![]() |
#2881 |
Zadomowienie
|
Dot.: Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III
Oj kobietki wszystkie piszecie o pracy, chlopakach a ja 24h w domku z córeczką... Nieraz mam ochote wrócic już do pracy no ale jakoś małej nie chce jeszcze zostawiac. Tym bardziej że na cycku cały czas wisi.....
Dzisiaj mój były napisał czy może przyjechac.... z narzeczoną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2882 |
Zakręcony Chochlik
|
Jesli chce to niech sam przyjedzie a nie z jakas laska.
![]() Ci faceci sa beznadziejni... ![]()
#2883 |
Zadomowienie
|
Trinette to był mój narzeczony... Wiesz jak wracał z Holandii napisał że jak będe chciała to wpadnie nas odwiedzic a dzisiaj sms że z narzeczona no szok poprostu....
Nie miałabym nic przeciwko ale ja jeszcze nie pozbierałam się po rozstaniu z nim.... Fakt mogłabym się z nim spotkac ale nie wiem czy chciałabym ją z nim zobaczyc. Chyba nie jestem na to gotowa mimo że już 2 lata nie jesteśmy razem. To była jest i będzie miłośc mojego życia. Mam męża dziecko ale on jest mi bardzo bliski. Ja chyba zwariowałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2884 |
Wtajemniczenie
|
paulunia ja bym chyba wolala nie spotykac sie z tym bylym, tym bardziej ze jest Ci bliski - był. nie rozdrapuj starych ran. masz meza, ktorego kochac i coreczke. skup sie na tym, nie wracaj do przeszlosci.
Ja dzis rozpoczynam 3 dniowy maraton sprzatania. mam dwa dni wolnego, dzisiaj swieto, tazke ogarniam mieszkanko ![]() w weekend szkola ![]()
![]() |
#2885 | |
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
![]() |
#2886 |
Zadomowienie
|
Tak wyszłam z miłości i bardzo kocham swojego męża nie wiem tylko czemu nie moge o tamtym zapomniec. Może dlatego że ciągle utrzymujemy kontakt. Może dlatego że mówi że mnie kocha... ciekawe tylko po co bierze ślub z tamtą...dziwne
|
![]() ![]() |
![]() |
#2887 | |
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2888 |
Zadomowienie
|
Może i macie racje... Spróbuje bo już nie daje rady...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2889 |
Wtajemniczenie
|
paulunia sluchaj Tri. Jestes zaslepiona.
Wyobraz sobie ze spotykasz sie z ex. wspominacie przeszlosc i dochodzi do rzeczy ktorys bys zalowala. masz za wiele do stracenia. chyba nie chcesz aby Twoj mąz zaczal cos podejrzewac, pozniej sie wyda, bedzie chcial sie rozwiesc i walczyc o małą. Nie warto prawda? Jesli jestes szczesliwa z mezem to w zadnym wypadku nie wchodz bylemu w droge. staraj sie tez aby on Tobie nie wchodzil. on ma nazeczona Ty meza, macie swoje zycie i nie psujcie sobie tego! Unikaj go jak ognia i powiedz mu wprost ze nie zyczysz sobie abyscie sie spotykali bo nie chcesz do tego wszstkiego wracac. nie kuś losu. bo to cienka linia za ktorą mozesz slono zaplacic.
![]() |
#2890 |
Zadomowienie
|
Trinette i tak właśnie zrobie... Dziękuje
![]() Dosyc mam już tego zwłaszcza, że przed chwilą napisał mi, że przyjedzie z nią o ile mojego męża nie będzie bo on nie wie czy mógłby spokojnie patrzec jak on mnie przytula. To jakieś chore ![]() Teraz zastanawiam się co mu napisac żeby jak na zawsze zerwac tą znajomośc.... ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- freddy296 masz racje. Już dawno mogłam to zrobic ale dobrze to ujelas "zaślepiona" jestem byłam no nie wiem. Nie chce stracic męża bo mam poprostu ideal dlatego musze to jak najszybciej zakonczyc. Dziekuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2891 |
Wtajemniczenie
|
napisz cos w stylu ze przemyslalas wszystko na spokojnie i stwierdzilas ze nie chcesz kontynuowac tej znajomosci, macie swoje osobiste zycie. przeszlosc jest zamknieta i nie odwaracalna. byliscie razem rozstaliscie sie i na tym koniec.
