Dokuczają mi bo jestem... chuda!! - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-12-14, 17:29   #2881
gsa20
Przyczajenie

Dot.: Dokuczają mi bo jestem... chuda!!

Macie swoje zdjęcia? chciała bym porównać swoja figurę do waszych.
gsa20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-14, 17:50   #2882
*Niki*
Zakorzenienie

http://www.wizaz.pl/forum/showthread...119213&page=89 tutaj i stronkę dalej wklejałyśmy swoje fotki Ty też nam się pokaż
Stary 2006-12-14, 17:52   #2883
gsa20
Przyczajenie

widze że chyba nikt mi nie chce odpisywac
Stary 2006-12-14, 17:54   #2884
gsa20
Przyczajenie

a jednak mi ktoś odpisał, Bardzo się ciesze
Stary 2006-12-14, 18:01   #2885
gsa20
Przyczajenie

Niki ja uważam że ty masz fajna figurę ja bym chciała taką mieć podaj emaila to ci wyśle zdjęcie
Stary 2006-12-14, 18:44   #2886
biiibiii
Zakorzenienie

Dalej socjologia u mnie ;/ masakraaaaaa juz bym chciala ten wtorek, napisalabym i miala to z glowy....ah

buziaczki
biiibiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-14, 20:32   #2887
*Niki*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gsa20 Pokaż wiadomość
Niki ja uważam że ty masz fajna figurę ja bym chciała taką mieć podaj emaila to ci wyśle zdjęcie
flerynka@buziaczek.pl . Dziękuję za pocieszenie, ale w rzeczywistości jestem chudzinką
Stary 2006-12-15, 07:35   #2888
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Chyba na zdjęciach wszystkie wyglądamy mniej chudo niż w rzeczywistości :P .
Niki, pytałam Cię już o wrażenia z Galerii pozostałe? Jak lody =)?

Niedługo do szkołyyyyy... A przed idę się rozejrzeć za prezentem na gwiazdkę dla Siostry =*. Kocham Święta!

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-15, 09:47   #2889
biiibiii
Zakorzenienie

ja sobie dzis wolne zrobilam odpuscilam wyklady wiec jeszcze leze z kompem w lozku i sie bycze heheee
Stary 2006-12-15, 21:09   #2890
RoXi_7
Zadomowienie

Ale jestem dzisiaj wkurzona!! Moja chomiczka pogryzła mi ulubioną bluzę I jak się nie załamać...
RoXi_7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-15, 21:11   #2891
heleane
Rozeznanie

Piątek , wieczór , a nas tu nie ma? Co jest
Ja sie czuje swietnie. Dostałam 6 z kształcenia słuchu za utwór w skali pentatonicznej Musze sie pochwalic.
Wiecie co ze mną chłopacy w szkole robili? Przed religią całą szóstka zaczeła mną podrzucać aż do sufitu Byłam jakieś 5 metrów nad ziemią. Ale mi się podobało. Fajne uczucie lekkości. Tak spadać z wysoka bez obaw. Ale tylko mnie podrzucali , reszta dziewczyn za ciężka Jedynie jeszcze jedna , która waży 45 kg , ale reszta choć chciała to im się nie chciało
heleane jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-12-15, 21:31   #2892
AguŚ87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heleane Pokaż wiadomość
Ja sie czuje swietnie. Dostałam 6 z kształcenia słuchu za utwór w skali pentatonicznej Musze sie pochwalic.
Wiecie co ze mną chłopacy w szkole robili? Przed religią całą szóstka zaczeła mną podrzucać aż do sufitu Byłam jakieś 5 metrów nad ziemią. Ale mi się podobało. Fajne uczucie lekkości. Tak spadać z wysoka bez obaw. Ale tylko mnie podrzucali , reszta dziewczyn za ciężka Jedynie jeszcze jedna , która waży 45 kg , ale reszta choć chciała to im się nie chciało
skąd ja to znam Moj TŻ przy każdej okazji mnie podrzuca, podnosi nawet jak przytula to do góry bierze bo jest hmm 30 cm wyższy i mowi ze fajnie ze jestem taka malutka bo jak bym była wielka to bym nie mogł juz tak robic
Stary 2006-12-15, 22:43   #2893
Nemezja
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie co ze mną chłopacy w szkole robili? Przed religią całą szóstka zaczeła mną podrzucać aż do sufitu [...]
Gratuluję szóstki Na "hip hip hura"tak podrzucają,fajnie,mnie tato podrzucał,jak byłam mała Tak to bym się bała,że upuszczą.A wiecie,jak sprawdzić czyjeś zaufanie?Kazać stanąć plecami do nas i "polecieć"do tyłu.Ktoś,kto nam ufa,będzie wiedział,że nie poleci na podłogę,tylko zostanie złapany

