystkie nasze maluchy

Mam pytanko:
Czy któraś chce sprzedać rowerek biegowy? Miałabym klientkę Proszę o inf na PW to podam namiary i już same dobijecie targu

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 11:31   #2855
aneczkkaa
Zakorzenienie

lind to dobrze że czujesz się lepiej
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 12:37   #2856
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneczkkaa Pokaż wiadomość
lind to dobrze że czujesz się lepiej

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Aneczka nie mogę CI wysłać PW - napisane jest że zdecydowałaś się że nie chcesz otrzymywać PW?

Michaś
Stary 2013-04-11, 13:03   #2857
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Kurde drogo , TZ kiedyś u niemiaszków na promocji widział to była po ok 100 euro pod koniec lata . I to była dla 2 dzieci i na wózek przerabiana . Kupić chciał nawet ale mu wybiłam z bańki .
a bo wiesz jakie u niech promocje są nawet do 70% obniżka a u nas najpierw podniosą o 15% cenę a później zrobią przecenę o 10%
Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Libra miałam pisać, strasznie drogie te akcesoria to przewożenia dzieciaków na rowerze. Teraz tym bardziej jak "za chwilę" Miko będzie sam już jeździł. Chodzi o to że na długo Ci to nie będzie potrzebne. Przypomniało mi się że widziałam w ubiegłym roku (chyba) jak facet miał rower przymocowany tak samo jak ta riksza, którą wstawiłaś. To podobno jest coś takiego że można to zdjąć i dziecko jest luzem. Taka sztywna lina do holowania. Niestety tanie też nie było.
Nie wiem też czy bąbel Miko będzie chciał siedzieć normalnie na rowerze i nie zwieje w trakcie jazdy.

Ciekawe jak Zosia będzie wyglądała na foteliku ? W ubiegłym roku już Tż haczył o jej nóżki.
drogie cholernie ,szczególnie że ostatnimi laty moda na rowery nastała.
Też rozważałam takie coś o czym piszesz to jest rower do samodzielnego jeżdżenia i montowany sztywny hol który można w każdej chwili odłączyć w trasie i to by było najlepsze chyba rozwiązanie tylko muszę go nauczyć jeździć na rowerze.no i takie rower na holu to jednak wyszłoby chyba najtaniej bo w sumie dwa za jednym.
Mamy rowerek z pedałami tyle że to tż go kupił bez konsultacji ze mnę pod wpływem impulsu i ten rower jak dla mnie nie nadaje się do jazdy jest taki jakiś nie wiem jak to określić "skarlały" taki skurczony jakby ,chyba się przejadę do gościa na wystawki i poszukam rowerka za 30zł może go poduczę bo masz rację że "za chwilę" mógłby już jeździć na holu
Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Libra w rikszy Miko powinien mieć wygodnie jeszcze z 2 lata. Koleżanka ma dla córci. W sklepie biegowym gdzie mamy klub biegacza mamy wózek biegowy to on spokojnie starcza nawet dla 6-cio latka, a on taki jak te riksze.
Twój tz jak w Niemczech pracuje niech poluka na wystawkach. U mnie w mieście jest taki komis gdzie facet od nich zwozi to takie w bardzo dobrym stanie po 150-200zł.
Ja dla małego mam fotelik i on dość mocno regulowany, można odsówać i przysówać do siodełka i nóżki mają jeszcze jeden poziom do opuszczenia, tylko jedna wada tego mojego fotelika że sam w sobie bardzo ciężki.
wiesz co no nie wiem bo z tego co podaję w wymiarach tych riksz co są na allegro to on by się tam dosłownie na styk mieścił ,być może jakbym go posadziła to inaczej by to wyglądało,ale jakby tż znalazł coś tam fajnego to czemu nie można by wziąć.
spróbuję może ten nasz fotelik jednak trochę podsunąć do siodełka może to coś da

Czekam na zwrot podatku i wtedy coś zakupię ,miała być siłownia dla mnie ale przemyślałam sprawę i stwierdziłam że lepiej jak zainwestuję w osprzęt rowerowy bo to i tak nieuniknione
Cytat:
izz- mi też strasznie przypadł do gustu ten tusz i żałuję, że tez dwóch nie zakupiłam od razu pięknie rozczesuje i wydłuża a mi o to chodzi. Nie lubię pogrubiających, takich gęstych, grubych, czarnych, oblepionych tuszem rzęs kiedyś miałam taki tusz to czułam jakby rzęsy ważyły z pół kilo

