![]() |
#2881 | |||
Kniaginia
|
Dot.: Teksty facetów cz. II
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Przekomarzam się z TŻem, nagle on: "Zaraz ci chłopek wsadzi swój roztropek w czopek!" (to jest tak głupie, że aż śmieszne) |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2882 |
Rozeznanie
|
Rozmowa, zaczyna mówić pierdoły więc mówię mu że chyba się nudzi oto jego odp
![]() Ja: Nudzisz się pewnie? K: Nie dlaczego? JA nigdy się nie nudzę...a jak się nudzę to np. pobawię się ballsami ![]() Ja: ![]() K: no jajami ![]() Ja: Boże litości K: no CO??? Ja: nic, nic ... masturbowicz ![]() K:... jajka też czasem potrzebują czułości!!! Ja: 'siarap' !!!(...) zobaczysz będziesz grzeszył to ci uschnie ![]() K:... ohohoho pani święta się znalazła... jakbyś sama sobie tam nie świrowała ehehehehhe ![]() Ja: ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2883 | ||
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;20713205]Jedziemy dzisiaj przez miasto z ojcem..
no i wjeżdżamy w jednokierunkową a z tamtąd wyjeżdża pod prąd jakiś samochód.. a mój ojciec na to: "Jednokierunkowa! Ku!@# mać, ty chu!@ na ropę!"[/QUOTE] ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2884 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziwi także argument,że powinien być pociągnięty do odpowiedzialności karnej za nadużycie władzy. Jakby wszak nie oceniać stanu faktycznego ,funkcjonariuszem publicznym lis nie jest ,tak więc nie mógł przekroczyć swoich uprawnień, a już tym bardziej , nie dopełnić obowiązków wynikających z prokreacji " Chyba powinnam napisać donos , jak następnym razem koty będą mi się marcować pod oknem ![]() Edytowane przez Denise Czas edycji: 2010-07-21 o 16:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2885 |
Raczkowanie
|
Rozmowa dwóch chłopaków:
X: Y ale Ty masz małego! Y: Mały ale wariat. X: Co z tego, że wariat skoro nawet nie pogilgoce.
"ludzie dzielą się na dwa rodzaje: jedni są zdolni do zabicia człowieka, inni nie. na wypadek gdybyś chciał wiedzieć, którzy z nich są naprawdę źli, powiem, że ci, którzy nie potrafią zabijać. ludzie, którzy nie umieją zabijać, nie umieją też naprawdę kochać."
|
![]() ![]() |
![]() |
#2886 |
Raczkowanie
|
Ostatnio kolega wychodząc z toalety, zostawił po sobie nieprzyjemny zapach
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2887 |
Zakorzenienie
|
maria28 padłam
![]() ![]() wczoraj jedziemy z bratem, ma swój samochód, ale czasem pożycza auto taty. Wtedy często przypominam mu żeby sobie uważał, bo Skoda to nie jego gracik ![]() Ja: Uważaj! Nie szalej tak, zapomniałeś, że jedziesz Skodą?! Brat: Co, czego, jak? Z jaką KODĄ? nie rozumię cię, nie znam żadnej Kody. ![]() albo, rozmawiam z nim o moich wakacjach z Tż, zastanawiam się ile wziąć kasy, czy nam starczy itd. Ja: jak wezme koło tysiąca, no powiedzmy 1200 to starczy, co? Brat: Kurde nie wiem. Pamiętam, że jak ja jechałem na zieloną szkołe to mama mi dała 300zł kieszonkowego i mi nie starczyło... ![]() Ja: Ale na zielonej szkole miałeś wszystko opłacone już! W ogóle nie porównuj tego. Brat: no tak, niby wszystko. Ale też kupiłem sobie pająka na baterie, spider-mana, łapki-przylepki, jo-jo, piłeczkę kauczukową... No chyba, że kupicie sobie to wszystko na spółke, to wyjdzie was taniej ![]() To się rozmarzył ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2888 |
Konto usunięte
|
1.
Piszę do TŻ-a smsa żeby mi ściągnął piosenkę z reklamy czterech pancernych a później wysłał bluetoothem jk się spotkamy.. a że już długo się nie widzieliśmy to on mi odpisuje.. :ściągnąć to ja ci mogę .. ale gacie z dupy.." 2. Znowu któregoś razu piszę do TŻ-a smsa że mam ochotę na coś zboczonego.. a on mi odpisuje.. " to gwałć swojego psa.." 3. TŻ : pierogi zrobione.. bierz sobie.. ja: ale ja najpierw do kibelka muszę.. TŻ: co? miejsce w brzuszku zrobić? |
![]() ![]() |
![]() |
#2889 |
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;21066017]1.
Piszę do TŻ-a smsa żeby mi ściągnął piosenkę z reklamy czterech pancernych a później wysłał bluetoothem jk się spotkamy.. a że już długo się nie widzieliśmy to on mi odpisuje.. :ściągnąć to ja ci mogę .. ale gacie z dupy.." [/QUOTE] ![]() ![]() ![]()
#2890 |
Zadomowienie
|
Irytowałam się, że kumpel TŻta jak gdzieś są razem, to ciągle mu pokazuje jakieś panienki. A TŻ kompletnie nie rozumiał o co mi chodzi, w końcu mówi:
" Ja nie wiem, czemu tobie przeszkadza, że K. mi pokazuje!" Hm. Bardzo dwuznaczne :P |
![]() ![]() |
![]() |
#2891 |
Zakorzenienie
|
kopnieta - 3 ok, ale 1 i 2 = chamstwo...
![]() |
#2892 |
Konto usunięte
|
toż to w żartach stęsknionych było
![]() nie przesadzaj ![]() jesteśmy ze sobą rok i takie teksty są u nas na porządku dziennym ![]() jak ja do niego już dojeżdżam to też mu piszę smsa typu "ściągaj gacie" ![]() a jeszcze mi się przyomniało.. wczoraj TŻ po mnie podjechał.. no i ja wsiadam do samochodu i ssobie rozkładam fotel tak że prawie leżę wyciągam nogi .. a TŻ do mnie.. "Co żeś się tak rozwaliła jak żaba na liściu.." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2893 |
Rozeznanie
|
Tak sobie podczytuję ten wasz wątek (i pękam ze śmiechu chwilami
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2894 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2895 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2896 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj mój były juz tż spotkał mnie na festynie. Ja już ze sporą ilością alkoholu w sobie i Daniel do mnie " Ty jesteś już naćpana z tego alkoholu". On w ogóle zawsze miał świetne teksty. Zawsze, gdy mieliśmy gdzieś jechał i pytałam go z kim jeszcze jedziemy to mówił " Jedziemy w dziesięcu, ośmiu nie przyjdzie
![]()
![]() |
#2897 |
Zakorzenienie
|
![]()
Moja teściowa to taka "dama ę, ą". Jemy więc rodzinny obiadek, po obiadku deserek - melon. Moja teściowa rozpoczyna wykład pt. jak kupić dobrego melona, wszyscy milczą, powaga...
Teściowa: Żeby kupić dobrego melona trzeba go podnieść i powąchać... Na to teść: I jak na ten przykład śmierdzi kupą to nie jest dobry... Teraz to może nie jest takie śmieszne, ale jak sobie przypomnę tę sztywniacką sytuację i nagle ten tekst o kupie ![]() ![]()
#2898 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Piszę do TŻ-a smsa żeby mi ściągnął piosenkę z reklamy czterech pancernych a później wysłał bluetoothem jk się spotkamy.. a że już długo się nie widzieliśmy to on mi odpisuje.. :ściągnąć to ja ci mogę .. ale gacie z dupy.."[/QUOTE] ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2899 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2900 |
Zakorzenienie
|
Rodzinna impreza, moja 18stka.
Siedzimy przy stole, śmiejemy się itd. Babcia coś mowi, że jej osy wleciały pod spódnice i ja użądliły w nogi, a Dziadek: "Dobrze, że Ci specjałów nie pogryzły" ![]()
#2901 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2902 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nic śmiesznego ale mina z jaką to wypowiada jest bezcenna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2903 |
Zakorzenienie
|
Wybieram się z siostrą i jej tż-em na zakupy, robię makijaż. Tż siostry przygląda sie i mówi:
- Ty, weź się tak nie maluj, bo jak ci się to wszystko zsunie z twarzy, jak spadnie na podłogę, to huku narobi, ludzie sie zlecą.. Zobaczysz ![]() ![]()
#2904 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2905 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mówiłam TŻ'towi, że cień do powiek spadł mi na płytki, rozwalił się i muszę kupić nowy. Kupiłam więc ostatnio,pomalowałam się nim, wracam do domu, TŻ przyjechał po mnie na dworzec. Patrzy się na mnie i mówi: śliczną masz tą nową szminkę do powiek.. Padłam.. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj w nocy, ja jeszcze nie śpię, ale tż tak. Przytulałam go ''od tyłu'', ale chciałam się wreszcie odwrócić i ułożyć się do spania. Na co tż przez sen wykrzyczał: -"NO! TUUUUUL!!!" Innym razem, w trakcie małej kłótni tż widzi, że piję jakiś sok o kolorze pomarańczowym i do mnie z wielkimi pretensjami krzykiem: - Ciekawe k** od kiedy ty pijesz pomarańczowe soki?!!? - On nie jest pomarańczowy!! - Ta?! A ciekawe jaki!?? - JABŁKOWO MANOGOWY!! I tutaj wybuchnęliśmy razem śmiechem ![]() ![]()
![]() |
#2907 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
urocze ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2908 |
Rozeznanie
|
Może nie o facetach ale sytuacja miała miejsce przed chwilą, jest śmieszna (moim zdaniem
![]() ![]() Otóż siedzę sobie w pokoju przed komputerkiem a mama wiesza obok pranie (przez okno). No i kichnęłam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2909 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakieś pół godź. temu. Najedliśmy się z tż pierogami, które sam od początku zrobił ( ![]() - A co ty nie palisz? - Nie, jeszcze nie. - A czemu? - Bo nie chcę sobie zabijać pysznego smaku w buzi. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2910 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.