|
|
#2881 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy Luty 2021 cz.II
Cytat:
Ja I godzinę przespałam, a teraz sobie siedzę jeszcze niecałe 20minut i z głowy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2883 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
bo jest dużo fajnych rzeczy. Ale i minusy, bo moim zdaniem jest nawet za dużo fajnych i mi się włącza klikawica ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
to teraz kciuki za wyniki!Nie zaglądałam wczoraj, bo miałam fatalny dzień w pracy, i to takie totalne rozdwojenie jaźni, bo z jednej strony było super, fajnie było posiedzieć w takiej normalnej "pracowej" atmosferze, pośmiać się, pogadać z kolegami, no będzie mi brakowało tego. Z drugiej... nie było żadnych niemiłych sytuacji, ale było baaardzo intensywnie, dużo rzeczy, mało czasu, pod koniec dnia wróciły mi wymioty z tych nerwów (a prawie dwa tygodnie miałam spokój!), ledwo wróciłam do domu, taka byłam rozbita i osłabiona. Czekam już na to L4, naprawdę. A dziś z rana byłam w Biedronce i też przytargałam lampkę misia, wreszcie dojechały
|
|||||
|
|
|
#2884 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dopiero się obudziłam ![]() Cytat:
Trzymam kciuki za dobre wyniki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2885 |
|
💑🐱📚👶
|
Ja się cały czas zastanawiam nad tą poduszką dla ciezarnych co jest w Biedronce. Nie wiem czy warto kupować. Lampki nie kupujemy raczej, użyję tej co Tż ma w sypialni, bo on sam jej nie używa, a daje takie idealne nikłe światło.
Ja za to wczoraj mialam w pracy niemila sytuację, a później juz jak w domu byłam to jeszcze pewnej rzeczy się dowiedzialam m.in. na swój temat i jest mi po prostu przykro. I odnoszę po raz kolejny wrażenie, że czego się nie zrobi to dla innych będzie i tak niedobrze w 100%. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2887 |
|
Wtajemniczenie
|
Już jestem z powrotem u mamy. Ale za to spać mi się chce nieziemsko. Ciekawa jestem wyników. Trzymajcie kciuki, bo jak wyjdzie cukrzyca to będę płakać. Bo ja tak kocham jabłka i nektarynki w hurtowych ilościach
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2888 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() i zazdroszczę że już po ja ostatecznie idę w piątek, najbardziej właśnie wyników się boję bo kocham za to słodycze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2889 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idź na to L4 i miej ich gdzieś, bo ileż można się męczyć ![]() Cytat:
![]() Ja to w ciąży wpierdzielam codziennie jabłko i inne owoce wchodzą. Toć będzie to dramat jak będzie cukrzyca... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2890 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2891 |
|
Zakorzenienie
|
Ja że słodyczy zrezygnuje ale gorzej będzie co jeść na obiad? Jak ja kaszy, ryżu nie tknę. A ziemniaków podobno nie można przy cukrzycy
Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
Każdy z nas jest aniołem o jednym tylko skrzydle. Możemy wzlecieć tylko dopiero wtedy, gdy obejmiemy się wzajemnie. Luciano de Crescenzo Edytowane przez mansikkaa Czas edycji: 2020-10-07 o 12:25 |
|
|
|
#2892 |
|
Zakorzenienie
|
A ja Wam powiem, że wszystko zależy od organizmu. Na mnie ziemniaki czy Jablka nie mają złego wpływu. Tak samo spokojnie wystarczy makaron durum, nie musiał byc od razu pełnoziarnisty.
|
|
|
#2893 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamy Luty 2021 cz.II
Cytat:
Przez ciąże nie tkniesz czy nigdy nie lubiłaś? Ja wole kasze i ryż od ziemniaków Ja nie kupuje tej poduszki na razie, nie mam problemów ze spaniem, cały czas śpię na brzuchu albo na boku. Dzisiaj idę na wizytę do położnej, stresuje się czy z córka wszystko ok bo nadal nie czuje żadnych ruchów ani nawet motylków. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymaj się, oby jakoś dotrwać do tego L4!Też mam już naprawdę dość. Co do poduszki, możliwe, że faktycznie z nią wygodniej się śpi. Ja na razie się nawet nie zastanawiam, bo póki co dobrze mi się śpi bez poduszki ciążowej, a u mnie w Biedrze i tak ich nie ma jak mi się pogorszy, to najwyżej zakupię poduchę gdzieś w necie - najwyżej będzie drożej, trudno, ale na razie nie jest mi potrzebna i może uda się bez.
|
|
|
|
|
#2895 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I ciekawa jestem czy uda Ci się zapisać na kwalifikację do szczepienie.Ja przełożyłam kwalifikację na przyszły tydzień, mam na 7 rano, więc będę miała tylko ten jeden dzień na wykonanie szczepienia. Mam nadzieję, że będą terminy i szczepionki ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas królują makarony przez IO przestawiłam się na pełnoziarniste, żytnie, razowe itd.
|
|
|
|
|
#2897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ryż w gołąbkach zjem i w sałatce. A kaszę to jaglaną używam do wegetariańskich kotletów to wtedy zjem Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
|
|
#2898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja uwielbiam kupować takie fikuśne makarony a potem stoją w szafce bo nie wiem co z nimi zrobić ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2899 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2900 | |
|
Wtajemniczenie
|
Paula1456 - jak tam? My ten sam tp to jestem ciekawa
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2901 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale i tak już sporo warzyw się nauczyłam jeść, więc chociaż tyle. Jedynie pomidora, kapusty i kalaforia nie lubię. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najbardziej wchodzi mi makaron i ryż teraz. A przecież kasza gryczana czy bulgur są mega dobre i zdrowe. Niestety mała nie podziela mojego entuzjazmu ![]() Paula, jak po wizycie? Dziewczyny, wiem że któreś z kupowały różne książki. Mam w koszyku "rodzić można łatwiej" i kilka innych. Czy któraś z Was kupowała może: Montessori w twoim domu, jak zrozumieć się w rodzinie, jak zrozumieć małe dziecko, dziecko w rodzinie, noszenie dzieci? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2903 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na szczęście coraz rzadziej, bo właśnie nie wiem, co z nimi robić ![]() Cytat:
![]() Mam "Montessori w Twoim domu", zaczęłam czytać i zapowiada się fajnie, ale tak naprawdę jest dla dzieci powyżej roku (1-3), więc moim zdaniem można z tym zaczekać. Mam też "Jak zrozumieć małe dziecko" i "Noszenie dzieci", ale nic więcej nie umiem na razie powiedzieć, czekają w kolejce na początek L4
|
||
|
|
|
#2904 |
|
Wtajemniczenie
|
Glukoza naczczo 4,1
Po 1 h. 4,6 Po 2h. 6,8 Po przeliczeniu wychodzi Naczczo wychodzi 74 Po 1h 83 Po 2h 122 Więc chyba w normie 🤷☠♀️ Zobaczymy w poniedziałek co lekarz powie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2906 |
|
Zadomowienie
|
Hej!
U mnie ostatnio intensywne dni. Miałam urodziny, byłam na castingu dla ciężarnych ale mój brzuszek okazał się za mały , za to córka swój przeszła Widzę, dyskusje o jedzeniu. Ja to kocham ziemniaki A na vinted patrzę na kilka rzeczy i myślę czy kliknąć.
|
|
#2907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2908 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, czy macie już wybrane położne środowiskowe? Zapisałyście się do kogoś?
I drugie pytanie, czy wybieracie się do szkoły rodzenia? W którym miesiącu najlepiej chodzić? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No niestety o tym Montessori mogę się wypowiedzieć na pewno, że jest dla starszych dzieci, bo przeczytałam mniej więcej 1/3 i tam otwarcie piszą o tym, że dla dzieciaków 1-3 więc tu sprawa prosta. "Noszenie" to świeża sprawa, dziś przyszło
|
|
|
|
|
#2910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.

mam nadzieję, że teraz się to zmieniło, bo też w maseczce nie wysiedze
trzymam kciuki za wyniki! 

Kupiłam matę edukacyjną właśnie przyszła
bo jest dużo fajnych rzeczy. Ale i minusy, bo moim zdaniem jest nawet za dużo fajnych i mi się włącza klikawica 

ja ostatecznie idę w piątek, najbardziej właśnie wyników się boję bo kocham za to słodycze 

trzymaj się, oby jakoś dotrwać do tego L4!
jak mi się pogorszy, to najwyżej zakupię poduchę gdzieś w necie - najwyżej będzie drożej, trudno, ale na razie nie jest mi potrzebna i może uda się bez.