|
|||||||
| Notka |
|
| Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: METAMORFOZY POKOI - opinie, porady, inspiracje
|
|
#2882 |
|
Rozeznanie
|
i jeszcze
|
|
#2883 |
|
Rozeznanie
|
i na koniec
|
|
#2884 |
|
Raczkowanie
|
kraajanka ogromniaste dzięki
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=6549834 Ale mam u siebie w pokoju lekko skośny dach, bo mieszkam na poddaszu i w suficie mam zamontowane 6 halogenów i kiepsko by to wyglądało chyba Ale w tym wrzosie jestem zakochana!
|
|
#2885 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czegoś tu brak... - metamorfoza salonu
Dziękuje
![]() 1. Ściany dużo lepiej wyglądają w rzeczywistości, a poza tym nie mogę ich na razie zmienić 2. Salon nie jest połączony z kuchnią, przed którą dopiero remont... 3. Dywan i stolik na pewno wyrzucę, bo są okropne A może macie pomysły na stolik (ewentualnie komode)? szklane, drewniane, ciemne-, jasne- drewno? Podłoga będzie chyba z praktycznych paneli
|
|
|
|
#2886 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czegoś tu brak... - metamorfoza salonu
Panele są praktyczne i ładne zarazem
.Stolik dałabym drewniany , prosty i w ciemno brązowym kolorze.
|
|
|
|
#2887 |
|
Przyczajenie
|
Sluchajcie mam nadzeje ze mi pomozecie niedawnomilam remontw swoim pokoiku i sa sciany ruzowo niebieskie mam meble niebiesko brazawe i sosnowe luzko 1 pietrowe blagam pomuzcie jakie dodatki zegar obrazki kalendarz zaslonki pliska wazna sprawa
|
|
|
|
#2888 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanie... Chciałabym zapytać czy gdybym pomalowała w pokoju 3 ściany na wrzosowo a jedną tak jak na załączniku, albo na fiolet taki mocniejszy (jak lepiej?) to czy sufit powinien być biały? Bo nie wiem, może ciekawiej wyglądało by z pomalowanym sufitem na jakiś kolor. Zawsze miałam białe sufity, bo wydawało mi się, że jak go pomaluje to pomieszczenie mi się optycznie zmniejszy i będzie przytłaczające. Tym bardziej, że mam pokój na poddaszu i z jednej strony mam nisko sufit. Co o tym myślicie?
I chciałabym jeszcze zapytać czy wiecie jak uzyskać taki kolor jak na zdjęciu. Może znacie nazwę z puszki farby i firmę? Widzę, że ten kolor nie jest gładki... On jest przecierany jakoś? Nie mam pojęcia jak coś takiego zrobić, a bardzo mi się podoba. Zdjęcie wzięłam z poprzedniej strony. Mam nadzieje, że nie macie żalu. Kto kolwiek je dodał bardzo dziękuje, jest śliczne
|
|
#2889 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: moj pokoik....
Wercia110 Bez zdjęć mamy ci doradzać?
IMHO zastanawiam się jak wygląda ten róż z niebieskim i brazem :O
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett Edytowane przez tysia_15 Czas edycji: 2008-02-13 o 14:30 |
|
|
|
#2890 | ||
|
Chi~
|
Cytat:
Cytat:
wercia110 najlepiej, jakbyś dała zdjęcia pokoju. poniżej dodatki, zdjęcia ze strony Ikea.pl
|
|
|
#2891 |
|
Przyczajenie
|
metamorfoza....pokoju
Witajcie! mam takie pytanie czy moge w tym miejscu zamieścić prośbe o pomoc w metamorfozie mojego pokoju?? chce zrobic mały remoncik
pozdr
|
|
|
|
#2892 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: metamorfoza....pokoju
Nie ten dział...
|
|
|
|
#2893 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, a na łazienki też macie takie fajne pomysły?
bo ja niedawno wrzuciłam swoją łazienke do wątku łazienkowego i nikt mi nie chce pomóc
|
#2894 |
|
Przyczajenie
|
a do jakiego mam sie zgłosić?? bo przeglądając zaden nie wydał mi sie odpowiedni
![]() (moze przeoczyłam )
|
|
|
|
#2895 |
|
Rozeznanie
|
Pewnie, że mamy
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2896 |
|
Moderator
|
Przesuwam na forum ,,Dom,Nieruchomosci,,
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
|
#2898 |
|
Przyczajenie
|
Przemeblowanie pokoju
Witam!
