|
|
#2881 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Sierpniówki 2017 ♥ cz.3
Cytat:
3 lata po ślubie ![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Cytat:
I obżeram się plackami ziemniaczanymi z kefirem, bo wzięło mnie na nie nieziemsko i wsunęłam 12... Umieram ![]() Na jakie kolory ostatecznie się zdecydowaliście? |
||
|
|
|
#2882 |
|
Raczkowanie
|
2 warianty: pierwszy to tapeta z niebieskim kolorem i biąły kropkami i do tego farba baaardzo jasny niebieski, taki zeby nie bylo bialo, ale kolor musniety wrecz, tapeta z jimbo http://www.tapetydladzieci.net/produ...na_115845.html
drugi to farba beż i tapeta beż z wzorem w krolewny z karetami, smieszny taki, ale nieprzesłodzony, ba TZ ten wybral tapeta z tiny tots https://www.tapety-sklep.com/pl/p/Ta...iny-Tots/42226
|
|
|
|
#2883 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2884 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2885 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
chcialam zrobic album moim i tesciom i nam. Poki co moi zdjecia zgrali sobie na kompa, tesciowie chyba nawet nie widzieli ja wywolalam grupowe i takie z poszczegolnymi ososbami i im dałam, a temat lezy. Kiedys zaczelam nawet wybierac foty na albumy i mielismy z mezem o tym pogadac tylko nie znalezlismy dotad czasu ![]() :roll eyes:![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale mi przeszlo. chyba sie nimi przeżarłam
|
|
#2886 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2887 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że tapety tylko fragment, bo przy księżniczkach na dużej ścianie oczopląs murowany ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2888 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to skromnie kropki wybralam, a ten mi tu z ksiezniczkami no ale zobaczymy
|
|
|
|
|
#2890 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale dziewczynce na pewno będzie się podobać ![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
Plackami jestem obżarta na amen. Czuję się jak wyrzucony na brzeg wieloryb. Jutro kilogram do przodu na wadze murowany Najlepsze jest to, że mój TŻ zjadł 4 i stwierdził, że się zapchał, a ja zjadłam 12 w jednym rzucie i później dopchałam jeszcze dwoma... Od jutra dietka ![]() Czytam sobie o Waszych szyjkach i muszę Wam powiedzieć, że zaczynam się zdrowo niepokoić, bo jak jestem już w połowie 19tc, tak nie miałam u swojego ginekologa prowadzącego ANI JEDNEGO badania na samolocie, z wyjątkiem tego na samym początku ciąży - jeszcze przed zbadaniem bety. Czy mam go napastować? |
||
|
|
|
#2891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam szyjke badana przez usg dowcipne na kazdej wizycie i po pierwszym badaniu na samolocie na razie takowego nie mialam, ale jak nie masz wskazan to w sumie nie musisz miec badanej szyjki Edytowane przez judkama Czas edycji: 2017-03-23 o 21:20 |
|
|
|
|
#2892 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane za pomocą mTalk |
|
|
|
|
#2893 |
|
Zakorzenienie
|
A moim zdaniem szyjkę powinnaś mieć badaną co wizytę ( nie musi lekarz za każdym razem podawać jej długości) Pamiętajmy, że comiesięczne wizyty mają głównie na celu dbanie o ciężarną, a nie podejrzenie maluszka na usg.
|
|
|
|
#2894 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane za pomocą mTalk |
|
|
|
|
#2895 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale ma ogromną wiedzę i zawsze wyczerpująco odpowiada mi na wszystkie pytania, więc zdecydowałam się na niego. Twierdzi, że wystarczy mu USG. Hmm.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2896 |
|
Zadomowienie
|
Hej. Nie cytuje nawet, bo za duzo☺
Ja tez mam co wizyte badaną na samolocie, niekoniecznie przez usg. Judkama, tapety obie słodkie 😊 Co do zdjęć to ja jestem typem sentymentalny i z każdego roku odkąd jestem z mężem parą robię album, taki tradycyjny,do którego razem wklejamy zdjęcia. Mam nadzieje, ze kiedyś moja córka to doceni 😁😁😁 Właśnie musze zabrać się za zdjęcia z 2016, bo jak maleństwo będzie z nami będę miała inne zajecia😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2897 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2898 |
|
Raczkowanie
|
Oj weźcie nawet nie mówcie o zdjęciach. Ja też mam zaległości z ostatnich kilku lat. Miałam nawet kiedyś zaczęty folder ze zdjęciami, które chcę wywołać, ale przekopiowałam tam kilka fotek i tak leży to ugorem już nie wiem ile. Jak pojawi się dziecko to też pewnie się za to nie wezmę. Chyba, że będzie typem leniuchująco-śpiącym to moze jest jakaś nadzieja. Gdyby nie to, że w pakiecie u fotografa było ileś tam fotek, które on nam wywołał do albumu, to pewnie nawet fot ze ślubu i wesela bym nie miała w wersji papierowej.
Ja też mam badanie na samolocie i sprawdzanie szyjki co wizytę. Aż mnie to wkurzało i wydawało się strasznie anachroniczne, że lekarz co miesiąc to badanie wykonuje. Wydawało mi się, że wystarczyło by mu usg. Ale jak widac ma to sens i zacznę doceniać, że chociaż tyle robi. Postanowilam, że czas zacząć wiosenno-świąteczne porządki i posprzątałam sobie dzisiaj w szafkach w kuchni. A dawno porządków tam nie robiłam. Efekt taki, że czułam jakbym przekopała cały ogródek. Ten spadek siły mnie przeraża.Powiedzcie, czy wchodzicie na drabinkę czy coś w tym stylu? Bo o ile boję się już wejść na taboret czy krzesło, to drabinkę (może nierozsądnie) taką ze stopniami, pokojową, uważam za dość bezpieczną i pomocną w pewnych porządkach lub wyjmowaniu czegoś z szaf. Niestety TŻ-ta często nie ma w domu i jakbym miała czekać aż on mi w czymś pomoże albo wyjmie głupi ręcznik z górnej półki to chyba bym się wściekła. Ale może nie powinnam już korzystać z drabiny? Po tych rewelacjach o szyjkach itp. to już zaczynam sie obawiac co można robić a czego nie w ciązy. |
|
|
|
#2899 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dużo pozytywnych myśli do nich wysyłam. ![]() Cytat:
Dawno nie jadłam.Cytat:
A szyjkę miałam ostatnio badaną (20t) bo skarżyłam się na regularne bóle w podbrzuszu. Jeśli się niepokoisz to poproś na kolejnej wizycie, możesz też coś tam udać głupa, że Cię ostatnio kłuło. bianca30, ja cały czas wchodzę na krzesła. Nie podnoszę tylko już meeega ciężkich rzeczy, bo mnie boli w krzyżu.Jakiś taki słaby humor dzisiaj mam... :-/ Ludzie mnie wkurzają, TŻ mi przykrości sprawił jak wrócił późno do domu i jakoś tak sklapciałam. Może jutro będzie lepiej. Edytowane przez Serenely Czas edycji: 2017-03-23 o 21:52 |
|||
|
|
|
#2900 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#2901 |
|
Rozeznanie
|
Ja sie poprztykalam z mężem, niby przeprosił, ale pojechał zaraz do pracy i jestem nadal na niego zła.
Tak to jest, jak się zwiążą dwa choleryki... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2902 |
|
Rozeznanie
|
Mnie TŻ też ostatnio drażni. Nie wysypia się - trochę na własne życzenie, bo do późna zamula przed kompem - i jest przez to zrzędliwy, potrafi czepiać się o pierdoły. Ja jestem cholerykiem, więc 9 szpil wytrzymam, ale przy 10-tej wybuchnę. I tak już z tydzień to trwa.
|
|
|
|
#2903 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam identyczny zestaw chorób, dostałam jeszcze wit b complex na anemię Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2904 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny! Milego dnia
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2905 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nas chorubsko dopadło, corka w nocy kaszel, a ja bolące gardło,.nos zapchany i juz mi sie odrywający kaszel załączył... Masakra, później wizyta u lekarza 😐 Wysłane za pomocą mTalk |
|
|
|
|
#2907 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
( zdrówka!!!To powodzenia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2908 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry!
|
|
|
#2909 |
|
Zakorzenienie
|
I ja się witam 😀
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
|
#2910 |
|
Zadomowienie
|
Miłego i zdrowego piątku życzę wszystkim😊
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:07.

a to już prawie 7 lat 
3 lata po ślubie 
I obżeram się plackami ziemniaczanymi z kefirem, bo wzięło mnie na nie nieziemsko i wsunęłam 12... Umieram 

chcialam zrobic album moim i tesciom i nam. Poki co moi zdjecia zgrali sobie na kompa, tesciowie chyba nawet nie widzieli

Dużo pozytywnych myśli do nich wysyłam.