![]() |
#2881 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Byłe Tableciary plotkary :-)
Cytat:
![]() ..a gdzie dokladniej mieszkasz w Piekarach?Moze klikamy obok siebie a nawet o tym nie wiemy ![]() Pomidorko napewno dasz rade..zawsze poczatki sa trudne..nie poddawaj sie..!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2882 |
Zakorzenienie
|
mieszkam na Manhattanie, a Ty?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2883 |
Zakorzenienie
|
Gizelciu, sliczna ta Wasza mala...a ty wygladasz bardzo dobrze, musze to napisac
![]() ![]() Pomidora nie chce cie straszyc, ale praca w szkole i wychowawstwo to nie bajeczka ![]() ![]() Ale widze jestes pelna zapalu i optymizmu , a to najwazniejsze. No i masz powolanie, jak pisalas kiedys, wiec mam nadzieje, ze praca przyniesie ci duzo satysfakcji... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2884 |
Zakorzenienie
|
Madziu, ja zdaję sobie sprawę, że to nie bajka. Nigdy zreszta idealistką nie byłam. Tylko byłej wychowawczyny tej klasy nie ma od dwóch miesięcy, zanim przyszłam były czasowe zastępstwa z tej szkoły, a nikt nie pofatygował się uzupełnic dziennik, zrobić cokolwiek, co powinno byc zrobione dawno temu. I wkurza mnie, że jak przyszłam, każdy z ulgą odetchnął, że klasy się pozbył. Podchodzą do mnie, przekażą w biegu jakieś informacje nieprecyzyjne i zadowoleni z życia odchodzą. A ja dalej nic nie wiem! I to jest najgorsze, a jeszcze zmęczona jestem, bo mój mąż zaprosił wczoraj na noc do naszej kawalerki swojego brata z narzeczoną. Wiedzieli, że ide do pracy następnego dnia, ale siedzieli do 4 nad ranem, więc ja nie mogłam się położyć (nawet nie mamy drzwi od kuchni, więc do kuchni też ich wygnać nie mogłam)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2885 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Agatko masz priv
![]() Pomidorko ![]() ![]() ![]() Zdrówka Ci kochana życze, wybierz się spowrotem do lekarza niech cos na to zaradzi... Moze jakies cwiczenia hmmm Wioleta jaka dzielnica ![]()
![]() |
#2886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja w szkole nauczylam sie chociaz jednego: byc asertywnym. Bo co niektorzy mysleli, ze jak mloda i glupia to cala robote za nich odwali...o nie. Raz czy drugi odmowilam i potem nikt mi zadjen roboty nie dawal. Moze to egoistyczne podejsie, ale tak niestety jest, ze kazdy dba o swoj tylek. Ale nie martw sie, pierwsze dni w szkole to emocje, nowe twarze, nowe zadania...jak sie juz przyzwyczaisz i wychowasz sobie dzieci to bedzie git ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2887 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Ja mialam ta nieszczesna mozliwosc pracowac w prywatnej szkole grrrrrrrrr wiekszej obludy na oczy nie widzialam... Nauczycielki przychodzily do dyrektorki i mowily: "moze zrobic Pani dyrektor kawki, razem wypijemy?? " ja :/ ... Potem przynosila i wychodzila i pila sama... Nauczyciele "jezdzili" po dyrektorce a ona po nich a ja musialam tego wysluchiwac ://// Najzabawniejsze bylo to ze jak nauczyciele widzieli sie z dyrektorka to sie bardzo milo witali, buzi buzi, jak zdrowko itd i wszystko ze "szczerym usmiechem" na ustach... Koszmar doslownie...