Moje dziecko chyba podczytuje wizaż bo od rana woła "mamusiu, ja chcę rolki, nie chcę rowerka"

lind- to nieźle Cię rozłożyło. Kuruj się

Zobaczcie jakie cuda ale jakie ceny
http://www.westwing.pl/colorful-garden/?bp=1
no ceny zabójcze
Jakim wy się tu tuszem zachwycacie coś chyba przegapiłam
Megi zacznie w końcu gadać ,głowa do góry

Teraz w lidlu były fajne buciki na rzepy takie wiosenne ,właśnie kupiłam młodemu.
My juz dzisiaj jedną przejażdżkę zaliczyliśmy ,pojechaliśmy do urzędu sprawy załatwiać nie jak zwykle samochodem tylko rowerem ,więc przyjemne z pożytecznym.
teraz się znowu rozpadało mieliśmy iść do ogrodu ,wczoraj sobie skopałam kawałek i mieliśmy siać ,może to tylko przelotny
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 13:41   #2858
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Aneczka nie mogę CI wysłać PW - napisane jest że zdecydowałaś się że nie chcesz otrzymywać PW?
juz sprawdzam co tam się dzieje
zobacz teraz
20-12-14 10 tc

Edytowane przez aneczkkaa
Czas edycji: 2013-04-11 o 13:43
Stary 2013-04-11, 13:49   #2859
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
juz sprawdzam co tam się dzieje
zobacz teraz
Już wysłałam Ci na fb wiadomość (o ile osób nei pomyliłam)

Michaś
Stary 2013-04-11, 19:53   #2860
sara 85
Zakorzenienie

jak ubieracie dzieci jak jest 10-13 stopni? sama nie wiem jak ubierać Zosie. Rano jak jedziemy do przedszkola to jest 6 stopni później ciepło. Dzisiaj była jeszcze w kurtce zimowej i kozakach, ale chyba za ciepło już na zimowe rzeczy. Popołudniu założyłam jej adidasy i bezrękawnik.

Jak wróciła z przedszkola to w końcu pojeździła sobie nowym rowerem piękna pogoda aż chce się żyć

Franio 24.07.2014 r.
Stary 2013-04-11, 19:58   #2861
yoonka
Rozeznanie

ladies.. prosze Was o rade. chcemy kupic Tosi domek dla lalek na urodziny i wybieramy pomiedzy tym:
http://allegro.pl/ogromny-domek-drew...143915826.html

a tym:
http://allegro.pl/kidkraft-drewniany...120278602.html

pierwszy tandetny troche i bez mebelkow, ale pasuje do barbie i jest tanszy
drugi ladny i z mebelkami, ale nie wiem czy sie barbie zmiesci...

help

no dobra, zmiesci sie: http://www.youtube.com/watch?v=rThtciGjC6I

drogi skubaniec, ale fajny... zrzuta by byla w rodzinie

Edytowane przez yoonka
Czas edycji: 2013-04-11 o 20:09
yoonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 20:12   #2862
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yoonka Pokaż wiadomość
ladies.. prosze Was o rade. chcemy kupic Tosi domek dla lalek na urodziny i wybieramy pomiedzy tym:

a tym:

help

tutaj masz z mebelkami http://allegro.pl/ogromny-domek-drew...143915791.html

wydaje mi się że ten drugi jest dla mniejszych lalek, najlepiej napisz do sprzedawcy

ten jest fajny, córka znajomych ma taki i jest super , tylko ta cena http://allegro.pl/domek-dla-lalek-ba...147883836.html

Franio 24.07.2014 r.
Stary 2013-04-11, 20:20   #2863
yoonka
Rozeznanie

dokleilam filmik z lalka barbie - zmiesci sie. kurcze chyba na troche taki domek wystarczy, co? z 5 lat?

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

okropnie drogie sa, masakra jakas..
Stary 2013-04-11, 20:28   #2864
drcron
Zakorzenienie

Dziewczyny Jula była mierzona u lekarki i ona w książeczkę na bilansie wpisała taki wymiar, w domu nie mam jak jej zmierzyć, bo nie mam centymetra co prawda ubranka jej kupuje na 116-122 ale sa ciut większe

Libra my dla Juli mamy ten rower na sztywny hol, ale ona jeszcze zamała aby jeździć na dwóch kólkach, bo sie gibie na boki

drcron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 21:03   #2865
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cytat:
dokleilam filmik z lalka barbie - zmiesci sie. kurcze chyba na troche taki domek wystarczy, co? z 5 lat?

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

okropnie drogie sa, masakra jakas..
domki piękne im droższe tym ładniejsze podoba mi się ten za 699 co sara wkleiła boski ale koszt makabryczny

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

paulina byłaś na bilansie 3 latka ? ja w książeczce mam bilans 2 /4 / 6 latka , 3 latka nie widziałam
20-12-14 10 tc
Stary 2013-04-11, 21:37   #2866
yoonka
Rozeznanie

jaki tusz do rzes wyczailyscie perfekcyjkny pliiiis powtorzcie, bo od paru ladnych lat nie moge trafic na idealny

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------

Cytat:
domki piękne im droższe tym ładniejsze podoba mi się ten za 699 co sara wkleiła boski ale koszt makabryczny[COLOR="Silver"]
otoz to droga pani, otoz to
Stary 2013-04-11, 21:47   #2867
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez drcron Pokaż wiadomość
Dziewczyny Jula była mierzona u lekarki i ona w książeczkę na bilansie wpisała taki wymiar, w domu nie mam jak jej zmierzyć, bo nie mam centymetra co prawda ubranka jej kupuje na 116-122 ale sa ciut większe

Libra my dla Juli mamy ten rower na sztywny hol, ale ona jeszcze zamała aby jeździć na dwóch kólkach, bo sie gibie na boki
no wlaśnie musiałby juz pewnie jeździć sam chyba

Moze mają miarkę źle wytarowaną? czy jak to sie pisze tak jak u nas w ośrodku
Stary 2013-04-11, 22:12   #2868
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Ja lubię i wydłużone i pogrubione rzęsy ale nie sklejone. Ten tusz jest dla mnie idealny bo ładnie wydłuża a okulary pogrubiają

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
szmacianki młoda ma właśnie te granatowe w grochy i takie same różowe w grochy. Teraz chce jej wziąć do przedszkola z lemigo balerinki i sandałki szmaciane (nie widzę ich teraz na all, ale takie zgrabniejsze są nawet niż renbutowe)

A te skórzane renbuty z drugiego rzędu cudne-szczególnie te fioletowe , zresztą białym ciemnoróżowym też nic nie brakuje
Naprawdę ładnie wyglądają te sandałki. Ciekawe jak na żywo.
Te szmacianki w grochy strasznie mi się podobają.
Muszę zajrzeć do jakiegoś innego sklepu i lemigo poogladać

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dajce linka do tego tuszu

Moja Zosia tez woła rolki, ale byliśmy ostatnio u ortopedy i na razie musimy się wstrzymać ze względu na te problemy z nóżkami co kiedyś miała. W ogóle on powiedział że to jeszcze za wcześnie na rolki, oczywiście nic się nie stanie jak pojeździ chwilkę, ale przestrzegał żeby uważać.
Proszę bardzo
http://allegro.pl/okazja-wonder-lash...135157145.html

To własnie głównie z powodu stawów za wcześnie ale chyba żaden bąbel "zawodowo" nie jeździ Zosia teraz po kilkanaście minut trenuje.

Kompletnie nie wiem jak dziecko ubrać przy obecnej pogodzie. teraz robi to moja mama ale i tak mamy lepiej bo nie wychodzimy rano z domu.
Zawsze preferuję "na cebulkę"

Cytat:

a tym:

help

Niestety nie poradzę. Podobają mi się wszystkie domki tylko ceny mniej. Jak masz kasę kupuj, powinno starczyć na długo
Stary 2013-04-11, 22:34   #2869
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
[

AniaP - ten kotek urodzinowy wymiata. Genialnie go zrobiła Twoja znajoma. Ma kobieta talent.

Żeby nie było cała reszta kotków też niesamowita - za rok może też będę takiego dziergała
Megi od ciebie nie aż tak daleko po ten tort

Cytat:

a tym:

help

Do drugiego lalki wejdą , ja bym brała drugi jakbym kasę na niego miała .
Olka dostała teraz taki
http://www.ceneo.pl/20004002
kupiłam używkę za 130 zł Zadowolona , koniki w niego wkłada i pet shopy , Szymek też się bawi .
Potem będziemy mieć od tej dziewczynki co od niej ubrania kupujemy właśnie taki duzy dla barbie .

