Mamy listopadowe 2018 - część V - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-10-15, 09:13   #2881
Karolkowa_86
Zakorzenienie

Dot.: Mamy listopadowe 2018 - część V

Ja to w ogóle pojadę na żywioł na poród, bo sama do końca nie wiem jak to się zakończy .
Czy będę miała CC czy sn cholera wie..
Właśnie oglądam ddtvn ej ! To prawda że meghan w ciąży ?

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie
Karolkowa_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-10-15, 09:21   #2882
freya_ka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sara3008 Pokaż wiadomość
Tak w ogóle to Freya dostała najpiękniejszy z możliwych prezentów z okazji swojego święta (dnia nauczyciela)

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
No tak

Smileska 🎊 gratuluję

Wojtek jest strasznym glodomorem. Co chwilę by jadł

Ja w miarę ok. Szwy mnie tylko bardzo ciągną i chodzę jak kaczka

Agata
freya_ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-10-15, 09:25   #2883
Karolkowa_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez freya_ka Pokaż wiadomość
No tak

Smileska gratuluję

Hihi jak każdy Wojtek no mój TŻ też Wojtek i je dużo
Ale super że je cycusia ja się boję że nie dam rady, bo mi się wydaje że moje piersi w ogóle się do tego nie nadają

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie
Stary 2018-10-15, 09:32   #2884
sara3008
Zakorzenienie

Kuźwa... Wzięłyby wody odeszły i miałby człowiek głowę spokojna a nie chodzi i się głowi czy to już...
W ogóle Freya, Ty założyłaś na noc podkład na łóżko, miałaś jakieś przeczucia że Ci te wody odejdą?

sara3008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-10-15, 09:50   #2885
dews
Zakorzenienie

Agnieszka dziękuję! Ja tam wcale żadnych zdolności nie mam, ot tż dał mi wałem i farbę i jakoś wyszło :p

Taga całkowicie cie rozumiem. W uk ponoć po cc próbują położyć maluszka u mamy do kangirowania, jeśli reaguje dobrze na znieczukenie, a jeśli nie, to kanguruje partner. Jeśli nie ma opcji, by został on na noc, to dzidzia i tak jest z matką w sali, tyko położne przychodzą co chwilę podac maluszka itp. Nie wyobrażam sobie pierwszej nocy spędzić osobno, zdała od dziecka, to jakiś koszmar ;(

Karolkowa wszystkiego dobrego dla was!

Freya_ka zazdroszczę małego głodomorka )

Dziewczyny aleście naskrobały, ciężko was nadgonić ale to moja wina bo kurde spałam do 9:30, obudziłam się tylko raz na siku, jestem tak wyspana i pełna energii, że szok.
W ogóle pierwszy oficjalny dzień na urlopie, dziwnie uczucie nie być w pracy :p jeszcze tż w domu bo dopiero od jutra zaczyna nowe zmiany i mega się cieszę, że będzie miał aż 4 dni wolnego po 4 dniach pracy, będziemy dużo razem siedzieć
Planuję wykorzystać dobrze ten dzień, zaraz biorę się za ćwiczenia, później ugotuje na zapas, zrobię pranie, ogarnę dom, zgodnie tż do sprzątania łazienki i może zabiorę go na spacer później

I oczywiście będę zaglądała tu w oczekiwaniu na newsy o kolejnych dzieciaczkach! Mam nadzieję Sara i AnetaErr, że długo was w niepewności te maluszki nie będą trzymały *

dews jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-10-15, 09:52   #2886
ewka_mewka
Zadomowienie

Karolkova, wszystkiego najleoszego! Trzymam kciuki za kwiatka. A jak orzyjdzie bez to powiedz, że ma.cie zaprosić na jakas super kolację.
Cytat:
Napisane przez malinkowa00 Pokaż wiadomość
Kiłę i hiv robilam dwa razy. Na początku i gdzieś jakoś teraz.

Wiecie co mi powiedział mój doktorek na moje wątpliwości odnośnie ruchów? "Ja to nie wiem co znaczą nasilone ruchy. Ani co znaczą słabe ruchy. Ja w ogóle nie wiem co są ruchy dziecka. Bo nigdy nie byłem w ciąży, HEHE."

