jak schudnąć? - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kobieta 30+

Notka

Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-02-19, 10:17   #2881
dorinka30
Zakorzenienie

Dot.: jak schudnąć?

Dziewczyny Kochane ja odtatnio mam tysiąc spraw na głowie i nawet na pogawędkę z Wami nie mam chwili

Po kolei:
Maro ten tusz na dziwaczną szczoteczkę, jak ją zobaczyłam to pomyślałam, że będzie lipa. Ale okazało się, że ta szczoteczka bardzo dokładnie i równomiernie nakłada tusz na rzęsy, wprawdzie trzeba było przeczesać rzęsy około 2 razy tak porządnie, ale efekt u mnie jest zadziwiający. A u Was jak dziewczyny, Świtezianko sprawdzałaś już ten tusz? Niko ty też zakupiłaś go i jak???
Maro to mieszkano jest budowane przez sprawdzonego dewelopera i w dosyć atrakcyjnej cenie, mamy na nią ponoć gwarancje poprzez wpłatę zaliczki, ale zawsze jakieś ryzyko istnieje.... Ostatnio znajomemu deweloper oddał kasę + odszkodowanie, bo ceny tak poszły w górę, że przestało mu się opłacać budować w niższej cenie!!!!!!!!!!

Świtezianko jeśli chodzi o Tarchomin, Białołękę to nigdy w życiu nie kupię tam mieszkania Wyobraź sobie moja droga, ja miałam tam mieszkanko i przeżyłam 5 lat koszmaru w korkach, gdyż droga do domu zajmowała mi ok.2 godzin w jedną stronę. Nie cierpię tego miejsca, moim zdaniem to betonowa wieś i nigdy przenigdy nie chcę tam trafić.
Teraz interesuję mnie zupewłnie inny kierunek- raczej Pruszków, Milanówek, Grodzisk Mazowiecki, Brwinów. Tym bardziej, że pracuję w okolicach i wszystko mi tu pasuje. A dojazd do Warszawy zajmuje mi 20 minut .

dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-19, 10:26   #2882
switezianka
Wtajemniczenie

Zmoblilizowac się do ćwiczeń muszę
switezianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-19, 10:30   #2883
switezianka
Wtajemniczenie

Dorinko Kochana,
i kolejny raz nawet nasze losy sa podobne,
widzisz Kochanie ja przez długi czas dojeżdzałam trasą Modlinską, droga do pracy zajmowała mi ponad 2 godziny, dlatego teraz zimuję u Rodziców.

tez myslałam o Białołęce, ale dla mnie dojazd to katorga, bowiem pracuje w centrum Wa-wy.

Kochana, tuszu jeszcze nie kupiłam i dlatego Ciebie podpytuje, la ejak zwykle równac się do Ciebie nie moge, bowiem ja mam króciutkie rzęski
Stary 2007-02-19, 10:31   #2884
switezianka
Wtajemniczenie

I jeszcze prosze o porady w sprawie - nie tylko "tuszowej', ale rownież specyfików oczyszczająco-odchudzających
Stary 2007-02-19, 10:31   #2885
switezianka
Wtajemniczenie

Musze siez Wami - dziś nagadać, bowiem od jutra może byc juz cisza w eterze - oczywiście z mojej strony
Stary 2007-02-19, 10:36   #2886
Toogra
Zadomowienie

hej Dziewczyny
Własnie dzwonili z pracy,,,i nie wiem co myleć,,,kazali mi nie wracać do piatku,,,wypisali za mnie dodatkowo 3 dni urlopu,,,,nagle jestem niepotrzebna moja praca sama się robi,,,juz nie wiem co o tym myslec.???Zamiast odchudzic się ze zgryzoty jest wrecz odwrotnie,,,duzo gotuje z nudów,,,a potem konsumuje.Ktos pisał o tabletakch na odchudzanie,,,brałam CLA ,,,pomoglo mi schudłam ok.3 kg,,,ale jadłam mniej,,,i jezdziłam na rowerze.
Trzymajcie się czarowniczki miłe
Toogra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-19, 10:39   #2887
switezianka
Wtajemniczenie

Toogro Kochana,
nie pzrejmuj sie tak ta pracą, prawda jest taka - i ja juz od dawna o tym wiem, że nie ma ludzi niezastapionych.
Wchodzisz na piedestał kiedy jestes potrzebna i gdy wszystko bez Ciebie sie zawali, w innych przypadkach możesz sobie istniec lub nie - nie bierz Kochana tego do siebie, ja napisałam to za utopsji.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-02-19, 10:45   #2888
mara30
Zadomowienie

Toogra może nie ma się czym martwić? masz urlop tegoroczny czy zaległy? bo jak zaległy to wiesz, może się boją, że pod koniec marca nagle pół firmy będzie musiało wykorzystać, więc jak już Ciebie nie ma to chcą, żebyś wykorzystała teraz?

Dorinko dzięki ja chcę się teraz skusić bo jest w promocji i do tego jeszcze płyn do demakijażu gratis
A z tym deweloperem i odszkodowaniem to faktycznie niewesoło chociaż ja po cichu liczę, że ceny jednak przestaną tak szaleńczo rosnąć...

Switezianko zaciśnij zęby i kup sobie karnet na jakąś siłownię czy inne fikołki mówię Ci że za jakiś czas okaże się, ze bez problemu się wyrabiasz czasowo, tylko się trzeba przyzwyczaić Ja tam w inny sposób nie potrafię się zmobilizować chociaż lubię się ruszać i beż ruchu mi źle, to jak nie mam karnetu, to ciągle nie ma czasu, ciągle jest coś ważniejszego... a jak karnet mam to jakimś cudem się okazuje, że ze wszystkim się wyrabiam
mara30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-19, 11:05   #2889
dorinka30
Zakorzenienie

Świtezianko sama widzisz, proponuję Ci w takim razie dalej iśc moim tropem, czyli zmienić stronę Warszawy , te rejony to nawet już nie jest Warszawa, ale uwierz mi życie tu jest przyjemne a dojazdy do centum Cię nie "zabiją".

Kochana co do tych specyfików do diety to ja pierwsze słyszę aby Omega 3 powodowały zanieczyszczanie cery???, nawet na innym wątku na Dietetyce wszystkie dziewczyny tam łykają i nic nie wspominały o skutkach ubocznych?
Bio CLA nie stosowałam, koleżanka zużyła jedno opakowanie, czuła się O.K. nie śmiredziała ani nie straszyła wyglądem , a kto Cię tak Świtezianko nastraszył Ona jednak twierdzi, ze niewiele jej to dało, wprawdzie w tym samym czasie narzuciła sobie ostrą dietę i schudła.

Świtezianko jeśli chcesz oczyśćić organizm z toksyn, to zrób sobie jednodniową głodówkę i po sprawie. Jedn dzień tylko na wodzie i herbatkach. Ale ja się na to nie skusiłam

A tak odnośnie diety to ja schudłam 4 kg i wszystkie ciuchy ze mnie spadają. Cieszę się, bo czuję się lekka, zwinna po prostu cudownie. Odzyskałam dawną energię i POWER. Ale już dalej nie chcę chudnąć. Nie mogę jednak wrócić do poprzedniego odżywiania bo znowu przytyję
Stary 2007-02-19, 11:05   #2890
switezianka
Wtajemniczenie

Maro Kochana,
wiem, że musze sie zmobilizowac, ale po pierwsze dopada mnie depresja i nic mi sie nie chce,
po drugie, mam mnostwo obowiązków , ktore powoduja, ż ena siłownię lub aerobik musiałbym chodzic po 22,00, a spac tez lubię, szczególnie gdy rano musze wstawać.
Kochana Moja, się absolutnie nie usprawiedliwiam - musze sie zmobilizowac i już, ale zbyt wiele rzeczy mnie obecnie pzrytłacza i skrzydełka mam odrobine podcięte.
Stary 2007-02-19, 11:08   #2891
switezianka
Wtajemniczenie

Dorinko, a ja nadal nie schudałam, pzrynajmniej wierząc wadze!!!!!!!

Jeśli mowimy o mieszkaniu, to jaj juz nie mam wyjścia, bowiem pzrejme ruinke mieszkaniową bez ogrzewania- jeszcze za trasa Modlińską

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-02-19, 11:14   #2892
switezianka
Wtajemniczenie

Zresztą Kochane, nic nie dzieje się tak jakby sie chciałao - do was moge sobie ponarzekać
Stary 2007-02-19, 11:15   #2893
switezianka
Wtajemniczenie

Czyli, co mam dziś nabyc w sklepie zielarskim?

Bio CLA z ielona herbata, czy to drogie?,
kwas Omega 3
koenzym Q10
i może cos anti age?????????????????
Stary 2007-02-19, 11:17   #2894
switezianka
Wtajemniczenie

Dziewczyny,
ja doprawdy mało jem,
zrezygnowałam ze słodyczy,
jem częściej i mniej,
spożywam duzo warzyw i owoców - kilka lat temu ważyłabym juz 10 kg mniej, a teraz - to juz starośc, nie da się ukryć.
Wy Wszystkie takie piekne jesteście i szczupłe
Stary 2007-02-19, 11:22   #2895
mara30
Zadomowienie

Switezianko droga moja wiesz co, ja naprawdę nie chcę się mądrzyć, ale mówię Ci kup sobie karnet na jeden miesiąc na razie na próbę. Najlepiej gdzieś w miarę blisko pracy, cobyś mogła wpadać zaraz po robocie, a potem lecieć dalej do kolejnych obowiązków uwierz mi, wiem z doświadczenia, że nagle w cudowny sposób okazuje się, że to się jakoś mieści w rozkładzie dnia a najważniejsze, że to też pomaga na samopoczucie i od razu się lepiej myśli i pracuje i w ogóle

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-02-19, 11:26   #2896
switezianka
Wtajemniczenie

Kochana Maro,
po pracy niestety stanowczo nie moge - bo w domu obowiązki!!!!!!
może to sie za kilka miesięcy zmieni i wtedy znajdę czas na aerobik we własnym towarzystwie , we włąsnym kącie
Stary 2007-02-19, 11:26   #2897
mara30
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez switezianka Pokaż wiadomość
Dziewczyny,
ja doprawdy mało jem,
zrezygnowałam ze słodyczy,
jem częściej i mniej,
spożywam duzo warzyw i owoców - kilka lat temu ważyłabym juz 10 kg mniej, a teraz - to juz starośc, nie da się ukryć.
Wy Wszystkie takie piekne jesteście i szczupłe
może za mało jesz już któraś z dziewczyn pisała (Neska chyba?) że jak jemy za mało to przemiana materii zwalnia i wtedy o schudnięciu możemy zapomnieć
Stary 2007-02-19, 11:27   #2898
switezianka
Wtajemniczenie

Nie wiem Marusiu Kochana,
z czego tem stan wynika.
jeszcze 2 lata temu przy takiej diecie schudałabym ze 4 kg, a teraz mam
Stary 2007-02-19, 11:30   #2899
mara30
Zadomowienie

Cytat:
po pracy niestety stanowczo nie moge - bo w domu obowiązki!!!!!!
To w domu poinformuj, że w te i te dni kończysz pracę godzinę czy dwie później

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-02-19, 11:49   #2900
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Dorinko, a ja nadal nie schudałam, pzrynajmniej wierząc wadze!!!!!!!

Jeśli mowimy o mieszkaniu, to jaj juz nie mam wyjścia, bowiem pzrejme ruinke mieszkaniową bez ogrzewania- jeszcze za trasa Modlińską

Świtezianko rzeczywiście jest to dziwne, jesli widzisz różnicę w ciuchach, że masz luzik to jest dobrze, a co do wagi to być może zatrzymuje się u Ciebie woda w organiźmie. Ja tak miałam przy złym dobraniu tabletek, a czułam się spuchnieta. Kupiłam w aptece coś w nazwie Feminium....niestety nie pamiętam konkretnie, powiedziałam w aptece jakie mam objawy i farmaceutka mi to poleciła.
Może zamiast drogich lekarstw kup sobie herbatkę Slim z herbapolu, ona jest naprawdę łagodna i reguluje trawienie- bo te Bio CLA kosztuję ok.59 zł.
Co do urody i anti age to ja zażywam Oeparol(olej z wiesiołka) oraz Hydro Compleks, resztą się jeszcze nie intertesowałam.

Świtezianko jeśli jesteś gotowa psychicznie to przechodź na dietę Plaż Południowych i na 100 % schudniesz, sama zobaczysz
Stary 2007-02-19, 12:04   #2901
switezianka
Wtajemniczenie

Kochana w domu nie moge poinformowac, bowiem to moje sprawy i dojazdy
Stary 2007-02-19, 12:06   #2902
switezianka
Wtajemniczenie

Dorinko Kochana,
ale ta Twoja dieta to niestety nawet bez chlebka chrupkiego i bez jabłuszek - nie dam rady - chyba?
Stary 2007-02-19, 12:06   #2903
switezianka
Wtajemniczenie

Dorinko Śliczności, gdzie moge znaleźć opis tej diety?
Stary 2007-02-19, 12:30   #2904
dorinka30
Zakorzenienie

Świtezianko najszybciej będzie, jak wejdziesz na Wizażu na Dietetykęi Forum Dieta Plaż Południowych- czytając od pierwszej strony jest wszystko o diecie włącznie z linkami.

P.s. Chlebka żadnego nie można ani jabłuszka ale tylko 14 dni, teraz już jabłuszka jem.
Stary 2007-02-19, 12:48   #2905
switezianka
Wtajemniczenie

Kochana Dorinko,
tę dietę mogę stosować, chleb odstawiębez problemu i tak jem 3-4 kromeczki chrupkiego dziennie, ale bez owoców jak mam wytrzymać?
Stary 2007-02-19, 13:04   #2906
dorinka30
Zakorzenienie

WYTRZYMASZ KOCHANA, ZOBACZYSZ. CZYMŻE JEST DWA TYGODNIE WOBEC WIECZNOŚCI

Stary 2007-02-19, 13:10   #2907
switezianka
Wtajemniczenie

Dorinko Moja Kochana,
ja jeszcze nie tak dawno myślałam, że szczupła będę wiecznie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-02-19, 13:27   #2908
dorinka30
Zakorzenienie

NIko byłaś na tej imprezce, jak było, zapewne zauroczyłaś wszystkich swoim wyglądem ?
Stary 2007-02-19, 13:57   #2909
switezianka
Wtajemniczenie

Strasznie tu dziś pusto i takie jakieś smutne jesteśmy
Stary 2007-02-19, 14:06   #2910
switezianka
Wtajemniczenie

Nikogo nie ma
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kobieta 30+

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości