![]() |
#2881 |
Raczkowanie
|
Dot.: Co na pierwszy taniec?
U nas był Kult "Łączmy się w pary, kochajmy się". Do refrenu tańczyliśmy sami, a gdy w tekście padło pierwsze "łączmy się w pary" orkiestra zaprosiła wszystkich gości, co by w pary się łączyli i tańczyli wokół nas. Efekt niesamowity, no i parkiet pełny już przed obiadem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2882 |
Przyczajenie
|
![]()
Cześć dziewczyny!!
![]() ![]() Mam takie pytanko jaką piosenkę wybrałybyście na swój pierwszy taniec na swoim własnym weselu?? Ja nie mogę na nic wpaść na żaden pomysł.Chce aby to było coś oryginalnego a nie ciągle ta sama piosenka co u każdego znajomego. Tak samo i z piosenka dla rodziców.. Jakie macie kochane propozycje?? Pozdrawiam ![]() Edytowane przez Inna00 Czas edycji: 2014-08-31 o 12:55 Powód: tytul |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2883 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Piosenka na pierwszy taniec
Cytat:
![]() Może np. Bruno Mars "Just the way you are" ? A jeśli chodzi o piosenkę dla rodziców... to moim zdaniem świetna jest Florence and the Machine "you`ve got the love" . Wybraliśmy taką piosenkę do filmiku z podziękowaniem dla rodziców. (Nie chcieliśmy tańczyć w kółeczku i wiem że moi rodzice źle by się z tym czuli). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2884 |
Raczkowanie
|
https://www.youtube.com/watch?v=oSG_sn9ImM4 ja bym chciała mieć to, bo z TŻ tę piosenkę bardzo lubimy
cudowne i bardzo romantyczne, zmysłowe jest https://www.youtube.com/watch?v=pOKfHXVLnkY Zastanowiłabym się jeszcze nad tym ![]() W ten weekend mój kuzyn tańczył z żoną do "Give me love" ale w wersji kobiecej i było piękne, płakałam ![]()
![]() |
![]() |
#2885 |
Przyczajenie
|
mnie się wymarzył taki fajny taniec, na luzie, w rytm tej piosenki
![]() https://www.youtube.com/watch?v=vUdloUqZa7w |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2886 |
Przyczajenie
|
U mojej siostry na weselu była piosenka Crazy Love Michaela Bublé'a. Osobiście bardzo mi się spodobała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2887 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2888 |
Raczkowanie
|
A ja myslałam nad Ellie Goulding i How long will I love You
![]() http://www.youtube.com/watch?feature...&v=an4ySOlsUMY
![]() |
![]() |
#2889 |
Wtajemniczenie
|
Sala rustykalna,co Waszym zdaniem pasuje na pierwszy taniec?Mi sie zawsze podobal walc ale walc i sala rustykalna to dwa rozne swiaty.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2890 |
Wtajemniczenie
|
Pierwszy raz słyszę o dobieraniu pierwszego tańca pod wystrój sali
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2891 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2892 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2893 |
Raczkowanie
|
My nie wybraliśmy żadnej romantycznej piosenki, nie musimy się dodatkowo obnosić z naszą miłością, jak to moja siostra delikatnie zauważyła, że "rzyga nami, na każdym przyjęciu siedzimy i patrzymy sobie w oczy non stop"
![]() ![]()
![]() |
#2894 |
Wtajemniczenie
|
My już swojej nie zmieniamy bo do ślubu tydzień, ale ostatnio chodzi za mną All of me Johna Legenda, piękne słowa
![]() http://www.youtube.com/watch?v=450p7goxZqg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2895 |
Przyczajenie
|
czesc. ja mam ten sam problem nie wiem jaka wybrac tak samo dla rodziców. a mam pare propozycji.....
Jack-Dziękuję rodzicom Bayer full-Walc dla rodziców Cliver-Podziękowania dla rodziców Dwa Kamraty-Kochani rodzice Bajery-Tylko wy rodzice Preludium-To dzięki wam I to by było na tyle... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2896 |
Raczkowanie
|
Dla rodzicow The Cranberries - Ode to my family
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#2897 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiekszość tytułów które podałaś to muzyka śląska i dissco polo, ale może to właśnie Ich klimat. Oczywiście standardem (ale coraz rzadziej wybieranym przez młode pary) jest Sipińska. To do kolekcji zobacz jeszcze te dwie piosenki.. Mały chór wielkich serc Szczepanik Kochać A.... no i jeszcze jedno Ważne. Jak masz DJ/prezentera to nie ma problemu a jak zespół to spytaj co oni grają? Bo czegoś poprostu mogą nie umieć (chociaż w tych czasach to nie jest problem zważywszy że wiekszość zespołów odtwarza a nie gra..) ![]() Jeżeli chodzi o pierwszy taniec i dostosowanie go do sali (bardziej myślę tu o klasie sali niż o wystroju) to napewno "ładniej" jest jak w pałacyku albo restauracji 2-4ro gwiazdkowej wybierzecie coś bardziej klasycznego, dostojnego, ale ten sam taniec sprawdzi się również na sali weselnej albo na działkach ![]() Zawsze doradzam młodym żeby wybrali 1- Piosenkę dostosowaną do umiejętności 2- Piosenkę którą lubią (lub coś dla nich znaczy) 3- Piosenkę nie patrząc na innych Podobno pierwszy taniec to najbardziej stresująca część tego dnia ![]()
Edytowane przez SBi Czas edycji: 2014-09-29 o 05:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2898 |
Przyczajenie
|
Witam. dzięki za inne propozycje. Piosenki są bardzo ładne ale trochę dołujące jak dla mnie , to znaczy za smutne, nie chce żeby wszyscy płakali na tym kawałku. Mam zamiar zaśpiewać razem z moim narzeczonym im piosenkę i wolimy jak to będzie disco polo bądź coś szybszego. Nie chcemy też tańczyć z nimi w kółku jak to zazwyczaj bywa na weselach:P. Piosenkę na pierwszy taniec już mamy wybraną. Nie będzie puszczana z płyty tylko zaśpiewana na żywo....a mamy super wokalistke z pięknym głosem
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- AAA i jeszcze zapomniałam dodać że mój partner nie umie zbytnio tańczyć to znaczy umie się ruszać ale czasem mu to nie wychodzi, nie kummaa rytmu:P ( oby tego nie czytał bo się całkiem załamie i mi nie zatańczy:P) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2899 |
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny !!
![]() My już mamy piosenkę na pierwszy taniec i jest to Freddie Mercury -I was born to love you i teraz prośba do was.. Może ma któraś z was pomysł jak do tego zatańczyć ? Jest to dość szybki kawałek i tradycyjny "szarpany" niezbyt dobrze tu wygląda... Bardzo proszę o jakieś podpowiedzi, może macie jakieś filmy z waszym pierwszym tańcem ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2900 |
Raczkowanie
|
Pierwszy taniec?
https://www.youtube.com/watch?v=0k60OiMq5KA Proszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2901 |
Przyczajenie
|
ja chce tanczyc tango. nie znosze walca I nie wyobrazam sobie do niego tanczyc. wlasnie szukam nauczyciela tanca. moj TZ tanczyl towarzyskie jako dziecko, wiec mysle ze szybko zalapie...ja tu bede problemem raczej
ale od poczatku chcialam tango to I sie postaram nauczyc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2902 |
Przyczajenie
|
Hej, my tańczyliśmy do piosenki A. ZAUCHY "wymyśliłem ciebie". Piękny utwór
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2903 |
Wtajemniczenie
|
Ja tez myslalam o tangu ew. walczyk
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2904 |
Zakorzenienie
|
U nas przed wyborem piosenki jeszcze trochę czasu, ale moje typy:
Sunrise sunset - Adam Sztaba Once upon a december - Liz Callaway What the world needs now - Anna Karwan Unforgettable - Natalie & Nat King Cole Marzy mi się jakiś klasyczny taniec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2905 |
Zadomowienie
|
Co myślicie o połączeniu piosenek w wykonaniu Moniki Brodki - Do Ani i La vida es un carnaval na pierwszy taniec?
![]()
`Mój wymiankowy ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=287610 `Jeśli któraś z was ma ksiązke TORI SPELLING - "STORI TELLING" bardzo prosze wejdż w watek poniżej ! ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=288532 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2906 |
Raczkowanie
|
U nas to będzie albo "Wonderful Tonight" albo "My fathers eyes" Erica Claptona. To są nasze piosenki i oboje kochamy Claptona.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2907 |
Przyczajenie
|
My chcemy na pierwszy taniec Nightwish - "Kiss While Your Lips Are Still Red"
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2908 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2909 |
Wtajemniczenie
|
My mieliśmy Katie Melua-What a wonderful world - zaproponował nam choreograf bo wszystkie moje typy nie nadawały się do walca ( i naszych umiejętności tanecznych
![]() Podziękowania dla rodziców - Eleni - W twoich rękach - propozycja zespołu (powiedziałam, że nie chcę Cudownych rodziców mam)
![]() |
![]() |
#2910 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie pierwszy taniec powienien być elegancki, ale nie sztywny, zastanawiamy się jeszcze nad piosenką. Mój narzeczony w przeciwieństwie do mnie, nie lubi poezji śpiewanej...może wybierzemy coś typu Michael Buble - Sway
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:15.