Od jakiegoś czasu znudziło mi sie troszeczkę rozmieszczenie moich mebli w pokoju. Chciałbym, aby nowy układ mebli powiększył wizualnie pokój. Czy staniałaby taka szansa. bo wiadomo, że w niektórych pokojach już nic nie można zrobić. Może u mnie też tak jest, ale ja sie na tym nie znam i dlatego chciałbym skorzystać z waszych porad. Wymiary mojego pokoju to: 350 cm x 278 cm Tutaj zamieszczam pokój w obecnym stanie. http://img513.imageshack.us/img513/4306/pokjix9.jpg PzdR |
|
|
|
#2899 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Przemeblowanie pokoju
a gdys sprobowala przedzilic go łózkiem tak jakby podzielic go na tak zwane strefy nie ma tam na tym obrazku np stolu, telewizora mozesz napisac go teraz sie te rzeczy znajduja jeslis sa oczywiscie
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2900 |
|
Przyczajenie
|
akurat nie mam telewizoru w pokoju, jest tylko komputer
![]() P.S jestem płcią męska
|
|
|
|
#2901 |
|
Przyczajenie
|
przepraszam tak jakos z przyzwyczajania napisalam . rozumiem ze stolu tez nie masz?
tak jak pisalam przedzielilabym go lozkiem obie szafy po jednej stronie |
|
|
|
#2902 |
|
Przyczajenie
|
nic nie szkodzi, ja sie nie gniewam :P
Czyli chodzi o coś takiego ? http://img111.imageshack.us/img111/8734/pokjix9ne9.jpg |
|
|
|
#2903 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzięki za inspiracje jesteś kochana narzuta cuudna i wg pomysł z płytami też suuper
|
|
|
|
|
#2904 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny nie wiecie gdzie można kupić coś takiego co jest w oknie na załączniku? Albo może jak zrobić samemu? Bardzo mi się takie coś podoba.
|
|
#2905 |
|
Raczkowanie
|
wydaje mi się ,że to są rolety mam takie same tylko ,że grubsze
|
#2906 |
|
Raczkowanie
|
m.a.j.a. mówisz o tych różowych kwadracikach? Bo mi o nie chodzi... Nie wydaje mi się, żeby to rolety były...
|
|
#2907 |
|
Zakorzenienie
|
takie 'zasłonki' w różne wzory napewno są w Leroy Merlin, na stronie są w dziale Zasłony drzwiowe. Konkretnie taki wzór, tylko zielony gdzieś widziałam kiedyś, ale nie wiem czy w Leroy czy gdzie indziej
|
#2908 |
|
Raczkowanie
|
ściana-sofa-okno - jak to zestawić???
Mam taki problem.
W pokoju mam trzy ściany pomalowane na jasny kolor, jedną na czerwono. Na tej czerwonej ścianie znajduje się okno, pod którym stoi czarna skórzana sofa. Chcę jakoś to wszystko urządzić tylko niebardzo wiem jaki dobrać kolor zasłon, rolety i narzuty na łózko. Zastanawiałam się nad ciemnoczerwonymi zasłonami + jasna roleta i nad jasną narzutą ale nie wiem juz sama jak będzie najlepiej. Proszę pomóżcie dobrać kolor rolety, zasłon i narzuty. POZDRAWIAM
|
#2909 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: ściana-sofa-okno - jak to zestawić???
A ten jasny kolor, to biały, ecru, beż, szary, pomarańcz, żółty...? Bo znając drugi kolor łatwiej dobrać dodatki
Co do czerwonych zasłon na czerwonej ścianie - to będą się zlewać z całością. W zależności od reszty ścian wybrałabym kolor zbliżony do pozostałych, ale albo jaśniejszy, albo ciemniejszy o 2 tony. Może czaerne jak sofa, ale z czerwonymi wzorkami. Trudno coś proponować, jak się czegoś nie widzi
|
|
#2910 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ściana-sofa-okno - jak to zestawić???
Dobrze by było, gdybys dołaczyła do postu zdjęcie tejściany, lub najlepiej całego pomieszczenia- wtedy łatwiej bedzie cokolwiek doradzic.
Nowe wątki na forum Dom, mieszkanie, nieruchomości
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:25.

Ale w tym wrzosie jestem zakochana!
.Stolik dałabym drewniany , prosty i w ciemno brązowym kolorze.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)