|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2881 |
Zadomowienie
|
Dot.: przyszłe młode mamusie do 23roku życia
Asiulka a my jak zwykle znowu od rana na posterunku
![]() ![]()
#2882 |
Zakorzenienie
|
bo ja tak lubie wsczessnie wstawac
![]() ![]() ![]() no ale teraz z przyjemnojeszych rzeczy bo chyba musze isc za zakupy bo mam ochote na sniadanko na parowki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2883 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry Szkraby
![]() Farminka Gratuluję ![]() ![]()
#2884 |
Zadomowienie
|
Mi też z każdym tygodniem coraz gorzej się sypie, w ogóle ułożyć się nie mogę i co się przerwacam z boku na bok to za kazdym razem się obudzę. Jeszcze dzisiaj Filip mi wychodził bokiem jakoś dziwinie z jednej strony więc już w ogóle mogłam spać tylko na jednej stronie, aż mnie całe biodro rozbolało
![]() Paróweczki mówisz, hehe może lepiej tych potajemnie ukrytych już nie jedz, bo jak takie potejemne to nie wiadomo ile się ukrywały przed Tobą ![]() ![]() Asica dobryyy ![]()
#2885 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Heloł dziewczyny. Ja tylko na chwilunie bo idę zaraz robić pierogi z kapustą i grzybami ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2886 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2887 |
Zakorzenienie
|
dobra idena sniadanko odezwe sie po nim
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2888 |
Zakorzenienie
|
a ja robie sobie zadanie ,i nic nie mogę znalesc
![]() Moja mała to tak Mnie czasem kopnie ze az poskocze i krzyjkne aaała ![]()
#2889 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dobra idę na pierogi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2890 |
Zakorzenienie
|
A ja zjem porowki bez wychodzenia z domu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2891 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dzieFczyny
![]() Niedobra Asia robi mi smaka na parówki a już do dklepu się nie ruszę:P Bo po to wczoraj robiliśmy zakupy żebym dziś nie musiała dupska ruszać ![]() Samanthhha zazdroszcze pirożków ![]() Farminka no to gratuluję ![]() ![]() ![]() ![]() Mam zamiar dziś zacząć sprzątać... Ciekawe jak mi to wyjdzie ![]() ![]() ![]() ![]() Wogóle mój Tż mnie pwoalił dzisiaj.. Powiedział, ze wpracy mają skale i jak idzie jakaś dupa to mówią np 5 na 10- i to jest taka nawet ładna w ich skali ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2892 |
Zakorzenienie
|
Zebra
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ciekae jak moj by mnie ocenil pewnie na 4 ![]() No juz po sniadanku najedzona i wprowadzam dalej fakturke by moc isc do dziewczyn do sklepu na kawusie i ploty ahhh a tego jescze tyle ze ohohho i po co to komu? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2893 |
Wtajemniczenie
|
A czytałyście może albo słyszałyście o tej książce: http://www.empik.com/pierwszy-rok-zy...siazka,12739,p Bo zastanawiam się nad zakupem.Jestem totalnie ciemna jeśli chodzi o ciążę,dzieci,bo jestem jedynaczką i nie mam też w rodzinie małych dzieci poza takimi za granicą... Potrzebuje czegoś uczącego od podstaw
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2894 |
Zakorzenienie
|
Farminka jak podasz mi amila mogę wysłać Ci książkę, którą wysyłała mi inna mamusia z mamusiowego- "język niemowlat" i "urośnij wreszcie" ponoc bardzo jej przy pierwszej ciązy pomogło.
Asiuulka no tak bardzo mnie tym podbudował:P Juz do końca ciązy nie zapytam go o ocenę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2895 |
Zakorzenienie
|
nie no za chwile sierozwale dosownie
![]() juz prawie wprowadzilam a nagle cos sie dzieje z programem i sie wylacza ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2896 |
Wtajemniczenie
|
zebra666 dostałam książki.Dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2897 |
Wtajemniczenie
|
Zebra wyślij i mi
![]() ![]() ![]() Ja oczywiście jestem w****iona na maksa bo moja matka wpierdala się po prostu we wszystko. Teraz w urządzanie NASZEJ góry. No tak mnie rozdrażniła że aż się popłakałam a teraz przyłazi i milutka. No takie epitety mi się nasuwają, że szok...! Nigdy nie miałam z nią dobrego kontaktu a teraz to już w ogóle. Jedyna osoba, która tak mi działa na nerwy. Tż to pikuś przy niej. Mówiła, ze na pewno nie będzie się wtrącać a teraz pyta "moge coś zaproponować" ja mówie możesz, ona na to "bla bla bla" - co nie jest w moim guście, stylu, innym się podoba a TYLKO jej nie no i mówie stanowczo NIE na co ona że do mnie to się odezwać nie można, że dziwna jestem, przecież ona ma racje itd itp. Wariatka - wszystko by chciała żeby było po jej myśli. Gdybyśmy mieli się jej słuchać to byśmy mieszkali w dżungli i ciemnościach - dużo kwiatów w ciemnych wielkich doniczkach i takich zasłaniających pół okna a do tego ciemne ściany. Idiotka po prostu, jak ja sie ciesze że nie mam po niej charakteru... Musiałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2898 |
Zakorzenienie
|
Samanthhha już wysłałam jakby któraś jeszcze chciała zarzucac mi maile hihi
Nie dziwię się, że się tak wkurzyłaś... Oj znam to nie wtrącanie się... Zwłaszcza w początkach co do dzidzi i wyprawki, że jak mogę już coś kupować(to babcia mi tak truła) skoro dziecka jeszcze nie ma, że się wcześniej nie powinno kupować bla bla bla. ![]() ![]() Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2009-10-23 o 09:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2899 |
Zakorzenienie
|
Boze ludzie to są normanie nienormalni ,wziełabym i poniektórych
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2900 | |
Wtajemniczenie
|
Zebra co do wiary to u mnie tez tak kiedyś było... Rano pierwsze pytanie "a mówiłaś pacierz? A rano? A wieczorem? A byłaś u spowiedzi?" No masakra
![]() ![]() Moja mam to jest psychiczna - nawet tata to wie i mój brat. Babcia taka sama, prababcia ponoć też taka była.. Więc przechodziło to chyba z pokolenia na pokolenie. Ja już jestem za cwana żeby robić z siebie taką... No coż jestem inna. I każdy mi to mówi. A moja mama i babcia ubolewają nad tym że mam inny charakter. Mój Tż mówi ze nie wytrzymałby ze mna gdybym była taka jak moja matka. Coś w tym jest... ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Cytat:
No tylko ![]() ![]() ![]() Zebra dzięki za knigi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2901 |
Wtajemniczenie
|
Odnośnie rodziców-zamierzamy powiedziec moim i teściom za tydzień o tym,że coś zmajstrowaliśmy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2902 |
Zakorzenienie
|
Osz znam to z imieniem.... Masakre miałam siora wkurzała- dajcie Adam na imie(bo tak miał na imię jej pierwsyz ukochany) no taaa napewno taki powód mnie zmiękczył
![]() ![]() Farminka tacie mojemu kupilismy zgrzewke piwa kartkę urodzinową(bo miał wtedy) a w środku zyzcenia i dopisek, ze od przyszłego roku bedziesz już dziadkiem) a i małe skarpeteczki:F:F:F w środku Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2009-10-23 o 10:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2903 |
Wtajemniczenie
|
Zebra a u nas Teść - dajcie mu na imię Oskar bo jemu się podoba. Na co Tż - a może Nobel?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2904 | ||||||||
Zadomowienie
|
Dzień dobry bardzo
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Moja też kościółkowa i niezła z niej szantażystka emocjonalna ![]() Ale ja przestałam się tym przejmować i będę chodziła do kościoła jak będę miała potrzebę a dziecku będę kupować ile wlezie ![]() Cytat:
![]() Ja na szczęście odkąd powiedzieliśmy rodzicom tz że będziemy mieli dziecko (a był to czerwiec) nie widziałam jej. Bogu dziękować ![]() Cytat:
![]() -------------------------------------------------- Ja na śniadanko miałam płatki czekoladowe z truskawkami, ale żadna rewelacja ![]() Za to na drugie śniadanko zrobiłyście mi smaka parówami ![]() Ja dzisiaj miałam ciężką noc. Tydzień już miałam spokój od skurczy(cieszyłam się, że leki pomogły). I co???/ złapał mnie o po 1 i nie mogłam usnąć do 4 ![]() ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2905 |
Zakorzenienie
|
Samanthhha jak mnie wkurzają imionami to mówię, ze damy mu an imię Żyraf
![]() ![]() Majkela skurcze jak od jajnika do wiązadeł to ponoć już może się przytrafiać... choć wiadomo elpiej pytać lekarza ja się nie znam... meiwam różne boleści zwłaszcza przy przekręcaniu się.. wiem, ze najlepsze na wszelkie skurcze w ciązy jest picie magnezu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2906 |
Wtajemniczenie
|
Zebra a my mówimy, ze nazwiemy Małego Agapit, Mścibór, Mścisław albo razem - Błażej Bożydar Jerzy
![]() Majkela ja też lubie tą ksiązke cięzarówką prze 9 miesiecy - bombowa jest ![]() A co do mamy to ja zawsze ja wysluchuje na spokojnie ale ona daje takie rady i pomysly ma ze sie nie godze na to a ona ze jestem taka, sraka i owaka ![]() ![]() Biedniutka jestes z tymi skurczami. Może to te przepowiadające? ![]() ![]() Poradź sie lekarza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2907 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale byłam w zeszłym tyg z tym u gina i dostałam nospę forte i dużą dawkę magnezu. Powiedział, że jak będzie się powtarzać to mam przyjechać do niego do szpitala na ktg itp. Ale chyba przydałoby się zrobić usg nerki, do jakiego lekarza z tym iść??? Inna sprawa, że przekręcać mnie nie długo będzie musiał dźwig ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2908 |
Zakorzenienie
|
Majkela o właśnie i dopiero jak po nospie, magnezie nie przejdzie Ci to wtedy wiesz, ze lepiej jechać do szpitala
![]() ![]() A Samanthhha a babcia mnie już wkurzyła raz bardzo bardzo bardzo... i musiałam gryźć wargi żeby nie wybuchnąć. Stwierdziła, ze nie wie czy będę sobrą matką, bo moja była nienajlepsza a to się powiela ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2909 |
Wtajemniczenie
|
Zebra no co Ty mówisz?
![]() ![]() ![]() ![]() A co ma piernik do wiatraka? Właśnie mi się wydaje, że jeśli rodzic jest jakiś nie halo - typu moja mama - to ja na bank taka nie bede bo przeciez nie chce zeby moje dziecko przezywalo to co ja i tak sie denerwowalo jak i ja... proste ![]() Bedziemy najlepszymi mamusiami na świecie!!!! ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- ![]() A ja jutro jade do Twojej miejscowości ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2910 |
Zakorzenienie
|
No właśnie wczoraj jak mnie drażniła tym kościołem żaluję, ze nie wypomniałam jej tego co mi powiedziała może by chociaż coś pomyślała zanim powie a nie wymagała tego tylko od innych- ode mnie... Wdzięczność wdzięcznością ale nie jetsem typem człowieka uległego... i to ją złości, bo np. jej córka- moja ciocia, nigdy jej się nie sprzeciwiła w niczym. a mój tata zawsze
![]() I nie wątpie w to, że bedziemy najwspanialszymy mamusiami... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.