![]() |
#2881 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy styczniowe 2021
![]()
Jeżeli macie miejsce to bardzo polecam łóżko o szerokości 120cm. Mega cenie to, że można wygodnie się z nim polozyc
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2882 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Emila, mój syn tez bardzo przywiązany, od małego go odkładałam, nie spał z nami w łóżku (No sporadycznie) - ale cały czas w naszej sypialni. Nie wiem jak to będzie.
![]() Nie pojechaliśmy jednak dzisiaj bo wzięłam się za kartony a chłopaki korzystając z ładnej pogody poszli na plac zabaw ![]() Szukam czegoś w tym stylu chyba IMG_1598705819.069107.jpg Nad kurą tez myślałam ale boje się ze jak ją później odwróce to przytłoczy mi pokój ze skosami ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2883 |
Rozeznanie
|
![]()
My jak wszystko dobrze pójdzie planujemy przeprowadzkę i dopiero tam mała będzie miała swój pokój, ale wątpię że zdążymy z wszystkim do grudnia. Dlatego chcę niedługo kupić jej łóżko i wstawimy na ten czas do pokoju starszego brata, bo łóżeczko musi się zwolnić przecież
![]() Łóżko ze zdjęcia wygląda fajnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2884 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Wybacz, musialam Cie jakos ominac ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2885 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Ale powiem ci, że to się ciągle zmienia, syn był owinięty np na ostatniej wizycie, a przy porodzie już nie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#2886 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej
![]() Ja jak zwykle zaczynam od pytania czy ktoś mnie jeszcze tu pamięta ![]() Jejku jak mi ostatnie pół roku zleciało ![]() Tyle się zadziało ![]() ![]() ![]() Są tu szczęśliwe posiadaczki łożyska na przedniej ścianie? Myślałam, że w kolejnych ciążach jest łatwiej, bo człowiek już kiedyś to przeżywał, a tu jest tak zupełne inaczej ![]() Ze starszą córką czułam ruchy dosłownie tuż pod skórą. Teraz tak głęboko, że mogę spokojnie je czasem przegapić ![]() ![]() Od jutra zaczynamy żłobek. Pół roku nie chodziła. Teraz nowa placówka... A ja średnio jestem do niej przekonana ![]() ![]() No ale nie zmienia to faktu, że strasznie boję się chorób ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2887 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Ja mam na przedniej ścianie. Ruchy czuje po bokach brzucha, od niedawna też w okolicy pępka.
Powodzenia w nowej placówce. Ja ogarniam przed szkołą, a nie sprawdziłam, czy ma się w co jutro ubrać na rozpoczęcie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2888 |
Rozeznanie
|
![]()
Hej! Mnie też dawno tu nie było, podczytuję Was, ale jakoś nie mogę się wbić w rozmowę. U mnie dzisiaj 19+5 tc, nudności nadal są, ale słabsze na szczęście
![]() Dziewczyny, mam do Was pytanie. Bierzecie nowe foteliki? Czy używane? Teraz u nas trochę krucho z kasą, wiadomo że nówka jest pewniejsza.. Ja już sama nie wiem co robić. iwannaseearainbow w poprzednich dwóch ciążach łożysko miałam na przedniej ściance, teraz na tylnej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2889 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() U mnie łożysko z przodu i kopie mnie po bokach jak narazie ![]() Nie jesteś przekonana do nowej placówki czy ogólnie do pomysłu powrotu do żłoba? Zaprowadzialam dziś po 3 tygodniach nieobecności i mega dziecko zadowolone i matka też, bo śniadanie można w spokoju zjeść ![]() Zapomniałam, że dziś mam wizytę, więc długo nie poodpoczywam, bo muszę się jakoś ogarnąć przed. Wysłane z mojego SM-A202F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2890 |
Raczkowanie
|
![]()
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edytowane przez truru Czas edycji: 2023-12-11 o 00:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2891 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() Łupinke maxi cosi faktycznie można kupić całkiem tanio nową, jest jeszcze chwila więc warto obczajac, promki jakieś na bank się pojawią. Wysłane z mojego SM-A202F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2892 |
Zakorzenienie
|
![]()
My też używany, ale po synie, kupić bym się nie zdecydowała. Do wózka 2w1 często sa promicje na foteliki (nie mówię o zestawach 3w1!). My chyba za jakieś 300 dostaliśmy be safe do wózka.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2893 |
Rozeznanie
|
![]()
I skończy się od jutra spanie rano..
