![]() |
#2881 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX
Cytat:
![]() ![]() Fiolet i żółć odważnie ![]() ![]() TŻ niezbyt zadowolony. On woli bardziej stonowane kolorki i chłodne, ale przyzwyczai się i też będą mu sie podobać ![]() ![]()
![]() |
#2882 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko jak zaszaleje się z kolorami ścian później trzeba uważać z dodatkami. Łatwo zrobić totalna pstrokaciznę. EDIT Tak w o ogóle to kurcze duże mieszkanie macie. 3 pokoje..pozazdrościć ![]() Mój TZ po prostu po kilku debatach dał za wygraną i przestał się wtrącać...z efektów jest mega zadowolony ![]()
![]() |
#2883 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tżeci najlepiej czasem robią jak się zgadzają na nasze pomysły a potem jak widzą już rezultat to są zadowoleni ![]()
![]() |
#2884 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() EDIT Nawet nie wiesz co ja bym dała za garderobę. Ciuchy mojego męża są wszędzie. Ja się mieszczę w połowie szafy..on w swojej szafie, połowie mojej i jeszcze cześć ciuchów została u jego rodziców. EDIT 2 Spadam na ploteczki. Miłego wieczoru ![]()
![]() |
#2885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Miłego wieczoru i ploteczek ![]()
![]() |
#2886 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2887 |
Zakorzenienie
|
Dogadałam się z TŻ-em
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edit. Aaaa i jeszcze coś! Moja koleżanka jakiś czas temu zgubiła komórkę na skałkach. Szykała ze znajomymi pół dnia, ale nie znalazła... I dzisiaj dostaję smsa od jakiejś dziewczyny, że znalazła komórkę i był tam mój numer i żeby właścicielka się z nią skontaktowała to odeśle jej telefon ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Poemi Czas edycji: 2008-06-28 o 22:24 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2888 |
Zakorzenienie
|
załamałam się..
teraz jak coraz powazniej przeglądam oferty wynajmu..to widzę, że chyba nie ma dla mnie życia w warszawie z mą pensją nauczycielską 1000zł. i co tu robić..co tu robić.. ;(
#2889 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety pensja w zawodzie nauczyciela jest przerażająco niska. Przynajmniej na początku. Potem z dużym stażem i awansem zawodowym zarabia się więcej ale i tak nie jest to imponująca kwota...
![]() |
#2891 |
Zakorzenienie
|
et-ko, niedawno szukałam mieszkania w Warszawie i ceny mnie po prostu powaliły... za 1000 zł to kawalerkę można wynająć i to okazyjnie, a gdzie tu jeszcze się utrzymać...
mam nadzieję, że znajdziesz jednak rozwiązanie problemu mieszkaniowego. |
![]() ![]() |
![]() |
#2892 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
![]() Wróciłam właśnie z obiadu u teściowej ![]() W piątek spędziliśmy z T. miły wieczór, wypiliśmy piwko, zjedliśmy pizzę (ach, przecież się odchudzamy! ![]() ![]() W sobotę (wczoraj) T. ugotował dla nas pyszny obiad, u mnie w domu. Moczył mięsko w wódce (!) i sosie sojowym. Wprawdzie dodał do całości sosu Knorra, ale nie milismy zbyt dużo czasu i ochoty na pichcenie od podstaw ![]() ![]() ![]() ![]() TŻ przed chwilą wyjechał na szkolenie pod Warszawę (na mega kacu, oczywiście, nie prowadzi). Wróci dopiero w środę wieczorem ![]() ![]() Czy u Was też jest tak piekielnie gorąco? Zmykam, życzę Wam miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2893 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Co do NK to ja wyłączyłam tę głupią opcję jak tylko sie pojawiła. Uważam że przesadzili ![]() Dorinko, współczuję przeżyć z tą suknią ![]() ![]() Aha, planowałam w ten weekend jechać do tego Archiwum, ale tam chyba wpuszczają od 18tki? Mnie ten problem nie dotyczy ![]()
#2894 |
Zakorzenienie
|
Jestem zrozpaczona brakiem pracy i przez to nie mogę się uczyć na jutrzejszy egzamin
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2895 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() wrociłam z tego wesela i padam normalnie ![]() ![]() Fryzjerka zrobiła mi kręcone włoski na styl jak ostatnio, ale tym razem wszytskie pokręciła i mama stwierdziła, ze w tej fryzurce bym mogla isc na własny slub ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2896 |
Wtajemniczenie
|
dorinko - co za motyw z tą suknią
![]() kapturku - sto lat w szczęściu, sto lat pięknej pogody, i z piątkę dzieci! Mam nadzieję, że wszystko poszło lepiej, niż było zaplanowane. Czy wklejałaś już zdjęcia ? et-ko - czy w grę wchodzi wynajem pokoju z kimś? Wtedy ceny są sporo niższe (300-600)... Czesc kobietki, przepraszam, ze ostatnio pisze tak niewiele, ale i niewiele czasu mam dla siebie... W tygodniu spedzam 3 dni u klienta, strasznie mi sie tam podoba, ludzie tam sa bardzo przyjazni, dostalam swoje wlasne "biuro" w postaci przestronnego qubicala z ogromnym monitorem panoramicznym, więc jestem zadowolona ![]() Poza tym zaliczyłam ostatnio wieczór panieński, ale dosyć szybko się zmyłam, bo był w czwartek (a piatek do pracy), a ja jeszcze byłam świeżo po locie od klienta, więc mózg mi się wyłączał w okolicach 24tej. W piątek porelaksowaliśmy się z Tżtem, bo już oboje padaliśmy z braku snu, ilości praco-powiązanych myśli itp. Wczoraj zrealizowaliśmy zaproszenie na obiad do nowootwartej, drugiej restauracji naszego znajomego. Później zrobiliśmy małe zakupki ubraniowe, ugotowaliśmy i zjedliśmy drugi obiad: pomidorówkę i leczo z krewetkami zamiast kiełbasy ![]() ![]()
#2897 |
Zakorzenienie
|
Rav oo to widze, ze się miło relaksowaliście
![]() ![]() dziewczyny podaje link do fotek z tego wczorajszego wesela ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1310 |
![]() ![]() |
![]() |
#2898 |
Zakorzenienie
|
Madzialenko, bardzo ładnie wyglądałaś i we fryzurce i w sukience. Ale podobna jesteś do mamy!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2899 |
Wtajemniczenie
|
Madzia - w tej fryzurze wyglądałaś przepięknie, bardzo naturalnie, a jednak tak wyjątkowo. Zgadzam sie z twoją mamą - z szystkich fryzur jakie miałaś ta była wyśmienita, i pasowałaby do każdej sukni. Śliczna! Tak przy okazji masz świetną sukienkę
![]() Przepraszam, że zamazuję twarz, ale jakoś ostatnio straciłam ochotę na wrzucanie swojej twarzy na net ![]()
#2900 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Sukieneczka rzeczywiscie bardzo podobna do tej co miała moja mama. slicznie podkreśla figurkę. To czekam na fotki z pobytu rodziców. a czemu straciłas ochote na pokazywanie twarzy?? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2901 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() wystarczy nam na ten wynajem..ale to więcej niż moja pensja, no! ![]()
![]() |
#2902 |
Zadomowienie
|
Też bym się chciała usamodzielnić ale w te wakacje dopiero będę szukać pracy a z 1 pensji bym i tak nie wyżyła. Bo szczerze wątpię by dało się rozwiązać mój konflikt z TŻ. Zawiodłam się na nim strasznie ale to jeszcze zbyt boli żebym mogła o tym pisać
![]() Cape gratuluję i życzę wszystkiego naj, ślicznie wyglądałaś Dorinko nie zazdroszczę przygód z sukienka , wierzę, że będzie piękna Et-ko głowa do góry zawsze uda się znaleźć jakieś rozwiązanie. Siostra (jeszcze) TŻ będzie wynajmowała kawalerkę ale dopiero na jesieni i nie wiem za ile więc nie pomogę jeśli potrzeba na już Madziu ślicznie wyglądałaś i wyglądasz na bardzo szczśliwą Sanetko trzymam kciuki za sesję Rav zaglądaj do nas częściej Poemi na pewno znajdziesz pracę i nie żałuj Egiptu, ja miałam lecieć gdzieś gdzie jest ciepło ale chyba nie mam z kim
#2903 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry, to tak w formie powitania. A teraz zabieram się do czytania zaległości.
Aha, wiecie jak się wkurzyłam z samego rana... Mamy z mężem jeden samochód. Mam nadzieję, że tylko narazie i z czasem kiedyś będą dwa ![]() Kurna, chyba każdemu może się zdażyć?! Jesteśmy tylko ludzmi. Mogłam jechać 90km/h i spóźnić się pół godz! Czy ja mam jakieś nieuzasadnione pretensje??? Aha, no i ja jestem jej szefem ![]()
![]() |
#2904 |
Zakorzenienie
|
witam.
weekend byl super. tylko od wczoraj chodze z goraczka, katarem i kaszlem okropnym- a to przeciez prawie lipiec ![]() no ale musze sie jakos ogarnac i wziasc za nauke ![]() PS: na suwaczku mniej niz 3 miesiace. ale ten czas leci. wczorajsze teksty mojej tesciowej... 1. stoje czekam az odejdzie zeby wziasc widelec. ona: co dziecko na widelec czekasz. to nie wiesz co sie mowi? spier... stara babo a nie mi sie tu placzesz ![]() 2. ochrzaniam TZa bo gra w pilke z dzieckiem w kuchni. zeby przestal bo sam jak male dziecko itp. tesciowa: wez go opier... a jak kiedys nie bedzie sie sluchal to dzwon, przyjade i mu wpier... dodam ze ona rzadko przeklina ![]()
#2905 |
Zadomowienie
|
twin--maid jak ja bym chciała zrobić tak kolorowo w mieszkaniu
![]() ![]() hania811 z tego wynika, że Twój TŻ ma więcej brań od Ciebie? ![]() Poemi to fajnie, że dogadałaś się z TŻ. A co do ludzi uczciwych to fakt, jeszcze tacy chodzą po świecie. Mój kumpel średnio dwa razy do roku znajduje komórki i za każdym razem je odsyła. A jakiś czas temu znalazł taką wypasioną, za ok 2000zł!... i nie miał wątpliwości czy odsyłać. et-ka nie martw się, coś na pewno znajdziecie ![]() asiuk też się nie martw, jak pojechał to wróci, a do tego czasu się stęsknicie, więc pomyśl jakie powitanie będzie miłe ![]() Madzialenka12344321 zdjęcia super, fryzurka piękna. Bardzo mi sie podoba. Ale włosy masz podatne na kręcenie? Bo moje cienkie i słabe, jak kiedyś fryjerka zrobiła mi takie loczki na wesele do kuzynki to po trzech godzinach miałam takie sterczące, proste sople co wyglądało strasznie ![]() pzs1 pamietamy, pamiętamy, ale baty, że tak rzadko nas odwiedzasz ![]() sanetko masz zajefajną teciową!!!
#2906 |
Zakorzenienie
|
az taka fajna to ona nie jest
![]() a jeszcze o grillu i TZcie napisze. o jego zazdrosci. bylismy w 3 pary. no i jak to w towarzystwie popilo sie i zaczely sie zarty. zeszlo na mnie i faceta TZa siostry. bo ciagle mi chcial polewac, gadal cos itp. i zaraz wymyslili ze my to sie mamy ku sobie i w ogole. okazalo sie ze on tez czesto do TZa siostry o mnie wspomina. no i powstala teoria ze bedziemy para a TZa i jego siostre na lodzie zostawimy. no i wszyscy sie smiali tylko TZ nie. ze moze cos w tym jest. bo ja tego chlopaka lubie... no wlasnie lubie...i nic wiecej. nawet mi do glowy cos takiego nie przyszlo (chociaz jest przystojny ![]() a potem jeszcze o zgrozo kopnelam go niechcacy pod stolem a wszyscy to zauwazyli. spalilam buraka, tamten sie zaczal smiac i tylko ta TZa mina. myslalam ze mu przejdzie ale wczoraj na trzezwo znow gadke na ten temat zaczal ![]()
#2907 | |||||
Zakorzenienie
|
dobry dzień
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja bym robiła to, o czym marzę. Nie ma nic bardziej frustrującego niż codzienne wstawanie rano do pracy, której się nie lubi. Cytat:
Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2908 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po prostu miałam mieć nową szytą na siebie, gdyż tamta na wieszaku była za krótka z przodu(mini ![]() ![]() Cytat:
Wkurza mnie ta funkcja, przegięli na nk, tak myslałam że to się skończy totalną inwigilacją ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cześć Rav wpadaj częściej ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2909 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki!
Co słychać? |
![]() ![]() |
![]() |
#2910 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.