No hehe, faktycznie. Mówię mu że martwię się żeby się dziecko nie owinęło pępowiną, i że zgłoszę się na IP. A on mi na to że to może i dobry pomysł.

Także tego, jade sobie.

Na wyniki gbs długo czekałyście?

Super model z tego doktorka. Chyba bym do niego nie wróciła
Cytat:
No tak

Smileska gratuluję

Super, że w miare dobrze się czujesz . A jak ci idzie kp? Bardzo boli?

ewka_mewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-10-15, 09:56   #2887
lady isss
Wtajemniczenie

Cytat:
Kuźwa... Wzięłyby wody odeszły i miałby człowiek głowę spokojna a nie chodzi i się głowi czy to już...
W ogóle Freya, Ty założyłaś na noc podkład na łóżko, miałaś jakieś przeczucia że Ci te wody odejdą?

Sara to samo mowilam wczoraj ja to nawet nie wiem jak porod zaczynajacy sie od skurczow wyglada tym bardziej, ze jak podczytywlm to te przepowiadawcze moga byc tez dosc silne. Ja na szczescie do szpitala mam 4 ulice do przejechania - 5 min i jestem co nie zmienia faktu, ze tez nie chce nikogo niepotrzebnie stresowc bo moj jak moj, ale mloda by sie niepotrzebnie denerwowala. W najgorszym wypadku tak jak mowisz karetka i tyle. Moj wczoraj sie pyta czym ma.pepowine przeciac i zabezpieczyc jak w domu urodze albo w drodze to mu tlumaczylam ze niczym tylko ogrzac dzidzie trzeba i po karetke dzwonic. Pozniej rozkmina co jak popekam bo przeciez on nie natnie to mu mowie, ze bede miala peknac to pekne i mnie pozszywja. Widzialam ze juz bral wszystkie mozliwe opcje wczoraj pod uwage i go troche wkurzalo moje "niewiem, nie panikuj". Ja to raczej tak jak ty porownywalam, ze to jeszcze nie taki bol jak powinien byc choc lapaly mnie takie skurcze, ze robilo mi sie goraco i pot zlewal. No ale siadomosc, ze one sie nasilaja mimo wszystko do porodu uratowala sytuacje, bo u mnie w sakali bolu od 1-10 powinno byc 12 trzymam kciuki!

Ciekawe jak smaileska dzis.

Freyka świetnie, ze mlody ma apetyt. Moze ladnie przybierze i szybko wrocicie do domku

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
lady isss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-10-15, 09:58   #2888
sara3008
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lady isss Pokaż wiadomość
Sara to samo mowilam wczoraj ja to nawet nie wiem jak porod zaczynajacy sie od skurczow wyglada tym bardziej, ze jak podczytywlm to te przepowiadawcze moga byc tez dosc silne. Ja na szczescie do szpitala mam 4 ulice do przejechania - 5 min i jestem co nie zmienia faktu, ze tez nie chce nikogo niepotrzebnie stresowc bo moj jak moj, ale mloda by sie niepotrzebnie denerwowala. W najgorszym wypadku tak jak mowisz karetka i tyle. Moj wczoraj sie pyta czym ma.pepowine przeciac i zabezpieczyc jak w domu urodze albo w drodze to mu tlumaczylam ze niczym tylko ogrzac dzidzie trzeba i po karetke dzwonic. Pozniej rozkmina co jak popekam bo przeciez on nie natnie to mu mowie, ze bede miala peknac to pekne i mnie pozszywja. Widzialam ze juz bral wszystkie mozliwe opcje wczoraj pod uwage i go troche wkurzalo moje "niewiem, nie panikuj". Ja to raczej tak jak ty porownywalam, ze to jeszcze nie taki bol jak powinien byc choc lapaly mnie takie skurcze, ze robilo mi sie goraco i pot zlewal. No ale siadomosc, ze one sie nasilaja mimo wszystko do porodu uratowala sytuacje, bo u mnie w sakali bolu od 1-10 powinno byc 12 trzymam kciuki!