![]() Moje dziecko za to mnie tak mocno kopie już, że już czasem mam dość ![]() ![]() (Czasami nawet myślę czy na pewno tam bliźniaki nie siedzą ![]() dornitka kciuki za wizytę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2894 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Crescent, jakby nie dziecko w drodze to chyba bym jeszcze się za to nie zabrała
![]() ![]() ![]() ![]() My fotelik mamy po starszaku wiec nie kupuje na szczęście. Ale tak jak dziewczyny wspomniały - obserwuj codziennie bo często są fajne promki na maxi cosi. ![]() Truru, dobra agentka z córki 🤣 Dornika, powodzenia na wizycie ![]() Ja dzisiaj do 11 z młodym w domu bo zlobek skończył się w piątek a przedszkole zaczyna się jutro. Później dziadek go przejmuje a ja lecę do pracy. Boje się jutra, jak zareaguje na nowe miejsce i nowe ciocie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2895 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2896 |
Rozeznanie
|
![]()
Właśnie nie dam sobie ręki uciąć, że na pewno nikt nie uszkodził tego fotelika, dlatego nie jestem przekonana. Żałuję, że nie zostawiłam po córce, ale skąd mogłam wiedzieć, że będę w ciąży
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2897 |
Zadomowienie
|
![]()
Przypominam ze mamy grupe na fb. Dolaczajcie smialo
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2898 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Jowita, tak jak dziewczyny piszą - jak używany, to tylko z pewnego źródła.
Ja na szczęście będę miała od kumpeli, po starszym synu się nie nadaje. Dornitka, kciuki! ![]() Emilka, mówisz, że jakieś ukryte dziecko tam siedzi? ![]() Zakupy jednak nie są potrzebne, znalazłam kilka par spodni kupionych na kiedyś - w sama porę, bo za chwilę byłyby za małe ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2899 |
Rozeznanie
|
![]()
corka_rosy Ee, no chyba nie
![]() ![]() ![]() Ale tak czy inaczej z każdą ciąża odczuwam ruchy intensywniej ![]() U nas znów deszczowo, oby jutro na rozpoczęcie roku szkolnego była lepsza pogoda.. w ogóle to do tej pory niewiadomo nawet na którą to rozpoczęcie ani jak ono ma wyglądać. Jedyna informacja była że rodzice nie mogą wchodzić do budynku szkoły.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2900 | ||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Dzisiaj nie było źle. Zobaczymy jak będzie dalej, bo dzisiaj tylko 2 h była. Cytat:
![]() ![]() Dlatego mi tak dziwnie teraz, jak jest wrażenie, że niewiele się rusza ![]() Można? Ja tu tak z doskoku, bo forum to dla mnie mało wygodna forma komunikacji ![]() ![]() Edytowane przez iwannaseearainbow Czas edycji: 2020-09-01 o 10:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2901 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2902 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2903 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej, mogę dołączyć do grupy na FB? Dawno się nie odzywałam ale podczytuje was. Na FB myślę że wygodniej i czytelniej jest
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2904 |
Raczkowanie
|
![]()
.
Edytowane przez truru Czas edycji: 2023-12-11 o 00:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2905 |
Zakorzenienie
|
![]()
Hej dziewczyny wkoncj się dostalam do wizaza cholernego!!nie było mnie bo nie działał mi za nic, a przez przeglądarkę nie dało się zalogować🤦🏻☠♀🤦🏻☠♀q co tu taka cisza?co tam u was?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2906 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() Głównie siedzimy teraz na facebooku, jest tam nieco wygodniej i bardziej prywatnie. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2907 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2908 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2909 |
Zakorzenienie
|
![]()
Dziewczyny, które chcą dołączyć, piszcie pw do Enigvy
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2910 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Ot co! Podsylajcie linki do profilk na fb. MadziQ zaprosilam juz Cie do grupy ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:34.