![]() |
#2881 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy listopadowe 2018 - część V
Ja to w ogóle pojadę na żywioł na poród, bo sama do końca nie wiem jak to się zakończy .
Czy będę miała CC czy sn cholera wie.. Właśnie oglądam ddtvn ej ! To prawda że meghan w ciąży ? ![]() (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2882 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Smileska 🎊 gratuluję ![]() Wojtek jest strasznym glodomorem. Co chwilę by jadł ![]() Ja w miarę ok. Szwy mnie tylko bardzo ciągną i chodzę jak kaczka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2883 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale super że je cycusia ![]() ![]() (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2884 |
Zakorzenienie
|
Kuźwa... Wzięłyby wody odeszły i miałby człowiek głowę spokojna a nie chodzi i się głowi czy to już...
W ogóle Freya, Ty założyłaś na noc podkład na łóżko, miałaś jakieś przeczucia że Ci te wody odejdą? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2885 |
Zakorzenienie
|
Agnieszka dziękuję! Ja tam wcale żadnych zdolności nie mam, ot tż dał mi wałem i farbę i jakoś wyszło :p
Taga całkowicie cie rozumiem. W uk ponoć po cc próbują położyć maluszka u mamy do kangirowania, jeśli reaguje dobrze na znieczukenie, a jeśli nie, to kanguruje partner. Jeśli nie ma opcji, by został on na noc, to dzidzia i tak jest z matką w sali, tyko położne przychodzą co chwilę podac maluszka itp. Nie wyobrażam sobie pierwszej nocy spędzić osobno, zdała od dziecka, to jakiś koszmar ;( Karolkowa wszystkiego dobrego dla was! Freya_ka zazdroszczę małego głodomorka ![]() Dziewczyny aleście naskrobały, ciężko was nadgonić ![]() W ogóle pierwszy oficjalny dzień na urlopie, dziwnie uczucie nie być w pracy :p jeszcze tż w domu bo dopiero od jutra zaczyna nowe zmiany i mega się cieszę, że będzie miał aż 4 dni wolnego po 4 dniach pracy, będziemy dużo razem siedzieć ![]() Planuję wykorzystać dobrze ten dzień, zaraz biorę się za ćwiczenia, później ugotuje na zapas, zrobię pranie, ogarnę dom, zgodnie tż do sprzątania łazienki i może zabiorę go na spacer później ![]() I oczywiście będę zaglądała tu w oczekiwaniu na newsy o kolejnych dzieciaczkach! Mam nadzieję Sara i AnetaErr, że długo was w niepewności te maluszki nie będą trzymały ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2886 | ||
Zadomowienie
|
Karolkova, wszystkiego najleoszego! Trzymam kciuki za kwiatka. A jak orzyjdzie bez to powiedz, że ma.cie zaprosić na jakas super kolację.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2887 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ciekawe jak smaileska dzis. Freyka świetnie, ze mlody ma apetyt. Moze ladnie przybierze i szybko wrocicie do domku ![]() Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2888 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2889 |
Zakorzenienie
|
Czyli lady i Sara następne w kolejce ?
![]() (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze zaczynają się co nasi faceci stresować widzę. Mój też nie chce za bardzo mi pokazywać że ma stres, ale widzę, że on bardzo boi się, że te ciążę przenoszę i będzie stres. U niego w pracy taka znajoma dopiero urodziła, 2 tygodnie po terminie, prawdopodobnie wywoływany poród i właśnie często o niej wspominał. On ogólnie był od zawsze za cc, mówił, że.osobiscie woli, żeby młody już został głową w górę, że dadzą nam termin i mały będzie na świecie bez stresu czy akurat będzie w pracy jak poród się zacznie, albo jak będę po terminie, czy wszystko będzie ok z maluszkiem. No ale nie na wszystko mamy wpływ, ja staram się już uspokoić z tym moim planowaniem i narazie o tym nie myśleć, w końcu dopiero końcówka 36 tygodnia, nikt nie powiedział, że nie urodzę np tydzień przed terminem, chociaż myślę, że poród tak sam z siebie się nie zacznie i jakos przynajmniej czułabym, że się zbliża, a u mnie dalej ciąża bezbolowa.. A i depilacja też jakoś bez problemu xD Bożenę oczywiście na czuja, nic nie widzę, ale daje rade :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2891 | |
Zadomowienie
|
Karolkowa wszystkiego najlepszego
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Aneta witaj w klubie - ja tez dzis stracilam czopa ![]() ![]() ![]() Sent from my MYA-L11 using Tapatalk
![]() |
#2892 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja to nawet nie wiem czy mi czop odszedł. ![]() (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2893 |
Zakorzenienie
|
Oo Justyna_fli chyba chce się wybić na prowadzenie w naszych rankingach :p
A.tak serio to powodzenia na usg, dawaj znać jak poszło! Ponoć bez czopa też można chodzić dość długo, więc nie zawsze jest tak, że zwiastuje on szybki poród, może jeszcze zdążysz poleniuchować ![]() Właśnie pamiętam, że Ty mówiłaś, że przy pierwszym porodzie, nagle odeszły ci wody i wszystko szybko się potoczyło. Nie miałaś wcześniej jakichś podejrzeń, że coś się może zbliżać? Jakoś gorzej się czułaś, miałaś jakieś nasilone bóle? Chce się zorientować czy istnieje jakaś szansa, że mimo, że się tak dobrze czuje, to jest możliwość na urodzenie gdzieś koło mojego terminu :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2894 |
Zakorzenienie
|
Ej mój do mnie dzwonił
![]() A ja zdziwiona, bo zawsze ja dzwonię no to odbieram : no co tam Kochanie ? A on : A dzwonię się dowiedzieć jak tam Kochanie ? Dzieje się coś ? Na co odpowiadam nie Misiu spokojnie żyje, mały w brzuszku ![]() A bo myślałem że coś może się dzieje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No to pogadałem sobie ;-) (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2895 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No wlasnie ostatnio nic kompletnie, zadnych przepowiadaczy, czopow itp. Była u mnie polozna 3 kwietnia na wizycie i biadolila ze jeszcze dwa tygodnie nie urodze bo glowka wysoko, skurczy zadnych a mi 4 kwietnia odeszly wody ![]() Sent from my MYA-L11 using Tapatalk
![]() |
#2896 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
2, ale nawet mojemu nie mowilam bo by sie denerwowal. Fakt ze byly slabsze i w dluzszym odstepie. Dzis wszystko wrocilo do normy. Moze sie szyjka skracala albo chociaz jakies rozwarcie sie robic zaczelo? Jutro mam wizyte to sie okaze... troche szkoda, bo dzis moja babcia ma imieniny to mialaby fajny prezent w postaci prawnuka ![]() Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2897 |
Zakorzenienie
|
Justyna_fli dajesz mi nadzieję ;p
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2898 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2899 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() GRATULUJĘ Freya i smileska ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2900 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2901 |
Zadomowienie
|
Kurcze, mam termin cc na 13 listopada, a mam od dwoch dni takie ćmienie jajników jak na okres i momentami ból na dole w kręgosłupie taki na chwilę, szyjka krótka, tak się boję, że nie doczekam jeszcze tych 30 dni jeszcze widzę co tu się dzieje z tymi porodami, przerażona jestem .....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2902 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego LIVE4_KM0438 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2903 |
Zakorzenienie
|
A ja bym chciała, żeby ściągnął mi ten krążek, i od razu akcja żeby się zaczęła
![]() ![]() (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2904 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2905 |
Zakorzenienie
|
A ja od soboty mam taki dziwny bol , napina mi sie brzuch bo czuje ze robi sie twardy i takie uklucie szpili czuje w pecherzu czy podbrzuszu ? Sama nie potrafie zlokizowac bolu , ale to chwila i puszcza
Wysłane z mojego LIVE4_KM0438 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2906 |
Zadomowienie
|
Freya i Smileska gratuluję!
Staram się Was czytać w miarę regularnie. Ale nie mam kiedy się odezwać. Trzymam kciuki za kolejne porody oby były równie szybkie. Bo widzę że niedługo pojawia się kolejne maluszki. Ja po wizycie czwartkowej dowiedziałam się że mam szyjke już "bardzo krótka" ale nie dopytalam o szczegóły, a lekarz oszczędny w słowach. Teraz boję się że mogę szybciej urodzić i ściągnęlam teściowa żeby wychodzila mi z córką na spacery, a ja odpoczywam żeby donosic ciąże. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2907 |
Zakorzenienie
|
Lady iss to bardziej nie stres tylko takie podekscytowanie, bo już bym chciała go miec
![]() Ale nie, nie robią usg w szpitalu, co jest jakieś śmieszne, ale coś zrobisz- UK:P Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2908 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Jakbym w sobotę na wizycie to doktor mówi że do piątku nie dotrwam. I tak kladlam się i mówię do męża, że chyba sobie podłoże ten podkład. Intuicja ![]() Cytat:
KP jakoś na razie idzie. Nie boli póki co.
![]() ![]() |
![]() |
#2909 |
Zakorzenienie
|
Freya ale jest cudny !
![]() ![]() Piękny jestem ! A ja właśnie leżę, położyłam się a co, spanie mnie łamie cholera wie o co kaman (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2910 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:55.