Oczekujące Panny Młode 2011! ;) - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-17, 11:35   #2881
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84
Dot.: Oczekujące Panny Młode 2011! ;)

Jenny nie ma sprawy - musimy sobie pomagać
A z ZUSem to nie mam przelewanych składek na OFE, a to dlatego, ze pracodawca nie płaci składek od 3 lat Dziś rozmawiałam z chłopakiem, który się zajmuje kasą w formie i mówi, że 1 inwestor nie zapłacił 75% ceny z umowy i dlatego A ZUS najmniej ma oprocentowane zaległości i nie ściga tak bardzo. Ale z czego ja będę miała emeryturę I też się zastanawiałam nad zmianą pracy, ale niestety nasza branża jest taka, że wpływy gotówki są raz na jakiś czas

Bambusiek jakoś się przemyci Jak coś pomozemy i z pustymi rękami też nie wypada przyjść
Nie bój się Kochana tej wizyty - trzymam kciuki, żeby było ok I mam nadzieję, że TŻ się odezwie

Honolinko nie wiem już na jaką salę mamy zmienić Chyba musimy jakiś mniej znanych poszukać
A Twój przyszły szwagier gdzie robi wesele?
Zazdroszczę, że możesz tak późno wstawać
I nie smuć się - już niedługo się zobaczysz z TŻ

Elunka do odważnych świat należy - jeśli większe pieniążki to czemu nie

Niunia jakie ciasto pieczesz? Na samą myśl mi slinka leci
I jak ja mam schudnąć jak ja taki łasuch jestem

Isabele ten poniedziałkowy leń chyba wszystkich dotyka, zwłaszcza że weekend był trochę dłuższy

64 => 55

Edytowane przez ivona84
Czas edycji: 2009-08-17 o 11:56
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 12:01   #2882
niunia32
Zakorzenienie

Ivona piekę ciemne ciasto z gruszkami przywiezionymi z gór :P

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 12:03   #2883
JennyAniolek
Zakorzenienie

bambusiek - Zobaczysz wszystko będzie dobrze!

elunka88 - na Twoim miejscu zmieniłabym pracę.

isabele - siedzieć z Nami na wizażu

niunia 32 - mniam!

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 13:07   #2884
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Niunia normalnie skrętu kiszek można dostać na sam dźwięk

Jenny powód jest super Już to kiedyś Isabele mówiłam

Dziewczynki, a ja Was zapytam - ile macie i czy w ogóle macie osoby do przenocowania? I jak to rozwiązujecie - czy macie salę z pokojami na górze czy załatwiacie pokoje poza salą?

64 => 55
Stary 2009-08-17, 13:19   #2885
niunia32
Zakorzenienie

co do noclegów, to my mamy pokój dla siebie przy sali i jeden wzięliśmy dla dzieci, jakby były zmęczone. potem ewentualnie ktoś może tam zostać. a tak to będziemy odwozić gości do domu, bo w sumie nie daleko będą mieli... jedynie rodzina ze szczecina będzie u rodziców w domu

Malinka

Haniusia
Stary 2009-08-17, 13:41   #2886
JennyAniolek
Zakorzenienie

Sala, która obecnie mamy zarezerwowaną czyli Arkadia nie ma noclegów, jutro zapytam czy jest chociaż pokój dla PM ale z tego co pamiętam to wątpię, ale i tak TŻ powiedział, żebym się o noc poślubną nie martwiła, bo on coś wymyśli hihi . A co do gości to z Jego strony będzie 6os (jeśli przyjadą) do przenocowania, ale to pewnie będą spać u niego w domu, a z mojej strony 17-19os (jeśli przyjadą). U nas w domu możemy przenocować max 4 os, dlatego zastanawiamy się z mamą nad wynajęciem pokoi w hotelu albo całego domku (tylko muszę zapytać siostrę TŻ-a o namiary, gdzie mieli sylwestra-domówkę).

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2009-08-17, 13:45   #2887
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Kurde, to jest skandal!! Nie mam nawet czasu pogadać przez telefon z kumpelą coś dzisiaj dużo klientów... a co Was??

