Panny Młode 2008 cz.IV - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-17, 18:39   #2881
dzasta110
Wtajemniczenie

Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
ogórek ma mi latac po drinoweczce, a to ciekawe.... Poprosze ten miks ale jak nie bedzie dobry to zaraz jakies zadanie dostaniesz za kare
ja piłam ten "wynalazek' na swoim panieńskim i przeżyłam, bez żadnych bliższych spotkań z sedesem moja świadkowa takie cuda pija

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-17, 18:39   #2882
agunia82
Zakorzenienie

No to może być mamma mia
A tego drinka znam, baaaaaaaaaaaaardzo dobry, piłam go pierwszy raz w knajpie u mojej siostry ciotecznej. Nazwali go ogórkowa fresh Jak mi brat nazwe powiedział to powiedziałam "ooooooooo nie", a potem za każdym razem tego drinka zamawiałam

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-17, 18:51   #2883
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość
mam nadzieję, że ten flmik to coś lekkiego bo bym się wyluzowała przy czymś chętnie wogóle toja dawno nie oglądałam fajnego filmu a winko z kotkiem- no ma kotka na etykiecie takie jakieś bułgarskie niedrogie białe jest pychota (smakowo zbliżone do Carlo Rosie różowego) ale czerwone trochę za esencjonalne dla mnie wolę delikatniejsze... mniam mniam a ten kotek taki fajny jest

weeeeeź mi nic nie mów o czekoladzie bo jakaś wyposzczona jestem w tym względzie ja chcę wafelki w czekoladzie... plose plose plose
Beda i wafelki w czekoladzie... A wiesz ze one sa jak narkotyk zjesz jednego i reka sama sie wyciaga po nastepnego i nastepnego i nastepnego

A film polecam .... "Główną bohaterką "Mamma Mia!" jest młoda dziewczyna, którą, wyzwolona i niegdyś zbuntowana matka, wychowywała samotnie na greckiej wyspie. Dziewczyna nigdy nie dowiedziała się kto jest jej ojcem. Sama znajduje trzech mężczyzn, którzy mogliby nim być i zaprasza ich na swoje wesele" http://www.stopklatka.pl/film/film.a...ja=3&pokaz=tak

Na drinka sie skusze bo Agus i Dzastus maja dobry dar przekoywania ... I gdziez ten Liloch z tym bardszczem smaka narobila i wsiakla....
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-17, 18:55   #2884
agunia82
Zakorzenienie

Może z tej miotły ją zwiało?

Stary 2008-09-17, 18:56   #2885
jeszczepanna
Raczkowanie

Allo..? to ja. Nie wiem czy jeszcze mnie pamietacie. nie było mnie tu od czasu chyba.. 64 strony
Od razu przyznaje sie bez bicia, nie nadrobiłam zaległości. Nie mam czasu ani ochoty, zbyt dużo sie dzieje.
Zaczne od tego że co tydzien mieliśmy wesele (oj kasiorka poszła). A w tą sobote jadąc po ślubie na sale w korowodzie samochodów mieliśmy stłuczke Bo kto to wymyślił bramke na moście???!!! Nagłe hamowanie i sie nie wyrobiliśmy z całego korowodu uszkodzonych samochodów jest 6! Uderzyłam sie w głowe, ale nie martwcie sie poza jednodniowych bólem głowy nic mi nie było i nie jest. najgorsze to ze samochód do remontu (4 tys ) i jeszcze zapłacimy za remont tego w który uderzyliśmy jednym słowem kiepsko.
Poza tym zmeczenie daje mi sie we znaki, urlopu nie mialam. Z TZ sie kłoce jak nigdy, przez co mam wątpliwości, mam nadzieje ze to tylko chwilowe....
Bedziemy remontowac mieszkanie ktore teraz wynajmuje wiec szuakmy mebli - ciezko to idzie.
Przepraszam ze moja nieobecnośc i tez nie obiecuje kiedy pojawię sie następnym razem (może jutro)
Wybaczcie ale nie pamietam które ostatnio ślubowały. Ale moje drogie wszystkiego najpiekniejszego i szczęsliwego Wam życze.
buzka. o kurcze moja wiadomosc to same smutne buźki. sorki za to
jeszczepanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-17, 19:02   #2886
agunia82
Zakorzenienie

jeszczepanna no w końcu bo już się zastanawiałam co tam u Ciebie! Z tą stłuczką to faktycznie pech A co do kłótni, to u mnie tak jeszcze z miesiąc temu to norma była! I też miałam ogromne wątpliwości czy ja chcę tego ślubu. nawet raz była rozmowa o odwołaniu... Ale przetrwaliśmy i jest lepiej, stres robi swoje niestety. Głowa do góry słonko, będzie dobrze!

