|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2881 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
ja zmykam spac
branoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2882 |
Zakorzenienie
|
ja tez uciekam, dobranoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2883 |
Moderatorka z pazurem
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2884 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry!
obudziłam się z mega kluchą w gardle ![]() ![]() ![]()
#2885 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co się stało, hm, kryzys w związku przyszedł za szybko, albo ja mam jakieś wygórowane wymagania :/ I nienawidzę huśtawki pt. "jest beznadziejnie, jest super, jest beznadziejnie, jest super" zwlaszcza jeśli uważam, że jest potencjał, żeby ciągle było fajnie, tylko że chęci brak. i jakoś tak mi przykro, urodziny mam w wakacje, więc większość zapomina, a o imieninach po prostu mało kto pamięta/obchodzi. A ja lubię być w centrum uwagi i rozpieszczana i zagłaskiwana, a tak dwie okazje szlag trafił. Cytat:
![]() i dziękuję ![]() Cytat:
![]() ale jak już napisałam, to jest huśtawka, jeśli się wszystko tym razem nie rozwali to za chwilę znowu będzie dobrze, żeby później znowu było źle. dziękuję. Gdyby nie miłe popołudnie z przyjaciółkami (które z inicjatywy jednej zabrały mnie na - zupę ![]() ![]() dostałam fajne nauszniki, fioletowe, futrzane ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2886 |
Zadomowienie
|
jedyne co działa to tantuum verde, ale troche kosztuje. Ja bym jednak po zajęciach poleciała do lekarza na Twoim miejscu po receptę na coś lepszego, teraz rozłożyć się na święta to byłby pech...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2887 |
Zakorzenienie
|
właśnie to mam zamiar kupić.
nie chcę tu, w Krakowie iść do lekarza, bo to wyższa szkoła jazdy - książeczka, nie wiem do końca gdzie przychodnia, podobno masakryczne kolejki.. kupię tantum i jak nie pomoże, to w niedzielę wracam do domu, olewam przyszły tydzień zajęć (w każdym razie jego część) i idę do wujka lekarza - w sumie jedynego lekarza którego lubię ![]() fajnie że dostałaś nauszyniki ![]()
Edytowane przez Limonatka Czas edycji: 2008-11-27 o 07:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2888 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pewnie i tak niebawem ulegnie zmianie, bo ja też nie umiem odnaleźć tego jedynego ![]() ineczka Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A te nastroje dół-radość, radość-dół, to chyba ma każdy. Zwłaszcza, gdy za oknem zima szaleje ![]()
![]() Edytowane przez nice6irl Czas edycji: 2008-11-27 o 08:02 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2889 |
Moderatorka z pazurem
|
Ineczko to twoj TZ zapomnial o Twoim swiecie? Jesli tak to nie jest tomile ale moze ma jakies logiczne wytlumaczenie
![]() Limonatko a ja ci moge polecic tymsal - jest tanszy i lepiej dziala, ziolka na spirytusie - dla mnie bomba ![]() ![]() Quanta trzymam kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2890 |
Zakorzenienie
|
cholera, o 7:15 usłyszałam domofon, ale już ostatni dzwonek, nie zdążyłam otworzyć. coś mi mówi, że to był listonosz z moją spódnicą
![]() gosh, zrobiłam sobie jogurt z bananem i pomarańczą, zjadłam kilka łyżek i wymiękłam ![]() Roses słoneczny patrol rządzi ![]() ![]() ![]() a propos basenu - wlasnie sie wydepilowałam (półprzytomna z resztą) i dzisiaj pora na wf. pewnie znowu będą 2 osoby i będziemy zamulać w jacuzzi ![]() EDIT: lecę posłuchać trochę o seksie ![]() Edytowane przez adrijah Czas edycji: 2008-11-27 o 08:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#2891 |
Wtajemniczenie
|
Witacjie;]
oo ja ale sie dzis wyspalam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Delfi spoznione zyczenia przesylam ![]() No i i milego dnia wszystkim ;] |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2892 |
Moderatorka z pazurem
|
Adrijah ty spiochu
![]() ![]() ![]() Ale swoja droga to bardzo wczesnie u ciebie listonosze chodza ![]() Ja juz sie rozgladam za strojem na basen wiec mam nadzieje ze niedlugo bede mogla sobie z toba posmigac ![]() Ahhh i dzis sie obudzilam z niemal plaskim brzusiem i boczki juz mi spadly a to dopiero 4 dzien dietki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2893 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze, zaniedługo będzie z ciebie fajna szprycha ![]() Chyba też coś z moim tłustym brzuchem zrobić muszę ...
![]() ![]() |
![]() |
#2894 | |
Flawless
|
Cytat:
![]() ![]() Sama od dziś zabieram się z A6W bo muszę spłaszczyć trochę mój brzuch. Ciekawa jestem, ile wytrzymam ;D A ja dopiero na 12 do szkoły, więc się obijam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2895 |
Moderatorka z pazurem
|
Ja mam dzisiaj wolne
![]() ![]() Dzieki dziewuszki za wsparcie, licze ze zgubie ok.5kg w I fazie czyli do konca przyszlego tygodnia. Chcialabym tez kupic wage elektroniczna ale zupelnie sie na tym nie znam. Macie moze jakas sprawdzona i w miare niedroga? |
![]() ![]() |
![]() |
#2896 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() ![]() To tylko u mnie dieta bee? o nieeeeeeeeee biore sie za to !! ![]() Ja mam dzisiaj wole ![]() Delfina- piękne imię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2897 |
Flawless
|
http://www.sklep-med.pl/product_info...70c38b3f880f97
Ja mam coś takiego. Nie wiem, ile rodzice za nią zapłacili, widzę, że na tej stronie to niezła cena :/, na allegro chyba była za ok. 70zł. Jestem z niej zadowolona, mierzy jak waga lekarska. Miałam porównanie ;D
![]() |
#2898 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie też jest beeee ![]() ![]() ![]() Całkiem lubię pływać, ale nie kiedy pada, jest obrzydliwie i mam na dodatek katar sama z siebie więc nie muszę mieć tego dodatkowego po basenie ![]() Pozdrawiam całe moje ZOO ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2899 | |
Flawless
|
Cytat:
Cieszę się, że to już za mną ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2900 |
Moderatorka z pazurem
|
Znalazlam ta wage na allegro za wlasnie 70zl
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2901 |
Flawless
|
Hah.
Tak, 'Najwyższy czas brać się za siebie !' ;D
![]() |
#2902 |
Zakorzenienie
|
limo - noo a mi przeszło trochę, kuruj się
![]() roses - ale ci dobrze noo... ja schudłam 2 kg i powracam do wyjściowej powoli czyli 78 ale od 2 dni nie byłam na siłowni przez te zatoki -wczoraj, a w wtorek bo matula przyjechała ![]() gaunta - podeślij mi ![]() ![]() ![]() ![]() Ponura - a ja wogóle w Liceum nie chodziłam na wf bo moje serducho, nerki i kochane hormony na to nie pozwalały od razu tętno 150 i mdlałam potem :/ Phoce, Ponura - ja miałam boskie Liceum, kocham tych ludzi do tej pory, a nauczycieli uwielbiam. Pani od histori ciągle mnie pozdrawia mówi "że jestem przebojowa to pewnie sobie poradzę, że jestem silna i lubię się uczyć" zważając na to, że z histori byłam totalna noga. Po prostu trafiłam na wspaniałych ludzi w Liceum, że aż żal było odchodzić. I co dziwne ostatnio pozdrowiła mnie Pani od geografi z gimanazjum ![]() Idę gotować sosik z mięska drobiowego i grzybków dla współlokatorów... pranie się pierze i jest gut. Wczoraj robiłam śmietankowca na zimno, bo obiecałam współlokatorowi i już pół nie ma ![]()
#2903 |
Moderatorka z pazurem
|
Kurcze ja znowu dostalam powera na odchudzanie, chyba TZ i ... nie ma co ukrywac ... seks tak na mnie wplynal
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2904 |
Zakorzenienie
|
Malina jakos tak wyszlo
![]() ![]() Ponura no ja juz jestem po dietetycznym sniadaniu..mamy sie pilnowac ![]() a tu fotki Tutula specjalnie dla Maliny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2905 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry Laski
![]() ja dzis mam na 15 jedne cwiczenia :P na wyklad i fakultet zaspalam :P i tak sie obijam :P oczywiscie biore sie za dietke ![]() ![]() milego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2906 |
Zakorzenienie
|
guanta - normalnie ukradnę Ci go - jestem królikomaniaczka!
#2907 |
Moderatorka z pazurem
|
Guanta ale slodkie to twoje malenstwo
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2908 |
Zakorzenienie
|
nie oddam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2909 |
Zakorzenienie
|
mój nie jest taki fajny
![]() ![]() mój paskud ostatnio ![]()
![]() ![]() Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los - Metro "Chcę być kopciuszkiem" Edytowane przez malinka_86 Czas edycji: 2008-11-27 o 11:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#2910 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ile was na te zajęcia chodzi/ tzn ile facetów ile dziewczyn? Cytat:
ja chcę królikaaaaaaaaaaa ![]() piję herbatkę z cytryną, wcześniej było wapno na katarek. a za chwilę biorę się za obiad, bo chyba jednak będę dobra i pojadę na wykład o 14. nie jestem umierająca, a może kiedys jeszcze bedę miała gorszy dzień na 'nie pójście' więc lepiej chyba dziś iść...... ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:17.