|
|
#2881 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy majowe 2017 cz.V
Vikunia - hahaha ale dowaliłaś 😂🙊 no nic, przynajmniej mąż sobie odpoczął i spędziłaś z Nim ranek i przedpołudnie. Nie przejmuj się, chyba każda z Nas ma już ciężkie myślenie i mózg nie pracuje tak jak powinien
![]() Bambi - ojeju jakie piękne! Przecudowny wyszedł Ci ten królik 😍😍 zakochałam się! Masz talent bez dwóch zdań pochwal się jak zrobisz liska i jelonka. Satysfakcja, że się samemu coś zrobiło - bezcenna! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2882 |
|
Zadomowienie
|
Walizka fajna bo można pokulać
Chyba że ładnie by było wszystko w tych workach poukładane
|
|
|
|
#2883 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Przecudny!!
|
|
|
#2884 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny
|
|
|
|
#2885 |
|
Rozeznanie
|
Baambi, Bunny, ja tak samo zrobilam, ale parcie poszlo tak szybko, ze niestety polozne nie zdarzyly mnie naciac.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2886 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny marzy mi się żebyśmy wszystkie miały dobre porody i, może to głupie, ale czuję że będę strasznie przeżywać jak się zacznie rozpakowywanie na naszym wątku
Chyba będę siedzieć przyklejona do monitora i czekać na wieści ;D
|
|
|
|
#2887 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja liczę na szczegółowe opisy porodów, bo jakoś lubie o tym czytać
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2888 |
|
Rozeznanie
|
Bunny, (co do poczatku maja:p) mozesz mi zmienic tp na 1go, wszystkie gwiazdy jednak wskazuja (lacznie z figlami w owym czasie) ze to jednak bylby krotszy cykl niz mam standardowo. Usg pokrywaja sie z om z terminem na 1go.
I przy okazji wiek na 26, bo 25 to juz stara przeszlosc Napisac na priv? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez mamaSmerfuni Czas edycji: 2017-03-21 o 13:29 |
|
|
|
#2889 |
|
Zadomowienie
|
Feliciti hehe dokładnie, ja też
Ja widziałam na jednym wątku że nawet ułatwiły dziewczyny gościom szukanie tych opisów bo porobiły na 1 stronie wątku linki przy każdym nicku
|
|
|
|
#2890 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziewczyny Was też bolą biodra i pachwiny? Aż do kolana mi idzie od prawego biodra .. Lewa strona spokój. 😢 nie chce pytać tego głupiego ordynatora bo będzie wymyślać..że rodze albo co. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2891 |
|
Zadomowienie
|
Kuszą mnie czekoladki lindt, mam parę kulek i bym sobie zjadła oj
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2892 |
|
Wtajemniczenie
|
No nie wierze... Cycki już mi wychodzą ze stanika roz. D
|
|
#2893 |
|
Zadomowienie
|
Mohnka mi się wydaje że tak może Ci się robić od leżenia.
Ja tak miałam jak miałam nogę złamaną i sporo leżałam. Jak mi zdjęli gips i zaczęłam się ruszać, ćwiczyć to mi przeszło. Więc to mogą być po prostu bóle mięśniowe, nie martw się ![]() ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Feliciti a moje prawie w ogole nie urosły i śmiesznie wyglądam bo ten bebzolek duży a cycki takie małe heh
|
|
|
|
#2894 |
|
Wtajemniczenie
ski
|
Jak to u Was jest z prezentami dla nas, czyli rodzacymi? Jest u Was taki zwyczaj że mąż za trud porodu daje Wam np biżuterię w prezencie?
|
|
|
#2895 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
swoją drogą to nie wiem komu będzie gorzej z tym rozstaniem mi czy jemu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2896 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Czekam juz na ten moment ! Cytat:
Mnie od 2 dni strasznie biodro lewe z pośladkiem i udem w nocy tak boli ze mnie wybudza ból i musze spac na prawym boku i mieć na maksa wyprostowana lewa nogę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2897 |
|
Zadomowienie
|
Kiwaczka, słyszałam o takim zwyczaju od koleżanek i nie omieszkałam o tym wspomnieć tż
![]() Moja mama dostała od taty kwiaty na wyjście ze szpitala a potem złoty pierścionek z koralowym oczkiem ![]() a kiedy to byyyyło |
|
|
|
#2898 |
|
Konto usunięte
|
Kocham zwierzęta ale psa mojej sąsiadki nienawidzę! Za każdym razem kiedy ona wychodzi to pies ujada jak głupi! I ona dobrze o tym wie i sie z tego śmieje.. Wyszła o 7 a jest 12 i ten pies ciagle ujada
|
|
|
#2899 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Już mam taakie rozstępy na nich, nie chce większych
|
|
|
#2900 |
|
Konto usunięte
|
Ja juz 3 raz zmieniam rozmiar... Kupie staniki a zaraz sa kurczę za małe
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2901 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
||
|
|
|
#2902 |
|
Rozeznanie
|
Esor, super wiadomość!