napisz zeby nie zadawal zadnych pytan tylko po prostu zniknal z twojego zycia. napisz to przede wszystkim od serca... od serca ktore nalezy juz do innego mezczyzny i do corki. masz dziecko i meza, masz juz swoja rodzine, nie szukaj przygod. ![]() badz twarda i skoncz to bo przez to mysle ze najbardziej ucierplii Julia i Twoj mąz. oczywiscie wszystko pod warunkiem, ze jestes szczesliwa z mezem i faktycznie go kochasz. jesli tak jest to powtorz sobie to milion razy az wbijesz sobie do glowy to co masz teraz w zyciu najcenniejszego.
Edytowane przez freddy296 Czas edycji: 2009-11-11 o 12:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2892 |
Zadomowienie
|
Najlepsze w tym jest to że wraca do holandii więc tym razem mi się uda... musi....
![]() 22mamy rocznice ślubu ![]() A tutaj dwa zdjątka: Od razu mówie że julcia na zdjęciu jest ze chrzestną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2893 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie daj sie oszołomotac! on manipuluje Toba jak chce bo wie ze masz do niego slabosc. zapomnij o nim - nie daj sie uwiesc bo jemu sprawi to satysfakcje ze znow Cie zdobyl a tak naprawde w sercu ma ochote Cie zgniesc a jeszcze bardziej Twojego męza!
![]() ![]() |
![]() |
#2894 |
Zadomowienie
|
freddy już napisałam żeby zajął się narzeczoną a mi dał spokuj... Mam swoje życie i nie powinnam wracac do przeszłości. Przed chwilą rozmawiałam z mężem powiedziałam mu o wszystkim. Powiedział jedno "malutka jestem z ciebie dumny kocham cie" Kochany
![]() On znał cała sytuacje, wiedział że jarek do mnie pisze ale wiedział też że sama musze to zakonczyc i wkońcu dzisiaj to zrobiłam ![]() Kocham moje skarby ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2895 |
Zakręcony Chochlik
|
Freddy dobrze mowi. Nic dodac nic ujac
![]() Jak dla mnie facet jest po prostu palantem. Napisz ze sie nie spotkacie i konczysz definitywnie znajomosc. Oby sie Twoj maz o tym nie dowiedzial. Moj TŻ na jego miejscu by ze mna sie rozstal. EDIT.To skarb miec takiego meza ![]() ![]()
![]() ![]() Brian Tracy ![]() ![]() Walt Disney Edytowane przez Trinette Czas edycji: 2009-11-11 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2896 |
Zadomowienie
|
Oj Trinette żebyś wiedziała że skarb... Zawsze moge na niego liczyc.... Zdarzają się sprzeczki zwłaszcza że nie mieszkamy teraz razem
![]() ![]() Z Jarkiem już zakończone... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2897 | ||||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() Doceniona poczuję się dopiero wtedy, gdy powie, że mój pomysł jest genialny i natychmiast szukamy grafika, który go wcieli w życie ![]() Żartuję. Oczywiście jestem przeszczęśliwa,że wreszcie sam daje mi do zrobienia coś w żaden sposób nie związanego z księgowością. Do tej pory angażowałam się w nie-księgowe projekty tylko dlatego, że gdy tylko była o nich mowa krzyczałam na całe biuro: "Ja to zrobię! Ja! Ja! Mnie wybierz!" ![]() ![]() Cytat:
![]() Dzięki ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale ja też uważam, że 300 zł to całkiem przyzwoity kawał grosza. Poza tym nie ukrywam, że najbardziej liczy się dla mnie sam fakt, że o tym pomyślał. Nie omieszkam ![]() Paulunia- dobrze zrobiłaś ![]() Właśnie wróciłam ze spotkania z koleżanką i rozgrzewam się kubkiem gorącego kakao. Pogoda jest dziś na prawdę podła... ...albo jak mówią inni barowa. W związku z czym, żeby wczuć się w klimat umówiłam się dziś z moimi Lejdis na babskie ploty i nieprzyzwoicie dużą ilość wina ![]() A jak Wasze plany na dziś?
![]() |
#2898 |
Wtajemniczenie
|
paulunia dobrze ze masz takiego wyrozumialego meza.
a z jarkiem to bedzie skonczone jak nie bedzie sie do Ciebie odzywal, nie bedzie Ci pisal glupot w stylu ze teskni ![]() lim ja zaraz ide wstawic obiadek, pozniej nie wiem... pojade z malym do mamy, Tzet idzie cwiczyc na basen - maja niedlugo kontrole ratownikow, beda im sprawdzac plywanie na czas, pod woda, ratowanie manekina itd. Tazke musi pocwiczyc. wieczorem moze obejrzymy cos. takze lece do kuchni. aha. paulunia sliczna Julcia ![]()
![]() |
#2899 |
Zakręcony Chochlik
|
Przepisywanie ankiet
![]() ![]()
#2900 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam imprezę rodzinną za chwilę ![]() ![]()
![]() |
#2901 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Oj śliczna jest śliczna i nad podziw kochana ![]() Napewno po tym co mu napisałam się nie odezwie. Będzie czekał aż go przeprosze. Nigdy!!!! A co do planów to w domku będziemy.... Wiadomo jak to jest z takim maluszkiem. Napewno się nie nudzi nawet w domku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2902 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Maja, maja.. ja sie zgadzam i dwoma rączkami podpisuje ![]() Ja od rana czuje sie tak jakbym dalej spala.. co za paskudna pogoda! :/ Powinnam sie uczyc, czy cos ogarniac ale nie mam no nie mam sily, sadze iż biometr jest nie korzystny :P
![]() |
#2903 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyneczki moje, wszystko przeczytane ale brak czasu naa pisanie.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2904 |
Zadomowienie
|
Julcia właśnie zasneła więc i ja zaraz uciekam....
Dowiedziałam się dzisiaj ale to zupełnie przypadkiem że mężuś telefonik nowy mi kupił ![]() Tak sobie myśle co mu dac na naszą rocznice. Nie mieszkamy razem więc coś takiego żeby to coś ciągle mu o nas przypominało... Może macie kobietki jakieś propozycje??? A i dowiedziałam się że dziewczyna mojego brata w ciąży jest 5 miesiąc już ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Dziękujemy ![]() Irmandara na szczęście już wszystko zakończone dzięki wam moje kochane ![]() ![]() Edytowane przez Paulunia8713 Czas edycji: 2009-11-11 o 21:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2905 |
Zadomowienie
|
Hmm.. skoro mieszkacie daleko to może ramkę do zdjęć albo anty ramę ze zdjęciami Julki i Twoimi, albo branzoletkę z wygraderowaną datą ślubu lub wisiorek jakiś..
![]() |
#2906 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co tu taka cisza? ![]() Bylam u mojego Pana promotora ktory mial do mnie pretensje ze fo nie odwiedzam (bylam tylko 3 razy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2907 |
Zadomowienie
|
No widzisz poznał się na Tobie.. albo mini miałaś..
![]() ![]() No to cisza przed burzą pewnie ![]()
![]() |
#2908 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Magic Girl a co myślisz o poduszce z naszym zdjęciem po jednej stronie a po drugiej jakiś mój "wiersz albo wyznanie"??? Już w następną niedziele rocznica a ja nie wiem co mu dac..... Irmandera gratuluje widac tak jak napisała Magic poznał się na Tobie a praca napewno była bardzo dobra ![]() A i kobietki dodaje jeszcze dwa zdjątka mojego aniołka.... Jak ja ją kocham ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Paulunia8713 Czas edycji: 2009-11-13 o 18:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2909 |
Zadomowienie
|
KOCHAM najbardziej na świecie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2910 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny
![]() ![]() ![]() Pauluniu, całe szczęście, że zakończyłaś tamtą sprawę z byłym.. wiem jak mogą skończyć się takie sytuacje, kiedy zostaje sentyment. Można zrobić dużo głupich rzeczy ![]() ![]() Irmandara, gratuluję! ![]() ![]() ![]() Obecnie siedzę w domu na zwolnieniu, bo niestety rozłożyłam się porządnie i muszę leżeć i leżeć... a że nie lubię "nicnierobienia", to robię się już troszkę nerwowa po dwóch dniach wolnego ![]() ![]() miłej soboty! ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:50.