|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2008 :))) - czesc druga!!!
O raju.. ja to sobie myślę, że po ciąży każda kobieta powinna dostać jakieś sanatorium dla znerwicowanych :P (o może nie każda, ale ja się piszę)... cały dzień myślę o tym głupim brzuchu.. i sobie wyobrazam różńe sytuacje
![]() A niech to gęś kopnie.... |
|
|
|
#2882 |
|
Zakorzenienie
|
Mijalea jak mi przykro,ze Cię pogoniło z pawiem.No ale masz już to za sobą.Mam nadzieję,że glukoza jest tylko raz podczas ciaży,bo ja nie wiem czy bym kolejną znosiła.
|
#2883 |
|
Raczkowanie
|
Malad
brzuszek duzy ale uroczy ![]() widze ze nie tylko ja bede mloda mamusia ja jestem 87 rocznik
|
|
|
|
#2884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sosnowa, wlasnie dzis po tej glukozie tak sobie myslalam, co tez my sie musimy wycierpiec, a z nami nasze malenstwa
|
|
|
|
|
#2885 |
|
Zakorzenienie
|
MaładT brzuszek wspaniały
Mijalea współczuję pawika... mnie mdliło tak chwilę po wypiciu glukozy, a potem się już dzielnie trzymałam. I to dwa razy. Bo najpierw 50 g, a potem 75 g. Super, że wyniki masz dobre, nie będziesz musiała tego przechodzić po raz kolejny. Opowiem Wam teraz o głupocie ciężarówki Kasiulki Otóż Kasiulka czasem coś tam wyprzedaje ze swojej kolekcji perfum. Sprzedałam jakieś 3 tygodnie temu balsam. Na konto było sporo przelewów, a że nie mieliśmy z małżem (jeszcze) elektronicznego podglądu byłam pewna, że kasę wpłacił mi ten kupujący. Ma ponad 50 komentarzy. Przedmiot wysłałam, on wielce zdziwiony że dostał balsam bo nie wpłacał. Mąż się kopnął do banku wziął wyciąg przelewów i ustawił nam internetowe podglądanie konta. Okazało się, że faktycznie gość nie wpłacił. Wysłałam więc mu kilka wiadomości - na początku wiadomo jedną, iż przepraszam pomyliłam się, miałam sporo przelewów itp. i mam nadzieję że dokończy transakcję wpłacając mi kasę,oczywiście tak miał zrobić i co? wielkie jajco... myślę, że pieniędzy nie dostanę, a balsamu wiadomo koleś mi nie odeśle, więc zarobił na mojej głupocie. Na razie czekam bo wysłałam mu przypomnienie od Allegro, a potem postaram się o zwrot prowizji i oczywiście wystawię negatywa jeśli nawet on mi też wystawi w odwecie. Wiadomo moja pomyłka, szkoda tylko że uczciwych ludków już tak mało na tym świecie...
|
#2886 |
|
Zakorzenienie
|
No ja młoda jestem 1988 sie kłania
|
#2887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kasiulka, co za typ z tego faceta, niestety malo ludzi jest teraz uczciwych i pewnie sie cieszy, ze dostal cos za friko |
|
|
|
|
#2888 |
|
Zakorzenienie
|
Malad dynia bardzo kształtna
ech może się skupię i też cosik cyknę w ogóle jestem nienormalna, znowu zamówiłam gacie na h.mum tym razem lniane na ciepłe dni. muszę się leczyć to już na pewno ostatni raz ![]() edit: mogliby sobie darować reklamę bielizny z płaskobrzuszną laską ![]() (patrz po lewej) |
|
|
|
#2889 |
|
Zakorzenienie
|
no cóż życie nie pytało mnie czy chcę dzidzię,a to co mnie spotkało zmieniło mnie bardzo.Taka metamorfoza z gówniary studentki w matkę gówniarę studentkę.Ale nadal mam ochotę imprezować!! tylko ze bez picia(chyba ze soki jednodniowe) i z dużą dozą czarnej muzy i tańczenia.
Łoo matko ta reklama to jakaś masakra.Wersta czy to nie Twoje ciało sprzed ciaży?? Przyznaj się !! No i masakra nie dość,że to chude,bezbrzuszne,bezrost ępowy brzuch to jeszcze opalone na mulatkę.Mamo ja chce się opalić!! Ja chcę solarkę,bo na słońce to sobie nie mogę za bardzo narazie liczyć Ostatnio współlokatorki jak zobaczyły moją biel nogi to się pytały czy to rajstopyTa laska to wogóle niesprawiedliwość ona nawet wałeczka niegdzie nie ma.No chyba,że to sprawa photoShopa
|
#2890 |
|
Zakorzenienie
|
hehe ja jestem dziś opalona - po nocy w oparach samoopalacza. matko, jak ja nie cierpię tego smrodu
|
|
|
|
#2891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mala- ładny brzusio masz
|
|
|
|
|
#2892 |
|
Zakorzenienie
|
MaladT - brzuszek konkretny, bardzo ładny
Kasiulka - brak słow jacy ludzie sa wredni Mnie nawet gdyby sprzedawcy zdarzyla sie pomylka to i tak bym wplacila kase, nie umialabym byc taka nieuczciwa Wersta - ja tez jade na balsamie brazujacym (chyba az tak nie smierdzi..) bo moja bladosc mnie przeraza Raz na 3 dni smaruje cielsko i moge wyjsc do ludzi ![]() Kristi - z gazetek kupuje M jak Mama, a pozyczam wszystkie "dzieciowe"-przeczytam i oddaje do kiosku Polecam Twoje Dziecko, Mamo to Ja (moj malz "zakochal sie" w dziewczynce z ostatniej majowej okladki ) i Dziecko. Ale mysle ze skoro kazda z tych gazet ma swoja strone w necie (sa tam naprawde fajne porady i duzo ciekawych informacji) to mozna z tego korzystac. Choć ja akurat wole czytac "papierowe" gazetki Mijalea - widze ze koszmarna glukoza nadal toczy swoje zniwo Pocieszajace ze wyniki dobre Ciekawe jak tam Anisia i taka sobie przezyly ten koszmar.... |
|
|
|
#2893 |
|
Raczkowanie
|
Malad brzusioo piekny
Jakim sie smarujecie kremem brazujacym laski ? Ja sie boje ze mi plamy zostana ja niewiem jak wy to robicie ze tak pieknie wygladacie
|
|
|
|
#2894 |
|
Zakorzenienie
|
Mała75 dzieki za troske
bylysmy bardzo dzielne z Anisią i nawet nie zbladłysmy ale przyznam ze glukoza nie dołączy do moich ulubionych napojow mnie odrzuca ten zapach. Posiedzialysmy z Anisią, przegadalysmy ponad godzine, milo zobaczyc w realu kogos kogo zna sie tylko z netu, tak wiec Anisia mamy do siebie blisko, moze jeszcze sie kiedys gdzies spotkamy ![]() MaladT jaki Twoj brzuch ogromniasty!!!!! ja jestem pare dni przed Tobą a nie ma co porownywac, najwazniejsze ze wszystko jest ok, ja zresztą caly czas powtarzam malej zeby nie wyrosła na giganta ![]() wlasnie umylam 2 okna i dziecię mi sie rozszalało, jeszcze czeka mnie wielkie sprzątanie domu alez mi sie nie chce!!!
|
#2895 |
|
Zakorzenienie
|
No i pięknie mama Weronika zdała kolejny przedmiot_>techniki negocjacji na 4,5.Najlepsze że koleś stwierdził,ze skoro jego żona rodzi dokładnie miesiąc przede mną to mamy współny obszar doświadczeń i do tego mialam dostosować odpowiedni model negocjacji.Myślalam,że padnę.I zapytał czy mi tez ktos pomaga sie podnosić,bo on musi swoja zonę ciagnac za rece by wstała.Beka
|
#2896 |
|
Zakorzenienie
|
Taka sobie - ciesze sie ze dalyscie rade glukozie
Fajnie ze moglyscie sie spotkac i pogadac przy okazji - zazdroszcze ![]() maladT - gratuluje zdania przedmiotu, widze ze negocjowałas niezle 4.5 - no no - ciaza sie przydaje jednak ![]() Anetta139 - ja sie smaruje balsamem brazujacym Dove ale do ciemnej karnacji. Po tym do jasnej ponoc nie ma prawie efektu, ja w kazdym razie z mojego jestem zadowolona no i nie smierdzi. Przy nakładaniu nawet pachnie dopiero potem jak zaczyna dzialac, to cos tam czuc..Ale nie ma tragedii-zapewniam
|
|
|
|
#2897 |
|
Zakorzenienie
|
już kiedyś podawałam tutaj mój samoopalacz, to ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...y-i-ciala.html . jak najbardziej polecam
dodam, że na mnie balsamy brązujące śmierdzą nie gorzej niz samoopalacz, więc nie rozdrabniam się ![]() uciekam Babeczki, miłego weekendu |
|
|
|
#2898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wersta on jest również do twarzy ?? co jaki czas go od nowa aplikujesz ? no i czy rzeczywiście jako początkująca nie zrobię sobie krzywdy smugami ? napisz coś, ale pewnie i tak kupię. na zwolnienie idę to nawet jeśli się skrzywdzę to nie będę straszyć
|
|
|
|
|
#2899 |
|
Raczkowanie
|
Mala75 i na brzusiu tez sie smarujesz ? mozna wogole sie smarowac na brzusiu takimi kremami ? ja do tej pory to sie tylko oliwka bambino smarowalam bo balam sie stosowac czego innego.
|
|
|
|
#2900 |
|
Zakorzenienie
|
no a ja mam już brykę z głowy http://aukcja.onet.pl/show_item.php?...40686160#photo
ta na pierwszym obrazku to moja
|
#2901 | ||
|
Zakorzenienie
|
Melduje się wyzwana do tablicy
Powiem tak, glukoza mimo ze fuj fuj jak sie to pije da sie jednak przezyc (cukier puder rozpuscic w wodzie i wypic ze smakiem??) i jedyny sposob, byle szybko i pojsc sobie usiasc.. Jako ze sie pije to na czczo to pozniej pfuj posmak w dziobie, ktorego nie lubie. Pomijam fakt ze moje dziecko po jakims czasie dostalo (biiiip)dolca w brzuchu to jednak da sie to przezyc i moga miec problem ci ktorzy z reguly nie pija slodkich herbat, napoi itp Ja jako ze lubie slodka herbate czy kawe to jakos dalam rade W kazdym razie nie taki diabel straszny jak go maluja ![]() Cytat:
Beatka5 to super mila dziewczyna, wesola i sliczniutka Bardzo milo bylo posiedziec i pogadac i w ogole spotkac kogos z watku naszych mamus Monis, ciebie tez obadam alive niebawem musze ino dopracowac terminy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() chyba se zarzuce MaladT brzusio sliczny i okraglutki ![]() Bleee dzis mam slodkowstret...
|
|
#2902 |
|
Zakorzenienie
|
fajna bryczka
![]() ja kupię w maju, bo to w końcu solidny mebel na pół przedpokoju. na początku mca będę u rodziców, może zabiorę mamę do Wawy i jej pokażę na żywo, w końcu oni fundują, niech zobaczą co ![]() wczoraj doszły do mnie butle aventu i parę innych pierdół, w tym osłonki silikonowe na cycki już na wszelki wypadek. muszę dziś rozpakować i zobaczyć czy dobry rozmiar wzięłam
|
|
|
|
#2903 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2904 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Mamuśki
Chciałam się pochwalić, że w poniedziałek miałam robione usg i wyszło, że będzie chłopiec. Czyli czekamy na Antka !!!
|
|
|
|
#2905 |
|
Zakorzenienie
|
mowa!!! obowiazkowo i Ciebie obadam
Mysle ze to bedzie w wielkopolsce Nowaken gartuluje Pozwolcie, ze pozniej uzupelnie liste teraz musze odpoczac deczko
|
#2906 |
|
Zakorzenienie
|
a ze mną coś się porobiło w tej ciąży głupiego i dostawałam małpiego rozumu z tej okazji.. tzn. byłam tak podenerwowana, że nie wiem co... Mam nadzieję, że jeszcze u pani doktor dzisiaj okaże się ,że wszystko ok i będzie można żyć dalej
|
|
|
|
#2907 |
|
Zakorzenienie
|
Będziemy trzymać kciuki, żeby wszystko było dobrze!!!
|
|
|
|
#2908 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny! mam prosbe napiszcie czy wy równiez macie ból brzucha dołem i taki niezbyt silny ból pleców i dziwne uczucie niestrawnosci czy to jest tzw stawianie sie macicy?ile razy w ciagu dnia macie takie uczucie i czy to jest normalne czy niebezpieczne?
![]() ![]()
|
|
|
|
#2909 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwne uczucia niestrawności już mi przeszły, ale nieraz mam tak że nie tyle co boli mnie brzuch to czuję się jakbym wszystko na dole brzucha miała luźne. A czy Twoje objawy są niebezpieczne to nie wiem.
|
|
|
|
#2910 |
|
Zakorzenienie
|
Nowaken! Gratuluję mężczyzny
![]() Hmmm... Agnes300 ja sama sie zastanawiam co jest normalne, a co niebezpieczne i mam nadzieje, że dziś mi się nieco rozjaśni.. Natomiast ponoć jeśli macica stawia się do 10 (choć moja gin. mówiła kilka) razy dziennie, to ok, jeśli częściej to już nie. Mnie przy twardnieniu brzucha, lekko boli ... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:27.

Otóż Kasiulka czasem coś tam wyprzedaje ze swojej kolekcji perfum. Sprzedałam jakieś 3 tygodnie temu balsam. Na konto było sporo przelewów, a że nie mieliśmy z małżem (jeszcze) elektronicznego podglądu byłam pewna, że kasę wpłacił mi ten kupujący. Ma ponad 50 komentarzy. Przedmiot wysłałam, on wielce zdziwiony że dostał balsam bo nie wpłacał. Mąż się kopnął do banku wziął wyciąg przelewów i ustawił nam internetowe podglądanie konta. Okazało się, że faktycznie gość nie wpłacił. Wysłałam więc mu kilka wiadomości - na początku wiadomo jedną, iż przepraszam pomyliłam się, miałam sporo przelewów itp. i mam nadzieję że dokończy transakcję wpłacając mi kasę,oczywiście tak miał zrobić i co? wielkie jajco... myślę, że pieniędzy nie dostanę, a balsamu wiadomo koleś mi nie odeśle, więc zarobił na mojej głupocie. Na razie czekam bo wysłałam mu przypomnienie od Allegro, a potem postaram się o zwrot prowizji i oczywiście wystawię negatywa jeśli nawet on mi też wystawi w odwecie. Wiadomo moja pomyłka, szkoda tylko że uczciwych ludków już tak mało na tym świecie...

to już na pewno ostatni raz 
Ostatnio współlokatorki jak zobaczyły moją biel nogi to się pytały czy to rajstopy

Raz na 3 dni smaruje cielsko i moge wyjsc do ludzi
w brzuchu to jednak da sie to przezyc i moga miec problem ci ktorzy z reguly nie pija slodkich herbat, napoi itp