Poćwizcyłam dziś i teraz mi się oczy zamykają same .
Ja rolek nie kupuję , rowery mają . Mam nadzieję że się Olka w tym roku w końcu do biegowego przekona . Jak nie załapie to na handel pójdzie .
Szymek też jakoś średnio na tym rowerze lubi jeździć , a ma fajny .
Na basen za to jest pierwszy .
Dostałam dziś bilety na teatrzyk za tydzień u nas w domu kultury mam nadzieję , że coś fajnego będzie .
No i cyrk ma być w środę , a ja bardzo lubię .
Stary 2013-04-12, 10:35   #2870
P0P70
Zakorzenienie

Wiosna przyszła i nikogo tu nie ma.

Wczoraj miałam głównianą robotę. Przez ponad godzinę zbieralam kupki. Cała wielka reklamowkę psiego nawozy zebrałam. Chyba zainwestuje w kojec ba ten mój psiak sra wszędzie a nie w jednym miejscu.
Wiosno witam.

Edytowane przez P0P70
Czas edycji: 2013-04-12 o 12:10
P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 10:54   #2871
Edzia400
Zakorzenienie

Witajcie wiosennie
domki sa super ale ceny powalaja u nas w klubie dziewczyny pokazywały swietne mebelki drewniane i nie tylko
pokaze wam sa swietne

http://www.tanimarket.pl/game-box-pa...obil-5419.html
http://www.smyk.com/playmobil-ksiezn...y-dla-dzieci-p
http://allegro.pl/playmobil-princess...148275311.html
http://dzieciaczkowo.pl/pl/product/1...-jadalnia-5145

http://allegro.pl/drewniane-mebelki-...090135411.html
http://allegro.pl/drewniane-mebelki-...090136303.html
http://allegro.pl/drewniane-mebelki-...161799591.html
http://allegro.pl/drewniane-mebelki-...154065388.html
http://allegro.pl/goki-parka-drewnia...096634753.html

http://bajkowykuferek.pl/opis/562905...-rodzicow.html
http://bajkowykuferek.pl/opis/562908...roznikowa.html
http://bajkowykuferek.pl/opis/562901...a-kuchnia.html
http://bajkowykuferek.pl/opis/562918...spodarcze.html

ogladajcie

pop ale az tak , no powei ci ze niezly pomysl jak macie duzy ogród to mmozna mu wydzielic pole do biegania

a jak dziewczynki zdrowe?

http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014
Edzia400 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 12:00   #2872
libra777
Zakorzenienie

PoP nie no weź ale mi zaserwowałaś wizję przed obiadem
Stary 2013-04-12, 12:34   #2873
nataszka25
Zakorzenienie

Gdzie Wy wiosne widzicie?
ja 24h po zabiegu juz
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 12:47   #2874
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
Gdzie Wy wiosne widzicie?
ja 24h po zabiegu juz
I jak się czujesz?

U mnie wiosna: +10st i deszcz ale już cienkie kurtki i adidasy nosimy, Miśkowi czapkę muszę kupić ale jeszcze nic mi się nie spodobało pewnie od razu na taką z daszkiem się przerzucimy jak tak dalej pójdzie

Michaś
Stary 2013-04-12, 13:06   #2875
P0P70
Zakorzenienie

Nataszka - po minie widzę ze nie za wesoło u Ciebie. mam nadzieje ze jutro juz bedzie lepiej.

U nas tez 10 stopni i deszcz pada. Dobrze ze te poziomie kupki pozbieralam bo dzisiaj pięknie by wszystkie rozmiękły.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 13:10   #2876
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

W rosmanie promocja na mleko Nestle 3 w cenie 2

Nataszka zdrówka

U mnie bardzo deszczowo dzisiaj. byłam z małym na długim spacerze w kaloszach i pod parasolami.

Co do ubioru to Erwi chodzi w wiosennej kurtce, no i teraz kaloszach jak kałuże, a jak sucho to w trekingowych adidasach.

