![]() |
#2881 |
Konto usunięte
|
Dot.: No dobrze... ale co z MOTORAMI? :)
No to ja, relacjonuję.
We wtorek mam 4ty wykład, ale póki co to umiem tyle, czego się nauczyłam/doczytałam sama. Pan mówi o skrzyżowaniach, potem znakach, a potem o traktorach, pociągach i znów o skrzyżowaniach -.- Pomieszanie z poplątaniem. Jestem bardzo zdeterminowana, ale boję się, że nie utrzymam. No i w sumie to tyle, jeszcze 7 wykładów i mam jazdy w Kielcach. czymajcie kciuki! Aha, mój pan ma 65 lat i używa słowa "motur" ;D Edytowane przez 201803111829 Czas edycji: 2012-07-08 o 15:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2882 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam się szczerze cieszę, że moja teoria ograniczyła się do pytania "wiesz jak się zmienia biegi?", po twierdzącej odpowiedzi za wiele już mi nie powiedział ![]() A pan jak mówi motur, to go lubię, ja właśnie oglądam film "Motór" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2883 |
Konto usunięte
|
Myślałam, że badanie będzie jakieś bardziej...bardziej. A pani zapytała tylko "okulary nosi?"
"nie nosi" "to następny" |
![]() ![]() |
![]() |
#2884 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak zdam prawko to będę szukać samochodu, na pewno 1 warunek to klima. Cytat:
![]() Cytat:
W czwartek zdałam teorię ![]() We wtorek o 8 rano pierwsza jazda samochodem a później MOTÓRem. ![]() Podziele się z Wami moim marzeniem. ![]() Edytowane przez trellemorele Czas edycji: 2012-07-08 o 20:51 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2885 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mialam takiego goscia od wykladow ze tak jak w nocy nie moglam do 3 zasnac i budzialam sie o 7 to w 15 min. wykladow mialam spiaczke ![]() Moj kolega tego roku w 2 tygodnie wraz z 2 motocyklistami objechal 12 krajow, min Bosnia, Czarnogora, Estonia, Wlochy, itp piekne koleczko.
![]() Bóg stworzył kobietę jako drugą bo uczył sie na błędach... w końcu zaczynał od zera ![]() Edytowane przez nurazuki Czas edycji: 2012-07-08 o 21:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2886 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak kiedyś już będę obrzydliwie bogata kupię sobię Outlandera. ![]() Daj spokój ja raz miałam mało przespaną noc bo pies rozciął sobie łapkę i o 2 leciałam do weterynarza to na wykładzie jak puścił nam filmik o egzaminie teoretycznym to głowa leciała mi w przód, w przód i nagle do tyłu, że aż chrapnęłam. Nie muszę chyba pisać jak się ze mnie śmiali, że bardzo jestem zainteresowana.. ![]() Ajajaj coś pięknego. Kiedyś chciałabym objechać Australię jakąś większą krówką ale to za 7-10 lat.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2887 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wiecie co, zaczynam się niepokoić tym, że nie jeżdżę. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2888 |
Rozeznanie
|
zrobiłem wczoraj wieczorkiem kółko po okolicznym miejscowościach, z nożem na gardle bo nie zatankowałem a potem wszystkie małe stacje były zamknięte...
u mnie na pierwszej jeździe było pytanie: ins: "jeździłeś już czymś "? ja: tak ![]() ins: "czym"? ja: romet, simson, eMZetka... ![]() ins: " ale na pewno ? bo żeby nie było jak z jednym co ostatnio przyszedł, pytam się jeździłeś, odp tak, no to dałem mu Mz150, odpalił, siadł jak wykur... na jednym kole w ten żywopłot ( pokazuje mi ręką na żywopłot a tam taka wygnieciona dziura) to dobrze że mu kask dałem to przynajmniej mordy sobie nie pościnał" ![]() ![]()
![]() |
#2889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2890 |
Rozeznanie
|
no to nie przymierzając jechał w dobrym kierunku...
u mnie co do lekarza to zawsze jak pójdę jest jedna gadka.... wyjmuje jakiś druk i pyta chorował na :..? i wymienia wszystko ja mówię Nie, Nie, Nie a on dobra masz pan sam zaznacz bo widzę żeś na nic nie chorował ;P miałem jechać paszport odebrać i myślę skoczę na moto a tu już gdzieś grzmi i to wali porządnie bo bardzo chmur nie widać a słychać ![]()
![]() |
#2891 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lekarz rządzi ![]() on: choruje? ja: nie choruje. on: pali? ja: pali. on: ile pali? ja: a z paczkę na tydzień-dwa. on: to nie pali. Operacja była? ja: była. on: czego? ja: kolana prawego. on: kiedy? ja: 2005. on: chodzi? ja: chodzi. on: to nie było. I tak dalej, i tak dalej ![]() Szarak, a jak to się w ogóle stało, że Ty nie wrzucałeś jeszcze swojej fotki na moto? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2892 | |
Rozeznanie
|
co do lekarzy to jest śmiesznie jak nie chorujesz a chcesz jakiś papier, jak już potrzebujesz pomocy to nie jest tak zabawnie ... wiem z ostatnich niezbyt dobrych doświadczeń ...
Cytat:
-sam nie wiem -nikogo to nie interesowało -nikt się nie prosił o takowe -tak jakoś wyszło -nie ma się czym chwalić
![]() ![]() |
![]() |
#2893 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pokazuj! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2894 |
Zadomowienie
|
U mnie badanie tez bylo ciekawe;
lek: jezdzisz autem ja: nie jeżdżę lek: a to czemu ja: nikt nie chce dac lek: to niedbrze, powiedz ze maja Ci dac. 70 zl prosze .... Szarak poprosze o fote ![]()
#2895 |
Rozeznanie
|
pokazywałem jak byłem mały teraz się wstydzę
![]() ![]() ps, nie mam nic ciekawego ![]()
Edytowane przez szarak Czas edycji: 2012-07-09 o 12:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#2896 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2897 |
Zadomowienie
|
#2898 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2899 |
Zadomowienie
|
Jak tooooo
![]()
#2900 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2901 |
Zadomowienie
|
Ale ze nieladny
![]() ![]()
![]() Bóg stworzył kobietę jako drugą bo uczył sie na błędach... w końcu zaczynał od zera ![]() Edytowane przez nurazuki Czas edycji: 2012-07-09 o 12:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2902 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
haha powody super ![]() co do lekarzy... ![]() wczoraj rano nie moglam spac, wsiadlam na motor i hejaaaa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2903 |
Zakorzenienie
|
Ja jak wsiadłam kilka dni temu na parę kilometrów, to zauważyłam, że znowu jeżdżę jak emerytka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2904 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2905 |
Rozeznanie
|
co za prosiak
![]() ![]() byłem, odebrałem paszport, i dobrze że nie pojechałem moto, niby pogoda się nadawała ale była taka koleja że bym się uparował w stroju ![]() właśnie w rmf słuchałem wiadom. i nauka jazdy wjechała pod pociąg, zginęla 18-letnia dziewczyna .....kufa to od czego jest instr w eLce ?
Edytowane przez szarak Czas edycji: 2012-07-09 o 16:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2906 |
Zadomowienie
|
Prosiak do prosienia o zdjecie
![]() Teraz jest bardzo duzo robiacych prawojazdy przed zmianami i czesto instruktorzy sa zmeczeni itp. ale to nie usprawiedliwia :-/
#2907 |
Rozeznanie
|
na początek takie małe
![]() http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...a614aae63.html Edytowane przez szarak Czas edycji: 2012-07-09 o 20:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#2908 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich miłośników wspaniałych jednośladów
![]() Nadszedł czas i na mnie - w tym tygodniu zapisuję się na kurs ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2909 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Miałaś już jakieś doświadczenia z motocyklami? Masz już jakiś na oku? ![]() Cytat:
![]() No to kobieto, ładna pogoda, w połowie chociaż pełny bak, troszkę wolnego czasu i do dzieła ![]() Cytat:
Kurczę.. Ale to prawda jak Nurazuki napisała. Pełno ludzi przewija się teraz w szkołach nauki jazdy, instruktorzy jeżdżą od 7 rano do 24 nawet i są przemęczeni. Cytat:
![]() Cheeemy więcej! Chceeeeeeeemy więcej! ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2910 |
Raczkowanie
|
Najbardziej to w dzieciństwie bo zawsze miałam do tego pociąg i na początku to chyba jak każdy były to motorynki, komarki, simson a potem MZ, Jawa TS 350. Ostatnimi moto jakimi miałam możliwość samodzielnej jazdy to Honda CBR 600 F3 i Suzuki Hayabusa 1200cc
![]() w tym sezonie niestety jeszcze nic i postanowiłam że najpierw prawko (mogłam zrobić 3 lata temu razem z B ale..:/ ) i pełne przygotowanie. Te wszystkie moto bardziej okazjonalnie niż na co dzień więc na dobry własny początek myślałam o Yamaha FZS600 fazer |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:21.