|
|
#2881 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Staraczki 2019 cz. 4
Cytat:
a proszę jeżeli pamiętasz jakie były to bóle ? Silne całego podbrzusza czy bardziej jakby jajniki i takie kujące? Bo co postawilam sobie diagnozę jakiejs choroby to mi się coś nie zgadzalo wyszukuje u siebie wszystkiego oprocz ciąży ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2882 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oni badają tylko stan wyskrobin, czy nie ma stanu zapalnego, raka, czy jakiegoś innego dziadostwa. Żadnych przyczyn poronienia. U mnie wywoływali, bo puste jajo płodowe, co się zdarza i żadnych badań w sumie nawet nie zalecaja. Kilku lekarzy niezależnie mi powiedziało, ze oczywiście mogę się badać, ale przy pustym jaju płodowym nie ma większego sensu, bo po prostu coś się nie zgrało, tak bywa i powtórzyć się raczej nie powinno. Wiadomo co innego jak się już pojawia zarodek u mnie ciąża była nieprawidłowa i tyle. Mogłam chodzic i czekac, aż poronie, ale lekarz uznał, ze nie ma sensu. Cytat:
To taki bol podobny jak na miesiączkę, może trochę bardziej ciągnący. Czułam po prostu macice, nie były to mocne bóle, ja to mowie, że „czuję”, bo przed operacjami miałam bóle menstruacyjne i to były bóle teraz to wszystko mi nawet ciężko nazwać bolami.W nocy tez nie spalam, najlepiej było po południu na kanapie i cały czas mi się odbijało. Nawet po niegazowanej wodzie mineralnej ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#2883 |
|
Konto usunięte
|
Chyba ominęłam jakieś ciążę. Więc gratuluję wszystkim, którym się udało.
W tym cyklu jestem jakaś wyluzowana, dlatego na forum mnie mniej. Mam nadzieję, że ten luzik dobrze mi zrobi. Choć pewnie przed @ znowu zacznę świrować. ![]() Przyszły mi testy owulacyjne i z ciekawostek, jest na nich napisane, że u 38% kobiet owulacja trwa tylko 10h. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2884 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja dziś mam test owulacyjny "prawie" pozytywny, obstawiam że jutro powinien być pozytyw. I mam ból okoloowulacyjny chyba, lewy jajnik czuć konkretnie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam nieregularne, chociaż kiedyś to była masakra, miałam @ Raz na pół roku, co 3 mce. Teraz to i tak jest w miarę. Nie mam owulacji. Wysłane z mojego DUB-LX2 przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#2886 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry!
Miłego dnia Wam życzę ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2887 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2888 |
|
Zakorzenienie
|
Staraczki 2019 cz. 4
Cześć dziewczyny, na wątku jestem pierwszy raz, mam nadzieję, że mnie przyjmiecie
Mam 30 lat, staramy się o dziecko od września, jak na razie bez rezultatu. Mam cykle około 35 dniowe. Teraz okres spóźnia mi się już 15 dni, robiłam już wiele testów ciążowych, nawet beta hcg i nic, ciąży brak. Jest to o tyle dziwne, że mniej więcej od roku mam cykle w miarę regularne a tu taka anomalia. Nigdzie nie wyjeżdżałam, żaden dodatkowy stres. Ciagle mam głupie nadzieje że na wizycie u gina powie mi że jestem w ciąży :/ ostatni test robiłam w niedzielę i negatywny wiec chyba sobie już wmawiam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() Edytowane przez echme Czas edycji: 2020-01-08 o 08:08 |
|
|
|
#2889 |
|
Raczkowanie
|
Witamy nową staraczkę
|
|
|
#2890 | |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
u mnie nadal brak @ za to nasiliły się bóle krzyza teraz to już taki konkretny ból więc chyba jednak zamiast na betę pójdę na usg moze prędzej coś wyjdzie![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:23 ---------- Cytat:
właśnie przechodzę coś podobnego tylko u mnie dzisiaj 5 dzień a do tego jakieś dziwne bóle 🤷 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie właśnie nic - żadnych bóli brzucha, piersi, czuje się tak jak zawsze. Zawsze około tydzień przed okresem miałam ból i tkliwości piersi a teraz nic. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2892 | |
|
ż o n a i d e a l n a
|
Cytat:
rzeczywiście mega dziwne.. Kiedy masz wizytę? i w którym dc robiłaś bete? Dodka jak masz mozliwość to jasne idz na usg ale na bete też bym na twoim miejscu poszła
|
|
|
#2893 | |
|
Zakorzenienie
|
Staraczki 2019 cz. 4
Cytat:
Wizytę mam 17 stycznia. Teraz mam 49 dzień cyklu, betę robiłam 38 dnia czyli około 4 dni po planowanej miesiączce. Ostatni test ciążowy negatywny wyszedł mi 46 dnia cyklu czyli 3 dni temu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() Edytowane przez echme Czas edycji: 2020-01-08 o 09:13 |
|
|
|
|
#2894 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
chyba że jednak @ mnie wyprzedzi już bym wolała zeby się pojawiła nie zylabym w takiej niepewności![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to w ciazy miałam takie bóle pleców, ze siedzieć nie mogłam. Stałam albo chodziłam, było wtedy lepiej. 15 minutowa droga do pracy samochodem to była masakra. W domu ratowałem się termoforem, było lepiej. Bol pleców ustał razem z resztą objawów ciąży. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#2896 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie słyszałam jeszcze o takim objawie ciazy! Wlansie ja się czuję coraz gorzej a tu jeszcze 5h w pracy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2897 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2898 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
️ więc zaczęłam szukać innego powodu braku @ ️Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2899 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
|
|
#2900 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Ja od wczorajszego zastrzyku zaczynam codziennie starania przez 3 dni no mam nadzieję, że w końcu coś zaskoczy. Do dziewczyn , które przyjmowały ovitrelle: czy odczywałyscie w jakiś sposób też zastrzyk i po jakim czasie ? Wysłane z mojego Redmi 5 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2901 |
|
Raczkowanie
|
Cześć echme , witaj wśród nas
Dziewczyny jak to interpretować? Jeden chyba pozytywny(?) A drugi negatywny. Ten negatywny to ten cyfrowy z clearblue. Edytowane przez rzetelna Czas edycji: 2020-01-08 o 11:31 |
|
|
|
#2902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez mi to nie dawało do myślenia, ale jak mnie gin pytał o objawy i mówiłam to uznał, ze to normalne. Ale mnie bolały plecy bardziej na wysokości piersi, a te mi urosły o jeden rozmiar. Tzn. Ja ogólnie mam skłonności do dużych piersi, teraz jestem wychudzona to są pieprze, a nie piersi, ale jak tyje to pierwsze co to mi idzie w cycki, a jak kiedyś byłam 10 kg grubsza to doszłam do rozmiaru f :p Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#2903 | ||
|
ż o n a i d e a l n a
|
Cytat:
nie znam się, ale wygląda, że jest pozytywny Cytat:
Ja miałam objawy książkowe w ciąży. Mdłości mi się pojawiły od razu praktycznie, ból i tkliwość piersi, kłucie jajnika, pobolewanie podbrzusza. Cycki też od razu mi eksplodowały i byłam jak pamela bleh.Ból krzyżowy -taki mega silny miałam przez kilka godzin, a później zaczęłam krwawić, to takie przygotowanie do # chyba było.
|
|
|
#2904 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To mnie właśnie bolały plecy tak od dnia @ przez około 2 tygodnie, ustały jak cycki wróciły do swoich normalnych wymiarów. Teraz jeszcze po # poleciałam 4 kg to już w ogóle nie mam cycków :p Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#2906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może cykl bezowulacyjny skoro taki długi a ciąża wykluczona betą? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2907 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja jak zaszlam w pierwszą ciążę to nie miałam w ogóle objawów na poczatku , poza tym cała ciążę nie miałam praktycznie sluzu. Myślałam że znowu nic z tego A tu niespodzianka. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak 4 dni po spodziewanej miesiączce zrobiłam betę i nic. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2909 |
|
Raczkowanie
|
Ja miałam robiony zastrzyk w tym miesiącu, 2 dni po zrobieniu odczuwałam bóle jajników
mam pytanko: w 9 dniu branai duphastonu mam zrobić betę z krwi, jak bardzo może to zaważyć na wyniki jeśli pójdę dzień wcześniej czyli.8 dzień duphastonu ( 11 dni.od.zastrzyku z ovitrelle)?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:22.

