![]() |
#2881 | |
Wiedźma
|
Dot.: sześćdziesiątki z plusem
Cytat:
![]() Danusiu, opis lodów tak przekonujący, że choć nie lubię takich z wiórkami, zjadłabym pewnie bez ich wydłubywania. ![]() Wybieram się na imprezę, a łepetyna tak mnie łokropnie nap..., że chyba samochód za sobą na sznurku pociągnę... Tabletki i kawa nie pomagają. ![]() Choć , jak znam życie, to ja jak ten Maciek z piosenki: jak mi zagraja, to podskoczę jeszcze. ![]() Miłej soboty Drogie Panie. ![]()
![]() |
#2882 |
Zadomowienie
|
KOta jak twoj egzamin???
St.Pani nie rozmawiałam z pania s....,jest narazie nieuchwytna,,,wysłałam emala,,ale nie wiem czy do niej dotrze. Sabath jak tam twoja manifestacja w dzien dziecka? |
![]() ![]() |
![]() |
#2883 |
Zakorzenienie
|
Jakoś chyba zaliczyłam, tak ledwo ledwo przekroczywszy wymagane 60 % . Ostateczny wynik- za tydzień.
Dzisiaj pobiłam rekord shoppingowania, chodziłam godzinami, w końcu padłyśmy z koleżanką. A kupiłam tylko cień do powiek i pasek. Miłego wieczoru życzę Wam! |
![]() ![]() |
![]() |
#2884 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny.
Nie zagladalam tu przez pare dni. Troche u mnie zamieszania. Sprzedaje swoje mieszkanko. Moje pierwsze,kupione za wlasne pieniachy, okupione czasem wyrzeceniami, nieczesto tez litrami potu, kiedy w mojej pierwszej pracy w Paryzu szorowalam gary z obledem w oczach ![]() No wiec mam do tegomieszkania duzo sentymentu. Jakos mi zal... Caluje Was mocno. D. |
![]() ![]() |
![]() |
#2885 |
Zakorzenienie
|
Odwiedziłam wątek wieczorem- dzisiaj tylko Coco. Pozdrawiam przeprowadzającą się Dorotę Coco i Wszystkie wątkowiczki.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2886 |
Wiedźma
|
To miał być happening.
Nie odbył się z dwóch przyczyn. Primo: byłam chora i gorączkowałam przez tydzień. Secundo: lało. Dość już mam robienia przedstawień w deszczu. Wymyślimy coś innego. Na razie jestem zajęta organizacją turnieju łuczniczego.
#2887 |
Zakorzenienie
|
Turnej łuczniczy, ho, ho.
![]() A ja jestem pochłonięta Triennale. ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2888 |
Zadomowienie
|
Witam.
Dzisiaj odwiozłam Męża do szpitala. Za chwilę zebranie u mnie .Później znów do szpitala , bo nie zabrał wszystkich dokumentów- badań. Jak pytałam to ma wszystko, och ci mężczyźni. Edytowane przez robótka Czas edycji: 2007-06-04 o 21:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#2889 |
Zakorzenienie
|
Robótko, Dzielna Kobieto, widzę, że troski Cię nie opuszczją
![]() pusto i cicho tu ostatnio, mam nadzeję, że u reszty Wątkowiczek wszystko w porządku pozdrowienia serdeczne dla Wszystkich |
![]() ![]() |
![]() |
#2890 |
Zakorzenienie
|
![]() Toogro, jak sprawy, czy coś sie wyjaśniło? Taka Tako, widzę szalejesz perfumiarsko- testy, testy, co i raz widzę nazwy jakiś Qualitowych zapachów, nieznanym mi z autopsji. Robótko ![]() Dobranoc. |
![]() ![]() |
![]() |
#2891 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() PS.Nie będziesz na pewno miała teraz czas na pisanie,ale proszę o kilka słów na temat leczenia Męża i Twego samopoczucia.
Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne albo powoduje tycie. ![]() Edytowane przez starsza pani Czas edycji: 2007-06-04 o 23:56 Powód: PS |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2892 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2894 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wielkiej butli perfum,jeszcze większej butli z eliksirem szczęścia i miłości (że o zdrowiu nie wspomnę) oraz przystojnego bruneta/blondyna (niepotrzebne skreślić) wyśpiewującego pod oknem serenady. ![]() ![]() ![]()
#2895 |
Zadomowienie
|
Robótko,na pewno jesteś u kresu wytrzymałości nerwowej.Myśl pozytywnie,to pomaga.Wszystkie jesteśmy z Toba w Twym zmartwieniu.Musi być dobrze.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sabbath i co z tym samochodem ![]() ![]()
#2896 | ||
Zakorzenienie
|
Czasem trzeba zniknac na jakis czas ;P
Wypracowanie? Ależ prosze! Mam prace. Dobrze mi sie pracuje. Co prawda 4-5 dni w miesiacu, ale zle platna nie jest. Prawdopodobnie bede miec druga prace, duzo lepiej platna bo 1,2 do ręki. 8-12h dziennie, 7 dni w tygodniu, z poltorarocznymi blizniakami. Już sie zapisuje na wizyte u psychoterapeuty. Lubie dzieci, ale dopoki nie placza, albo nie maja ze mna wspolnych genow. Pies mial 3ci atak padaczki, tym razem nie wpadlam w histerie, ale prawie mnie ugryzl... Co by tu jeszcze? Acha! W ciagu tygodnia stracilam 6cm pod biustem, w ciagu kilku tygodni 20cm w pasie, 10 w biodrach... Na biuscie tez troche. Co zabawne, po wadze, ani po mnie nie widać tego, jedynie po ubraniach... A no i nadal mam paskudne wyniki badan. Nie aż tak tragiczne ale nadal paskudniaste... 11 mam kolejne badania, 30 i 4 wizyte u lekarzy, nastepnie konsultacje w instytucie... I istnieje niewielka szansa ze pod noz nie pojde... A i przeżywam uzależnienie od allegro ![]()
![]() |
#2897 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Najważniejsze,że istnieje.
![]() |
#2898 | ||
Zakorzenienie
|
Juz sie tymi ogrami zajmowalam... Moze jednak by bylo 5dni w tygodniu, wtedy super... A kaska naprawde by mi sie przydala, a jeszcze taka... fiufiu. Przeciez polowe z tego bym odkladala na konto, wiec cos bym sobie zaoszczedzila i bardzo bym pomogla rodzicom.
Jak stracilam cm? Przez leki oraz ciagla biegunke :/ Meczy mnie to troszke. Gdyby bylo widać ta utrate cm, albo w kg by bylo ja widac, byloby dobrze... A tak mnie to w ogole nie cieszy... ![]() A odnosnie opieki. Jak wytrzymalam z 3miesiecznym niejadkiem, od 5tej rano do 18stej przez 7 dni w tygodniu przez 3 miesiace to z poltorarocznymi ogrami tym bardziej. Zwlaszcza ze mama polsko jezyczna i bardzo dobra moja znajoma. A tak z mniej przyjemnych spraw. Znajoma ma powazne "klopoty" ![]() Ponoc teraz juz nie pije od niedzieli i nie pali... Nie wiem jak dziewczynie pomoc. Ma 25 lat, chlopak 35letni ją rzucil przez Gadu-gadu gdy ta wyslala mu zeskanowane zdjecia USG. Stwierdzil ze je kupila.
![]() |
#2899 |
Wtajemniczenie
|
Zajrzałam pozdrowić Was i przy okazji wyśledziłam,że Kota ma dzisiaj Święto więc życzę jej wszystkiego najlepszego, pomyślności w życiu osobistym i zawodowym oraz pogody ducha na co dzień.
![]() |
#2900 | ||
Zakorzenienie
|
Kota, nie wiem jakie swieto masz dzisiaj ale wszystkiego najlepsiejszego
![]() Poczta doprowadza mnie do szalu. Zawsze w godzinach jak listonosz chodzi ktos jest w domu, nie dziala u nas domofon, a listonosz stwierdzil ze skoro domofon sie nie odzywa to nikogo w domu nie ma... I dzieki temu ciagle dostaje awiza :[
![]() |
#2901 |
Zadomowienie
|
KOTa wszytskiego Naj,usmiechu na twarzy,,,,,,,,,,,Jutro wyjezdzam popołudniu z synem na dzialke,,tam bedziemy obchodzili jego 15 urodziny.Wracam w niedziele,a poniedziałek na 4 rano do pracy i nauka nowych obowiazków.
Pozdrawiam wszytskich serdecznie. Sabbath jak twoje zdrowko? St.Pani jak oczka? |
![]() ![]() |
![]() |
#2902 |
Zadomowienie
|
Toogra,proszę Cię ,zmień swój podpis bo z takim nastawieniem do życia nie możesz rano otwierać drzwi i wychodzić z uśmiechem do ludzi.Poza tym pytasz: "St.Pani,jak oczka?" a zaraz pod tym te niefortunny cytat,który w moim przypadku można przyjąć dosłownie a nie w przenośni.Izuniu,nie masz lekko,boksujesz się z rzeczywistością.Ale jutro,pojutrze,od poniedziałku czy środy może się wszystko zmienić.Tylko uwierz że możesz zawalczyć.Serdeczne życzenia dla Twego zbuntowanego (jak każdy w tym wieku) 15-sto latka.
Szpiegu,jeśli Twoje gabaryty maleją z przyczyn podanych przez Ciebie wyżej, to ja się na to nie piszę.Dziękuje,nie skorzystam. Malinówko,nie wkleiłabyś zdjęcia tej garsonki i bucików ?-zaglądałam do 50+,ale nie ma. "...gdzie są chłopcy z tamtych lat,na żolnierski poszli szlak,kto wie czy było tak,kto wie czy było tak....".A gdzie Dziewczęta z naszego wątku. Gdzie One poszły? I kiedy wrócą? Tak mi Was brak.
Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne albo powoduje tycie. ![]() Edytowane przez starsza pani Czas edycji: 2007-06-05 o 19:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2903 |
Zakorzenienie
|
Wszystkim Wam dzięki za życzenia -
![]() ![]() Szpiegu- chudniesz, też bym trochę chciała, myślę, że jakoś sie uda. W pracy niespodziewanie dzisiaj sprawnie i szybko wyszłam na prostą- teraz tylko zrobić w przyszłym tygodniu wystawę i koniec orki. ![]() Sabbath, widziałam dzisiaj Twoją recenzję B Cashmere. Czarna dusza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2904 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaszalalam sobie na allegro i kupilam komplet Konrada Obsesion ![]() Winka? Kota, jakie to chudniecie jak z rozm 54 nosze 50 (ha! albo 48/50...) a wagowo ani "wygladowo" nie widac? Nie moge sie doczekać Pani listonoszki ![]()
![]() |
#2905 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2906 | ||
Zakorzenienie
|
*polewa winko*
Ofkors komplet jest jako prezent dla mnie od kogos :P
![]() |
#2907 |
Zadomowienie
|
St.Pani spełniłam twoje zyczenie,,,,
dziękuje za zyczenia dla mojego urwisa. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2908 |
Zadomowienie
|
Toogra,jak chciałabym być właśnie takim dla Ciebie przyjacielem.Jak chciałabym sprawić żebyś była radosna.
![]() Za chwilę powiesz ,że marudzę i sama nie wiem co chcę.Ale proszę zacytuj w poście usunięty podpis-chciałabym sobie go skopiować.Na pewno nie bedzie on moim mottem ale jest ciekawy. ![]()
#2909 |
Zadomowienie
|
Kochana Danusiu to było zaczerpniete z bloga kobiety ktora dzielnie walczy z rakiem,prosiłam kiedys o pomoc dla Niej.Proszę przeczytaj posta u niej z 3.06.2007 i zrozumiesz sens tych słow.Kartka z napisem TO wszystko minie u mnie juz wisi,,,
http://miria.blog.onet.pl/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2910 |
Zadomowienie
|
Melduję się. Jeszcze nic nie znam wyniku badania.Jutro muszę sama iść do lekarza i porozmwiać.
Moc najszczerszych życzeń z okazji święta Koty. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:16.