Roxi,pamiętam jak mojej babci kiedyś uciekł chomik,pogryzł jej kwiatka,modlitewnik,późni ej wlazł jej do łóżka w nocy.Wyobraźcie sobie minę babci Niedługo potem kot go zjadł.
Następny chomik utopił się w wiadrze,do którego leciała woda z zepsutej spłuczki(w nocy)

Nemezja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-15, 22:49   #2894
heleane
Rozeznanie

Wiecie jak zamierzam spędzić tego sylwestra? Wyjde o północy ze słuchawkami w uszach na ulicach będe łazić i gapić się w niebo i na gwiazdy. Żadnych nocowanek , żadnych durnych babskich wieczorków. To będzie najlepszy sylwester. Z muzyką sam na sam w nocy.
Stary 2006-12-15, 23:04   #2895
Nemezja
Zakorzenienie

Każdy spędza tak jak lubi,każdy sposób jest dobry.Pamiętam któregoś roku spacer po ośnieżonych ulicach ,innego siedziałam na podłodze z kilkusetstronicowym tomiszczem prawie do rana .Zwykle spędzam go z Jedynką i szampanem.Nie ma żadnego przymusu zabawy

Stary 2006-12-16, 09:17   #2896
magdaa_j
Zadomowienie

Cytat:
Gratulacje A to fajnie miałaś Jak widać są plusy tego, że szczupłe jesteśmy
Cytat:
Napisane przez Nemezja Pokaż wiadomość
Gratuluję szóstki Na "hip hip hura"tak podrzucają,fajnie,mnie tato podrzucał,jak byłam mała Tak to bym się bała,że upuszczą.A wiecie,jak sprawdzić czyjeś zaufanie?Kazać stanąć plecami do nas i "polecieć"do tyłu.Ktoś,kto nam ufa,będzie wiedział,że nie poleci na podłogę,tylko zostanie złapany
Tak, to jest dobry sposób. Zgadzam się, ja tak robiłam w szkole z koleżankami jak nam się nudziło

Cytat:
Wiecie jak zamierzam spędzić tego sylwestra? Wyjde o północy ze słuchawkami w uszach na ulicach będe łazić i gapić się w niebo i na gwiazdy. Żadnych nocowanek , żadnych durnych babskich wieczorków. To będzie najlepszy sylwester. Z muzyką sam na sam w nocy.
Ja jeszcze nie wiem co będę robić. Miałam zapraszać do siebie kilka osób, wszyscy się dopytywali, czy ktoś coś robi i mówili, że przyjdą. To teraz kilka osób mi gadao jakiś tam planach. Chociaż ja pierwsza proponowałam i jeszcze nie mieli innych planów. Wkurzyłam się
Stary 2006-12-16, 09:35   #2897
heleane
Rozeznanie

A ja zamierzam spędzić tego sylwka sama. Mam dosyć rozgadanego towarzystwa. Wszyscy się u kogoś zjeżdżają i robią jakieś beznadziejne imprezy.Taki pospolity i nudny sylwester.I jeszcze dodatkowo ''bedzie zajefajnie''

Magda , nie dziwie ci się , że się wkurzyłaś. Mnie zaprosiła była przyjaciółka , ale ja nie ide. Jeszcze jej tego nie powiedziałam. Co sobie będe psuć humor.

