![]() |
#2881 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2882 |
Zakorzenienie
|
No to może być mamma mia
![]() A tego drinka znam, baaaaaaaaaaaaardzo dobry, piłam go pierwszy raz w knajpie u mojej siostry ciotecznej. Nazwali go ogórkowa fresh ![]() ![]()
#2883 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A film polecam .... "Główną bohaterką "Mamma Mia!" jest młoda dziewczyna, którą, wyzwolona i niegdyś zbuntowana matka, wychowywała samotnie na greckiej wyspie. Dziewczyna nigdy nie dowiedziała się kto jest jej ojcem. Sama znajduje trzech mężczyzn, którzy mogliby nim być i zaprasza ich na swoje wesele" http://www.stopklatka.pl/film/film.a...ja=3&pokaz=tak Na drinka sie skusze bo Agus i Dzastus maja dobry dar przekoywania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2884 |
Zakorzenienie
|
Może z tej miotły ją zwiało?
#2885 |
Raczkowanie
|
Allo..? to ja. Nie wiem czy jeszcze mnie pamietacie. nie było mnie tu od czasu chyba.. 64 strony
![]() Od razu przyznaje sie bez bicia, nie nadrobiłam zaległości. Nie mam czasu ani ochoty, zbyt dużo sie dzieje. Zaczne od tego że co tydzien mieliśmy wesele (oj kasiorka poszła). A w tą sobote jadąc po ślubie na sale w korowodzie samochodów mieliśmy stłuczke ![]() ![]() ![]() Poza tym zmeczenie daje mi sie we znaki, urlopu nie mialam. Z TZ sie kłoce jak nigdy, przez co mam wątpliwości, mam nadzieje ze to tylko chwilowe.... Bedziemy remontowac mieszkanie ktore teraz wynajmuje wiec szuakmy mebli - ciezko to idzie. Przepraszam ze moja nieobecnośc i tez nie obiecuje kiedy pojawię sie następnym razem (może jutro) Wybaczcie ale nie pamietam które ostatnio ślubowały. Ale moje drogie wszystkiego najpiekniejszego i szczęsliwego Wam życze. buzka. o kurcze moja wiadomosc to same smutne buźki. sorki za to |
![]() ![]() |
![]() |
#2886 |
Zakorzenienie
|
jeszczepanna no w końcu bo już się zastanawiałam co tam u Ciebie! Z tą stłuczką to faktycznie pech
![]()
#2887 |
Raczkowanie
|
Agunia jesteś kolejną osobą która mówi do mnie słonko, słoncze tak jak mój TZ
![]() Wiem ze stres robi swoje ale tu nie chodzi o to czy ja chce tego slubu tylko zastanawiam sie nad TZ. ostatnio tak mnie wkurza - przede wszystkim jego nawyki, jak ziewanie w kościele, ogryzanie skórek u rąk, poza tym jest strasznie uparty. Zaczelam widziec cos czego nie widzialam wczesniej. a moze widzialam tylko mi to nie przeszkadzało..??? ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2888 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2889 |
Wtajemniczenie
|
się melduję
![]() ![]() na jakiej miotle? |
![]() ![]() |
![]() |
#2890 |
Zakorzenienie
|
to drink już się robi
![]() ![]()
#2891 |
Rozeznanie
|
też chcę drynia ala fresh ogooras
![]() jeszczepanna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2892 |
Raczkowanie
|
Liluś Racja. Wiem o tym, bo sama nie jestem ideał. Staram sie o tym pamietac i myślec o tym co dobre. niestety czasami takie złe myśli przychodzą. Kiedyś ktos mnie pytał czy nie mam wątpliwości, zawsze odpwiadałam stanowcze "nie". A teraz sama jestem tym zaskoczona. Mam nadzieje ze to przejsciowe i wszytsko sie rozwieje w dniu ślubu. Tesknie za tym jak było miedzy nami gdy bylismy w Anglii. Razem, sami, bez wtracania sie nikogo, jak chcieliśmy tak było i to był najpiekniejszy czas w naszym wspólnym "byciu razem" noramelnie iddyla, żadnych kłotni, jak stare dobre małżenstwo. Modle sie by ten czas powrocil...
dzieki Lilus ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2893 |
Wtajemniczenie
|
drink pyszotka
![]() jeszczepanna? ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-09-17 o 19:41 Powód: jeszczepanna?coś się naplątało:) |
![]() ![]() |
![]() |
#2894 |
Zakorzenienie
|
jeszczepanna to sa przemyslenia, ktore czest trapia i mezczyzn i kobiety ale pomysl tak na spokojnie czy to co Cie w nim wkurza nie jest zarazem ym, co go wyroznia i dzieki czemu jest wyjatkowy?
![]() ![]() Lilus a gdzie Twoje skarpety??/ Ps. jeszczepanna idylla????... Co ty mowisz, to jest najgorsze co moze spotkac zwiazek przed slubem, nie poznanie sie jak reagujecie podczas klotni, jak wtedy gdy w wasz zwiazek wchodzi ktos trzeci, gdy musicie sie zmagac ze swoimi nastrojami i docierac sie ... Idylla jest zabojcza, bo ludzie nie znaja swoich reakcji, nie maja szansy na dotarcie sie, nie szukaja kompromisow i nie ucza sie siebie. Znalam wiele par ktore zyjac w idyliii po prostu rozpadly sie ... z wielkim hukiem po kilku badz kilkunastu latach malzenstwa.... Nie mysl ze to jakis atak ale moja babcia powtarza jedno " nawet klocic nalezy sie umiec dobrze". I to jest prawda..... Patrnerzy sa jak dwa kola zebate ktore sie docieraja i razem chodza, ale o tym juz kiedysm pisalysmy z tego co mnie pamiec nie myli Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-09-17 o 19:48 Powód: bo jeszcze panna napisala o idylli |
![]() ![]() |
![]() |
#2895 |
Wtajemniczenie
|
na stópkach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2896 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2897 |
Wtajemniczenie
|
Edytowane przez LilStar
Czas edycji: Dzisiaj o 20:41. Powód: jeszczepanna?coś się naplątało ![]() dziewczyny Wam to chyba już drinków starczy ![]() ![]() ![]() ![]() jeszczepanna ![]() ![]() czy Wam też wizaz wieczorami zamula ![]()
![]() |
#2898 |
Raczkowanie
|
Daget.... no to mnie pocieszyłas.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2899 | |
Rozeznanie
|
a co tak się dopytujesz o jej skarpetki?
![]() ![]() Cytat:
mi to wszystko zamula wieczorem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2900 |
Zakorzenienie
|
Ej.... cukierasku...... Chodzilo mi tylko o to, ze taki stan jest jak najbardziej wskazany. Musicie umiec przezwyciezac takie stany aby byc silniejsi. Widzisz zadno malzenstwo nie tworzy samotnej wyspy, sa wsrod nas ludzie, raz dobrzy raz mniej dobrzy i musicie umiec zyc tak abyscie wzrastali pomimo tego ze ktos lub cos probuje Wam nabruzdzic. To jest milosc... Pielegnowanie siebie wzajemnie i wiara w swoja polowe, macie byc jedna dusza w dwoch cialach....
![]() ![]() Teee Monai.... cos sie zbyt rozochocilas.... Tej Pani juz nie polewamy <nono> ![]() ![]() Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-09-17 o 20:07 Powód: bo Monai mi tu aluzje robi |
![]() ![]() |
![]() |
#2901 |
Wtajemniczenie
|
Dzastunia mi w tamtym tyg zamulał
![]() ![]() Jeszczepanna myślę że Daget ma rację-trzeba się poznać, zaakceptować zalety wady przyzwyczajenia bo tylko wtedy związek ma szansę rozwijać się i przejść na wyższy stopień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2902 |
Rozeznanie
|
ale zamiast ->
![]() ![]() ![]() ![]() eeej Daget ![]() Edytowane przez monai Czas edycji: 2008-09-17 o 20:17 Powód: bo daget mi szkoduje dryniusia |
![]() ![]() |
![]() |
#2903 | |||||||
Wtajemniczenie
|
film pierwsza klasa, piosenki jako podkład trafione w 10
![]() ![]() Dostaliśmy od kamerzysty 3 komplety filmów w ślicznym czerwonym aksamitnym pudełeczku i na płytach były wypalone nasze zdjęcia ślubne ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() pogoda - na to niestety nie masz żądnego wpływu ![]() brak futerka - emocje w dniu ślubu ogrzeją Ciebie bardziej niż jakieś bolerko ![]() prezent dla Łukasza - proponuję jakiś miłosny wierszyk ![]() prezent dla rodziców - wybierzcie jakieś swoje najładniejsze zdjęcie i oprawcie w super ramkę ![]() Cytat:
![]() i trzymam mocno ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2904 |
Wtajemniczenie
|
ja mogę pożyczyć 1 skarpetkę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2905 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2906 |
Wtajemniczenie
|
hihi...
![]() ![]() a wiecie co?? chcecie się pośmiać ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2907 |
Zakorzenienie
|
jest jeszcze jeden sposób, kliknij "edytuj podpis" a potem kliknij taką ikonke z kulą ziemską (przynajmniej mi to ziemie przypomina :P) jak na naią najedziesz to powinno się pojawić "wstaw link. Klikasz to, wpisujesz adres suwaczka, ale bez żadnych nawiasów, najlepiej skopiuj go z paska adresu. Potem możesz ten tekst skasować i W TO SAMO MIEJSCE wpisac swój tekst. Powinno zadziałać
![]() |
#2908 | ||||
Rozeznanie
|
Witam was dziewczyny, dawno mnie tu nie bylo, ale jakos mi czasu brak
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fotki bombowe ![]() aga_ck sukienka piekna ![]()
![]() |
#2909 |
Wtajemniczenie
|
Dzastunia ja probowałam prawie godzinkę
![]() ![]() a z opisu Aguni to muusze spróbować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2910 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.