![]() |
#2881 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XV
Cytat:
A cóż ja biedna poradzę ![]() ![]() ![]() ![]() Idę do kuchni po sernik makowo-rumowy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Prawda? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() To mój ulubiony, najukochańszy Lindt!!! Mrauuuu! ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2882 |
Zakorzenienie
|
Omg, znowu o czekoladach. Jak Wam się znudzi ten temat, to mnie odkurzcie łaskawie...
#2883 | |
Zakorzenienie
|
A to nie wiedzialam
![]() Polowalam dzisiaj na ten pieprz z limonka, co polecalas, ale nie bylo i z braku laku wzielam te wersje ![]() Cytat:
![]() Jeszcze tylko ten pieprz upoluje i koniec z czekolada przynajmniej do konca roku! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2884 |
Zakorzenienie
|
Nie no... To wolny wątek
![]() Mną się dzisiaj ewidentnie nie należy przejmować.
#2885 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja też już grobowo milknę - słowo harcerki ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2886 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję ![]() tą żylastą? ![]() Cytat:
![]() ![]() idę spać, jutro wyścig zaczyna się o 6.30 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2887 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2888 |
Zakorzenienie
|
Oj Tulipan, na pewno sie spotkamy, bo ja prawie co wekeend jestem w kinie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2889 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Różo, przez Ciebie ziewam teraz i zieeeeewaaam. Wystarczy ziewająca emotka ![]() ![]() Co do remontów/przemeblowań to ja się nie wypowiadam. ![]() zaczęło się w połowie lipca i końca nie widać. Ehhh... Wyszedł z Mamy architekt wnętrz. ![]() ![]() OT. Zna ktoś ten zapach? Jest na allegro w śmiesznej cenie. Kusi ![]() http://www.iperfumy.pl/FotoCache/pl/...LZPMM_AEDT.jpg |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2890 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie wróciłam z parapetówy i zaraz zmykam do łóżeczka... Przyjemnie zobaczyć, że nie tylko ja nie śpię
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2891 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2892 | |
Zakorzenienie
|
Innej nie mam...
![]() ![]() Przyłączam się ochoczo do Gryxika w batożeniu Tuli ![]() ![]() Jakie mleczne, mdłe cytrusy??? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2893 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Przez chwilę pachniałam Sportem, później testowo Chanel 19 ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2894 |
Zakorzenienie
|
Jak tu dzisiaj pusto, jak tu dzisiaj straszno........
![]() Nie ma do kogo palców otworzyć.... ![]() ![]() Chyba pójdę oglądać drugą serię "Ghost in the Shell"... i paść się.... (nie, nie czekoladą ![]() ![]()
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2007-09-30 o 02:18 Powód: chochliki ;) |
![]() ![]() |
![]() |
#2895 |
Zakorzenienie
|
![]() Wstałam no, za wcześnie poszłam spać i już wstałam ![]() dzika truskawko ja jeszcze nie na chodzie, za wcześnie dla mnie, toteż nie załapałam, co miałaś na myśli pisząc o rasistowskich wypowiedziach, to był żart? edit: ponieważ nie doczekałam się odpowiedzi ![]() ![]() Edytowane przez Basia39 Czas edycji: 2007-09-30 o 03:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#2896 |
Zakorzenienie
|
Dziś Angel
![]() Miłej niedzieli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2897 |
Zakorzenienie
|
Dziś dobry
Nie pachnę jeszcze niczym, ale można uznać że katar minął więc dziś sięgam do reklamówki z próbkami ![]() Testy czas zacząć i oby nic mi się nie spodobało, aż tak bardzo ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#2898 |
Zakorzenienie
|
a ja pure poison
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2899 |
Zakorzenienie
|
A ja Sun Delight i żegnam się na jakiś czas - do piątku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2900 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Jeszcze niczym nie pachnę, gdyż wcinam śniadanie i popijam kawką z mlekiem. Nie chce mi się pachnieć niczym ciężkim i słodkim a wczoraj pod wieczór zemdlił mnie nawet Lacoste Pour Femme ![]() Myszołapko, powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2901 |
Zakorzenienie
|
Niby ostatnio tu zaglądałam, ale w ogóle nie wiem co się dzieje
![]() Nie pachnę niczym, nie chce mi się pachnieć. TŻ każe mi się uczyć a potem robi awantury że nie sprzątam (i że się za mało uczę). Wczoraj tak go deska do prasowania wkurzyła że przyszedł spać po 5 rano, bo ze mną iść nie chciał. Gamoń. W ogóle do niego nie dociera że mi zależy na następnej rozmowie, ale że nikt nie może ode mnie oczekiwać że się przez weekend nauczę tyle, co inni przez lata. Tego nawet ja nie potrafię ![]() No i jak mam się naumieć troubleshootingu skoro w przygotowanym przeze mnie środowisku wszystko działa idealnie ![]() To nie będzie łatwa niedziela ![]()
#2902 |
Zakorzenienie
|
U mnie już lepiej-maraton odespany,komputer naprawiony(cho oczywiście nie obyło się bez re instalacji i utraceniu połowy danych...)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2903 |
Zakorzenienie
|
Na zyczenie mojego P. dziś pachne czyms zielonym i optymistycznym.
To był przykaz po serii porannego narzekania jaka to ja okragła sie zrobiłam. Kurcze pełna zalamka jak tak dalej bedzie to ja za miesiac lub 2 swoich stóp nie bede widzieć. Mierzyłam swoj brzuch dzis rano. Na poczatku sierpnia miałam w pasie na wysokosci pepka 72-74 cm. Dzisiejszy poranny pomiar wykazał 88. Ale tuz ponizej pepka w najszerszym miescu mam 91. No dosłownie mała słoniczka sie ze mnie robi. ![]()
#2904 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Wrocilam wczoraj po 3 miesiecznej przerwie do domu.Trzeba wrocic do rzeczywistosci i obowiazkow... Po przylocie do Polski okazalo sie ,ze nie ma mojej walizki ![]() ![]() Zlozylam reklamacje i kurier ma ja dostarczyc , jak tylko sie znajdzie ![]() Mam nadzieje , ze po prostu zostala tam , skad wylatywalam. Dzis pachne Chanel Chance - chyba juz sie nie lubimy ![]() Zycze wszystkim milego i pachnacego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2905 |
Zakorzenienie
|
Szwedzką Ninką, której w ogóle na sobie nie czuję
![]()
#2906 |
Zakorzenienie
|
Luksjowa gruszka pachne, pozniej bedzie Dolve Vita
![]() Leze na podlodze i kwicze ![]() Spojrzcie na to ![]() http://pl.youtube.com/watch?v=Qgu9Lr...elated&search= http://pl.youtube.com/watch?v=_zgR6F...elated&search= http://pl.youtube.com/watch?v=SJUI4O_Loy8 ja naprawde dziekuje za takie kobiety w sejmie ![]() Milej niedzieli wszystkim zycze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2907 |
Zakorzenienie
|
Spadam na imprezkę rodzinną. Jeszcze nie wiem czym będę pachnieć.
Przeczytałam wątek o "Katyniu" na kulturze i ręce mi opadły. Normalnie świat się konczy ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=211709 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2908 |
Zakorzenienie
|
Pachnę dziś Byzance z próbki. Rzeczywiście ma elementy podobne do Ysatisa, zobaczymy, jak się dalej rozwinie. Jest bardziej od Ysatisa dojrzały, zawiesisty, cięższy damowaty kaliber
![]() Tymeno, dyskusje o Katyniu śledzę od paru dni. Zdania tam są różne, bardzo dużo tez zbliżonych do Twojego. Ale muszę przyznać, że czytałam dość pobieżnie. Baw się dobrze na imprezie rodzinnej. Ja zaraz biorę się za mielenie ziemniaków do knedli ze śliwkami. KOCHAM TO JEDZENIE! Muszę to wykrzyczeć. Pierwsze knedle w tym roku. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2909 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tymeno, właśnie przeczytałam ten wątek... po prostu słów brakuje, żeby to skomentować ![]() Od rana Angel - miałam ochotę na ziemisto-mszystą paczulę, która zawsze wybija się na mnie na pierwszy plan, a tu psinco ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2910 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A tak serio dziewczyny, "jaki kolr ścian" to wątek rzeka lepiej wpisać w wyszukiwarkę czerwony , niebieski itp. bo mi się udało tak jakoś te wątki tak połączyć żeby chociaż jedną rękę i nogę miało ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:35.