![]() Bunnybe, ja mam problem z dłońmi i całymi rękami od około miesiąca. Palce mam niezgrabne, czuję się niepełnosprawna. W nocy non stop się budzę i już sama nie wiem co mam robić. Próbuję je rozruszać i trzymać w dół w stronę nóg. A ja zawsze spałam z rękami koło głowy. Teraz to kontroluję i jest ciut lepiej. Zauważyłam, że mniej mi cierpną jak leżę na lewym boku. W dzień też mi się zaczyna. Nie mogę dlugo trzymać telefonu, wieszać prania itp. Stopy mam już 2 rozmiary większe. Będę błagać o szybką cesarkę, bo też chcę z powrotem moje ciało! Nawet mogę być nadal bezcyckowa ![]() Baaambi, króliczek pierwsza klasa! Zdolniacha! ![]() Kiwaczka, mój Tż obiecał pierścionek, ale wiadomo jak wrócą mi palce do normalności Odkamieniam czajnik octem i smród na cały dom blee ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2903 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym u nas jest tak, że jak chce coś z biżuterii to często idziemy razem i sobie wybieram, i nie ma problemu nie muszę rodzić mu dzieci żeby dostać fajną bransoletkę, pierścionek czy naszyjnik ![]() Wysłane za pomocą mTalk
|
|
#2905 |
|
Konto usunięte
|
Zachcianka ciążowa - pije zimne mleko (choć rzadko na nabiał mam ochotę, jedynie kakao moge pic litrami) a do tego jem pestki dyni
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie śmierdzi ![]() Wysłane za pomocą mTalk
|
|
#2907 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2908 |
|
Rozeznanie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7209169 1]Czekam juz na ten moment !
Mnie od 2 dni strasznie biodro lewe z pośladkiem i udem w nocy tak boli ze mnie wybudza ból i musze spac na prawym boku i mieć na maksa wyprostowana lewa nogę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Ja mam dokładnie tak samo. Przez to nie mogę spać na lewym boku w nocy, bo ledwo co się na nim ułożę, jeszcze nie zasnę a już muszę się przekręcać na prawy bok Cycki mi bardzo nie urosły, o jeden rozmiar tylko Ale w sumie nie przeszkadza mi to, lubię takie jakie są i nie chciałabym żeby strasznie urosły.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2909 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też na nic nie liczę, córcia jest wystarczającym prezentem
|
|
#2910 |
|
Zadomowienie
|
MamoSmerfuni nie musisz pisac priv, juz zmieniam
Kinga no to witaj w klubie u mnie najgorsze ze ja nie zasne bez podlozenia reki pod jaśka i potem budze sie tak ścierpnieta ze ledwo moge nia ruszyc nie podoba mi sie to! Stopy na razie ok ale palce u dloni jak serdelki ![]() Kiwaczka moj maz wie, ze jest taka tradycja ze w podziekowaniu za urodzenie dziecka maz kupuje zonie pierscionek wiec licze ze tradycji stanie sie za dosc Bambi bo dopisalam do poprzedniego posta i chyba nie widzialas- a w co Wam kazali sie spakowac do szpitala na sr? ![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Moje piersi sa ogromne i ciężkie, az sie boje dowiedzieć jaki mam teraz rozmiar
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.

ale sam fakt że zrobiłam sama sprawia dużo radości
Napisac na priv?

i śmiesznie wyglądam bo ten bebzolek duży a cycki takie małe heh
swoją drogą to nie wiem komu będzie gorzej z tym rozstaniem mi czy jemu
też czuję już napięcie z tego tytułu... 
nie chce pytać tego głupiego ordynatora bo będzie wymyślać..że rodze albo co.
w nocy tak boli ze mnie wybudza ból i musze spac na prawym boku i mieć na maksa wyprostowana lewa nogę