|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek dla tych, których waga wskazuje 3-cyfrową wartość...
zeby bylo smiesznie to powiem wam ze moj byly tez sie odezwal
bo napisalam mu ze chce z nim pogadac ale chcialam go przeprosic za wszystko i tylko zapytac co mam zobic z jego wszystkimi rzeczami i tez nie wroce do niego bo to nie ma sensu, choc cos do niego jeszcze czuje
|
|
|
|
#2882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może jednak do siebie wrócicie? Wiesz, stara miłość nie rdzewieje
|
|
#2883 |
|
Zadomowienie
|
Ehh tak to z tymi bylymi jest jak straco to co mieli to dopiero wtedy zaczyna im cos switac w tych malych mozdzkach
ja to wogole mialam przeboje z bylym,zanim bylam z moim mezem zmarnowalam 3 lata na jednego takiego du**a a jak sie rozstalismy to przez rok nie moglam sie od niego uwolnic pisal dzwonil przychodzil juz byly takie momenty ze myslalam ze zglosze to gdzies gadal ze sie zmienil ze zyc nie umie bezemnie a jak go odprawialam z kwitkiem to wybuchal agresja i wyzywal mnie ot tak sie zmienil a teraz sie z tego wszytskiego smieje bo dzieki temuze mnie zdradzil to poznalam swojego cudownego meza a co najsmiesznijesze to teraz ten moj bylyu ma fajna dziewczyne i czasem w 4 sie spotkamy i pogadamy ale to zawsze jest bardzo ostrozna rozmowa z mojej strony
|
#2884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2885 |
|
Zadomowienie
|
no oczywiscie teraz to bym temu bylemu dziekowala za to ze tak postapil bo teraz jestem najszczesliwsza na swiecie i trafilam na swoja druga idelanie pasujaca polowke
Ale ogolnie to lepiej sie trzymac z dala od bylych i kontaktow z nimi
|
#2886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2887 |
|
Zakorzenienie
|
ehhh Ci eksi
wiec akurat ta znajomosc jest dla mnie cenna i jej nie przerywam, bo nie ma tu mowy o zdradzie.ale to tak dodalam... dzis mi strasznie zle tesknota za mama sie odzywa mocno.. myslalam ze z czasem bedzie lepiej ale teraz to sie cofam... tylko leze albo sie snuje po mieszkaniu.. szkoda gadac
|
|
|
|
#2888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
madzia wiesz domyslam sie co czujesz, ale za jakies pare miesiecy dopiero poczujesz brak twojej mamy, i wszystko wroci ![]() a nie wiem czy wam mowilam ale zarajestroalam sie do psychologa ![]() tylko jeszcze skierowanie od lekarza potrzebuje
|
|
|
|
|
#2889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale dobrze wiedziec co mnie czeka... ja tez sie chce do psychologa zapisac, ale nie w przychodni w ogole dla mnie jest glupie ze do psychologa trzeba skierowanie |
|
|
|
|
#2890 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie wiem co mnie tam czeka, jak wygląda taka wizyta... więc mam pietra ![]() Ja się dziś wybieram na działeczkę skorzystać, z pewnie już ostatnich, promieni słoneczka
|
|
#2891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2892 |
|
Zakorzenienie
|
Ale przecież czas leczy rany...
|
#2893 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2894 |
|
Zakorzenienie
|
ja rozumiem, chodzi mi o to ze dodalas do tego taki uśmieszek: "
" i to takie bylo dziwne.. a ze mi powiedzialas jak to bedzie to dobrze wiedziec...dzis juz mam lepszy dzien- cale szczescie |
|
|
|
#2895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wczoraj jeszcze bylam troche przybita i na glowie mialam sporo wiec wiesz![]() przepraszam nie chcialam cie urazic |
|
|
|
|
#2896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko po prosru z ta minka dziwnie "zabrzmialo" ale luzik naprawde
|
|
|
|
|
#2897 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wróciłam właśnie z dzialeczki gdzie byłam z rodzicami i ze znajomą
Po prostu ta znajoma to tak wesolutka babeczka, że jak tylko się widzimy to już dostajemy głupawki ![]() Dzisiaj było na działeczce pięknie dietkowo dla mnie Dziewczynki, miałabym do Was pytanko... Przywiozłam dziś z działki 2 wiadra śliwek węgierek i chciałabym zrobić z nich powidła... już w zeszłym roku robiłam, czyli po prostu rozgotowałam śliwki i do słoików Zastanawiam się czy można zrobić powidła inaczej niż tak jak napisałam, czy można dodać np cynamon lub jakąś inną przyprawę, która podniesie walory smakowe znacie może jakieś fajne przepisy na powidła z węgierek?
|
#2898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2900 |
|
Raczkowanie
|
Moja mama właśnie skończyła smażyć powidła. Robiła dwa rodzaję. Pierwsze smażyła przez 3 dni żeby się skórka rozgotowała
. Drugie to nutella. Skręca się śliwki przez maszynkę żeby wyszła taka rzadka zupa i do 2.5 kilograma dodać 1 kilogram cukru . To się gotuje przez ok 3-4 godzinki, aż masa zacznie gęstnieć i dodaje się 200 gram kakao i 2 cukry waniliowe. Potem trzeba gotować aż mocno zgęstnieje, to tak ok. 20 minut. Trzeba cały czas mieszać. Gorące nalewać do słoików i już nie gotować. Tata próbował i mówił, że nie jest słodkie.
|
|
|
|
#2901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spróbuję zrobić parę słoiczków w ten sposób tylko bez cukru Dzięki za przepisik
|
|
#2902 |
|
Zakorzenienie
|
Teresko a moze slodziku dodasz??
![]() a ja sie mecze nad tabelkami ![]() Teresko jako ze mi pomagasz niejako z ta praca to tak: mam 3 rozdzialy teoretyczne, metodologie, trzeba tabelki i opisy? i wnioski to kolejny rozdzial? w sensie zweryfikowanie hopotez? a potem wstep i zakonczenia? bo juz sdie pogubilam
|
|
|
|
#2903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o pisanie pracy to promotorzy życzą sobie różnie, ale ja miałam tak: 1. Teoria 2. Teoria 3. Teoria 4. Metodologiczne podstawy badań własnych (tu były definicje i pojęcia) 5. Teren i organizacja badań (czyli gdzie badania się odbywały, kto był pomocny przy tych badaniach, na ilu osobach było przeprowadzane badanie, w jakiej grupie wiekowej i wszystko inne co miało wpływ na badania) 6. Wyniki badań własnych (tabelki i opisy. Ale w ten sposób, że tabelka, a pod nią komentarz) 7. Wnioski badań własnych 8. Zakończenie (podsumowanie teorii i badań) Oczywiście pod niektórymi rozdziałami miałam podrozdziały, ale to głownie w teorii, co wynikało z tematu mojej pracy. Powodzonka i jakbym jeszcze mogła być pomocna to wal jak w dym
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2904 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki.Właśnie wrociłam.Odezwę się jak nadrobię zaległości w postach bo widzę, że natrzepałyście tego że hoho.U mnie ogólnie zmiana za zmianą.Z dnia na dzień zostałam bezrobotna, spakowałam plecak i ..w Polskę ruszyłam z TŻ
było cudownie i..w sumie ciesze się że już nie musze chodzić do tej podłej roboty Buziaki Resztę napiszę jutro!Miłej nocki---------- Dopisano o 00:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ---------- Madziu róznica jest OGROMNA Masz bardzo ładnie zarysowaną teraz talię. I sylwetka ci się fajnie ukształtowała. I podrzuć bliżej zdjęcie swoich pazurków bo chyba jakiś ładny lakier na nich widzę
|
|
|
|
#2905 |
|
Zakorzenienie
|
Maju, widzę, że taka spontaniczna dziewczynka z Ciebie
Ale fajnie, że odpoczęłaś, a pracę z czasem też znajdziesz. Może lepszą, lżejszą, dającą więcej satysfakcji Miłej niedzieli kobietki
|
#2906 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
przylam z pewnoscia z 2-3 kg wiem wiem moja wina wszystko przez okres i sezon owocowyale faceci sa malo domyslni mowie takiemu ze poszlabym sie gdzies przejsc ale nie mam z kim a ten na to ze dzis zimno jak na spacery i jak to tu sie nie denerwowaca i napisalam do mojego ex co mam zrobic z rzeczami ktore u mnie zostawil a ten na to zebym je wyrzucila tak samo jak zrobilam to z nim jak to przeczytalam to mi serce stanelo, ale nie dalam sie sprowokowac i przypomnialam mu kto kogo zostawil i dlaczego.![]() dlaczego tu taka cisza powinnyscie sie wstydzic ze.... zaniedbujecie watek i... mnie |
|
|
|
#2907 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie baby, gzie jesteście
![]() Fiolusiek a może weź te rzeczy byłego wsadź do paczki i wyślij mu pocztą? Ja jednemu już tak zrobiłam
|
#2908 |
|
Zakorzenienie
|
dlaczego tu dalej tak pusto
|
|
|
|
#2909 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nie piszę ostatnio bo ostatnie 2 tyg przeprowadzki
![]() Teresko jak tam uporałas sie ze sliweczkami ? ![]() wogole to zimno sie robi a ja nie mam ciuchów chcialabym cos nowego kupic sobie ale kasy brak ostatnio naszlo mnie zeby zaczac sie ubierac bardziej kobieco bo ja ciagle na sportowo a juz 26 lat zaraz na karku tylko niewiem czy dziewczyna taka jak ja plus size moze czuc sie wogole kobieta tak tak marudze bo @ mi sie zbliza
Edytowane przez kasiamniam Czas edycji: 2009-09-21 o 16:47 |
|
|
|
#2910 |
|
Zakorzenienie
|
kasiamniam
a pozwol ze zapytam jaki teraz nosisz rozmiar?? ile masz wzrostu?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:57.

bo napisalam mu ze chce z nim pogadac
i tez nie wroce do niego bo to nie ma sensu, choc cos do niego jeszcze czuje

ja to wogole mialam przeboje z bylym,zanim bylam z moim mezem zmarnowalam 3 lata na jednego takiego du**a a jak sie rozstalismy to przez rok nie moglam sie od niego uwolnic pisal dzwonil przychodzil juz byly takie momenty ze myslalam ze zglosze to gdzies
tesknota za mama sie odzywa mocno.. myslalam ze z czasem bedzie lepiej ale teraz to sie cofam... 

nie wiem co mnie tam czeka, jak wygląda taka wizyta... więc mam pietra

. Drugie to nutella. Skręca się śliwki przez maszynkę żeby wyszła taka rzadka zupa i do 2.5 kilograma dodać 1 kilogram cukru . To się gotuje przez ok 3-4 godzinki, aż masa zacznie gęstnieć i dodaje się 200 gram kakao i 2 cukry waniliowe. Potem trzeba gotować aż mocno zgęstnieje, to tak ok. 20 minut. Trzeba cały czas mieszać. Gorące nalewać do słoików i już nie gotować. Tata próbował i mówił, że nie jest słodkie.
Dzięki za przepisik 
ze dzis zimno jak na spacery