Stary 2008-09-17, 19:21   #2887
jeszczepanna
Raczkowanie

Agunia jesteś kolejną osobą która mówi do mnie słonko, słoncze tak jak mój TZ
Wiem ze stres robi swoje ale tu nie chodzi o to czy ja chce tego slubu tylko zastanawiam sie nad TZ. ostatnio tak mnie wkurza - przede wszystkim jego nawyki, jak ziewanie w kościele, ogryzanie skórek u rąk, poza tym jest strasznie uparty. Zaczelam widziec cos czego nie widzialam wczesniej. a moze widzialam tylko mi to nie przeszkadzało..???

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-17, 19:28   #2888
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jeszczepanna Pokaż wiadomość
Agunia jesteś kolejną osobą która mówi do mnie słonko, słoncze tak jak mój TZ
Wiem ze stres robi swoje ale tu nie chodzi o to czy ja chce tego slubu tylko zastanawiam sie nad TZ. ostatnio tak mnie wkurza - przede wszystkim jego nawyki, jak ziewanie w kościele, ogryzanie skórek u rąk, poza tym jest strasznie uparty. Zaczelam widziec cos czego nie widzialam wczesniej. a moze widzialam tylko mi to nie przeszkadzało..???
A z tym dostrzeganiem wad to norma. Też tak miałam. W końcu doszłam do wniosku, że przecież każdy ma jakieś swoje wady, i jak byśmy tak do tego podchodzili, to każdy byłby zły! Z niektórymi rzeczami trzeba się pogodzić, o innych porozmawiać i spróbować zmienić. Ale nigdy nie zapominać o jednym- ta druga osoba ma też dobre cechy. Za coś przecież go pokochałaś, prawda?

Stary 2008-09-17, 19:31   #2889
LilStar
Wtajemniczenie

się melduję z barszczykiem, kapciochy mam i poproszę tego drinka co Dzastunia i Dagecik mają

na jakiej miotle?
Stary 2008-09-17, 19:34   #2890
agunia82
Zakorzenienie

to drink już się robi A z miotłą może coś poplątałam

Stary 2008-09-17, 19:36   #2891
monai
Rozeznanie

GG do monai

też chcę drynia ala fresh ogooras

jeszczepanna :przytu l:
monai jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-17, 19:39   #2892
jeszczepanna
Raczkowanie

Liluś Racja. Wiem o tym, bo sama nie jestem ideał. Staram sie o tym pamietac i myślec o tym co dobre. niestety czasami takie złe myśli przychodzą. Kiedyś ktos mnie pytał czy nie mam wątpliwości, zawsze odpwiadałam stanowcze "nie". A teraz sama jestem tym zaskoczona. Mam nadzieje ze to przejsciowe i wszytsko sie rozwieje w dniu ślubu. Tesknie za tym jak było miedzy nami gdy bylismy w Anglii. Razem, sami, bez wtracania sie nikogo, jak chcieliśmy tak było i to był najpiekniejszy czas w naszym wspólnym "byciu razem" noramelnie iddyla, żadnych kłotni, jak stare dobre małżenstwo. Modle sie by ten czas powrocil...
dzieki Lilus
Stary 2008-09-17, 19:39   #2893
LilStar
Wtajemniczenie

drink pyszotka

jeszczepanna?

Edytowane przez LilStar
Czas edycji: 2008-09-17 o 19:41 Powód: jeszczepanna?coś się naplątało:)
LilStar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-17, 19:39   #2894
daget
Zakorzenienie

GG do daget

jeszczepanna to sa przemyslenia, ktore czest trapia i mezczyzn i kobiety ale pomysl tak na spokojnie czy to co Cie w nim wkurza nie jest zarazem ym, co go wyroznia i dzieki czemu jest wyjatkowy? .... A w ogole to sie ciesze ze Cie widze...Zostan z nami na imprezce
Lilus a gdzie Twoje skarpety??/

Ps. jeszczepanna idylla????... Co ty mowisz, to jest najgorsze co moze spotkac zwiazek przed slubem, nie poznanie sie jak reagujecie podczas klotni, jak wtedy gdy w wasz zwiazek wchodzi ktos trzeci, gdy musicie sie zmagac ze swoimi nastrojami i docierac sie ... Idylla jest zabojcza, bo ludzie nie znaja swoich reakcji, nie maja szansy na dotarcie sie, nie szukaja kompromisow i nie ucza sie siebie. Znalam wiele par ktore zyjac w idyliii po prostu rozpadly sie ... z wielkim hukiem po kilku badz kilkunastu latach malzenstwa.... Nie mysl ze to jakis atak ale moja babcia powtarza jedno " nawet klocic nalezy sie umiec dobrze". I to jest prawda..... Patrnerzy sa jak dwa kola zebate ktore sie docieraja i razem chodza, ale o tym juz kiedysm pisalysmy z tego co mnie pamiec nie myli

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2008-09-17 o 19:48 Powód: bo jeszcze panna napisala o idylli
Stary 2008-09-17, 19:43   #2895
LilStar
Wtajemniczenie

na stópkach

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-17, 19:43   #2896
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Liluś Racja. Wiem o tym, bo sama nie jestem ideał. Staram sie o tym pamietac i myślec o tym co dobre. niestety czasami takie złe myśli przychodzą. Kiedyś ktos mnie pytał czy nie mam wątpliwości, zawsze odpwiadałam stanowcze "nie". A teraz sama jestem tym zaskoczona. Mam nadzieje ze to przejsciowe i wszytsko sie rozwieje w dniu ślubu. Tesknie za tym jak było miedzy nami gdy bylismy w Anglii. Razem, sami, bez wtracania sie nikogo, jak chcieliśmy tak było i to był najpiekniejszy czas w naszym wspólnym "byciu razem" noramelnie iddyla, żadnych kłotni, jak stare dobre małżenstwo. Modle sie by ten czas powrocil...
dzieki Lilus
to ja chyba już wiem mniej więcej o co chodzi. Chyba rozumiem co czujesz, jakoś tak to dziwnie jest, że jak jesteśmy sam na sam jest wszystko ok, jak dojdą do tego osoby trzecie, to bardzo często nieświadomie nam umysł zatruwają. I związek też. Trzeba nauczyć się to rozpoznawać i w swojej głowie eliminować. Ot co!

Stary 2008-09-17, 19:53   #2897
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
na jakiej miotle?
Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
to drink już się robi A z miotłą może coś poplątałam
Edytowane przez LilStar
Czas edycji: Dzisiaj o 20:41. Powód: jeszczepanna?coś się naplątało

dziewczyny Wam to chyba już drinków starczy

jeszczepanna

czy Wam też wizaz wieczorami zamula

Stary 2008-09-17, 19:58   #2898
jeszczepanna
Raczkowanie

Daget.... no to mnie pocieszyłas.
Stary 2008-09-17, 20:04   #2899
monai
Rozeznanie

GG do monai

Cytat:
Lilus a gdzie Twoje skarpety??/
a co tak się dopytujesz o jej skarpetki? jakby Cię przyszpiliło to Ci mogę swoje megafrtoe pożyczyć

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
Edytowane przez LilStar
Czas edycji: Dzisiaj o 20:41. Powód: jeszczepanna?coś się naplątało

dziewczyny Wam to chyba już drinków starczy

jeszczepanna

czy Wam też wizaz wieczorami zamula
ahahahahha dopre ;]
mi to wszystko zamula wieczorem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-17, 20:05   #2900
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Ej.... cukierasku...... Chodzilo mi tylko o to, ze taki stan jest jak najbardziej wskazany. Musicie umiec przezwyciezac takie stany aby byc silniejsi. Widzisz zadno malzenstwo nie tworzy samotnej wyspy, sa wsrod nas ludzie, raz dobrzy raz mniej dobrzy i musicie umiec zyc tak abyscie wzrastali pomimo tego ze ktos lub cos probuje Wam nabruzdzic. To jest milosc... Pielegnowanie siebie wzajemnie i wiara w swoja polowe, macie byc jedna dusza w dwoch cialach.... .... Milosc jest trudna sztuka. Ale nikt nie powiedzial ze malzenstwo jest latwe

Teee Monai.... cos sie zbyt rozochocilas.... Tej Pani juz nie polewamy <nono> ... A na skarpety frociaki chetnie sie skusze

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2008-09-17 o 20:07 Powód: bo Monai mi tu aluzje robi
Stary 2008-09-17, 20:09   #2901
LilStar
Wtajemniczenie

Dzastunia mi w tamtym tyg zamulałale teraz jest ok.
Jeszczepanna myślę że Daget ma rację-trzeba się poznać, zaakceptować zalety wady przyzwyczajenia bo tylko wtedy związek ma szansę rozwijać się i przejść na wyższy stopień
Stary 2008-09-17, 20:12   #2902
monai
Rozeznanie

GG do monai

Cytat:
ale zamiast -> zrób -> bo to co napisała daget oznacza tylko, że jeżeli nie jest super hiper zgodnie i wogóle to nie znaczy, że jest źle, w związkach tak po prostu bywa czyli musisz wziąć pod uwagę, że teraz sa przygotowania, i masa innych spraw i ten samochód - ciężko się dogadać i czasami TRZEBA się pokłócić iiitam nie smutaj się, będzie jeszcze pięknie, tylko te czarne chmury nad Wami muszą się rozpierzchnąć.. może te myśli są tez u Ciebie wynikiem tego co ma się wydażyć - macie sobie przysiądz przed Bogiem że na zawsze... to naprawdę nic złego, że się zastanawiasz czy te drobne fakty które Cię irytują w TŻ to nie sa większe niż do tej pory myslałaś... pewnie większość z nas przez to przechodziło, może nie do końca świadomie, możenie każda pisała, ale ten stres, istotność tego co ma się stać... Kochasz? to najważniejsze

eeej Daget nie szkoduj mi drynusia

Edytowane przez monai
Czas edycji: 2008-09-17 o 20:17 Powód: bo daget mi szkoduje dryniusia
Stary 2008-09-17, 20:15   #2903
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
ale fajnie zdasz nam relacje, czoooo???
film pierwsza klasa, piosenki jako podkład trafione w 10 normalnie, ąz się wzruszyłam
Dostaliśmy od kamerzysty 3 komplety filmów w ślicznym czerwonym aksamitnym pudełeczku i na płytach były wypalone nasze zdjęcia ślubne

Cytat:
Napisane przez ava80 Pokaż wiadomość
A ja tak paplałam i paplałam z doskoku, a o 3 najwazniejszych rzeczach Wam nie napisałam
Zaręczyny, panieński i dzień slubny
Dla tych, którym sie nie chce czytac propunuje automatyczne przewinięcie jakies pol metra strony od RAZU!
Dla chcących - moja prywatna zrobiona dziś dla jaj analiza dnia. z wpadkami włącznie. Czyli klimacik sie rozwijał..
aż tak szczegółowej relacji to ja nie czytałam rewelacja

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Hej
Przywitam się tylko z Wami i nie będę za bardzo się rozpisywała...
Jednym słowem mam mega mega stolca!!!
Najchętniej uciekłabym pod kołderkę i tam została przez najbliższy tydzień!!
Nawet nie chce mi się pisać o co chodzi, bo o prawie wszystkim już wiecie...

Ciągle okresu brak <co gorsze?? miec okres na slubie? czy na tygodniowych wakacjach w egipcie??>
Samopoczucie do dupy
Pogoda baniowata
Brak futra- zamarznę
Dużo roboty- mało czasu
Brak pomysłów- na podziękowania itp. <i na prezent dla Łukaszka na 25 urodzinki dzień przed ślubem>
Nie wspomnę już o tym, że jak wczoraj zobaczyłam naczynia na naszej sali <świetlica wiejska> to zemdlałam prawie.
Prawie każdy talerz inny
Jutro skaczę z mostu!! i tyle
Proszę nie pisać, że będzie dobrze- bo nie będzie
brak okresu - a robiłaś sobie test ciążowy
pogoda - na to niestety nie masz żądnego wpływu
brak futerka - emocje w dniu ślubu ogrzeją Ciebie bardziej niż jakieś bolerko
prezent dla Łukasza - proponuję jakiś miłosny wierszyk
prezent dla rodziców - wybierzcie jakieś swoje najładniejsze zdjęcie i oprawcie w super ramkę

Cytat:
Napisane przez madziczek Pokaż wiadomość
Aguś (edit) i inne Dziewuszeczki moje kochane, ja jeszcze zdjęć nie mam, a ze ślubu nie wiele pamiętam.