Freyka świetnie, ze mlody ma apetyt. Moze ladnie przybierze i szybko wrocicie do domku

A Ty jak dziś? Uspokoiły się skurcze?

Stary 2018-10-15, 10:06   #2889
Karolkowa_86
Zakorzenienie

Czyli lady i Sara następne w kolejce ?

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie
Stary 2018-10-15, 10:06   #2890
dews
Zakorzenienie

Cytat:

Kurcze zaczynają się co nasi faceci stresować widzę. Mój też nie chce za bardzo mi pokazywać że ma stres, ale widzę, że on bardzo boi się, że te ciążę przenoszę i będzie stres. U niego w pracy taka znajoma dopiero urodziła, 2 tygodnie po terminie, prawdopodobnie wywoływany poród i właśnie często o niej wspominał.

On ogólnie był od zawsze za cc, mówił, że.osobiscie woli, żeby młody już został głową w górę, że dadzą nam termin i mały będzie na świecie bez stresu czy akurat będzie w pracy jak poród się zacznie, albo jak będę po terminie, czy wszystko będzie ok z maluszkiem.
No ale nie na wszystko mamy wpływ, ja staram się już uspokoić z tym moim planowaniem i narazie o tym nie myśleć, w końcu dopiero końcówka 36 tygodnia, nikt nie powiedział, że nie urodzę np tydzień przed terminem, chociaż myślę, że poród tak sam z siebie się nie zacznie i jakos przynajmniej czułabym, że się zbliża, a u mnie dalej ciąża bezbolowa.. A i depilacja też jakoś bez problemu xD Bożenę oczywiście na czuja, nic nie widzę, ale daje rade :p

Stary 2018-10-15, 10:17   #2891
justyna_fli
Zadomowienie

Karolkowa wszystkiego najlepszego
Cytat:
Smacznego, ananasy ponoć też poród przyspieszają
I Aneta uwierz mi, że jeśli jestem w stanie ze skurczami wyjść z domu i pójść dalej niż 100 metrow to nie rodzę

E tam nie wiesz tego ja jechalam do szpitala z bolem jak na okres, posiedzialam troche w poczekalni i jak zaczelo bolec to mialam juz 5 cm rozwarcia potem przeszłam te 100 m na sale i mialam juz 7 pozniej bylo juz mniej wesolo ale da się rodzic i nie zauwazyc jak sie okazuje

Aneta witaj w klubie - ja tez dzis stracilam czopa i nie mam pojęcia co to oznacza bo ostatnio nie miałam zadnych objawow az do odejścia wod, a teraz od dwoch dni jakies bole okresowe i teraz ten glut... kirde boje sie ze nie zdążę sobie odpoczac jak to planowałam bo dopiero przed weekendem skończyłam temat wyprawki, mialam miec jeszcze dwa tygodnie luzu a tu nie wiadomo co teraz mam to usg dzis, moze sie cos wyjasni?

Sent from my MYA-L11 using Tapatalk
Dawidek 31.10.2018
justyna_fli jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-10-15, 10:19   #2892
Karolkowa_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_fli Pokaż wiadomość
Karolkowa wszystkiego najlepszego E tam nie wiesz tego ja jechalam do szpitala z bolem jak na okres, posiedzialam troche w poczekalni i jak zaczelo bolec to mialam juz 5 cm rozwarcia potem przeszłam te 100 m na sale i mialam juz 7 pozniej bylo juz mniej wesolo ale da się rodzic i nie zauwazyc jak sie okazuje

Aneta witaj w klubie - ja tez dzis stracilam czopa i nie mam pojęcia co to oznacza bo ostatnio nie miałam zadnych objawow az do odejścia wod, a teraz od dwoch dni jakies bole okresowe i teraz ten glut... kirde boje sie ze nie zdążę sobie odpoczac jak to planowałam bo dopiero przed weekendem skończyłam temat wyprawki, mialam miec jeszcze dwa tygodnie luzu a tu nie wiadomo co teraz mam to usg dzis, moze sie cos wyjasni?

Dziękuję
Ja to nawet nie wiem czy mi czop odszedł. Udana jestem nie ?