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 13:48   #2888
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Kurde, to jest skandal!! Nie mam nawet czasu pogadać przez telefon z kumpelą coś dzisiaj dużo klientów... a co Was??

Nie ma to jak spokój wakacyjny, ale jak się rok akademicki zacznie, to na forum pewnie czasem nie zdążę spojrzeć
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 13:55   #2889
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Cytat:
W sumie nic Ale szefowa kazała mi coś tam robić, więc robię, ale żeby mi się chciało jak mi się nie chcę

Kurczę my też myśleliśmy, żeby zarezerwować cały hotel dla gości tych starszych, a dla młodych taki gościniec w mojej miejscowości. Ale za każdym razem jak spotykam brata TŻ to nas męczy, że nie wzięliśmy jego sali, bo ma pokoje. Ale tego, że było strasznie gorąco, głośno i nie dało się porozmawiać tylko trzeba było krzyczeć do siebie, a tańczyło się po śliskich płytkach to tego nie widzi
W sumie u góry jest pokoik do zostawienia prezentów i nawet do przespania się, ale niestety nie ma łazienki u góry, a ta by się przydała Cholercia może za 2 lata troszkę zmienią

64 => 55

Edytowane przez ivona84
Czas edycji: 2009-08-17 o 13:56
Stary 2009-08-17, 13:58   #2890
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
he he faktycznie skandal

co do noclegów to my mamy tylko z 6 osób z zagranicy i liczę ze będą nocowali tam gdzie zawsze kiedy przyjeżdżają a poza tym parę osób ze studiow Tź i im załatwimy gdzieś miejsce- może u nas w domu albo w jakimś hotelu, chociaż ja jestem zdania ze ja zapraszam na slub i wesele i goście powinni sami o noclegu pomyśleć, szczególnie jak bardzo dużo ma sie gości przyjezdnych w naszej sali maja powstać jakieś pokoje więc jeszcze zobaczymy

Niunia32 uwielbiam gruszki i ciasto więc na pewno będzie pyszne

Ivona84 mój ojciec też miał problem z ZUSem i do dzisiaj go nie rozwiązał, a też chodziło o składki, bo one przecież są oprocentowane i oni tych odsetek już nie naliczą ale tak średnio sie orientuję o co chodziło

Bambusiek powodzenia na wizycie

Elunka88 ja bym zmieniła skoro są większe szanse awansu no i cv lepiej wygląda i doświadczenia większego zdobędziesz

JennyAniolek Ty lubisz horrory? ja lobię ale zazwyczaj widzę niewiele

Pochwalę się fotkami z gór jak tylko dostanę je od Tż

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 14:12   #2891
JennyAniolek
Zakorzenienie

Stysik - horrorów nie lubię, ale thrillery tak

elunka88 - wszystko dobrze piękna pogoda za oknem, odpoczywam sobie i czekam aż TŻ wróci z pracy to może go na jakiś spacer wyciągnę, a jak nie to znów seans filmowy

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2009-08-17, 14:16   #2892
kopikos
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Dziewczynki, a ja Was zapytam - ile macie i czy w ogóle macie osoby do przenocowania? I jak to rozwiązujecie - czy macie salę z pokojami na górze czy załatwiacie pokoje poza salą?
U mnie w sali są 3 pokoje w tym jeden specjalnie dla Pary Młodej Także myślę, że jedne będzie dla dzieci a drugi taki awaryjny - jakby ktos nie wytrzymał. A tak to chyba będziemy gości przenocowywać u mnie w domku.
I jeszcze włascicielka jak podpisywaliśmy umowę mówiła, że mają jeszcze dodatkowe 2 czy 3 pokoje urządzić ale co z tym będzie to sie okaże

Cytat:
Mnie TŻ zmusza żebym się trochę pouczyła. Za 2 tyg. mam egzamin a w przyszły weekend idziemy na wesele a później TŻ planuje jakiś wyjazd i nie miałabym kiedy się nauczyć. A mi się tak nie chce uczyć
Dobrze że Tż jest w pracy bo tak to juz by na mnie krzyczał że siedzę na wizażu
Stary 2009-08-17, 14:40   #2893
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

ivona84 mój przyszły szwagier ma wesele w sali w Strawczynku,w takiej większej. A jeśli chodzi o pokoje to w naszej sali są chyba cztery pokoje,które będą dla dzieci i dla tych co już "nie będą mogli". A jeśli chodzi o osiby przyjezdne to nie bede miala ich duzo. A tych co przyjadą ulokujemy w ktorymś hotelu w Kielcach.
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 14:41   #2894
isabele
Wtajemniczenie

Wow już prawie 15 zaraz zmykam do domku, nadrabiać zaległości weekendowe w pisaniu pracy mgr
Dziewczyny właśnie dostałam urlop i od soboty mam wolne Niestety nigdzie nie wyjeżdżam, nawet do rodziców zostałam uziemiona przez moją mgr

Nasza sala na razie ma tylko pokój dla PM, ale właśnie trwają prace remontowe i wykańczają nowe pokoje, które na pewno będą gotowe za dwa lata dodatkowo w planach mają zabudować taki piękny duży taras do którego wchodzi się przez wielkie drzwi balkonowe w sali.

17.09.2011

Chcieć się razem zestarzeć jest jedynym dowodem wielkiej miłości.
Jonathan Carroll

isabele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 15:00   #2895
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Isabele ja też zaraz do domku i jestem przeszczęśliwa , bo normalnie nie mogę wysiedzieć. Muszę pamiętać o wypisaniu sobie urlopu w następnym tygodniu i o poinformowaniu szefowej
I widzę, że mało PM ma do przenocowania sporo osób, a jak coś to oddzielny hotel - nie jestem sama Ale w mojej sali co roku coś robią, więc może się zwiększy ilosć pokoi

64 => 55
Stary 2009-08-17, 15:06   #2896
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Ja jeszcze godzinka i też zmykam...jutro muszę znowu dzwonić do szefa o wolne, tylko przecież mu nie powiem że idę na rozmowę w sprawie pracy
Jeśli chodzi o pokoje to my nie mamy takiego problemu. Większość rodziny mieszka blisko. A mój chrzestny i drugi brat taty będą pewnie nocować u babci i ciotki.

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 15:12   #2897
JennyAniolek
Zakorzenienie

Miłego popołudnia Dziewczyny

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2009-08-17, 15:27   #2898
senira666
Zakorzenienie

witam. switny ten kalendarz i dziekuje za dopisanie mojej skromnej osoby .
a tak poza tym to normalnie sie dzisiaj gotuje. mam pokoj z oknem na zachod i od 13 slonce mi swieci tak ze w pokoju mam 28 stopni C. rozplywam sie prawie .

milego popoludnia wszystkim zycze i uciekam robic obiadek
Stary 2009-08-17, 16:03   #2899
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny Nie umiem Wam wszystkim odpisywać Ale ogólnie pytałyście na jakim filmie byliśmy --> "Załoga G" to o świnkach morskich, które są tajnymi agentami :P Super filmek polecam

Wczoraj cała niedziele spedziliśmy razem.. Byliśmy w Krakowie na lotnisku, o Katowice też zachaczliśmy, przy okazji powoziliśmy sie luksusowym volvo Bo my jezdzilismy do klientów i dawaliśmy im auta i odbieraliśmy od nich. W sensie mój miał zlecenie z wypożyczalni samochodów i mnie wziąl ze sobą Później kolacyjka, wspólna kąpiel i takie tam :P
a jakież to moje zdziwienie dziś było jak zadzwonił mi budzik o 4 rano (bralam sobie wolne w pracy) i mysle.. kurde.. juz dzis trzeba wracac.. ale mialam kryzys Teraz niedawno poszłam spać i przekimałam z 2 gpodzinki ojoj teraz taka niedorobiona jestem Miłego dzionka

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 16:14   #2900
Mustique
Lena

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
(...)

u mnie sporo gości będzie nocować... niestety. z tego co wiem i jak teżet się umawiać będzie, to jego rodzina (oprócz najbliższej; rodzice brat) będę sobie wynajmować pokoje w hotelu. moja strona albo porozjeżdża sie do domów, albo gdzieś się ulokuje.

Cytat:
ja wróciłam z pracy, pozałatwiałam ogrom rzeczy na miescie. i jestem padnięta. jeszcze tylko 3 dni i kolejne wolne.... już odliczam.

Elunka- ja bym zmieniła prace.!! Może wszystko ci się ułóży i nie będzie tak źle. a awans i lepsza kasa, zawsze się przyda!!!! może i ze studiami też sie jakoś pozytywnie rozwiąże! i nie będzie tak źle!
Stary 2009-08-17, 16:31   #2901
Stysik
Zakorzenienie

Naczytałam się, że ho ho, ale przeczytałam wszystko co naskrobałyście jak mnie nie było... Niestety na wszystko nie mogę odpowiedzieć

Ivonko wszystkiego najlepszego kochana, dużo zdrówka, miłości i żebyś spełnienia wszystkich marzeń- spóźnione, ale szczere

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Jenny- ślub był w Jejkowicach a wesele w Szczerbicach w "Finezji"- całkiem fajna sala ale mała.. Mieli 97 gości i było za mało miejsca do tańczenia wklejam link --> http://www.finezja.szczerbice.pl/

Wesele było naprawdę udane Wybawiłam się za wszystkie czasy a zakwasy mam do dziś
Jedyne co mi się nie podobało to orkiestra niestety... Było dwóch gości, którzy fałszowali niemiłosiernie i moim zdaniem zepsuli pierwszą piosenkę młodych a była to oczywiście Paula- Od dziś nie mogę znieść tej piosenki a oni na dodatek jęczeli zamiast ją zaśpiewać a na dodatek chcieli od nas po 20zł za dedykację dla młodych Panna Młoda wyglądała ślicznie A Pan Młody Szczena opada Za kilka dni wkleję jakieś fotki- muszę poczekać aż znajomi mi dają płytkę bo nie miałam swojego aparatu na weselu. Z mszy dużo nie wiem bo siostra młodego poprosiła mnie, żebym wyszła z jej córką na dwór bo ona robiła zdjęcia W kościele strasznie mnie zdenerwowało to, że chyba z 5 osób skakało wokół młodych i robili im zdjęcia ja bym się chyba wściekła na ich miejscu Pierwszy dzień skończył się o 1.30 a drugi o 23. W niedzielę impreza się rozkręciła około 20- dopiero wtedy orkiestra się obudziła i grali fajne kawałki Z resztą w pierwszy dzień też tak było.. Bardzo brakowało mi zabaw- były tylko 3 i do niezbyt fajne.. Hmm .. co by tu jeszcze dodać? Właśnie! Okropnie oszukał młodych właściciel sali. Gdy przyszło do płacenia okazało się, że muszą zapłacić o 30zł więcej za osobę a faktury nie chcieli im wypisać- napisali tylko, że cała kwota została wpłacona a nie napisali ILE Chamstwo i tyle... Nie wiem co jeszcze mogłabym napisać, więc nie napiszę nic
Ja właśnie słyszałam, że w Finezji trochę właściciel oszukuje np. przez telefon mówi inna cenę a jak się przyjedzie to inną... a że zespół za dedykacje kasę bieże to już skandal mało kto na wesele przychodzi z gotówką...

Cytat:
Napisane przez nicolaaa Pokaż wiadomość
ja też ogłądam ten program - w sumie to pół dnia oglądam discovery - a najbardziej lubię Miami Ink chociaż nigdy tatuażu sobię chyba nie zrobię
Też lubię ten program i po ślubie zrobię sobie tatuaż

Cytat:
A ja mam dzisiaj doła i muszę się wyżalić....Wyciągnęłam wczoraj rękę na zgodę do tej panny co się chce chajtać z bratem mojego TŻ. Mam nadzieję że czytacie moje wywody i pamiętacie
No i wygarnęłam jej wszystko jak się ostatnio zachowuje wobec mnie, a ona stweirdziła że to ja sama stwarzam chore sytuacje i że się chce pobrać z TZ w 2011 roku a dobrze wiem że oni chcieli w 2011.Ona się bardzo boi że będę pierwsza, a ja nie chcę przed nią bo wszsytko zmałpuje. Do niej nic nie dociera, jest taka obłudna, a ja chciałam tylko wyjaśnić sytuację to mnie potraktowała jak najgorszego wroga
No i wyszło że mają slub 3 tygodnie przed nami, a my myśleliśmy że za rok. Ona sama nie wie czego chce. MAM TEGO DOŚĆ!! Jak masz byc taka złośliwa osobą
Przepraszam Was że znowu truje
Tak to jest z niektórymi babami może spróbuj ich namówić, żeby w 2010 roku wesele zrobili "wilk syty i owca cała"... bo 3 tygodnie różnicy to naprawdę niewiele

Cytat:
Napisane przez mes-bijoux Pokaż wiadomość
Wszystko wypadło świetnie! [...]
Lokal, obsługa, jedzenie, tort... wszystko wypadło świetnie. Ludzie bardzo dobrze się bawili i do dziś otrzymujemy gratulacje nie tylko małżeńskie, ale też dotyczące właśnie organizacji, zabawy i lokalu. Najbardziej mnie cieszy fakt, że teściowa przyznała mi rację i sama mówiła, że wszystko wypadło bardzo fajnie . Bomboniery z migdałami bardzo się podobały, a wódki zabrakło, więc jeszcze trzeba było dokupić (ale było kulturalnie :P)

Wybawiłam się, że hej! Nie spodziewałam się, że będzie tak miło.

[...] a fotki... za czas jakiś
Och czekam na te foty to świetnie, że się wszystko udało i że się dobrze bawiliście i widać, że bardzo jesteście lubianą para skoro tak dużo osób do urzędu przyszło

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;13717438]Dlatego ja zamierzam prosić ludzi dużo wcześniej,aby w razie czego,jakby mi dużo osób odmówiło,by móc zaprosić więcej znajomych czy coś.
Wiecie rozumiem,jak ktoś się pochoruje i nie może przyjść,czy praca czy coś takiego,ale takie błahe powody typu wczasy,to już mnie po prostu rozwalają na łopatki! [/QUOTE]

Dobry pomysł - też tak zrobimy

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Dziewczyny tyle napisałyście, że nie jestem w stanie odpisać Wam wszystkim i na wszystko.. Jednak przeważały pytania o moją koleżankę jak to się stało .. Prawdopodobnie popełniła samobójstwo.. Wyszła w sobotę za mąż a w poniedziałek już nie żyła... Leciała z 6-tego piętra... Nie wiadomo dokładnie czy sama wyskoczyła (ale tak piszą w gazetach a wiecie jak to gazety....) czy ten jej mąż ją wypchnął... Wogóle on pil i byl wobec niej agresywny Na dodatek była w ciąży...
Straszna historia

Cytat:
Napisane przez nicolaaa Pokaż wiadomość
Muszę się Wam pochwalić - dostałam staż w międzynarodowej firmie zaczynam od 24.08 albo 1.09 więc w sobotę jedziemy na weselicho a potem do brata TŻ na dwa dni i wracam bo będę musiała pozałatwiać formalne sprawy a przy okazji wypocznę, odprężę się i nabiorę sił Teraz 13 to moja szczęśliwa liczba
Gratulacje kochana widzisz, niepotrzebnie tak się martwiłaś teraz już wszystko będzie dobrze...
A przy okazji - czekam na relację z weekendu

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Proszę Was o radę : Ostatnio przeglądam naszą listę gości i zastanawiam się co zrobić z 3 dziewczynami Dwie z nich to moje dawne przyjaciółki. Kiedyś nasze kontakty były super, potem się popsuło i na jakiś czas kontakt się urwał, a teraz jest ok, ale wiadomo że nie będzie to co już kiedyś... Trzecia osoba to M. moja dalsza rodzina (od taty kuzyna córka), z którą mam regularny i dobry kontakt. Czy zaprosić wszystkie 3 na ślub i wesele, czy tylko na sam ślub, a może wcale tylko wysłać zawiadomienie ? Co byście zrobiły na moim miejscu ?
Też mam taką sytuacje ... do tego od czasu do czasu słyszę od koleżanek, że już mają suknie przygotowane... i jak ich potem nie zaprosić ja zobaczę jak będzie frekwencja rodziny wyglądać i czy ktoś od razu zapowie, że go nie będzie, bo jak będzie mniej osób niż planuję to wtedy takie osoby zaproszę

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Mój też nigdy nie widzi swojej winy Zbieram sie i jade z moim do kina
W moim związku to ja nigdy swojej winy nie widzę... nic na to nie poradzę

Ale się rozpisałam ... chciałabym jeszcze więcej na te tematy o których pisałyście- suknie, jedzonko, ale chyba byście mnie ukatrupiły i do tego mam ograniczenia w odpowiedzi :/

Współczuje Dziewczyny problemów zdrowotnych

bambusiek fajne sobie wyprawy wybrałaś ... a dużo chodzisz po Tatrach? Ta Orla - szacun ja na razie z tego co wypisałaś byłam chyba na wszystkim (oprócz orlej) - na Kościelcu, Świnicy, Giewoncie, całe Zachodnie przeszłam i teraz w poniedziałek byłam na Rysach a w przyszłym roku właśnie myślę o Zawracie i może coś z orlej ... jeśli poćwiczę kondycję

A co do Rysów to powiem Wam, że jestem zszokowana, że wychodziły osoby, które chyba pierwszy raz z łańcuchów korzystały... i nie ma się wtedy co dziwić, że po wyjści stwierdziły, że schodzą stroną słowacką ... zawsze mnie zastanawia jak można wyjść w góry nie wiedząc nic o trasie no i przedwczoraj znowu ktoś ranny został na Giewoncie
Ja schodziłam z Rysów to w ogóle hardcor tzn. ludzie jeden za drugim na łańcuch- bez podstawowych zasad, że tylko jedna osoba może korzystać w danym momencie z łańcucha i że schodzący mają pierwszeństwo ...
Przepraszam, że tak nie na temat ślubu się rozpisałam ...

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 18:01   #2902
hecate5
Raczkowanie

czesc dziewczyny dopiero dziś nadrobiłam wszystko w czytaniu Was ale nie jestem w stanie odpisać na wszystko.

kopikos gratuluje samochodu

isabele widze ze miałas gosci tak jak ja. Musiałam wszędzie z nimi jeździć. W sobote pływaliśmy statkiem po wiśle. Dzieci miały radoche a ja sie troche bałam w ogóle tak się nachodziłam przez weekend jak dawno juz nie. A dzieci kuzynki to takie łobuzy dwa ze szoksekundy nie usiądą. Młodszy spał ze mna i ani sekundy nie usnełam bo tak strasznie się wiercił

ivona84 ja będę miała ok 60 os do przenocowania. Jak nie wiecej i dlatego wybrałam te dwie sale bo one maja pokoje od razu. Nie będę musiała jeszcze dodatkowo płacić za odworzenie gości do hotelu a pewnie tez dostane jakiś rabacik na pokoje skoro wesele bedzie w tym samym lokalu
Stary 2009-08-17, 19:20   #2903
tinussia90
Raczkowanie

Witajcie Dziewczyny

Nareszcie znalazłam czas żeby tu zajrzeć widzę, ze mam dość zaległości ale w weekend nie miałam czasu bo ciągle się coś działo
Przepraszam ale nie odpiszę dzisiaj każdej z osobna
Podziękowania dla Jenny za kalendarzyk bardzo się przyda
Jestem troszkę przeziębiona na zmianę kicham i smarkam i w dodatku gardło mnie dziwnie boli a może to jakaś alergia?

Życzę wszystkim miłej reszty dnia niedługo tu znowu zajrzę to wszystko przeczytam

Zaręczyny - 24.05.2009r.

Ślub - 4.06.2011r.
tinussia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 19:31   #2904
isabele
Wtajemniczenie

hecate5 już dawno się zastanawiam nad tym rejsem po Wiśle. Jak długo taki rejs trwa?? Płynęliście aż do Tyńca?? Weekend był dla nas wyczerpujący no i teraz z TŻ sprzątamy mieszkanko

17.09.2011

Chcieć się razem zestarzeć jest jedynym dowodem wielkiej miłości.
Jonathan Carroll

isabele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 19:41   #2905
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

Że tak powiem...mam nadzieje że to będzie 2011 bo w 2010 już nie damy rady
mabi84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 20:50   #2906
hecate5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
hecate5 już dawno się zastanawiam nad tym rejsem po Wiśle. Jak długo taki rejs trwa?? Płynęliście aż do Tyńca?? Weekend był dla nas wyczerpujący no i teraz z TŻ sprzątamy mieszkanko

My płynęliśmy gondolkami bo tym chciały dzieci. I trwało to pół godziny. Najpierw od wawelu na salwator i z salwatoru pod most piłsudskiego i spowrotem pod wawel. Ja też musiałam sprzątać mieszkanie po ich wyjeździe. Wiadomo jak to dzieci , bałaganią i wszystko wyciagaja. Isabele w jakiej częsci krk mieszkasz?
Stary 2009-08-17, 21:02   #2907
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

honolinka nie płacz. Wiem co czujesz, kiedy jestem z TŻ 24/24 to też chce mi sie płakać jak trzeba wracać do normalności.

niunia ciesze się, że wypas się udał

ivonka nie zawsze płaczę za Tż. CZasami też mam go dośc hehe.

elunka u mnie nie płaci się za salę, tylko za gości. Na dzień dzisiejszy jest 190 zł za osobę, a dwa lata temu było coś koło 130, więc aż boję sie myśleć jaką cęnę dostaniemy podpisując za rok umowę.

kopikos ja lubię fordy mondeo. Choć mondeo mojego TŻ, a właściwie jego rodziców było pechowe, bo najpierw miał wypadek brat TŻ, a później Tż. Ale to na pewno ta felerna sztuka, więc u Ciebie będzie dobrze. Cwaniura z tym podświetlanym lusterkiem hehe.

Jenny niestety nie miałam aparatu tego wieczoru kiedy spadały gwiazdy. A szkoda..

elunka ja jestem w podobnej sutuacji co Ty jeślichodzi o pracę. jest fajnie osoby też super (no możepoza kilkoma ale tacy są wszędzie), szefostwo super wyrozumiałe, ale za mało zarabiam, żeby odłożyć coś poza kasą na czesne, nie mówiąc już o weselu. Ciągle szukam pracy i jak znajdę jakąś interesująca ofertę, to wysytłam cv, ale jakoś mnie nie chcą. Mam ciągle cichą nadzieje, że za niedługo coś sie trafi, bo trzeba by już odkładać na suknie, orkiestre itp,

tinusia możliwe że to alergiaa. Ale i tak zdrowiej szybciutko. Mnie coś znów pobolewają zatoki, chyba po powrocie ze szkolenia trzeba będzie się wybrać do solarium wygrzać hehe.

A ja jutro rano jadę z informatykiem do Warszawy na szkolenie. Opłaca mi się, bo szkolenie jest w środę, ale trzeba jechać już jutro, żeby byćna czas i za to w czwartek mam wolne, bo pocią będzie we Wrocławiu dopiero koło 2, więc do domu dotrę koło 3 rano, nijak nie dam rady na 7.30 do pracy, więc należy nam się wolne hih. ! dzień szkolenia i 3 dni laby Ale będę kimś w rodzaju wdrożeniowca hmm administratora nowego oprogramowania. Szkoda tylko, żed z nowymi obowiązkami nie idzie też nowa wypłata hehe.

Tak więc do poczytania w czwartek No chyba, że jescze jutro rano hhe.

Aha wklejam fotki z wakacji, tylko niestety nie widać moich wycieniowanych włosków OPj nie wkleję, bo nie mogę nić załączyć. to przy najbliższej okazji. Buziaki

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 21:24   #2908
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Dobrze, że TZ nie widzi co tu robię, bo nie lubie jak publicznie go pokazuję hehe

I jeszcze moja radosna twórczość w oczekiwaniu na piwko
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0772.jpg (132,4 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0824.jpg (132,4 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0817.jpg (141,8 KB, 14 załadowań)

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 

Edytowane przez ma.ko
Czas edycji: 2009-08-17 o 22:52
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 22:11   #2909
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5
Konto usunięte

JennyAniolek fajny kalendarz jak możesz to i mnie dopisz 6 marzec
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 22:48   #2910
niunia32
Zakorzenienie

ma.ko fajne fotki
udanego szkolenia

Malinka

Haniusia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości