|
|
#2881 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Kozaki EMU nadal modne?
whoaboa, ja nosze rozmiar 38,5 ale wzięłam 6 i jest na styk, a jeszcze się ubije, więc możesz wziąć mniejsze 1.5 rozmiara.
|
|
|
|
#2882 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2883 |
|
Przyczajenie
|
ja niestety kupiłam za duże i nie wiem co zrobić....Pisałam do Pana,który mi je sprzedał na allegro ale się nie odzywa.....Zakochałam się w tych butkach, ale niestety widocznie nie są dla mnie przeznaczone....ehhhh:cry :
|
|
|
|
#2884 |
|
Rozeznanie
|
Sprzedaj na allegro i kup nowe, ale zadzwoń do niego.
|
|
|
|
#2885 |
|
Raczkowanie
|
Witam ponownie w tym temacie ;-).
Zwracam się teraz z pytaniem, czy przewidujecie na DeeZee jeszcze jakieś większe obniżki cen? (póki co zniżyli Bronte o 10 zł ). Czy mogą im się wyczerpac rozmiary? (bo chyba ich ubyło, tak mi się wydaje)I czy nosząc rozmiar 41 powinnam wybrac 39? Stopę mam ok. 25.7 cm, tyle właśnie wynosi rozmiar 40/41, a 39 ma 25.2 cm (nie ma 40). Więc powinnam wciąz 39, tak? Wiem, że wałkowano już wiele razy kwestię rozmiarówek, ale przejrzałam cały temat właściwie od połowy i nie było wzmianki o dużych stopach i rozmiarówce w DeeZee. ![]() Z góry dzięki za odpowiedź. Po prostu trochę się boję, że będę zmuszona wymieniac :d. |
|
|
|
#2886 |
|
Rozeznanie
|
Śmiało bierz 39.
|
|
|
|
#2887 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2888 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2889 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny. Jak uwazacie, do jakiego wieku 'wypada' nosic ugg/emu? Mam wrazenie, ze wiekszosc osob noszace te buty to gimnazjum/liceum. Mam na mysli noszenie na co dzien, bo na przyklad na wypad na narty czy na spacerek w zime warto miec takie buty, sa niesamowicie praktyczne
Ale tak na co dzien w miescie... jak myslicie?Sama mam 20 lat i posiadam 2 pary ugg
|
|
|
|
#2890 |
|
Zakorzenienie
|
mam pytanko... na moich czarnych emu bronte zrobiły mi się takie 2 kropki od błota, kropki są malutkie, ale mi to przeszkadza... Mam ten zestaw do pielęgnacji EMU, brałam tym płynem ale nic nie dało. Boje sie jakoś trzeć albo cos, bo się odbarwi.. pomóżcie
|
|
|
|
#2891 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzisiaj po raz pierwszy miałam na nóżkach Emu (dopiero niedawno się dowiedziałam, że jest sklep w moim mieście), i to kilkanaście minut. Bosskie są. I całkiem wysoka ta ich podeszwa, miałam już chyba ponad 180 cm w nich xD. Ale nie kupiłam, zamawiam przez internet, zaoszczędzę przy tym tych kilka dyszek, ale zawsze to coś :p. |
|
|
|
|
#2892 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
emu dla mnie są tak genialnymi butami, że jeśli za 10 lat nadal będą (chyba że wyprodukują jeszcze wygodniejsze) to na pewno będę w nich spacerować :P ja mam 21 i nie widze powodu dlaczego ty nie mialabys w nich chodzic, no chyba ze sie wstydzisz :P |
|
|
|
|
#2893 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moim zdaniem to tez buty ponadczasowe. Chcialam po porstu uslyszec opinie innych ![]() Nie wiem jak w Polsce, ale w Skandynawii te buty sa domena glownie mlodych dziewczyn, nosza je tutaj co zime od przynjamniej 4-5 lat. Mimo wszystko nadal je uwielbiam
|
|
|
|
|
#2894 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
ja ostatnio widziałam kobietę w wieku mniej więcej 50 lat, która dreptała w Bronte Lo czarnych. jakoś od razu się uśmiechnęłam, bo każdy może je nosić, nie zważając na wiek. co do gimnazjum/LO - tam to jest moda, a nie praktyczność... ja sama mam 3 pary, wszystkie "wysokości" i nie wyobrażam sobie zimy bez nich!
Edytowane przez paczuss Czas edycji: 2009-12-07 o 18:18 |
|
|
|
|
#2895 |
|
Raczkowanie
|
W takim razie ja mam pytanie
Czy wiecie, gdzie oprócz allegro mogę dostać Emu Matildę? Zachorowałam na nie a na allegro są same duże rozmiary, a ja potrzebuję czegoś małego (36, a jeszcze lepiej 35). Więc jak macie jakieś namiary to bardzo proszę
|
|
|
|
#2896 |
|
Raczkowanie
|
Jak wy mozecie nosic takie buty??? Czytalam w artykule w jakiejs zagranicznej gazetce, że to jedna z 10 zbrodni przeciw modzie...
|
#2897 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2898 |
|
Przyczajenie
|
ciekawe jaka to była ta zagraniczna gazetka
|
|
#2899 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() O matko, ale z nas zbrodniarki też czytałam tę MĄDROŚĆ w bezpłatnej gazetce h&m
Szukam Prady, Gucci by Gucci, Addicta i MDC Oddam Aliena ok15ml, Crystal Noir ok18ml, Angela ok10ml i Escadę Magnetism ok15ml - w oryginalnych flaszkach EDM Medium Beige Neutral (big, intensive) wymienię: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2886 |
|
|
|
|
#2900 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2901 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2902 |
|
Przyczajenie
|
na deezee wyprzedawali z zeszłego sezonu i kosztowały bodajże 289zł, bo ja szukałam Bronte LO. szkoda tylko, że ja swoje kupiłam w cenie regularnej z tego sezonu za 299zł
i to jeszcze dostałam je u siebie w Poznaniu. więc nie wiem na czym polega owa "wyprzedaż".
|
|
#2903 |
|
Raczkowanie
|
Ja kupuje już kolejny raz emu... dzisiejsza pogoda zdecydowanie przyspieszyła moją decyzję, dziewczynom które zaczynają przygodę z emu- przypominam, że trzeba kupić buty z nieco mniejszą rozmiarówką- żeby potem nie było przykrości
Dodatkowo uważajcie na emu z allegro- koleżanka kupiła i dostała znoszone (widać ktoś własnie kupił za duże) a sprzedawca zapadł się pod ziemie. Ja kupuje tutaj http://schaffashoes.pl/produkt1963,EMU.html - drugi raz już zresztą. Mają teraz tak nieoficjalną promocje, że jak się wpisze hasło z facebooka "żyrafy wchodzą do szafy" przy zamówieniu to jest jeszcze 10 proc. zniżki dodatkowej. brrr zimno ale nóżki będzie cieplutko ![]()
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2904 |
|
Przyczajenie
|
cześć dziewczyny!
dziś wybrałam się do sklepu, żeby przymierzyć orientacyjnie emu bronte. niestety były same duże rozmiary. jak mierzyłam stopę to mam 23,5 cm.. czyli teoretycznie jak emu w rozmiarze 37. ale s tego co czytam to warto kupić mniejsze. ale jednak boję się że w 36 czyli 22,5 cm wkładki się nie zmieszczę. co sądzicie Wy jako osoby które przeszły już ten etap ;> będę bardzo wdzięczna za odpowiedz.. na sylwestra wybieram się do zakopanego i cieple buty sa wskazane
|
|
|
|
#2905 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2906 |
|
Przyczajenie
|
35/36 jeszcze była za duży?
ale po ubiciu furta czy jeszcze przed? ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- a co sądzą o tym inne szczęśliwe posiadaczki butków ?
|
|
|
|
#2907 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam długość stópki 23,5
|
|
|
|
#2908 |
|
Przyczajenie
|
dziękuję za informacje
|
|
|
|
#2909 |
|
Rozeznanie
|
Czy mógłby ktoś zeskanować tą stronkę z gazety gdzie są przedstawiciele oryginalni butów emu w POlsce.
Czy moze ktos wie gdzie znajdę taką listę w internecie ? |
|
|
|
#2910 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:13.

)
). Czy mogą im się wyczerpac rozmiary? (bo chyba ich ubyło, tak mi się wydaje)
.

O matko, ale z nas zbrodniarki
.
i to jeszcze dostałam je u siebie w Poznaniu. więc nie wiem na czym polega owa "wyprzedaż".