Dodatkowo dzień po śłubie mój Dziadek (mój Adrian ma teraz na palcu jego obrączkę) trafił do szpitala i juz dwa dni go męcza badaniami a to jeszcze nie koniec i wyglada na to, że nie jest za dobrze
To przesłoniło mi trochę radość ze ślubu.
edit2: dorzuciłam zdjątka
zdjątka fajne
i trzymam mocno za zdrowie dziadka

Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość
Dziewczyny. Zadzwonili do mnie - wczorajsza rozmowa o pracę zaowocowała jupii. Jutro jadę po zaświadczenie o niekaralności i po świstek do badań lekarskich wygląda na to, że od października będę pracusiować ach te wasze kciukasy
gratuluję

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Aha dziewczyny, dziś wieczorem zapraszam na imprezkę Dotrzymacie mi towarzystwa?
to ja wpadnę tylko na chwilkę, bo mam niestety na rano do pracy, a poza tym dalej nie mam @ a wszystko mnie boli jak....

Cytat:
odebralam Akt Malzenstwa Jak sie ciesze hihihi... poza tym ze rano zaczepila mnie znajoma z USC i mowi mi ze nasz akt tam lezy i czeka wiec ... spotkalam ja w tym urzedzie po poludniu i zalatwila mnie poza kolejka
gratuluję pracy

Cytat:
Allo..? to ja. Nie wiem czy jeszcze mnie pamietacie. nie było mnie tu od czasu chyba.. 64 strony
Od razu przyznaje sie bez bicia, nie nadrobiłam zaległości. Nie mam czasu ani ochoty, zbyt dużo sie dzieje.
Zaczne od tego że co tydzien mieliśmy wesele (oj kasiorka poszła). A w tą sobote jadąc po ślubie na sale w korowodzie samochodów mieliśmy stłuczke. Bo kto to wymyślił bramke na moście???!!! Nagłe hamowanie i sie nie wyrobiliśmy, z całego korowodu uszkodzonych samochodów jest 6! Uderzyłam sie w głowe, ale nie martwcie sie poza jednodniowych bólem głowy nic mi nie było i nie jest. najgorsze to ze samochód do remontu (4 tys ) i jeszcze zapłacimy za remont tego w który uderzyliśmy, jednym słowem kiepsko.
Poza tym zmeczenie daje mi sie we znaki, urlopu nie mialam. Z TZ sie kłoce jak nigdy, przez co mam wątpliwości, mam nadzieje ze to tylko chwilowe....
Bedziemy remontowac mieszkanie ktore teraz wynajmuje wiec szuakmy mebli - ciezko to idzie.
Przepraszam ze moja nieobecnośc i tez nie obiecuje kiedy pojawię sie następnym razem (może jutro)
Wybaczcie ale nie pamietam które ostatnio ślubowały. Ale moje drogie wszystkiego najpiekniejszego i szczęsliwego Wam życze.
buzka. o kurcze moja wiadomosc to same smutne buźki. sorki za to
jejku, ale mieliście przygody dobrze, że Wam się nic nie stało a wątpliwości dotyczące Tz'ta - przypomnij sobie dlaczego zdecydowałaś się za niego wyjść za mąż i za co go kochasz.
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2008-09-17, 20:24   #2904
LilStar
Wtajemniczenie

ja mogę pożyczyć 1 skarpetkę na 15 minut-wymienię za drinka albo za poduchę a gdzie Szefowa tego zamieszania?
Stary 2008-09-17, 20:26   #2905
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
ja mogę pożyczyć 1 skarpetkę na 15 minut-wymienię za drinka albo za poduchę a gdzie Szefowa tego zamieszania?
jestem, jestem, tylko poszłam po nową porcję drineczków, bo się dziewczyny rozpiły dzisiaj

Stary 2008-09-17, 20:28   #2906
dzasta110
Wtajemniczenie

hihi... ale wesoło
a wiecie co?? chcecie się pośmiać ja nie umiem zmienić tego mojego podpisu nie wychodzi mi jakaś ostatnia sierota ze mnie

Stary 2008-09-17, 20:33   #2907
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
hihi... ale wesoło
a wiecie co?? chcecie się pośmiać ja nie umiem zmienić tego mojego podpisu nie wychodzi mi jakaś ostatnia sierota ze mnie
jest jeszcze jeden sposób, kliknij "edytuj podpis" a potem kliknij taką ikonke z kulą ziemską (przynajmniej mi to ziemie przypomina :P) jak na naią najedziesz to powinno się pojawić "wstaw link. Klikasz to, wpisujesz adres suwaczka, ale bez żadnych nawiasów, najlepiej skopiuj go z paska adresu. Potem możesz ten tekst skasować i W TO SAMO MIEJSCE wpisac swój tekst. Powinno zadziałać

REKLAMA
Stary 2008-09-17, 20:38   #2908
biedronka19876
Rozeznanie

Witam was dziewczyny, dawno mnie tu nie bylo, ale jakos mi czasu brak

Cytat:
Napisane przez Gabi2 Pokaż wiadomość
Kilka fotek ode mnie z pozdrowieniami zarówno dla świeżo upieczonych Panien Młodych jak i tych przyszłych
Piekne foteczki, super

Cytat:
Napisane przez katia0117 Pokaż wiadomość
A co do mojego wieczoru panieńskiego to może nasze grono było mniejsze,ale za to załyśmy czadu za 50 babek Cała sprawa wieczoru była wielką niewiadomą-oczywiście dla mnie.Wszystko załatwiały kumpele Ja tylko wiedziałam,ze mam być gotowa w sobote o 18;00 O tejże własnie godzinie przyjechały po mnie starsza z moją przyjaciółką samochodem całym ubranym w ogromne balony-penisy .Ależ był ubaw jak jechałyśmy przez miasto-wszyscy sie patrzyli z usmiechem,a mina babci na przejsciu dla pieszych-bezcenna Zawiozły mnie do mieszkania kolezanek i tam już czekała reszta dziewczyn.Całe mieszkanie było udekorowane w stylu indyjskim,nawet kadzidełko było i indyjska muza Jedna kolezanka zaprowadziła mnie do łazienki i tam musiałam się przebrac za ksieżniczkę Bollywood.Dziewczyny przygotowały pyszne jedzonko-w tym torta z wiadmo czym.Pojadłyśmy POPIŁYŚMY nie obyło sie bez prezentów-mam teraz miedzy innymi nowego czarnego przyjaciela
Potem udałyśmy sie na dicho-ja oczywiście w stoju indyjskim musiałam paradować przed miasto-pewnie gdybym była trzeźwa to stawiałabym opory,ale jako ,że troche % było,więc szłam z usmiechem na twarzy Chyba cała dyskoteka wiedziała,że katia ma wieczór panienski-chociaz dyska kilkupietrowa Wytańczyłam sie za wszystkie czasy-i do tego najsmieszniejsze jest to,ze niektorzy myśleli,ze ja naprawde chyba z Indii Po kilkugodzinnym szaleństwie chwiejnym krokiem udałysmy sie na zbiorowy spoczynek
Czekam na fotki od kolezanki,ale na początek wstawię te jeszcze w mieszkania
Super, ze imprezka sie udała

Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość
Witajcie Czas na obiecane zdjęcia

Pierwsze są zrobione w trakcie porannej gonitwy... Potem nastał błogi spokój

Fotki boskie

Cytat:
Napisane przez ava80 Pokaż wiadomość
pt wieczór: czas sie rozstać - zaczynamy “nasz” dzień z osobnych domów.
pt noc: wyjątkowo spokojna i śpiąca. bez pobudek. w obu domach.
sobota
7.30: Panna Młoda - chwila niepewności przed otwarciem oczu.. leje? wieje?
jedno oko otwarte..rzut wzrokiem za okno.. uffffffff…. jasne niebo…
7.30 Pan Młody otwiera oczy bez żadnych stresów..
8.00 Pan Młody odbiera swoją Świadkową
8.10 Pani Młoda startuje do fryzjera
8.20 Pan Młody ze Świadkową mocują sie na myjni samochodowej..
8.30 Panna Młoda zaczyna sie czesać..
9.20 Panna Młoda uczesana zamawia taksówkę… bo świadkowa i inni nadal u drugiego fryzjera..
9.30 wycieczka taksówką do pracowni obuwia po odbiór letnich sandałków na co brakowało czasu cały miesiąc..
9.45 Pan Młody dociera do studia florystycznego w Chybach k/Poznania po bukiet, butonierkę i kwiaty na samochód
10.05 zakupy w rossmanie (pieluszki, proszek do prania, odżywka do paznokci, szampon, husteczki, świeczki, sok dla Nati, knoppers.. i inne równie”ślubne” gadżety..)
10.18 zakupy na bazarze wildeckim -róza doniczkowa, żeby wpąc drobnekwiaty we włosy.. taksówkarz nadal jeździ jako szofer
10.25 odbiór z salonu córeczki, siostry i mamy Panny Młodej; zamówienie transportu do domu..
10.22 telefon od makijażystki Maliny, że jest już na miejscu i czeka
10.35 oczekiwanie na auto pod salonem..
10.45 oczekiwanie na auto..
10.55 oczekiwanie na auto..
11.02 ooooo..auto!
11.30 Pan Młody dociera z powrotem do domu - zaczyna się przygotowywanie i ubieranie..
11.40 zaczynamy wizaż/makijaż od świadkowej, reszta w domu weselnym popija herbatkę
12.00 dociera kamerzysta do Pana Młodego - foty..
12.30 Pan Młody ze Świadkową wyjeżdżają do domu weselnego..niby
12.35 makijaż Panny Młodej - start.
13.15 finał make up’u, do Maliny podchodzi kolejna zawodniczka - mama Panny Młodej
13.20 czas się ubierać.. Świadkowo Panny Młodej ratuj!
13.25 telefon do Świadkowej Pana Młodego z zapytaniem za ile minut będą - info uzyskane: jeszcze nie wyjechaliśmy.. że co?????
13.30 fotograf Kuba już w domu weselnym, razem z kamerzystą z Webera dzielnie próbują sie dostać do przebieralnio - sypialni Panny Młodej złorzecącej na napewno spóźnionego Pana Młodego i paradującej jeszcze w bieliźnie..
13.40 Świadkowo ratuj i ubierz do końca znim ktoś tutaj wejdzie!
13.45 już w sukience pozująca do pierwszych zdjęc i ujęć
13.46 bardzo piorytowana Panna Młoda wita przyszłych teściów. Ich syna nadal brak..
13.51 czas obrobić doniczkę - nożyczki w dłoń, wsówki też i wpinamy obcięte mini różyczki we włosy
13.53 ubieramy Natalię..
13.52 Pan Młody i Świadkowa parkują za rogiem domu weselnego i przypinają serduszka z białych kwiatów do maski i bocznych drzwi..
13.57 Pani Młoda na granicy..za 3 minuty ma być start do kościoła a Pan Młody nadal nieobecny..
14.00 Pan Młody staje w drzwiach..pierwsze spojrzenie na przyszłą Żonę, buziak i słowa: “jest lepiej niż sie spodziewałem…!” Nie ma to jak spontaniczny “komplement”.. eh..
14.05 kilka słów od Rodziców Pana Młodego do Młodych w pokoiku dziecięcym
14.10 błogosławieństwo
14.18 start do kościoła - prowadzi Świadkowa Pana Młodego, na siedzeniu pasażera druga Świadkowa, na tyłach uchachana Para Młoda
14.50 zachrystia, ostatnie ustalenia, zmiany.. pogłos w kościele
15.05 chwile przed wejściem: ostatnie szturchnięcie łokciem Panny Młodej przez Pana Młodego i szept: “tylko pamiętaj - powiedz TAK!”
15.10 Msza Ślubna o 15ej.. czytania: Panna Młoda klasyczny list do Koryntian, Pan Młody tekst o dobrej żonie..
15.50 kwiaty, życzenia, uśmimechy i ciepłe słowa od osób obecnych na samym ślubie
16.30 chwila na zniwelowanie skutków posiadania bardzo hojnej Świadkowej, która w zaaferowaniu przekazała calą gotówkę przeznaczoną na ten dzień na ręce jednej Pani - wokalistki z kościoła. Sytuacja rozpoznana w połowie drogi do restauracji i opanowana jeszcze przed dotarciem na salę A co!
16.50 powitanie chlebem i solą oraz toast w Zamku von Treskov
17.10 start obiadu od przystawki..
17.50 pierwsze zdjęcia plenerowe w parku koło zamku, by nie stracić światła dziennego
18.05 QUAD..?
18.20 KOŃ..???!!
czyli z jednej niespodzianki zrobiły się dwie. Żona dla Męża, bo nigdy na quadzie nie jeździł; Mąż dla Żony by mogła pogalopować na ukochanym koniu.. ( Goście dosiedli i jednego i drugiego :P)
18. 45 pierwszy taniec pary młodej: składanka z 3 piosenek i dwie pomyłki Mąż tańczył pierwszą choreografię a Żona drugą… i tańce i fotki..
18.55 odbiór Gości którzy zawieruszyli sie gdzieś między kościołem a salą
20.40 “Ogórek, ogórek, ogórek..’ czyli dobranockowa dedykacja dla Natalii od zespołu odśpiewana przez wszystkich Gości gdy nasza tancerka brylowała w środku wielkiego kółka na rękach Taty
21.45 rocznicowe, gratulacyjne i imieninowe dedykacje dla Gości od Nas i tańce i fotki..
22.00 tort z blasku świec z figurką całej trójki.. i tańce i fotki..
23.00 próba “hapnięcia” czegos do jedzenia.. i tańce i fotki..
00.00 podziekowania dla Rodziców (Nasze zdjęcie z tekstem podziękowan i drzewko bonsai by było co kształtować i pielęgnować i o co dbać..)
00.10 oczepiny - welon dla Świadkowej, krawat dla jej narzeczonego
00.20 zabawy czyli Taniec z Gwiazdami. Brzuchy bolały ze śmiechu..
01.10 wspólne zdjęcie grupowe z Goścmi
01.20 żegnamy fotografa i kamerzystów
02.00 mała awaria w pokoju dzieci - wszystkie obudzone “piciu”
02.30 zaczynamy mówic dobranoc
03.00 coraz częściej mówimy dobranoc..
03.20 żegnamy orkiestrę
03.50 ostatnie pogaduchy z ostatnimi Gośmi..
03.55 poszukiwania kluczy od pokoju Par Młodej - znalezione w dłoniach śpiącej świadkowej, będącej w pokoju kogos drugiegoprzenzaczonym dla kogos trzeciego, ponieważ ktoś trzeciprzeniósł sie jescze w inne miejsce zamieniając sie z kims czwartym.. Że też każdy trafił do swojego łóżka w hotelu..
04.05 podziękowania dla obsługi
04.10 zamknęliśmy za sobą drzwi…

Co za dzień…

jutro kilka zdań o zaręczynach i panieńskim (może komus sie pomysły przydadzą ) poiżej kilka fotek ze ślubu i jeszcze prv z niedzielnej akcji Panny Młode dla Zuzi

daget - a skąd Ty właściwie jestes? Może wpadniesz pod Poznań na weekend już ja Ci znajde rozrywke na czas nieobecności meza.... :P
Wow, jaka organizacja z czasem

Cytat:
Napisane przez madziczek Pokaż wiadomość
edit2: dorzuciłam zdjątka
Fotki bombowe

aga_ck sukienka piekna
biedronka19876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-17, 20:38   #2909
LilStar
Wtajemniczenie

Dzastunia ja probowałam prawie godzinkędasz rady
a z opisu Aguni to muusze spróbować
Stary 2008-09-17, 20:45   #2910
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Napisane przez biedronka19876 Pokaż wiadomość
Witam was dziewczyny, dawno mnie tu nie bylo, ale jakos mi czasu brak
No dawno , dawno, ale prosze zobaczyc jakie wyczucie trafilas w sam srodek imprezki .. siadaj tutaj z nami i choc drineczka wypij
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości