|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Peep toe, balerinki itd - czyli nalot na zagraniczne strony :)
Pisałam juz w wątku, ze wysłałam maila do gojane w sprawie zanizenia wartosci paczki. Wysłałam go dwa tygodnie temu i nie dostałam odpowiedzi. Dzisiaj wysłałam im go ponownie i....
Thanks for the email. Unfortunately, at this time our computer system cannot do anything like that. There is really no way to avoid the duty that the Poland post office will charge you. I apologize, Carly Service@gojane.com
|
#2882 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
może myślą, że my jacyś szpiedzy urzędowi jesteśmy ![]() szkoda |
|
|
|
|
#2883 |
|
Zakorzenienie
|
Wiśnia - zaraz piszę PW z adresem, bo jest inny niż na przelewie
|
|
|
|
#2884 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja bym sie klocila i odpisala im co o tym sadze.....:/
w koncu gra toczy sie o zbyt duze pieniadze
|
|
|
|
#2885 |
|
Raczkowanie
|
Zebry są moje
podobnie jak czerwone piptoły ![]() a adres juz wysylam na PW |
|
|
|
#2886 |
|
Wtajemniczenie
|
Dardetka to widze ze mamy podobny gust
![]() To moze ja napisze jak to jest z rozmiarowka naszych butow: zamowilam dwie 8 z Wild Divy i 7,5 z Delicious. Potrzebowalam butow o dlugosci wkladi 25 cm - niestety nie moge zmierzyc wkladki bo delicious to szpice a wild divy maja czubek tak daleko ze nie siegne tam z sznurkiem zeby to dobrze zmierzyc moge powiedziec na podstawie wlasnych odczuc:7,5 delicious szpilki w szpic - sa troche przyciasne wiec pewnie na normalne 38 (24,5 cm) bylyby idealne 8 GO MAX szpilki w zeberke - na moja stope sa po prostu idealne 8 GO MAX w panterke - nie sa juz tak idealne jak te w zebre, mam troche "luzu" Tak wiec jak widac w obrebie jednej firmy zdazaja sie niescislosci. Wszystkie buty nadaja sie do noszenia jednak najbardziej pasuja mi wlasnie te w zebre - a jeszcze co do innych uwag, z Delicious lewy but jest o wiele mniejszy niz prawy natomiast z WD panterki prawy jest bardziej ciasny ![]() tyle moich abstrakcyjnych spostrzezen, cieszenia sie z butow ciag dalszy
Edytowane przez kasia5558 Czas edycji: 2007-05-06 o 14:03 |
|
|
|
#2887 |
|
Wtajemniczenie
|
to ja jeszcze dodam ze moje splash - 8i1/2 - są dobre
Na styk ze tak powiem, ale wygodne i pasujace. Na moich fotkach to sa te na ostatnim zdjeciu.Mam standartowo 39. Czasami nosilam od Ryłki 38,5 - ale kupuje zawsze 39 i sa dobre. |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2888 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobra wiadomosc dla dziewczyn ktorym upatrzone buty zniknely z gojane i cutesy: mozna je znalezc na amazon.com (ceny porownywalne lub nieco drozsze). Wysylaja na caly swiat.
|
|
|
|
#2889 |
|
Raczkowanie
|
A czy któraś z pań nie ma ochoty na buty??weszłam ponownie na stronę cutesy i nagle okazało się że potrzebne są ok.2-3 par butów,a ja sierota nie moge sama zrobic zamówienia.....chyba....b o nie myle sie twierdząc,że do tego typu transakcji potrzebna jest karta kredytowa i zwykła płatnicza na nic się nie zda??
|
|
|
|
#2890 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam ochotę na buty
|
|
|
|
#2891 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli byłby ktoś chętny z warszawy to jestem gotowa podpiąć się pod zamówienie
|
|
|
|
#2892 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj po raz pierwszy założyłam swoje peep toły i z żalem muszę przyznać, że są za małe, a włAściwie za ciasne
. Kupiłam 8,5 ale niestety muszę mieć 9...Buty pomimo 12 cm obcasa są przewygodne, ale niestety krew niedopływa mi do dużego palucha ![]() Czy ktoś zamawia teraz buty z cutesy bo jestem absolutnie chętna... proszę przygarnijcie mnie
|
#2893 |
|
Zakorzenienie
|
Jeee Wisnia, wrcama z weekendu a tu taka super wiadomosc
kiedy moge odebrac butki od Ciebie? mam tez pytanie te w groszki z drugiego zdjecia w jakim sa rozmiarze?zgredek a jakie zamowilas? |
|
|
|
#2894 |
|
Wtajemniczenie
|
Mia jestem dzisiaj poza domem, ale jutro o kazdej porze kiedy bedziesz chciala
![]() A te czerowne w groszki to chyba 6 basiwlg Juz zapakowane wiec 100% pewnosci co do rozmiaru nie mam
|
|
|
|
#2895 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ja jestem chętna na 3 pary bucików
czy ktoś może będzie zamawiał buty w najbliższym czasie?? zgredka, jaki nosisz rozmiar?? że te 8.5 okazały się za małe?? ja noszę 36/37 i zamierzam zamówić 6.5 czy to dobry rozmiar?? może lepiej wobec tego zamówić 7, słyszałam, że te butki są dość ciasne i dopasowane czy to jest prawda?? |
|
|
|
#2896 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam pyanie do dziewczyn,które robiły zamówienie,może wiecie, czy visa electron-karta płatnicza jest odpowiednia do zrobienia zamówienia na cutesy??Szczerze powiedziawszy nie wiem czym różnią sie te dwie opcje na stronie cutesy tj. paypal i druga możliwa do zaznaczenia opcja tj.visa i mastercard bez oznaczenia paypal.z góry dzięki za wyjaśnienie
|
|
|
|
#2897 |
|
Zakorzenienie
|
kano,
zapłacić możesz tylko kartą wypukłą paypal to jakby takie odrębne konto, na które wpłacasz wcześniej kasę, jakby taką przedpłatę to tak w skrócie ![]() ale to jest droższa opcja zdaje się |
|
|
|
#2898 |
|
Zakorzenienie
|
Wisnia ok, to umowimy sie na jutro
a o groszkowe chodzilo mi o te plaskie brazowe, ale jak wszystkie popakowalas to trudno, myslalam ze moglabym za zgode tej osoby ktora zamawiala przymierzyc je sobie, bo plaskich butow jeszcze zadnych nie zamawialam. |
|
|
|
#2899 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
Byłabym chętna na trzy pary butów, gdyby któraś z Dziewczynek zamawiała w najbliższym czasie, to bardzo proszę, przygarnijcie mnie Z góry dziękuję
|
|
|
|
#2900 |
|
Zakorzenienie
|
Nicolette,
ja mogłabym zamówić, też chcę kupić 3 pary jeszcze jedna dziewczyna, która również życzyłaby sobie 3 pary i miałybyśmy komplet do zamówienia 9 par to może obyłoby się bez cła ![]() jak się zdecydujesz to pisz na mojego maila izabellini@o2.pl dziewczyny co z tym rozmiarem Mia, Ty chyba masz rozeznanie pytałam o rozmiar 6.5 czy będzie ok na długość stopy 23.5 cm?? jak sądzisz?? czy te buty są bardzo dopasowane?? |
|
|
|
#2901 |
|
Raczkowanie
|
no dobra niech będzie
to ja też się piszę, tylko muszę poczekać aż dostanę paczki od kasi5558 i Wisni zeby sprawdzic rozmiary dla poszczególnych producentow
|
|
|
|
#2902 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() rozmiar 8,5 jezeli Wisnia sie zgodzi na odpakowywanie to nie ma sprawy - przymierzaj. ps. napisz mi jaki masz rozmiar stopy i czy pasowaly a o ile masz rozmiar 39 to jak Ci sie chce przymiez wszystkie moje i powiedz czy dobre bo ja zobacze je dopiero na wakacjach a jestem ciekawa czy kupilam dobre :P zeby w razie czego w kolejnym zamowieniu wziasc inny nr
|
|
#2903 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2904 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez bede robic zamowienie tylko jeszcze nie wiem czy z gojane, cutesow czy amazon
![]() a Wy na co bylybyscie chetne? Madlane, myslalas o tym co pisalam Ci o gojane? |
|
|
|
#2905 |
|
Zakorzenienie
|
sylwiawszafie wlasnie plaskich butow przwaznie mam 39
ale nie chce robic Wisni klopotu jesli ma juz zapakowane.izabellini buty sa raczej dopasowane, dziewczyny pislay wczesniej ze na 23 vm to tak 6-6,5 wiec na Ciebie powinno byc 6,5-7, musisz strzelac ![]() ja zwykle zamawialam wszystkie 7,5 ale nawet przy tej samej firmie zdarza sie roznica w wkladce w centymetrach. |
|
|
|
#2906 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2907 |
|
Raczkowanie
|
Ja na cutesy
|
|
|
|
#2908 |
|
Raczkowanie
|
ok jak bede zamawiac sobie nastepnym razem (juz niedlugo
) to nie wiem co na ta moja wielka noge wziasc:P mam rozmiar 39 czasami 40 (sporadycznie) wiec brac 8,5 czy 9? :/
|
#2909 |
|
Zakorzenienie
|
sylwiawszafie tak do konca to pewnie sie nie dowiesz
duzo zalezy tez od fasonu buta.ja sama sie zastanawiam nad nastepnym zamowieniem i chyba wezme buciki w rozmiarze 8, bo wszystkie 7,5 maja wkladki do 24,5 cm czyli na styk, a jedne sie zdarzyly ze mialy 24,2 i te sa juz bardzo na styk. Mysle ze dobrym pomyslem jest pomierzenie wszytskiego, dolaczenie firmy, zdjecia buta, zeby inni mieli latwiej w zamowieniach ![]() Ja sama pytalam wiele razy kto zamawial 8 zeby zmierzyl wkladke
|
|
|
|
#2910 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zeby wszystko bylo w jednym miejscu ![]() Ja oczywiscie zrobie tak z moimi butami, ale nie szybciej niz za 3 mc :/ Tak wiec jak narazie to moge liczyc tylko na innych
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.

podobnie jak czerwone piptoły
moge powiedziec na podstawie wlasnych odczuc:

. Kupiłam 8,5 ale niestety muszę mieć 9...