|
|
#2881 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Formuła 1
Pfii, nie znasz sie i tyle
Cytat:
![]() Baardzo sie ciesze, ze w koncu wygrala druzyna, ktorej kibicuje Co prawda mecz nie byl zachwycajacy, ale karne juz lepiej wygladaly. Mam tylko nadzieje, ze Hiszpanie po meczu grupowym z Rosjanami nie beda zbyt pewni siebie, bo to ich moze zgubic. A teraz uwazam, ze Rosjanie beda o wiele grozniejszym rywalem, wiec bedzie ciezko... Ale i tak wierze w Hiszpanow ![]() Cytat:
To smiesznie musza wygladac Twoje zeby na tle opalenizny ![]() Moze jak bedziesz tam nast razem to on rowniez tam bedzie i wtedy juz postapisz inaczej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A mi tam nie szkoda Wlochow, maja tytul mistrzow swiata, wiec narazie niech im to wystarczy. A ze Hiszpanie juz daawno nie wygrali zadnego turnieju, wiec nalezy im sie. A Niemcy pewnie z Turkami wygraja, bo chyba az 9zawodnikow nie bedzie moglo grac w dryznie tureckiej, eh ![]() Cytat:
Dla mnie to i tak dobrze, ze byl 5, bo mial troche problemow z bolidem i zreszta on sam stwierdzil, ze to byl b.dobry rezultat. |
|||||
|
|
|
#2882 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
właśnie Plot, nie znasz sie ejj, nooooo czy ja tu jestem jedyna która nie uległa czarowi Hiszpanów ? i tak twierdze ze przyjdą Niemcy i wszystkich rozwalą ![]() a mi to pierwszy raz sie zdarzyło, zawsze jestem przed czasem a dzis taki cyrk ![]() no przestane, jeszcze teraz mnie lekko piecze ![]() ale Pirlo płakał ... ![]() Turcy raczej przegrają, grają bez kapitana ![]() dla mnie też
|
|
|
#2883 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ze ziom to wiadomo ;] I jak zdjal koszulke to jeszcze bardziej mi sie spodobal... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale naszczescie w lipcu wyjezdzam na jakis czas, mam tylko nadzieje, ze dzieci moich kuzynek i kuzynow dadza mi zyc... A przyjaciolce w koncu przejdzie bo chyba az tak bardzo sie nie obrazila?Cytat:
|
||||
|
|
|
#2884 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dla mnie Villa numero uno, ale Casillas walczy o drugie miejsce Mam nadzieję, że w następnym meczu Hiszpanie ładniejszą piłke pokażą, bo było teraz troszke nudno, ale też się ciesze że wygrali i też w nich wierze ![]() No super wyglądają, w koncu mam białe takie jak chciałam ![]() CHyba tam szybko jednak nie pojade, starczy mi bólu od słońca Mi też nie szkoda włochów, oni tak zawsze kuchennymi drzwiami władują się na mistrza. Nie przepadam za nimi ![]() No i w sumie wole Niemców od Turków, więc tu akurat nie łącze się z Tobą w bólu ![]() Cytat:
Tylko nie chce mi się już cytować poprzedniej strony ![]() E tam to wy się nie znacie, myślicie że jak żeście są większością to macie racje? Bierzcie se Piqueta, a co ![]() ![]() Tylko Ciebie nie omamili ![]() Cytat:
![]() Bożenka, nie dołuj, że czujesz sie jak stara baba, ja się tak będę czuć przez całe wakacje, teraz tylko mam takie różnie atrakcje, póki jeszcze pare znajomych nie wyjechało z miasta ![]() Czy tylko ja nigdzie nie jade na wakacje?
|
|
|
#2885 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja twierdze, ze Niemcy w polfinale polegna Ciekawe ktora z nas bedzie miec racje :PNo plakal biedny... Dlatego czesto robi mi sie zal pilkarzy, pomimo tego, ze im nie kibicowalam.. Cytat:
![]() A jesli wiara czyni cuda trzeba wierzyc, ze sie uda Cytat:
![]() Cytat:
Ja wezme z mila checia ;] Tylko powstaje jeden maly problem... czy on tez mnie bedzie chial? ![]() Cytat:
Ale poki co ciesz sie, ze masz co robic Bo ja jak juz nawet chce sie z kims spotkac to ta osoba nie ma czasu ;/ Ale za kilka tyg przyjezdza do mnie kuzynka wiec moze az tak zle nie bedzie...Wiesz, ale ja w sumie jade na krotko i to z reszta w miejsce, w korym jestem co roku i juz mnie to powoli nudzi ;/ Bo chcialabym wyjechac np do Hiszpanii, ale nie mam funduszy ![]() Kolejna plotka: http://f1.wp.pl/kat,1775,wid,10082365,wiadomosc.html Az mi sie smiac chce jak czytam takie rzeczy A pewnie i tak duzo ludzi wierzy w to co ci ludzie wypisuja.
|
|||||
|
|
|
#2886 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Jak mecz Hiszpanów z Casillasem w bramce może być nudny? ![]() Cytat:
|
|
#2887 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a gdzie jedziesz ![]() Cytat:
![]() taa, nudno było ![]() jak możesz ![]() no dokładnie ja nie wiem co powie Heikki więc lepiej Piqueta zostawie Bożence ![]() jestem górą ![]() ja też nigdzie nie jade, nie jesteś sama ![]() Cytat:
![]() mam nadzieje, obys miała racje ![]() mi tylko Pirlo bo tylko jego widziałam jak płakał ![]() mi sie marzy USA ![]() dobre sugerujesz że jestem jakaś psychiczna i mam rozdwojenie jaźni ? Kas!a, Plot fajne avki
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2888 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dobrze, że ja tego nie używam ![]() Cytat:
to naprawdę dużo daje a nie zaliczyłam go dlatego, że to była niedziela, strasznie upalny dzień. Zajęcia skończyłam o 12.00 a do 18.00 musiałam czekać na egzamin. Naprawdę WSZYSTKO umiałam. I takie proste pytaania były, jak na sprawdzanie w szkole, wyjaśnienie regułek i takie tam pierdoły... ale jak zaczęłam pisać to dostałam zaćmienia, wiedziałam co i jak, ale nie mogłam tego ubrać w słowa, zaczęłam coś od rzeczy pisać, plątać się, w kółko jedno i to samo... po prostu zmęczenie dało o sobie znać. Wiedziałam, że na 5 a nawet 4 raczej nie napisałam, ale nie myślałam, że nie zaliczę ![]() no, ale nie jest to trudne, nawet nie muszę się uczyć na poprawkę tylko sobie to powtórzę i będzie cacy mam nadzieję
|
||
|
|
|
#2889 |
|
Zadomowienie
|
patrzcie co wyczytałam
![]() fajnie by było, jeśli Robert razem z nim by jeździł ![]() jakoś nie lubię Nicka http://sport.interia.pl/raport/formu...swiata,1133811 |
|
|
|
#2890 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja tego nie powiedziałam.
Tylko sugeruję, że urok Hiszpanów tak działa, że nim się obejrzysz to będziesz siedziała na ich meczach z nosem przyklejonym do telewizora. Sie wie. Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2891 |
|
Zadomowienie
|
kasia, kocham Twojego ava
|
|
|
|
#2892 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2893 |
|
Zakorzenienie
|
Angel - w końcu wakacje, więc musiałam zaznaczyć wakacyjne klimaty i na avie.
http://www.youtube.com/watch?v=mH_IiydCV-Y - dla bardziej spragnionych Timona i jego hula bioderek.
|
#2894 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2895 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn to nie ból tylko pieczenie ![]() nom zmęczenie robi swoje ale poprawisz napewno ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale to miałaś na mysli ![]() never!!! ![]() nom masz racje ale ja też nie wysuszyłam dobrze pach i stąd to podrażnienie ...Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2896 |
|
Zakorzenienie
|
rypne Cie zaraz
|
#2897 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiedziałam pewnie nazywa się Karolina i pochodzi z.. uwaga uwaga.. Syberii szok miesiąca...
|
|
#2899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będę z tą Karoliną biegać na golasa po plaży a Ty będziesz niczego nieświadoma za mną tęsknić i zalewać się łzami.
|
|
#2900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: od razu skojarzył mi się twój wyuzdany avatar.. ze swoją zieloną kiecką robisz tak samo jak Timon ?
|
|
#2901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz już będe pamiętać ![]() yyyy, gdzie ja jestem ![]()
|
|
|
#2904 | ||
|
Zadomowienie
|
Do takiej malej miejscowosci niedaleko Chojnic, jesli kojarzysz gdzie to jest
![]() Ale niestety duzo atrakcji to tam nie ma... Jedynie, ze pojedzie sie kawalek dalej i jest jezioro. Cytat:
Ja jeszcze Pumbe lubilam I pamietam jak ta piosenka leciala Hakuna matata jak cudownie to brzmi.. Dobra, juz nie bede robic wiochy ![]() Cytat:
I jak pewnego razu tutaj weszlam to okazalo sie, ze wszystkie juz pozmienialsycie av'y i tylko ja pozostalam wierna Nickowi ![]() To moze teraz pora na kogos innego? Moze jakies pomysly? ;D |
||
|
|
|
#2905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zawsze to jakiś wyjazd ![]() z miłości do Heikkiego zaproponowałabym właśnie jego ale nie jestem pewna czy chce żebyście wszystkie miały go na avkach, chyba byłabym zazdrosna nie wiem, może COU
|
|
|
#2906 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak to gdzie? Sami swoi.
Cytat:
|
|
#2907 |
|
Zadomowienie
|
widzę dziewczyny, że wspomnienia wracają co do bajki "Król Lew"
Boże, ile ja wtedy miałam lat, jak była premiera??? za nic sobie nie przypomnę...
|
|
|
|
#2908 | |
|
Zakorzenienie
|
tja
Cytat:
![]()
|
|
|
#2909 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak dokładnie to nie pamiętam, Kas!a może Ty wiesz ![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:09.

Fajny
Espania!
Co prawda mecz nie byl zachwycajacy, ale karne juz lepiej wygladaly. Mam tylko nadzieje, ze Hiszpanie po meczu grupowym z Rosjanami nie beda zbyt pewni siebie, bo to ich moze zgubic. A teraz uwazam, ze Rosjanie beda o wiele grozniejszym rywalem, wiec bedzie ciezko... Ale i tak wierze w Hiszpanow 

nie mogę no, jak ja to zrobiłam???