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie
Stary 2018-10-15, 10:22   #2893
dews
Zakorzenienie

Oo Justyna_fli chyba chce się wybić na prowadzenie w naszych rankingach :p
A.tak serio to powodzenia na usg, dawaj znać jak poszło! Ponoć bez czopa też można chodzić dość długo, więc nie zawsze jest tak, że zwiastuje on szybki poród, może jeszcze zdążysz poleniuchować

Właśnie pamiętam, że Ty mówiłaś, że przy pierwszym porodzie, nagle odeszły ci wody i wszystko szybko się potoczyło. Nie miałaś wcześniej jakichś podejrzeń, że coś się może zbliżać? Jakoś gorzej się czułaś, miałaś jakieś nasilone bóle? Chce się zorientować czy istnieje jakaś szansa, że mimo, że się tak dobrze czuje, to jest możliwość na urodzenie gdzieś koło mojego terminu :p

Stary 2018-10-15, 10:28   #2894
Karolkowa_86
Zakorzenienie

Ej mój do mnie dzwonił
A ja zdziwiona, bo zawsze ja dzwonię no to odbieram : no co tam Kochanie ?
A on : A dzwonię się dowiedzieć jak tam Kochanie ? Dzieje się coś ? Na co odpowiadam nie Misiu spokojnie żyje, mały w brzuszku
A bo myślałem że coś może się dzieje taa ja w 1 kolejności bym dzwoniła do niego posrana do granic możliwości hehe ale dobrze niech się martwi i myśli a co aaa i jeszcze się go zapytałam mężu a dostanę kwiata od Ciebie ? Pod ciula go wzięłam jakiego kwiatka ? No mówię od Ciebie na rocznicę, a on do mnie że jak będzie w domu to dostanę czyli uwaga w niedzielę ma wolne mówię do niego żeby nie żartował
No to pogadałem sobie ;-)

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie
Stary 2018-10-15, 10:28   #2895
justyna_fli
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dews Pokaż wiadomość
Oo Justyna_fli chyba chce się wybić na prowadzenie w naszych rankingach
A.tak serio to powodzenia na usg, dawaj znać jak poszło! Ponoć bez czopa też można chodzić dość długo, więc nie zawsze jest tak, że zwiastuje on szybki poród, może jeszcze zdążysz poleniuchować

Właśnie pamiętam, że Ty mówiłaś, że przy pierwszym porodzie, nagle odeszły ci wody i wszystko szybko się potoczyło. Nie miałaś wcześniej jakichś podejrzeń, że coś się może zbliżać? Jakoś gorzej się czułaś, miałaś jakieś nasilone bóle? Chce się zorientować czy istnieje jakaś szansa, że mimo, że się tak dobrze czuje, to jest możliwość na urodzenie gdzieś koło mojego terminu

W rankingach czego, porodow? Haha bron Cie Boze, ja sobie musze koniecznie odpocząć, jak w dniu swira

No wlasnie ostatnio nic kompletnie, zadnych przepowiadaczy, czopow itp. Była u mnie polozna 3 kwietnia na wizycie i biadolila ze jeszcze dwa tygodnie nie urodze bo glowka wysoko, skurczy zadnych a mi 4 kwietnia odeszly wody dlatego teraz zupełnie nie wiem czego sie spodziewać

Dawidek 31.10.2018
justyna_fli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-10-15, 10:31   #2896
lady isss
Wtajemniczenie

Cytat:
A Ty jak dziś? Uspokoiły się skurcze?

Tak uspokoily choc po tej mojej kapieli jak juz lezalam w lozku to poczulam jeszcze
2, ale nawet mojemu nie mowilam bo by sie denerwowal. Fakt ze byly slabsze i w dluzszym odstepie. Dzis wszystko wrocilo do normy. Moze sie szyjka skracala albo chociaz jakies rozwarcie sie robic zaczelo? Jutro mam wizyte to sie okaze... troche szkoda, bo dzis moja babcia ma imieniny to mialaby fajny prezent w postaci prawnuka

Stary 2018-10-15, 10:31   #2897
dews
Zakorzenienie

Justyna_fli dajesz mi nadzieję ;p

Stary 2018-10-15, 10:34   #2898
lady isss
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Karolkowa_86 Pokaż wiadomość
Czyli lady i Sara następne w kolejce ?

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie
Ja moge moj wolne ma od jutra to bedziemy cos dzialac probowac ciul najwyzej bede sie ze skurczami meczyc caly tydzien u mnie juz 37 tydzien, mlody tydzien do przodu to moze wychodzic, wiec na koncowce damy sobie porzadnie i bez oszczedzania po gaciach

Stary 2018-10-15, 10:37   #2899
Lucia23
Raczkowanie

Jaaa... przez dwa dni nie zagladałam a tutaj aż dwie mamusie
GRATULUJĘ Freya i smileska Wszystkiego dobrego dla waszych maluszków i szybkiego powrotu do zdrowia dla mamuś
Lucia23 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-10-15, 10:41   #2900
lady isss
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dews Pokaż wiadomość
Kurcze zaczynają się co nasi faceci stresować widzę. Mój też nie chce za bardzo mi pokazywać że ma stres, ale widzę, że on bardzo boi się, że te ciążę przenoszę i będzie stres. U niego w pracy taka znajoma dopiero urodziła, 2 tygodnie po terminie, prawdopodobnie wywoływany poród i właśnie często o niej wspominał.

On ogólnie był od zawsze za cc, mówił, że.osobiscie woli, żeby młody już został głową w górę, że dadzą nam termin i mały będzie na świecie bez stresu czy akurat będzie w pracy jak poród się zacznie, albo jak będę po terminie, czy wszystko będzie ok z maluszkiem.
No ale nie na wszystko mamy wpływ, ja staram się już uspokoić z tym moim planowaniem i narazie o tym nie myśleć, w końcu dopiero końcówka 36 tygodnia, nikt nie powiedział, że nie urodzę np tydzień przed terminem, chociaż myślę, że poród tak sam z siebie się nie zacznie i jakos przynajmniej czułabym, że się zbliża, a u mnie dalej ciąża bezbolowa.. A i depilacja też jakoś bez problemu xD Bożenę oczywiście na czuja, nic nie widzę, ale daje rade

Moja koleznka z pracy miala termin pod koniec lipca i mlody tez sie obrocic nie chcial. Tydzien po terminie urodzila, a mlody sie przed samym porodem obrocil. Do terminu jeszcze 4 tyg wiec postaraj sie nie denerwowac na zapas. Wiem ze latwo sie mowi, ale niczego nie przeskoczysz. A w szpitalu przed rozpoczeciem porodu nie robia usg u ciebie? Ja pamietam jak rodzilam martynke to ogolnie nie mialam usg robionego, ale polozna wymacala jak lezy wiec oni maja jakies swoje sposoby zeby sprawdzic jak ulozone dziecko. Czasami jest tak ze przed porodem obroci sie nie tak jak powinien wiec nie ma regoly chyba. Co ma byc to bedzie

Stary 2018-10-15, 10:52   #2901
Sylvana
Zadomowienie

Kurcze, mam termin cc na 13 listopada, a mam od dwoch dni takie ćmienie jajników jak na okres i momentami ból na dole w kręgosłupie taki na chwilę, szyjka krótka, tak się boję, że nie doczekam jeszcze tych 30 dni jeszcze widzę co tu się dzieje z tymi porodami, przerażona jestem .....
Sylvana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-10-15, 10:53   #2902
Vicarika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sylvana Pokaż wiadomość
Kurcze, mam termin cc na 13 listopada, a mam od dwoch dni takie ćmienie jajników jak na okres i momentami ból na dole w kręgosłupie taki na chwilę, szyjka krótka, tak się boję, że nie doczekam jeszcze tych 30 dni jeszcze widzę co tu się dzieje z tymi porodami, przerażona jestem .....
Jak sie szybciej zacznie a masz zaswiadczenie to spokojnie. Poprostu pojedziesz i szybciej wykonaja CC .

Wysłane z mojego LIVE4_KM0438 przy użyciu Tapatalka
Vicarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-10-15, 10:53   #2903
Karolkowa_86
Zakorzenienie

A ja bym chciała, żeby ściągnął mi ten krążek, i od razu akcja żeby się zaczęła ale mam marzenie

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2018-10-15, 10:56   #2904
sara3008
Zakorzenienie

Cytat:
Tak uspokoily choc po tej mojej kapieli jak juz lezalam w lozku to poczulam jeszcze
2, ale nawet mojemu nie mowilam bo by sie denerwowal. Fakt ze byly slabsze i w dluzszym odstepie. Dzis wszystko wrocilo do normy. Moze sie szyjka skracala albo chociaz jakies rozwarcie sie robic zaczelo? Jutro mam wizyte to sie okaze... troche szkoda, bo dzis moja babcia ma imieniny to mialaby fajny prezent w postaci prawnuka

No to pjona! U mnie tak już 2 dzień... Ból brzucha na zmianę ze skurczami, jedne mocne, drugie słabe.... Więc chyba sobie jeszcze pochodzę w dwupaku

Stary 2018-10-15, 10:57   #2905
Vicarika
Zakorzenienie

A ja od soboty mam taki dziwny bol , napina mi sie brzuch bo czuje ze robi sie twardy i takie uklucie szpili czuje w pecherzu czy podbrzuszu ? Sama nie potrafie zlokizowac bolu , ale to chwila i puszcza

Wysłane z mojego LIVE4_KM0438 przy użyciu Tapatalka
Vicarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-10-15, 10:58   #2906
wiosenka84
Zadomowienie

Freya i Smileska gratuluję!
Staram się Was czytać w miarę regularnie. Ale nie mam kiedy się odezwać.
Trzymam kciuki za kolejne porody oby były równie szybkie. Bo widzę że niedługo pojawia się kolejne maluszki.
Ja po wizycie czwartkowej dowiedziałam się że mam szyjke już "bardzo krótka" ale nie dopytalam o szczegóły, a lekarz oszczędny w słowach. Teraz boję się że mogę szybciej urodzić i ściągnęlam teściowa żeby wychodzila mi z córką na spacery, a ja odpoczywam żeby donosic ciąże.

wiosenka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-10-15, 11:00   #2907
dews
Zakorzenienie

Lady iss to bardziej nie stres tylko takie podekscytowanie, bo już bym chciała go miec

Ale nie, nie robią usg w szpitalu, co jest jakieś śmieszne, ale coś zrobisz- UK:P

Stary 2018-10-15, 11:00   #2908
freya_ka
Zadomowienie

Cytat:

Jakbym w sobotę na wizycie to doktor mówi że do piątku nie dotrwam. I tak kladlam się i mówię do męża, że chyba sobie podłoże ten podkład. Intuicja

Cytat:
Napisane przez Karolkowa_86 Pokaż wiadomość
Hihi jak każdy Wojtek no mój TŻ też Wojtek i je dużo
Ale super że je cycusia ja się boję że nie dam rady, bo mi się wydaje że moje piersi w ogóle się do tego nie nadają

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie
Najważniejszy jest luz. Ja poprzednim razem się spisałem i nie wyszło, a teraz podchodze do tego na luzie.

KP jakoś na razie idzie. Nie boli póki co.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0612.jpg (84,9 KB, 98 załadowań)

Agata
freya_ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-10-15, 11:03   #2909
Karolkowa_86
Zakorzenienie

Freya ale jest cudny ! ciocie witają Wojtusia na świecie !
Piękny jestem !
A ja właśnie leżę, położyłam się a co, spanie mnie łamie cholera wie o co kaman

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie
Stary 2018-10-15, 11:04   #2910
wiosenka84
Zadomowienie

Cytat:
Jakbym w sobotę na wizycie to doktor mówi że do piątku nie dotrwam. I tak kladlam się i mówię do męża, że chyba sobie podłoże ten podkład. Intuicja

Najważniejszy jest luz. Ja poprzednim razem się spisałem i nie wyszło, a teraz podchodze do tego na luzie.

KP jakoś na razie idzie. Nie boli póki co.
Śliczny i już się uśmiecha

wiosenka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości