|
|
#2881 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XIV :)
oj i to wielkie
Cytat:
bo mam akurat ![]() edit: na slub tez bym chciała miec frencha
|
|
|
|
|
#2882 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przez to że miałaś związane włosy .Ale przy skórze rzeczywiście masz taki smutny ciemny blond .Bo to chyba nie odrosty tylko jaśniejsze pasemka masz zrobione na takim kolorze? Może się mylę. No i grzywka to też dobry trop. Masz jak ja wysokie, szerokie czoło. Na czole "musi się coś dziać" jak to mówi moja fryzjerka
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-04-09 o 15:19 |
|
|
|
|
#2884 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale może mi się wydaje, raz Cię widziałam i to w czerni właśnie więc może dlatego takie wrażenie.....Miałaś kiedyś inny odcień Cieplejszy ?Hania Twoim zdaniem smutno L_V w tym blondzie ? Bo ja to pewnie jestem przewrażliwiona wiecie zresztą ![]() No widzę, że Hania się wypowiedziała ![]() Hania ja też mam mega wysokie czoło wiec z tego względu teoretycznie powinno być mi dobrze w grzywce .... Edit Poemi świetne
Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-04-09 o 15:24 |
|
|
|
|
#2886 | |
|
Zakorzenienie
|
[quote=hania811;11816986] Powiem szczerze że ja to nawet nie wiem jak z tym Twoim kolorem jest
Przez to że miałaś związane włosy .Ale przy skórze rzeczywiście masz taki smutny ciemny blond .[ quote]TO jest mój naturalny kolor, nic tu nie poradzę ![]() Cytat:
Grzywkę przemyślę, chociaż mój TZt jest bardzo przeciwny, ja sama nie była z niej zadowolona, nosiłam grzywkę 3 lata i dużo nerwów kosztowało mnie jej zapuszczanie. OK, chyba jednak będę musisała się skonsultowac z jakimś fryzjerem, ale pewnie nic nowego mi sie wymysli. Jestem trudnym kilenetem. rany, teraz to ja już nie nie wiem. Edytowane przez L_V Czas edycji: 2009-04-09 o 15:24 |
|
|
|
|
#2887 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu, dziewczyny, jak zwykle mądrze prawią - tipsy NIE!
![]() Masz przecież wyglądać elegancko, a tipsy elegancji nie dodają. Moim zdaniem każde tipsy są tandetne ![]() Poemi, ten jest fantastyczny http://allegro.pl/item598746855_pina...iatla_led.html Sama bym takim nie pogardziła
|
|
|
|
#2888 | |
|
Zakorzenienie
|
[quote=L_V;11817109]
Cytat:
Nie chcę się wtrącać ale jesteś pewna, że kolor na całość musi być płaski....Przecież baleyage robi się z dwóch kolorów, więc jaki to problem ![]() L_V już wiem to chodzi o ten Twój kolor on jest smutny i stąd to wrażenie, on w zestawieniu z platynowym blondem wieje chłodem ![]() Rzadko kiedy naturalny kolor jest taki super ładny.... , niestety, wiem bo raz zapuściłam naturalne po czym pobiegłam i blond na całość sobie zażyczyłam
|
|
|
|
|
#2889 | |
|
Zakorzenienie
|
[quote=L_V;11817109]
Cytat:
L_V ja kiedyś wiele lat nie miałam grzywki i wydawało mi się, że kompletnie mi to nie pasuje. Dałam się namówić jednej fryzjerce kiedyś i teraz nie wyobrażam sobie siebie bez grzywki ![]() dochodzi do tego milion rodzajów grzywek. Z tego zdjęcia, na którym cię widziałam wydaje mi się, że tobie by akurat pasowało coś na czoło. Albo jak nie chcesz grzywki, to może jakieś pocieniowanie przy twarzy. Nie wiem za bardzo jakie masz włosy dokładnie, bo miałaś związane EDIT: Cytat się jakoś porąbał, bo cytowałam L_V a nie Hanię Edytowane przez miskowa Czas edycji: 2009-04-09 o 15:31 |
|
|
|
|
#2890 | ||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=dorinka30;11817211]
Cytat:
Chociaż ja za nim nie przepadam ![]() [QUOTE=miskowa;11817216] Cytat:
Ja marzę o prostej grzywce zaczynającej sie tak wysoko na głowie... ale mam twarz pucołowatą, jak księżyc w pełni, więc nie pasuje mi coś takiego a szkoda
|
||
|
|
|
#2891 |
|
Zakorzenienie
|
:d
|
|
|
|
#2892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Uwielbiam takie retro skuterki . Niech TŻ idzie do tej pracy to będę takim pomykać
|
|
|
|
|
#2893 | |
|
Zakorzenienie
|
[quote=ButterBear;11817262][quote=dorinka30;11817211]
Mój kolor naturalny podobno jest ładny Chociaż ja za nim nie przepadam ![]() Twój jest ładny i oryginalny I niezmienialny jak twierdzisz Więc w ogóle oryginał jesteś ![]() Cytat:
Dzisiaj popróbuję przed lustrem, mój Tżet by mnie przeklął chyba ale co tam Edit Ja czasem do kitki tak sobie zaczesuje, że niby mam grzywkę na bok dosyć fajnie to wygląda tylko wymaga trochę czasu takie ułożenie fryzury... Przypomniało mi się, że Nema kiedyś robiła takie kombinacje z grzywką na podstawie zdjęcia, szkoda że nie wpada...poprosiła bym ją o metamorfozę z grzywką
Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-04-09 o 15:46 |
|
|
|
|
#2894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
On daje uczuje takiego przygnębienia jakiegoś ![]() Ja bym zrobiła farbę na całość. A najlepiej blond na całość i delikatny brązik na kilku pasmach (miałam tak jakiś czas i to był najlepszy mój kolor..ale umiała tak zrobić jedna fryzjerka, która pracuje w najdroższym salonie w Kielcach i za taką przyjemność trzeba zapłacić 300 zł. 2 razy sobie na to pozwoliłam) Skoro miałaś grzywkę i nie byłaś z niej zadowolona to może lepiej nie kombinować .Dori ale tym masz normalne wyokie czoło...nie takie jak ja - duże i wypukłe
|
|
#2895 |
|
Zakorzenienie
|
Ja przez was tez zrobiłam sobie grzywkę ponad rok temu i... to była moja najlepsza decyzja
świetnie sie w niej czuje
|
|
|
|
#2896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no może teraz już nie mam. W szoku jestem bo brat wlaśnie u mnie był (a 2 tygodnie mnie nie widział) i pierwsze co zrobił powiedział "zjedz coś Hanka!" podobno zmniejszyłam się o połowę
|
|
#2898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to nieźle a dalej ciągniesz SB ?
|
|
|
|
|
#2899 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba muszę się pogodzić z tym, że jestem taką marchewą. Jak w Wywiadzie z wampirem, ta mała dziewczynka, która została przemieniona, obcinała włosy, a za sekundę miała tak samo długie ![]() Może jestem wampirem że moje włosy nie chcą się zmienić ![]() Cytat:
Mówisz, że taka grzywka pasuje? Ja się trochę obawiam. Najlepsza byłaby jakaś wizualizacja
|
||
|
|
|
#2900 |
|
Zakorzenienie
|
nie....uważam dalej na to co jem..ale dziś np. do pracy zabrałam sobie michę sałatki ziemniaczanej
.Wczoraj wieczorem podgryzałam czekoladę. Ale muszę uważać żeby nagle nie przybyło mi dużo więcej .Ja generalnie zawsze bardzo szybko chudłam więc dla mnie 3 tygodnie diety to maks. L_V taki kolor Ci proponuję jaki miałam w okresie ślubnym. Na tym zdjęciu dobrze widać. http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1186650327 EDIT i to był blond na całości a na to paska chłodnego brązu.
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-04-09 o 16:04 |
|
|
|
#2901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2902 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też taki chcę Po świętach uderzam do fryzjera i dwa kolory robię , drożej będzie ale trudno byle efekt był taki ładny I jak Ty super wyglądasz w nim, bardzo kobieco ![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Cytat:
Trochę kiszka żyć ze świadomością niemożności zmiany koloru never ever ![]() Co do grzywki bez wizualizacji nic nie rób, błagam
|
||
|
|
|
#2903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czy black też by nie chwycił, ale powiem Ci, że próbować nie będę ![]() A na grzywkę to chyba nawet z wizualizacją bym sie nie odważyła Cykor jestem
|
|
|
|
|
#2904 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2905 |
|
Zakorzenienie
|
Hania na tym zdjęciu wyglądasz super i sukienka piękna
![]() L_V dziewczyny dobrze radzą ze zmianą koloru. EDIT: Chyba będzie pierwsza wiosenna burza- u mnie grzmi
Edytowane przez twin--maid Czas edycji: 2009-04-09 o 16:23 Powód: dopisek |
|
|
|
#2906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, jakby black chwycił to później można rozjaśnić i lecieć dalej z paletą Ja też cykor.. grzywka bardzo zmienia twarz, rysy, podobno też odmładza wiec przydało by się zrobić Najlepiej wrzucić w zdjęcia, poczekajmy aż Nema się pojawi ![]() Pa ! Do jutra |
|
|
|
|
#2907 |
|
Zakorzenienie
|
a ja potrzebuje waszej rady, ale nie wiem czy chce wam sie poswieciec mi chwile
|
|
|
|
#2908 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja uważam że pasuje. Ty i tak masz grzyweczkę ukośna, prawda? Więc w sumie to żadne ryzyko. Zrób prosta od polowy glowy. Jak będzie nie tak, po 2 tygodniach odrośnie i będzie mozna znowu ścieniować ją na bok Cytat:
Cytat:
.Mąż mi wtedy zafundował wizytę u tego wypasionego fryzjera. Byłam u babeczki 1 raz i od razu skumała o co mi chodzi....niesamowite normalnie. Szkoda że nie da się podczas jednej wizyty u fryzjera zrobić blondu z brązu. Zrobiłabym sobie na lato .---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Cytat:
..... to zdjęcie robione dzień po ślubie dlatego taka radość ode mnie tryska .U mnie świeci słońce i pada jednocześnie
|
|
#2909 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko nie upubliczniaj ![]() Cytat:
![]() Ja bym się odmładzać na razie nie chciała. I tak młodo wyglądam, jak na swój wiek - nikt mi nie daje tyle lat, ile faktycznie mam ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Cytat:
Haniu, to Twoje zdjęcie super na prawdę fantastyczny kolor
|
||||
|
|
|
#2910 |
|
Zakorzenienie
|
Bo tak mi doradzacie, to moze i w tym mi pomozecie.
Chcemy koniecznie z TZ na weselu podziekowac rodzicom (wiem, ze wiele z was uzna to za niepotrzebne czy tandetne, ale my bardzo chcemy). Jednak nie chce aby to było przt tandetnej, ckliwej piosence w stylu sipinskiej, przy której kazdy płacze. bo nie chce aby ktos płakła. poza tym TZ rodzice miesiąc temu wzieli rozwód, wiec nie chce aby to była tez piosenka o miłoci. Wymysliłam sobie utwór Anny Jantar. http://www.youtube.com/watch?v=AlQkoLozso4 z pieknym jak dla mnie refrenem. co o tym sądzicie?? czy taka piosenka mogłaby byc?? edit: haniu przeslicznie ci w tym kolorze
Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2009-04-09 o 16:52 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:45.

) i codziennie smaruj sobie skórki to będzie super 
.
.

a szkoda