![]() |
#2881 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Cytat:
![]() ![]() ja juz po obiedzie, zrobilam wlasnie nalesniki i czekam na TZta. mileog wieczorka robaczki ![]()
![]() |
#2882 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W kazdym razie trzymam za Ciebie kciuki ![]()
![]() |
#2883 |
Wtajemniczenie
|
#2884 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Niedawno wróciłam ze spaceru,przed chwilą jeszcze na rowerku pojeździłam i jestem ![]() padam,bo kończyłam lekcje o 16,i w ogóle dzień taki trochę dziwny = refleksyjny ![]() Chyba się pogodzę z tą moją przyjaciółką,mam taką naturę,że strasznie nie lubię się kłócić ![]() Agolku - Straaasznie mocno trzymam za Ciebie kciuki,abyś mogła mieć dziecko ![]() ![]() Asiek - Super,zdolna dziewucha z Ciebie ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#2885 |
Zadomowienie
|
Egzamin gimnazjalny...kiedy to było
![]() ![]()
#2886 | |
Zakorzenienie
|
Kochane dziekuje
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ojjj Dziewczynki mam taki zalatany dzień, że masakra... najpierw musiałam pozgrywac zdjecia i muzyke ze starego kompa, potem go zestawic, sprzatnac po nim, ustawic nowego [ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buziaki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2887 |
Zakorzenienie
|
Kochane dzisiaj mam mistrza
![]() nie dośc że: nauczylam sie z WoSu tego, czego chciałam, to z polskiego to samo! i zaraz się biorę za angielski ![]() ![]() I ogolnie to dziisaj taka jakaś.. już wykapana iw ogole ![]() W ogole to za 3 dni mam przy sobie TŻ-a ![]() ![]()
#2888 |
Zakorzenienie
|
tamonita: Co Ty tak z tym francuskim zawsze?
![]() ![]() A z tym okresem to trzymam kciuki zeby to były jego objawy ![]() agness51: Zawsze mozna dac komus jeszcze jedna szanse ![]() ![]() agolek: Wierze w to ze napiszesz nam tu kiedys ze spodziewasz sie dzidziusia a potem ze jestes mama ![]() ![]() ![]() malinka_86: Mam nadzieje ze kolezanka dojdzie do siebie ![]() asiek14: O jaka z Ciebie zdolniacha ![]() ![]() ![]() ![]() EwelkaaS: Daj znac jak kupisz bluzke ![]() ![]() madame_apple: No to mam nadzieje ze wkoncu sennosc zniknie ![]() Pamietacie jak pisalam ze sa u nas porwania? No wiec pare dni temu znalezli 19 latke zamordowana. Pogrzeb juz byl. Przedwczoraj porwali 32 letnia kobiete ktora szla do lekarza. Wczoraj znalezli ja niezywa w wodzie . Najgorsze jest to iz wszedzie na miescie mozna zobaczyc policje a oni i tak nic nie robia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2889 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jezu... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() naprawde straszne.. A ja dzis mialam przesmieszny dzien. Najpierw ambitnie mialam pisac i czytac i wogole wszystko, ale nagle dostalam propozycje nie do odrzucenia i wyjechalam ze znajomymi do sasiedniego miast ana mini wycieczke no i w sumie wyszlo na to ze nic nie zrobilam w sprawie wiadomej ![]() a jutro chyba tez caly dzien mnie nie bedzie ![]() ![]()
![]() |
#2890 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() wlasnie wyszli Panowie z agencji i ustalilismy,ze jesli za 2 tyg nie sprzedamy domu to zdecydujemy sie wynajac. Tz zaczyna juz szukac pracy a ja zaczne jak on znajdzie. jakos mi lepiej na duszy.. lzej... ide teraz na 15 min spacerku,bo po calym dniu w biurze jestem jakas taka maslana.. ![]() ![]() potem ksiazka i lozeczko ![]()
![]() |
#2891 |
Zakorzenienie
|
Agolku - widzisz.. wszystko wychodzi na prosta
![]() Baby - to straszne ![]()
#2892 |
Wtajemniczenie
|
Agolku, bedzie dobrze
![]() ![]()
#2893 |
Zakorzenienie
|
Baby- rozmawiałam z nią dzisiaj przez telefon. Prawię się popłakałam na początku, ale jak usłyszałam ją to mi już było lepiej. Czuje się lepiej, nie pamięta nic kompletnie. Może powoli już chodzić. W czwartek wychodzi do domku trochę jeszcze się zregeneruje i wraca na uczelnie.
#2894 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ach, no to dobre wiesci! grunt ze juz powoli chodzi,jest sprawna. a ze nie pamieta... nie wiem, ale moze to nawet lepiej... na pewno nic milego z tych "wspomnien" by nie bylo ![]()
![]() |
#2895 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Baby, to co piszesz jest straszne ![]() ![]() ![]() Życzę miłego dnia... ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2896 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() zaraz wychodzę na egzamin ścisły... byłoby dobrze gdyby nie ta fizyka ![]() ale może jakoś to będzie ![]() trzymajcie kciuki, proszę ![]() miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2897 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() ![]() asiek14: ![]() ![]() ![]() tamonita: wiesz z poczatku to sie balam gdziekolwiek wychodzic . Ale doszlam do wniosu zebym musiala nigdzie nie chodzic ![]() ![]() malinka_86: no to widze ze wszystko wrca do normy ![]() ![]() ![]() agolek: Ja mieszkam miedzy Krakowem a Tarnowem. Porywaja wlasnie w tej okolicy.A roznie bywa. Raz w wiekszych raz w mniejszych miastach. Mam nadzieje ze znajdziecie z Tzetem wymarzone prace ![]() gujana:ale przynajmniej fajnie bylo no nie? ![]() ![]() nefre:To juz wiem wszystko dlaczego taka zadowolona chodzisz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2898 |
Zakorzenienie
|
Mój dzien nie zaczął się najlepiej, ale mam nadzieję, że później już się poprawi...
Miłego dnia kochane ![]()
#2899 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2900 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry i mileog dnia zycze,
znowu mi sie za dlugo spalo, zapomnialam budzika nastawic! Dobrze,ze TZ istnieja ![]() poczytam was na lunchu ![]()
#2901 |
Zakorzenienie
|
no i już po
![]() ![]() nie było takie trudne ![]() uff... dobrze jest mieć to już za soba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2902 |
Zakorzenienie
|
Baby w sumie masz racje...
![]() Nefruś co się stało ??? ![]() Asiek widzisz i nie było tak strasznie ![]() A ja już wkońcu w domu. Na jutro mam troche nauki... ![]() ![]() ![]() Cóż życzę miłego dnia słonka ![]()
![]() |
#2903 |
Zadomowienie
|
Szieasz ;>
Kolejny zalatany dzień ,nawet mimo notorycznej bezsenności zmęczenia nie czuję ![]() Pierw pędem udałam się do budy ,oddać prezentację multimedialną. Na szkolnym kompie okazało się,że płyta nie działa ![]() ![]() Dowiedziałam się wieści nt. wyników... Ojciec był w szpitalu po ww, okazało się,że nie przesłali i czekali godzinę na telefoniczne info. Przed werdyktem dr *___*zaproponował mu coś na uspokojenie,i ironią stwierdził że mamy wysłać podziękowanie 'komptetentnej'Akademii Medycznej. Wyszło,że owszem jest nowotwór ,acz jeszcze nie złośliwy,jednakże operacja musi być jak najszybciej 8 maja mam rezonans i wtedy załatwią mi zabieg w jednej z wyspecjalizowanych w tym warszawskich klinik (a mówi się,że lekarze na NFZ to zuo i nic nie mogą;>) W sumie odebrałam to ze spokojem,chwilami reaguję bardzo impulsywnie,despotycznie . Wkurza jedynie opcja terminu. Od 14maja mam trochę wolnego,a 27 matura z *******on...go angielskiego ![]() ![]() Hyh zbieram się powoli na ukochaniu,ostatni już kurs ,potem może zahaczę o jakąś knajpę ze znajomymi,coś czuję ,że muszę się czegoś w dużych ilościach napić... |
![]() ![]() |
![]() |
#2904 |
Zakorzenienie
|
Scism współczuję z powodu taty
![]() ![]() ale ty zalatana ostatnio jesteś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2905 |
♥
|
Witam , przyszłam tylko napisac , że żyje mam nadzieje ze w piatek bede mogła poczytac co u Was. ostatnio brak czasu znowu duzo nauki
![]() na hista pytanie , łacina kartkówka( jeszcze nie umiem słówek a ich jest masa ![]() angielski pytanie, na polski pytanie , a jak narazie napisałam tylko wypracowanie kolejne na angielski a jest 17:31 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2906 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No widzisz ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() iza_wiosenna: Jedna dziewczyne znałam a 2 z widzenia. Mama tej 1 jest teraz w szpitalu...Nie wytrzymala tego. No i w sumie sie nie dziwie ![]() ![]() To juz jutro bede udawała modelke ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2907 | |||||||||||
Zadomowienie
|
salut
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() boże jaka masakra... mam nadzieję, że w koncu policja sie weźmie do roboty! Pilnuj się ![]() Cytat:
![]() A wiadoma sprawa nie ucieknie - na pewno zdążysz...:P Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A co do pamieci to zgadzam sie z dziewczynami - czasem lepiej nie pamietac niektorych rzeczy ... Cytat:
![]() Cytat:
![]() teraz wypoczywaj,nalezy Ci sie ![]() ![]() Cytat:
![]() Powodzenia w nauce ![]() Cytat:
trzymaj sie moja droga i zrelaksuj, spotkanie ze znajomymi dobrze Ci zrobi ![]() Cytat:
![]() Chociaz, ja tez bylam w hardkorowej nie tyle szkole, co klasie i nic mi to nie dalo - teraz nadrabiam lenistwowe zaleglosci ![]() Pocieszam sie,ze za 2dni skoncze brac antyhistaminy i wtedy w koncu rzuce sie wir dzialania i pracy ![]() Dzis na uczelni siedzialam od rana, niedawno wrocilam, polzywa, artykulu wczoraj nie stworzylam wiec musze to zrobic dzis. A wieczorem jeszcze nagle ploty z kolezankami bo jedna z nich ma "niezwykla historie" do opowiedzenia, oczywiscie z facetem w roli glownej ![]() Buziaki i milego dnia plotkary ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2908 |
Zakorzenienie
|
Schism nie wiem czy dobrze to odebrałam, ale Ty mówisz o sobie, a nie tacie prawda ??
![]() ![]() Baby, no mam od następnego czwartku tydzien wolnego, bo od 5 maja są u nas matury ![]() Cały dzień nad książkami... Mam dość ![]() ![]()
![]() |
#2909 |
Zakorzenienie
|
schism jeżeli źle zrozumialam to przepraszam
![]() jabłuszko w czerwcu dopiero ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2910 |
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj sie w ogole skupic nie umiem, zrobilam tylko troche z WOSu i jeden reading z angielskiego.. a tak to.. NIC! :[
w ogole nie mam nastrojuuuuu : (
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:38.