|
Notka |
|
Biochemia kosmetyczna Interesujesz się biochemią kosmetyczną? Chcesz poznać działanie poszczególnych składników zawartych w kosmetykach oraz ich wpływ na zdrowie. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2881 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zabieg Cosmelan-Pamietnik- Część VI
Cytat:
![]() ![]() Miszuś muszę sprawdzić ile ten flavo krem kosztuje bo najtańszy to chyba nie jest ![]() ![]() ![]() A co ten krem flavo dobrego robi?
![]() |
#2882 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() SzatAnko i Miszko seria Vichy Aqalia Thermal jest dobra, w zeszlym roczku testowalam po kolei wszystkie kremiki z tej serii - , najbardziej jednak nawilza serum z tej serii , wlasnie to co kupilam ![]() ![]() ![]() pozdrawiam , milego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
#2883 |
Zakorzenienie
|
Lekki przeciwzmarszczkowy krem nawilżający z witaminą C
do skóry suchej, normalnej i mieszanej do codziennego stosowania. Poprawianawilżenie i elastyczność skóry dzięki zastosowaniu aktywnych czynnikównawilżających i witaminy C. Stymuluje syntezę kolagenu, zabezpieczaskórę przed czynnikami środowiska. Najlepsze efekty daje stosowaniekremu Flavo-C łącznie z serum Flavo-C. WSKAZANIA: Sucha, zmęczona, zszarzała skóra, skóra zniszczona słońcem, z przebarwieniami, drobnymi zmarszczkami. DZIAŁANIE: Redukuje objawy starzenia się skóry, zmarszczki, nierówny koloryt,poprawia elastyczność, wygładza, wzmacnia barier naskórkową. SPOSÓB UŻYCIA: Rano i/lub wieczorem w zależności od kondycji skóry, 5-10 minut po aplikacji serum Flavo-C. SKŁAD: Witamina C, kwas hialuronowy WIEK: Dorośli Opakowanie: słoik 30ml Właściwa pielęgnacja cery po 30-tym roku życia zapewni jej młody wygląd przez następne lata. Aby móc zachować piękną i młodą skórę pomocne są trzy preparaty Laboratorium Auriga: Flavo-C serum, Flavo-C krem i Flavo-C Flash oparte na unikalnej recepturze.W aptece Pod lwem płaciłam 46,80..plus przesyłka...Wiesz on ma w skladzie kwas hial to zaoszczędzisz..a do serum masz podwojne działanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2884 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
kochana tylko nie avene ![]() nie mozna życ bez kawy, to niemożliwe jest ![]() vichy tysz nie lubie ![]() ziaja za ta cenę kupie napewno, tylko napisz mi prosze dokładnie nazwe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2885 |
Zakorzenienie
|
Lapi trzeba było szybciej pisac
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2886 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
superasny Miszka ale my za młode laski na niego jesteśmy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2887 |
Zakorzenienie
|
Nuska kup flavo lub tego Roca na noc a na dzien La Roche Posay, Active C XL lub SVR, Xerialine Creme Visage (Krem do twarzy)
|
![]() ![]() |
![]() |
#2888 |
Rozeznanie
|
Miszka sprawdziłam i mam ten bez LSF
|
![]() ![]() |
![]() |
#2889 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- no własnie..pewnie znów wersja nie do zdobycia w polsce,bo przeglądałam wszystkie apteki na necie i takowego nie było.. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kremik Ziaji to: Calma HLC Hydrolipid Comfort-krem nawilżający.50 ml.Opakowanie białe z niebieską nakretką. Miszka aaaaa to on ma kwas bo jak kupowałam serum to myśłałam ze ono je ma i byłam zła bo gdzieś to czytałam.A to krem.Pójde do Super Pharm-u i zobacze ile kosztuje a kwas i tak osobno bym kupiła na BU i olejek kokosowy do moich suchych włosisków ![]() Lapielq cześć ![]() ![]() Cześć Cati ![]() ![]() ![]() A dzisiaj Nuśka to MY MAMY ŚWIĘTO ![]() ![]() ![]() Dzień Dziecka? ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2009-06-01 o 08:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2891 |
Zakorzenienie
|
Nuśka czytałas newsa co znalazłam?Babka opisuje swoja kuracje pigma...ale..no własnie filtr bezzapachowy na to..i tu moze jest meritum..
---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Jak chcesz to moge Ci dac skwalan i hydrolant z kocanki bo nie nadązam z uzywaniem tego co mam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2892 |
Zakorzenienie
|
Kto jest z Krakowa?
Miszka flavo ma nowość -maskę ![]() Dziewczynki ja ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2009-06-01 o 08:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2893 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Buczka i Magda ![]() laseczki a gdzie na wakacje sie wybieracie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2894 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Posmarowałam sie pigma i łuszczę sie delikatnie..na czole..w domku murem siedze dzis wiec bez obaw ze słonko mnie złapie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2895 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny,
ponadrabiałam troche zaległości ale po łebkach musze się przyznać, bo duzo. Michell mam synka, troche młodszy od twojego, ma 11,5 miesiąca. Smarujesz sie pigmanormem? Ja dalej niczym tylko filtry, avene na zmiane z biodermą, zalezy ile mam czasu, ale nie wiem czy plamy mi wyłazic nie zaczeły znowu ![]() Przeczytałam wczesniej że na neosr. sie przezuciłaś?czy coś pomyliłam? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2896 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2897 |
Rozeznanie
|
oj ja tez na solarkę musze iść, tylko stracha mam ze plamiska wyjdą
![]() na wakacje pojedziemy spontanicznie - co będzie w ofercie last minute ![]() nie moge się juz doczekać, wymęczona jestem ![]() no ale musze jakoś na tych wakacjach wyglądać, więc plan jest taki - solarka, kremiki, filtry wrrrr, no ale jak trzeba to trzeba ![]() wałeczków na szczęście nie mam to dietki nie muszę stosować ![]() a pigmanormem jakoś nie smaruje, czekam aż się buźka wygładzi bo troszkę mnie wysypało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2898 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2899 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() lece w takim razie dziś po ziaje i ten kremik ![]() oj słodycze - moja miłość ![]() ![]() moze czoło od pigmanormu gorące? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2900 |
Przyczajenie
|
witam Was wszystkie, jestem nowicjuszka i cosmelan 2 zaczęłam używac 23 maja, a maskę miałam nalożoną 22 na 4 godziny. Obecnie skóra mi się łuszczy, najbardziej wokół ust, mam czerwoną twarz. Dermatolog powiedzuała, że tak ma być i nie powinnam się martwić. Czy to prawda? Wiem, że wszystko jest opisane na tym forum, ale jesteście niektóre tu tak długo, ze gdy szukałam końca tego wątku, to troche to trwało. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#2901 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2902 |
Przyczajenie
|
dziekuje Michell72. Włanie to robię, czytam, czytam i końca nie widzę... hihi
|
![]() ![]() |
![]() |
#2903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2904 |
Przyczajenie
|
"trochę" poczytałam, weszłam tez na amerykanskie forum, i tak samo jak i u nas, niekóre osoby są zadowolone, a niektóre nie widzą efektów. Nie przejumuję się tym i wierzę, że sie uda. Ja jeestem w ciągłym kontakcie z moją dermatolog, która wykonala ten zabieg, ale martiw się tym, ze teraz nie używam, żadnych innych kremów, zwłaszcza z filtrem. Pani dodktor powiedziała, ze to później mam zacząć stosować, jescze nie teraz. Wy piszecie, że trzeba się chronic przed słońcem, ale cosmelan też ma chronić naszą skórę przed promieniami uv. Jedynie co mi poleciła, to jak skóra zacznie mnie bardzo piec, lub luszczyc, to moge zastosować krem nawilżający, bezzapachowy. Niesty nie pamiętam teraz nazwy, a nie mam go przy sobie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2905 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2907 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ojjj...ja tylko naturalnie, tzn bez biczowania, masowania pasami i innymi przedmiotami ![]() ![]() ![]() a gdzie takie maszyny można nabyć? rzuć linka ![]() Ostatnio. będąc w SPA (prezent na urodziny) pani masująca mnie, pilingująca i robiąca inne cuda twierdziła, że nie widzi u mnie celulitu....kurczę ja jej nie wierzę ![]() oooo....słońce w Krakowie, a miało lać, a ja dzić bez 50+ ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2908 |
Zakorzenienie
|
[quote=Lekko plamiasta;12563628]
![]() ![]() ojjj...ja tylko naturalnie, tzn bez biczowania, masowania pasami i innymi przedmiotami ![]() ![]() ![]() a gdzie takie maszyny można nabyć? rzuć linka ![]() Ostatnio. będąc w SPA (prezent na urodziny) pani masująca mnie, pilingująca i robiąca inne cuda twierdziła, że nie widzi u mnie celulitu....kurczę ja jej nie wierzę ![]() oooo....słońce w Krakowie, a miało lać, a ja dzić bez 50+ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2909 |
Zakorzenienie
|
Miszelka dzięki
![]() ![]() ![]() ![]() Przekonuję się do tego kremu flavo ![]() A co do za Bioderma co mi wysłałaś?Jutro bedę testowac ![]() Buziaki dziewczyny idę na domowe spa ![]()
#2910 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:08.