A tak pozatym to trochę wróciło mi to narzekanie na chudość. Mi widać żebra Nie wiedziałam , że jest aż tak źle. To wygląda okorpnie i paskudnie Ja mam się tych widocznych żeber pozbyć...
Beznadzieja , jak ja wyjdę w przyszłe wakacje na plaże

Stary 2006-12-16, 10:32   #2898
Aneth:)
Wtajemniczenie

hehe mnie też podrzucali często, starałam sie uciekać,ale nie zawsze się udawało. Najśmieszniejsze było jak w klasie maturalnej chłopcy po siłowni chcieli pokazać innym ile to masy im przybyło (haha) i zawsze było "Aneta, możesz na chwilke?".Przyznam,że nieraz byłam trzymana jedną reką hehe to były czasy, można tylko wspominać. (strasznieee tęsknie teraz za swoją klasą).Żadnej innej nie podnosili

Grubaskę mam gdzieś.Ale następnym razem już nie wytrzymam,musze jej odpowiedzieć. Dzięki Wam za propozycje tekstów, coś się przyda

Ja na sylwestra idę pierwszy raz na bal(studencki), ojej już mnie ciarki przechodzą,jak pomyśle,że mam kupić suknie. Trzymajcie kciuki, bo jutro jadę na caly dzień na zakupy .
Stary 2006-12-16, 10:36   #2899
Aneth:)
Wtajemniczenie

Heleane: nie przejmuj się do przyszłego lata jeszcze trochę czasu (wrr), poza tym innym tez wystają żebra (mi też),ale ja akurat nimi się nie przejmuje.Załważyłam,że jak nawet ciut przytyje, najem się na maksa to będzie brzuch wypukły, a za dzień nic po tej wypukłości nie zostanie. Takie już jesteśmy.
Stary 2006-12-16, 11:35   #2900
*Niki*
Zakorzenienie

Mi żebra nie wystają jedyny plus chyba

A ja nie znoszę samotnego Sylwestra , zawsze szaleliśmy z TZ na imprezce z przyjaciółmi i znajomymi i było super, wesoło, uśmiałam się jak nigdy, rok temu przez ciążę siedzieliśmy w domu i to było dla mnie straszne , tak mi smutno było, że aż się popłakałam że każdy się gdzieś bawi i szaleje a my sami w domu . W tym roku nie wiem jak będzie Na razie planów nie mamy, większość naszych znajomych powyjeżdżali za granicę i trochę kontakt się urwał, a tak było fajnie kiedyś
Stary 2006-12-16, 11:40   #2901
Modeleczka1991
Przyczajenie

Hey dziewczynki mi też wystają żebra i to troche przeszkadza bo na plazy sie gapią dziwnie jak na anorektyczke ale ja nie jestem nią

komu wysłać swoja fotke na maila? bo nie wiem czy tu sie załadują ale sprobuje buziaczki
Modeleczka1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-16, 12:28   #2902
heleane
Rozeznanie

Modeleczka , możesz mi wysłać Dzisiaj bym ci załadowała
Mój mail desha@onet.eu

A pozatym , to mi niby też by było smutno tak siedzieć sama , ale ostatnio mam potrzebe pobycia w samotności przy muzyce. Chwila tylko dla refleksji , przemyśleń i wyobrażeń , a nie do wyszalenia się
Nie przepadam za imprezami.
Stary 2006-12-16, 16:06   #2903
*Niki*
Zakorzenienie

Cytat:
Modeleczka , możesz mi wysłać Dzisiaj bym ci załadowała
Mój mail desha@onet.eu

A pozatym , to mi niby też by było smutno tak siedzieć sama , ale ostatnio mam potrzebe pobycia w samotności przy muzyce. Chwila tylko dla refleksji , przemyśleń i wyobrażeń , a nie do wyszalenia się
Nie przepadam za imprezami.
Czasami są potrzebne takie chwile samotności i wyciszenia , ja jak jestem smutna lub coś mnie gnębi to mam ochotę pobyć sama w ciszy, najchętniej na jakiejs plaży nad jeziorkiem, na skałkach

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-12-16, 16:13   #2904
201701090933
Konto usunięte

Tutaj można załadowac fotke i dać adres http://winogrono.net/
201701090933 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-16, 16:23   #2905
Nemezja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aneth:) Pokaż wiadomość
Przyznam,że nieraz byłam trzymana jedną reką
Tato niedawno podniósł mnie jedną ręką

Cytat:
Napisane przez heleane
tak pozatym to trochę wróciło mi to narzekanie na chudość. Mi widać żebra Nie wiedziałam , że jest aż tak źle. To wygląda okorpnie i paskudnie Ja mam się tych widocznych żeber pozbyć...
Beznadzieja , jak ja wyjdę w przyszłe wakacje na plaże
Daję rękę obciąć,że nikt nie będzie zwracał uwagi na Twoje wystające żebra .Tego tak łatwo nie da się pozbyć-trzeba by solidnie obrosnąć w tłuszcz Ja mam ten kłopot z głowy-i tak nie chodzę na plażę.

Stary 2006-12-16, 17:18   #2906
Modeleczka1991
Przyczajenie

Mnie kiedys brat cioteczny podnosił i cwiczyl sobie mięśnie... u mnie tą chudosc widac ze wzgledu na zwrost mam 175... a waga 47-48 kg. jeszcze nie spełna 2 miesiace temu wazyłam 44 kg i nie wiem jak to sie stalo ze przytyłam heh ale ciesze się probuje zrobic wszytsko by przytyc jeszcze bo mam niedowage sporawą. jem bardzo duzo.. szczegolnie nabiałow i weglowodanow wszystko pochlaniam co jest w lodowce moze przyniesie to jakies efekty nawet jak pojechalam na rozmowe kwalifikacyjna do orange to facet kazał przebrac sie w stroj kapielowy i jak mnie zobaczyl to powiedział ,, ale ty chuda jesteś" no to znaczy ze jesli w modelingu jestem chuda to juz chyba ze mnie zywy trup normalnie... ech...;/ale mam szanse w modelingu wkoncu jezdze na castingi najrozniejsze niedługo jade tez do myskeny... a jak tam u was z wagą? poprawiło sie? bo cos dawno juz nie mowilyscie co i jak pozdrawiam buziaczki
Stary 2006-12-16, 17:57   #2907
biiibiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aneth:) Pokaż wiadomość
hehe mnie też podrzucali często, starałam sie uciekać,ale nie zawsze się udawało. Najśmieszniejsze było jak w klasie maturalnej chłopcy po siłowni chcieli pokazać innym ile to masy im przybyło (haha) i zawsze było "Aneta, możesz na chwilke?".Przyznam,że nieraz byłam trzymana jedną reką hehe to były czasy, można tylko wspominać. (strasznieee tęsknie teraz za swoją klasą).Żadnej innej nie podnosili

Grubaskę mam gdzieś.Ale następnym razem już nie wytrzymam,musze jej odpowiedzieć. Dzięki Wam za propozycje tekstów, coś się przyda

Ja na sylwestra idę pierwszy raz na bal(studencki), ojej już mnie ciarki przechodzą,jak pomyśle,że mam kupić suknie. Trzymajcie kciuki, bo jutro jadę na caly dzień na zakupy .
ja tez ide na baaaal !!!
stroj juz mam !!!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-12-16, 22:13   #2908
heleane
Rozeznanie

Oto nasza Modeleczka1991 :

Ładna buzia , super figura. Pozazdrościć

Niestety zdjęcia musiałam ciut pomniejszyć Bo były za duże , żeby załadować. Mam nadzieje , że się nie pogniewasz

A ja teraz jestem podjarana i podekscytowana Nauczyłam się moonwalka! Poprostu nie umiem opisać tego uczucia. Czuję się świetnie!!!
Co prawda nogi mnie już od ćwiczenia bolą i straciłam duużo czasu , ale warto było.
Ale jestem wesoła , mam ochote skakać i śpiewać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SSA54183.JPG (64,6 KB, 69 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SSA54185.JPG (79,3 KB, 58 załadowań)

Edytowane przez heleane
Czas edycji: 2006-12-17 o 08:50
Stary 2006-12-17, 09:34   #2909
Modeleczka1991
Przyczajenie

Heleane dziekuje za wklejenie tutaj zdjęc k0offana jesteś a na zywo wcale tak dobrze nie wygladam jak na zdjeciu... jestem troszke chudsza:P heh ale spoko moze ktos jeszcze pokaże swoje foteczki?? buźka coś słabiutko tutaj piszecie
Stary 2006-12-17, 11:22   #2910
heleane
Rozeznanie

Wczoraj robiłam sobie jakieś fotki. Mogę je pokazać Ale wole jednak nie pokazywać twarzy narazie.

Wiem , że jestem kurdupel , nie śmiać się
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PC160075.JPG (85,3 KB, 67 załadowań)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości