|
|
#2881 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spotkania Wielkopolanek :) odc.3
Problem z wyjazdem jest taki, ze oprócz mnie i mojej przyjaciółki mają jechac jeszcze 2 dziewczyny, które mają swoje wymagania
Musi byc samolot, musi być all inclusive i musza byc 2 tygodnie. Do Hiszpani kontynetalnej większośc biur podróży proponuje przejazd autokarem, mi i mojej przyjaciółce to by nie przeszkadzało, niestety tym dwóm pozostałym tak Więc nie moge brac tylko i wyłącznie swoich potrzeb. Poza tym Hiszpania wyspiarska jest jak dla mnie za droga ![]() Nic szukam dalej ofert w necie. Po powrocie z urlopu mam załozony kolejny cel: poszukiwanie mieszkania. |
|
|
|
#2882 |
|
Zakorzenienie
|
Ania, Ty i cellulit?
nie wierzę Kamila, no to rzeczywiście macie problem alby wszystkie cztery się zgrać
|
|
|
|
#2883 |
|
Zakorzenienie
|
ja osobiscie to tez bym leciala samolotem. na pewno nie jechalabym autokarem.
no i dzisiaj paskudna pogoda .Moniu naprawde ; nawet moj tz juz to widzi . jest naprawde zle.
|
|
|
|
#2884 |
|
Zakorzenienie
|
Ania, eee tam Ty jesteś taka chudzinka, że nawet jakbyś odrobinę przytyła to wyjdzie Ci to na dobre
Pogoda okropna, wiatr wieje i zimno
|
|
|
|
#2885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. i jak tyje to na pewno nie na twarzy i w biuscie, a w du***, udach i biodrach .
|
|
|
|
|
#2886 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2887 |
|
Zakorzenienie
|
Z tym moim tyciem jest podobnie, chociaz przy T. poszło mi w całe ciało, nawet ręce i cycki miałam większe no i koszmarna opona na brzuchu
Teraz jest juz lepiej, ale od poniedziałku dietka znaczy się zdrowy sposób odżywiania się .Co do szczupłych dziewczyn i cellulitu, to niestety, cellulit najczęściej dotyka szczupłych dziewczyn. Ja nawet na studiach kiedy ważyłam nieco ponad 50 kg. miałam to paskudztwo, ale dzielnie z nim walczyłam więc się nie pogłębiał. Teraz to szkoda gadać. Ja po urlopie też się ostro biorę za siebie |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2888 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, udanego spotkania wieczorem
![]() Ewa, Ty też się baw dobrze z przyszłą szwagierką
|
|
|
|
#2889 |
|
Zakorzenienie
|
Moniu dziekujemy
|
|
|
|
#2890 |
|
Zadomowienie
|
Ja już umalowana
. Jeszcze muszę obrobić Kubę przed spaniem, ubrać w cosik i spadam z chaty Do zobaczenia. Dzięki Moniś |
|
|
|
#2891 |
|
Zakorzenienie
|
A może jakieś fotki byście zrobiły?
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2892 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma fotek
.wstawac spiochy dziekuje Dziewczyny na przemile spotkanko . no to kiedy nastepne ?Camilla i jak poszukiwania wycieczki? Ewa i jak bylo na panienskim wieczorze ?
|
|
|
|
#2893 |
|
Zakorzenienie
|
O przepraszam, ja nie śpię od 9:00
Co do urlopu to na necie szukałam. Za jakies 30 minut wychodze i będziemy z przyjaciółką latać po biurach podróży. Coś czuje, że będzie to ciężki maraton
|
|
|
|
#2894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2895 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2896 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie! Wstałam dzisiaj o 10:00
nie pamiętam kiedy spałam do tej godziny ale się super wyspałam Dzięki wielkie za spotkanko było bardzo fajnie AniuA pewnie zaskoczyły Cię pewne informacje ale dzięki za wyrozumiałość Evcia pewnie jeszcze odsypia balety z nagim panem .Camilla udanych poszukiwań |
|
|
|
#2897 |
|
Zadomowienie
|
ja obudziłam się o 11:30, spać poszłam 6:26
![]() super housowe rytmy wczoraj grali w SQ, normalnie kolana mnie bolą ![]() poznałam fajnych ludzi z Wawy i Lublina i jeszcze rano siedzieliśmy na rynku i gadaliśmy trochę szkoda, ze nie wymieniliśmy się nrami tel ![]() ps.Dziewczyny dzięki za fajne pogaduchy ![]() i do następnego
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
|
|
|
#2898 |
|
Zakorzenienie
|
IIGGAA
Roxi trzeba bylo brac te numery . ja w ciagu dnia poszlam spac, bo padalam. moj synek dal mi pospac 2,5 godziny. kochane dziecko .
|
|
|
|
#2899 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Spotkanko napewno Wam się udało (jak zwykle zresztą) byłyście tylko we trzy?
|
|
|
|
#2900 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Aniu - 3ba było czasem sytuacje nas tak zaskakują, że przestaje myśleć ale fajnie było, jakby mi ktoś powiedział o 20stej, ze o 5 rano będę siedzieć na rynku z grupą totalnie niezanjomych ludzi i gadać o pierdołach to pewnie bym nie uwierzyła
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
|
|
|
|
#2901 |
|
Zakorzenienie
|
Roxi no to super, takie spontaniczne znajomości są najlepsze
A ja się wam wstępnie pochwale, że jak dobrze pójdzie to 11 września lece do Turcji na 2 tygodnie |
|
|
|
#2902 |
|
Zadomowienie
|
byłam w Alanyi, jeśli masz ochotę lezeć i grzać sie na plaży to genialnie
![]() ok. 30 st, ani jednej chmurki na niebie we wrześniu i faktcyznie opcja AI jest the best
|
|
|
#2903 |
|
Zakorzenienie
|
Kamila, super
|
|
|
|
#2904 |
|
Zadomowienie
|
Camilla ale Ci zazdroszczę tego wyjazdu
, miałam okazję być w Turcji (koło miejscowości Side) byłam super zadowolona, wypoczęta, opalona i wspominam mile do dziś Roxi to miałaś wczoraj fajny, udany wieczór |
|
|
|
#2905 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
Jedziemy z AI i to za rozsądne pieniądze, co mnie bardzo cieszy ![]() Bedzie nas jednak 3, ale i tak fajnie, kumpele będą w Turcji po raz 3, a zdecydowały się na Alanye, bo jest znacznie większa niż Side (w Side były 2 lata temu), jest więcej imprezowni, no i tak naprawde mało w tej Turcji zobaczyły. Nawet moja kochana mamuśka stwierdziła, ze taki wyjazd mi się należy, w końcu cały rok ciężko pracowałam Po powrocie mam w planach zapisac się na podyplomówkę i powoli rozglądamy się za mieszkaniem, więc będzie co robić, co mnie cieszy
|
|
|
|
#2906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja lecę 2 tygodnie później na Majorke ![]() widzę, że zajęta będziesz od października, i dobrze, przynajmniej nie będzie czasu na nudę i rozmyślanie
|
|
#2907 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej kobiety
Aniu wściekłyśmy się bo filmu nie grali Podobno "błąd" w internecie i wszystkich możliwych programach, a pewnie nie chciało im się juz tego grać, wcisneli jakieś kretyństwo W sumie zjadłysmy razem obiad i gadałysmy, wesoło było ![]() Poza tym spotkalam Karole w SB i wydarłam się do niej "Cześć" prosto do ucha koleżanki, nie wiem czy Wam opowiadała Oj super się bawiłam! Najpierw siedziałyśmy w The Mexican, fajnie tam jest tylko ten Zorro co 10 minut mnie wkurza Poźniej w sumie bląkałysmy się od klubu do klubu, wylądowałysmy w Deepie ale było fajnie. Po 1 moj organizm już się poddal bo od rana w domu nie byłam, prosto z pracy do krawcowej a pozniej ten wieczór. W pracy mialam koszmarny dzien, myslalam, że juz nie moze byc gorzej a jednak, szkoda słów ![]() Nagich panów nie było ale wyrywał mnie jakis 20 latni szczun i twierdził, że ma na imie Adam Cytat:
![]() Ściskam Was
|
|
|
|
|
#2908 |
|
Zakorzenienie
|
Camilla no to super, ze wakacje juz zaplanowane
. oj, wygrzejesz pupke .Ewa a co sie dzieje w pracy? masz taki zapieprz? Karola30 nic nie mowila o krzykliwym spotkaniu .
|
|
|
|
#2909 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Ewcia pracusiu
|
|
|
|
#2910 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie wróciłam z kina, byłam na "Evanie Wszechmogącym", usmiałam się do łez
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:23.

Musi byc samolot, musi być all inclusive i musza byc 2 tygodnie. Do Hiszpani kontynetalnej większośc biur podróży proponuje przejazd autokarem, mi i mojej przyjaciółce to by nie przeszkadzało, niestety tym dwóm pozostałym tak
Więc nie moge brac tylko i wyłącznie swoich potrzeb. Poza tym Hiszpania wyspiarska jest jak dla mnie za droga 
nie wierzę
.
; nawet moj tz juz to widzi 

ale dzięki za wyrozumiałość