![]() |
#2888 |
Zakorzenienie
|
Marcelinko,chyba źle zrozumiałaś, bo chodzi o nauczycieli a nie rodziców
![]() ![]() Madziu, akurat potrafie byc asertywna i nic mi nie wcisną ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mysle, ze znaokomicie sie odnajdziesz i wszystko bedzie po twojej mysli. Trzymam kciuki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2890 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Hehe tamto z rodzicami to tak ogolnie napisałam :P nauczycielka z powolania nie jestem wiec nic konkretnego nie podpowiem hmmm ale moze z innymi nauczycielami pogadaj tak przy kawce
![]() ![]()
![]() |
#2891 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczynki
![]() Mam nadzieję, że sie odnajdę. Po prostu jestem zmęczona i troszkę marudzę. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2892 |
Raczkowanie
|
dziewczynki.Gizelciu nie chcem zuroczyc twojej córci ale jest Sliczna|!!!!!!!!!!!!!taki e malenstwo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2893 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Trzymaj sie dzielnie kochana
![]() Agatko Ty również ![]() Też lecę sie uczy ![]() ![]()
![]() |
#2894 |
Zakorzenienie
|
Dorotko napewno przedluza,teraz pracownikow brakuje wszedzie wiec napewno Cie nie zwolnia a zreszta dlaczego mieli by to zrobic
Pomidorko napewno poradzisz sobie ze wszystkim i jak juz bedzie wszystko na biezaco to inaczej bedziesz na to patrzyla Gizelciu mam nadzieje ze znowu reki na Ciebie nie podniosl bo inaczej sama mu natrzaskam chyba Nikitko trzymam kciuki,bedzie dobrze zobaczysz
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2895 |
Zakorzenienie
|
Wioletko a napisz nam cos wiecej o sobie i jak mozesz to wklej fotke zebysmy wiedzialy zkim rozmawiamy zawsze to tak milej jak sie zna buzie
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2896 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki
![]() pomidorko na pewno dasz sobie radę i będziesz wspaniałą wychowwczynią ![]() ![]() Marcelinko a jaki korektor i błyszczyk kupiłaś? ![]() ![]() Wioleto witaj na wąteczku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2897 |
Zakorzenienie
|
hi hi Kachulko wpadłyśmy na ten sam pomysł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2898 |
Zakorzenienie
|
Mam 32 lata. Jestem mężątką z 10-letnim stażem. Mam córkę Karolinkę, pracuję w biurze, chociaż z wykształcenia jestem nauczycielką.
Na zdjęciach ja i moja córka. |
![]() ![]() |
![]() |
#2899 |
Zakorzenienie
|
No proszę kolejna nauczycielka
![]() Masz sliczną córeczkę.Jak ma na imię? A Ty wyglądasz na 23 lata ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2900 |
Wtajemniczenie
|
Dziekuje Marcelinko mam mam nadzieje ze do poniedzialku mi przejdzie bo moj Tz szykuje mi impreske urodzinowa
![]() Witaj WioletoM ![]() Pomidoro super avek ![]() ![]() Ray dobrze ze lepiej sie czujesz no i avek swietny ![]() Nikitko trzymam ![]() Gizelciu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2901 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2902 |
Zakorzenienie
|
Ray a to Twój brzuszek?
Podobny awek miała pysiamn tylko ze swoim brzuszkiem.A teraz ma już kubusia przy sobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2903 |
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny ze zdrowiem jako tako
![]() mojej paczki ni ma wrrr ale jutro mam nadzieje dojdzie bo jak nie to sie przejde tam... a i ja tez kocham kupowac kosmetyki ale przystopowalm teraz bo mam ich tak duzo ze nawet niektore raz zuzylam wiec doszlam do wniosku ze w ramach oszczedzania pierw je zuzyje a potem cos nowego zakupie ![]()
#2904 |
Zakorzenienie
|
a nie brzuszek nie moj heheh znalazlam na neie taka foteczke i mi sie spodobala ale jak moj bedzie takich rozmiarow to zrobie podone foto do awatarka
![]()
#2905 |
Zakorzenienie
|
Karolinko milo nam Ciebie zobaczyc ,sliczne dziewczyny z Was kochana
![]() ![]() |
![]() |
#2906 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2907 |
Zakorzenienie
|
Ray sliczny awater
![]() ![]() |
![]() |
#2908 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2909 |
Zakorzenienie
|
Agatko przytulam Cie w myslach
![]()
#2910 |
Zakorzenienie
|
Wioletko, ale z was slicznotki
![]() ![]() Misiu, a kiedy masz urodzinki? Dziewczyny, dziękuję za wsparcie, już mi trochę przeszło. Poleżałam troszkę i chociaż nie spałam to troszkę odpoczęłam i myślę, że dam radę. Tylko ja bym chciała wszystko umieć od razu, a tak się nie da. Musi troszkę czasu minąć zanim się nauczę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:41.