a proszę jeżeli pamiętasz jakie były to bóle ? Silne całego podbrzusza czy bardziej jakby jajniki i takie kujące? Bo co postawilam sobie diagnozę jakiejs choroby to mi się coś nie zgadzalo
wyszukuje u siebie wszystkiego oprocz ciąży 

teraz to wszystko mi nawet ciężko nazwać bolami.

jakiś czas temu się udzielałam ale pewnie mnie nikt nie pamięta to tak w skrócie starania od stycznia 2019
️ po drodze problemy z hormonami ale od lipca jestem pod opieką lekarza i cykl jak w zegarku owulację potwierdzone monitoringiem. Po kolejnej @ w grudniu rzuciłam wszystko w cholerę odstawiłam nawet kwas foliowy i pierwszy raz od dawna czułam się szczęśliwa. Jednak nie na długo bo teraz 4 dzień już czekam na okres
jutro chyba pójdę do lekarza bo zaczynam już panikować że znowu coś mi się popsuło

u mnie nadal brak @
za to nasiliły się bóle krzyza teraz to już taki konkretny ból więc chyba jednak zamiast na betę pójdę na usg moze prędzej coś wyjdzie

chyba że jednak @ mnie wyprzedzi już bym wolała zeby się pojawiła nie zylabym w takiej niepewności
nie słyszałam jeszcze o takim objawie ciazy! 

bleh.