![]() |
#2851 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 część 28 <3
sedu a na którym teraz będziesz bo nie pamiętam xD
|
![]() ![]() |
![]() |
#2852 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój TŻ zwraca uwagę na wszelkie niemowlęta, czy też dzieci do 3 lat... U niego też wszystko związane z dzieckiem będzie aktywne... gdyby mu rzucić hasło, to już by chodził po sklepach i wybierał łóżeczka, wózeczki, zabawki i inne drobiazgi dla malucha... Wydaje mi się, że głównie dlatego się oświadczył, bo jest gotowy na dziecko, nie ważne, czy to nasze, czy adoptowane - dla niego model rodziny, to ja i on + 3 dzieciaczków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2853 |
Zakorzenienie
|
Skarpetki złuszczające zadziałały. TŻ się śmieje ze mam włochate stopy. Skora mi schodzi jak po opalaniu.
---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- A z tym dzieckiem to ja się boję że to nie będzie takie łatwe i proste z ciążą. |
![]() ![]() |
![]() |
#2854 | |
Zakorzenienie
|
5 rok, ostatni, nareszcie! ![]() Ale nie mam, w obecnej chwili, możliwości nie czekać na plan, bo mm przeprowadzkę do rodziców i tu u nich w mieście za wiele ofert pracy nie ma ![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Cytat:
![]() Tak szczerze, to bardzo cieszy mnie jego podejście do przyszłego dziecka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2855 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z praca nie ma lekko. ale trzeba próbować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2856 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2857 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ej, TŻ wrócił z pracy siadł i zasnął z kubkiem herbaty w ręce... co oni mu tam zrobili? ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2858 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2859 |
Zakorzenienie
|
Obawiam się możliwości zajścia w ciążę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2860 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2861 |
Zakorzenienie
|
ja dziś w końcu powiedziałam tak na serio i dokładnie, że po ślubie a nawet przed nie chce mieszkac u niego .
![]() cieżko było zacząć ale jak już zaczęłam to mi sie gęba nie zamykała |
![]() ![]() |
![]() |
#2862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2864 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2865 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2866 |
Zakorzenienie
|
Po długich i ciężkich przebojach od piątku się znalazła moja przesyłka na poczcie
![]() ![]() ![]() Wiadomość wysłana z aplikacji mobilnej Wizaż
#2867 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2868 |
na przekór do celu
|
A co do pracy: pod koniec sierpnia w kwiaciarni obok mojej klatki (3 metry odległości) pojawiła się kartka w oknie "poszukuję osoby do pracy w kwiaciarni". Myślę sobie, że kurcze praca dosłownie pod nosem, wydaje się przyjemna, mogę spróbować. Na minus było to, że nie układałam nigdy kwiatów no i wiecie, jak ja się na nich znam, rozróżniam tylko róże, tulipany i stroczyki
![]() Potem zobaczyłam, że to praca 7 dni w tygodniu, trochę słabo, bo połowę weekendów we wrześniu mamy zajętych. Niedawno zauważyłam, że na tej kartce pojawiło się więcej tekstu. Dopisek. "... w kwiaciarni z doświadczeniem florystycznym" - no to po ptokach ![]()
![]() |
#2869 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2870 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie jest tak łatwo i fajnie jak moze się wydawać ![]() ja doświadczenia też nie mam . tylko sobie książki czytam i układam kwiatki w domu. no ale co kogo to obchodzi? ![]() EDIT. tzn fajnie jest jeśli ktos lubi prace z kwiatami. tylko że nie jest taka praca jak sie wydaje że lekko i przyjemnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2871 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#2872 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2873 |
Zakorzenienie
|
Usadowilismy sie juz wygodnie, fajna miejscowa nam przypadła, i wiecie co? Juz mi sie podoba
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2874 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z drugiej strony moi rodzice nie znają słowa umiar jeżeli chodzi o zasiew warzyw ![]()
![]() |
#2875 |
Zakorzenienie
|
A więc moja relacja:
Ślub był ok. 100 km od miejsca urodzenia Pana Młodego, więc był autokar do Kościoła i z wesela. Nie byliśmy przy wychodzeniu PM no bo wiadomo autokar podjechał pod Kościół. Ślub i wesele w Częstochowie. PM jechali do ślubu starą białą Warszawą. Ślicznie to wyglądało. Ubiór Pani Młoda – śliczna sukienka, chyba rybka (nie znam się jeszcze bo nic nie mierzyłam :P ) plecy miała odkryte, tak w kształcie serduszka, kółeczka, coś w ten deseń. Suknia skromna koronkowa z czarną szarfą w pasie z trenem, włosy upięte z żywym kwiatem. Makijaż trochę za wyrazisty jak dla mnie, ale PM wyglądała bajecznie. Na przykładzie tej PM przekonałam się do trenu, chyba też chcę mieć ![]() Kościół: Według mnie msza, kazanie na odwal się… Ksiądz nawet nie umiał przeczytać kazania… Ale przysięga piękna, śmiało i wyraźnie wyznali sobie miłość. Trochę wyjście z Kościoła było nie dograne bo: mało kto miał konfetti, ryż czy pieniążki z osób które wyszły przed PM, dopiero za parą młodą ludzie wychodzili i rzucali ryżem i płatkami róż…. Nie do końca to fajnie wyszło ale za to ojciec Pani Młodej sypał cały czas miedziakami, co wyzbierali groszówki to na nowo ich obsypywał ![]() Wesele: Pierwszy taniec – Młodzi mieli układ, powiem Wam, że wyszło im to tak super, aż mój Tż mówił, że my też coś takiego będziemy mieć. Nie spodziewałam się po nim, bo mój Tż to nie lubi nic na silę, co sztucznie wygląda. Układ mieli fajny, taki lekki i wydawał się być taki mega naturalny, tańczyli to Łitnej Hjuston. Stoliki były okrągłe i PM stół prostokątny. Ogólnie fajnie, bo każdy się słyszał i było wesoło. Goście byli podzieleni na rodzinę Pani i Pana Młodego. My siedzieliśmy przy stoliku dla młodzieży i przy naszym stoliku byli znajomi Pani Młodej, których nie znaliśmy, ale szybciutko się zaklimatyzowaliśmy i było naprawdę uroczyście. Jedzonko smaczne jedyne do czego mam zastrzeżenia, że jak zjedliśmy mięso to kelnerzy nie donieśli drugiej patery z mięsami, a szkoda bo np. dla niektórych zostało tłuste żeberko, gdzie inni jedli szaszłyki. Na stołach niby sporo ale kiepska zimna płyta była, po kilka plasterków rolady, tochę owoców, mało mięsa… Wódka Premium Zabawa: nie było zespołu, był DJ, powiem Wam, że byłam bardzo sceptycznie nastawiona, ale dawał radę. Tylko nie wiem czy Pan Młody powiedział, że będzie sporo starszych osób, bo muzyka była bardzo nie na czasie, same stare kawałki, takie wiecie wręcz ludowe, do których trzeba poruszać się wahadłowo ![]() Oczepiny, tradycyjnie łapanie welonu i muchy oraz trzy zabawy. Dwie jeszcze fajne, śmieszne bo wymienianie się z partnerem marynarą, wielkimi gaciami, więc ok. Trzecia żałosna… i jak na złość z Tż zostaliśmy wyciągnięci do uczestniczenia w niej. Powiem Wam, że miałam ochotę usiąść i bo nie chciałam brać udziału ale myślę sobie nie będę robiła afery. Zabawa polegała na tym, że faceci mieli puste flaszki między nogami, a kobiety piły ze szklanki wodę i musiały ustali wlewać do tej butelki co znajdowała się między nogami ich partnera. Jak dla mnie żenada… Scena rodem z filmu „WESELE”. Ale ja się wycwaniłam i jeszcze wódkę wygrałam ![]() ![]() ![]() ![]() Generalnie wesele bardzo fajne i udane, Państwo Młodzi mają już synka 2 letniego i widać, że się kochają, ale niestety Pani Młoda pod koniec wesela płakała. Nie wiem czemu, nie śmiałam pytać co się stało, ale wydaje mi się, że się wkurzyła bo Pan Młody od ok. 3 pił z gośćmi zostawiając Panią Młodą i opił się… Chyba Pani Młodej zrobiło się przykro… Aż ją teściowa przytulała i pocieszała…PM również później ją pocieszał i przepraszał... Autobus odjeżdżał o 5 więc też było to męczące, ja o 3 chciała już jechać do domu, no ale musiała czekać aż do 5 na wszystkich gości, w domu i w łóżku byłam o 8.30 w niedziele… Mega męczące… Podsumowując: Wesele męczące, ale udane!
![]() ![]() [...] i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę [...] Od jutra się uczę! Edytowane przez migotka1010 Czas edycji: 2014-09-16 o 19:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2876 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mamy w planach przeznaczyć niewielka część tak po trochu ![]() najwięcej na paprykę słodką papryczki chili i cebulę i czosnek ![]() u mnie też tzn u rodziców zawsze dużo dużo. no ale co mam zrobić. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2877 |
Moderator
|
no dobra wrzucam jeszcze na chwilę, ale jeszcze dziś usuwam
![]()
Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie. — Jan Paweł II Edytowane przez gr8ania Czas edycji: 2014-09-16 o 22:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2879 |
Zakorzenienie
|
Migotka o 5 odjazd to starsznie męczące my zazwyczaj zwijamy się koło 3.
o i to że sie Pm upił to też lipa. ja bym swojego chyba wychłostała zamiast płakać.xD |
![]() ![]() |
![]() |
#2880 | |
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() Ale myślę, że jednak jest przyjemniej niż na kasie w markecie czy w pracy w klubie na nocną zmianę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:08.