Libra dzisiaj byłam w tym komisie co ma te riksze. To są w cenie 150 zł. Jedną dzisiaj nową przywiozł, ale dopiero co ją składali. Zrobiłam młodemu fotę w tej co stała, ona chyba z tych mniejszych, a myślę że spokojnie jakiś czas by pojeździł. Oczywiście prawie go zmusiłam żeby w niej usiadł bo nienawidzi nic co wózek przypomina Stąd ten krzywy uśmiech

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"

Edytowane przez pl_madzia
Czas edycji: 2013-04-19 o 06:52
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 13:14   #2877
drcron
Zakorzenienie

Aneczka w naszej książeczce mamy zapisane w miejscu 2 latka, bo poprzedni bilans mamy dołączony na kartce
byc może miarka byla jakas dziwna, ale moje dziecko i tak jest duże na swój wiek

domki sa piękne my Juli kupilismy taki z płyty jak skończyła roczek tez kilka stówek kosztowal, nieststy nie wytrzymal jej cieżaru, bo wpadla na pomysł żeby wejść do niego i jedna z kondygnacji sie zlamała, lezy teraz w garażu i wciąż czeka na naprawę

dziewczyny czym moge sie ratować mam okropną nadkwaśność cokolwiek zjem od razu się zaczyna nic kompletnie nic nie pomaga, ani imbir, ani migdały, renie i manti tez nie działają wczoraj juz w akcie desperacji wypilam szklanke wody z solą n ie pytajcie o skutki .

drcron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 14:14   #2878
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Aneczka w naszej książeczce mamy zapisane w miejscu 2 latka, bo poprzedni bilans mamy dołączony na kartce
byc może miarka byla jakas dziwna, ale moje dziecko i tak jest duże na swój wiek .
ale ja przecież wiem że ona jest duża

Dziś byliśmy u naszej lekarki z Maćkiem ,wczoraj wieczorem mieliśmy akcję z pisiorkiem cały zaogniony i strasznie go boli dostaliśmy maść, do chirurga ponoć nie będzie musiał iść , według niej wszystko jest ok pożyjemy zobaczymy , zrobiła nam bilans od razu heheh wzrost taki jak podawałam pare dni temu, waga 14,5 przytył nam cały kilogram zbadała go, pomacała brzuszek , pogadali sobie troszkę , pytała go z kolorów kształtów egzamin zdał celująco, jedyne co jej nie pasuje to wymowa , także do logopedy będziemy się wybierać za jakiś czas.

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
W rosmanie promocja na mleko Nestle 3 w cenie 2

Nataszka zdrówka

U mnie bardzo deszczowo dzisiaj. byłam z małym na długim spacerze w kaloszach i pod parasolami.

Co do ubioru to Erwi chodzi w wiosennej kurtce, no i teraz kaloszach jak kałuże, a jak sucho to w trekingowych adidasach.

Libra dzisiaj byłam w tym komisie co ma te riksze. To są w cenie 150 zł. Jedną dzisiaj nową przywiozł, ale dopiero co ją składali. Zrobiłam młodemu fotę w tej co stała, ona chyba z tych mniejszych, a myślę że spokojnie jakiś czas by pojeździł. Oczywiście prawie go zmusiłam żeby w niej usiadł bo nienawidzi nic co wózek przypomina Stąd ten krzywy uśmiech
fajna ta riksza tylko mała, w auchanie jest teraz za 400 zł w gazetce

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

U nas dziś ciepełko 13st i słoneczko , maciej chodzi w letniej kurtce lub bluzie z kożuszkiem czapeczka oczywiście letnia bawełniana lub wcale

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Cytat:
dziewczyny czym moge sie ratować mam okropną nadkwaśność cokolwiek zjem od razu się zaczyna nic kompletnie nic nie pomaga, ani imbir, ani migdały, renie i manti tez nie działają wczoraj juz w akcie desperacji wypilam szklanke wody z solą n ie pytajcie o skutki .
nie wiem co ci radzić, bidulko oby długo cię to cholerstwo nie męczyło jak ty się w ogóle czujesz ?
20-12-14 10 tc
Stary 2013-04-12, 15:03   #2879
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Aneczka moj ma czape krasnal,i teraz jak +10 on musi miec czape i cicki(rekawiczki),niby cienkie,ale bzika ma ze musi byc zalozone,mam badzieje ze to szybko minie.

Duze te riksze nie sa. Ale niestety im wieksze tym ciezsze,a matka to ciagnac rowerem musi i pod gorke

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 15:39   #2880
nataszka25
Zakorzenienie

Sam zabieg był bolesny no i po też boli, nic nie jem. LODA DZIŚ TYLKO.
Leżymy 3 babeczki po zabiegu tym samym i jakoś trwamy w bólu, mam nadzieje że to z dniem będzie coraz lepiej...
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości