Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-11, 10:47   #2881
Paulunia8713
Zadomowienie

Dot.: Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III

Oj kobietki wszystkie piszecie o pracy, chlopakach a ja 24h w domku z córeczką... Nieraz mam ochote wrócic już do pracy no ale jakoś małej nie chce jeszcze zostawiac. Tym bardziej że na cycku cały czas wisi.....

Dzisiaj mój były napisał czy może przyjechac.... z narzeczoną Chyba nie jestem jeszcze na to gotowa....
Paulunia8713 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 11:00   #2882
Trinette
Zakręcony Chochlik

Jesli chce to niech sam przyjedzie a nie z jakas laska.
Ci faceci sa beznadziejni...

„Jeśli możesz sobie coś wymarzyć, możesz to zrobić”
Walt Disney

Trinette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 11:20   #2883
Paulunia8713
Zadomowienie

Trinette to był mój narzeczony... Wiesz jak wracał z Holandii napisał że jak będe chciała to wpadnie nas odwiedzic a dzisiaj sms że z narzeczona no szok poprostu....

Nie miałabym nic przeciwko ale ja jeszcze nie pozbierałam się po rozstaniu z nim.... Fakt mogłabym się z nim spotkac ale nie wiem czy chciałabym ją z nim zobaczyc. Chyba nie jestem na to gotowa mimo że już 2 lata nie jesteśmy razem.
To była jest i będzie miłośc mojego życia. Mam męża dziecko ale on jest mi bardzo bliski. Ja chyba zwariowałam
Stary 2009-11-11, 11:33   #2884
freddy296
Wtajemniczenie

paulunia ja bym chyba wolala nie spotykac sie z tym bylym, tym bardziej ze jest Ci bliski - był. nie rozdrapuj starych ran. masz meza, ktorego kochac i coreczke. skup sie na tym, nie wracaj do przeszlosci.

Ja dzis rozpoczynam 3 dniowy maraton sprzatania. mam dwa dni wolnego, dzisiaj swieto, tazke ogarniam mieszkanko
w weekend szkola
Stary 2009-11-11, 11:41   #2885
Trinette
Zakręcony Chochlik

Cytat:
Napisane przez Paulunia8713 Pokaż wiadomość
Trinette to był mój narzeczony... Wiesz jak wracał z Holandii napisał że jak będe chciała to wpadnie nas odwiedzic a dzisiaj sms że z narzeczona no szok poprostu....

Nie miałabym nic przeciwko ale ja jeszcze nie pozbierałam się po rozstaniu z nim.... Fakt mogłabym się z nim spotkac ale nie wiem czy chciałabym ją z nim zobaczyc. Chyba nie jestem na to gotowa mimo że już 2 lata nie jesteśmy razem.
To była jest i będzie miłośc mojego życia. Mam męża dziecko ale on jest mi bardzo bliski. Ja chyba zwariowałam
Juz wszystko rozumiem. Myslalam ze sytuacja wyglada inaczej. W takim razie nie spotykaj sie z nim. Zwlaszcza ze masz meza i dziecko. Dla mnie to troche dziwne... ze przejmujesz sie bylym skoro masz meza, za ktorego wyszlas chyba z milosci?

Walt Disney

Stary 2009-11-11, 11:59   #2886
Paulunia8713
Zadomowienie

Tak wyszłam z miłości i bardzo kocham swojego męża nie wiem tylko czemu nie moge o tamtym zapomniec. Może dlatego że ciągle utrzymujemy kontakt. Może dlatego że mówi że mnie kocha... ciekawe tylko po co bierze ślub z tamtą...dziwne
Stary 2009-11-11, 12:20   #2887
Trinette
Zakręcony Chochlik

Cytat:
Tak wyszłam z miłości i bardzo kocham swojego męża nie wiem tylko czemu nie moge o tamtym zapomniec. Może dlatego że ciągle utrzymujemy kontakt. Może dlatego że mówi że mnie kocha... ciekawe tylko po co bierze ślub z tamtą...dziwne
To po co utrzymujecie kontakt? Masz meza i dziecko. Mowisz ze ich kochasz. Zachowaj sie jak dojrzala osoba i zerwij znajomosc z ex. Nie dawaj sobie kitow wciskac.

Walt Disney

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-11, 12:33   #2888
Paulunia8713
Zadomowienie

Może i macie racje... Spróbuje bo już nie daje rady...
Stary 2009-11-11, 12:35   #2889
freddy296
Wtajemniczenie

paulunia sluchaj Tri. Jestes zaslepiona.

Wyobraz sobie ze spotykasz sie z ex. wspominacie przeszlosc i dochodzi do rzeczy ktorys bys zalowala. masz za wiele do stracenia. chyba nie chcesz aby Twoj mąz zaczal cos podejrzewac, pozniej sie wyda, bedzie chcial sie rozwiesc i walczyc o małą.

Nie warto prawda?
Jesli jestes szczesliwa z mezem to w zadnym wypadku nie wchodz bylemu w droge.
staraj sie tez aby on Tobie nie wchodzil. on ma nazeczona Ty meza, macie swoje zycie i nie psujcie sobie tego!
Unikaj go jak ognia i powiedz mu wprost ze nie zyczysz sobie abyscie sie spotykali bo nie chcesz do tego wszstkiego wracac.

nie kuś losu. bo to cienka linia za ktorą mozesz slono zaplacic.
Stary 2009-11-11, 12:49   #2890
Paulunia8713
Zadomowienie

Trinette i tak właśnie zrobie... Dziękuje
Dosyc mam już tego zwłaszcza, że przed chwilą napisał mi, że przyjedzie z nią o ile mojego męża nie będzie bo on nie wie czy mógłby spokojnie patrzec jak on mnie przytula. To jakieś chore
Teraz zastanawiam się co mu napisac żeby jak na zawsze zerwac tą znajomośc....

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

freddy296 masz racje. Już dawno mogłam to zrobic ale dobrze to ujelas "zaślepiona" jestem byłam no nie wiem. Nie chce stracic męża bo mam poprostu ideal dlatego musze to jak najszybciej zakonczyc.
Dziekuje
Stary 2009-11-11, 12:52   #2891
freddy296
Wtajemniczenie

napisz cos w stylu ze przemyslalas wszystko na spokojnie i stwierdzilas ze nie chcesz kontynuowac tej znajomosci, macie swoje osobiste zycie. przeszlosc jest zamknieta i nie odwaracalna. byliscie razem rozstaliscie sie i na tym koniec.
napisz zeby nie zadawal zadnych pytan tylko po prostu zniknal z twojego zycia.

napisz to przede wszystkim od serca... od serca ktore nalezy juz do innego mezczyzny i do corki.

masz dziecko i meza, masz juz swoja rodzine, nie szukaj przygod.
badz twarda i skoncz to bo przez to mysle ze najbardziej ucierplii Julia i Twoj mąz.

oczywiscie wszystko pod warunkiem, ze jestes szczesliwa z mezem i faktycznie go kochasz. jesli tak jest to powtorz sobie to milion razy az wbijesz sobie do glowy to co masz teraz w zyciu najcenniejszego.

Edytowane przez freddy296
Czas edycji: 2009-11-11 o 12:54
freddy296 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 12:54   #2892
Paulunia8713
Zadomowienie

Najlepsze w tym jest to że wraca do holandii więc tym razem mi się uda... musi....
22mamy rocznice ślubuoj już nie moge się doczekac.

A tutaj dwa zdjątka:
Od razu mówie że julcia na zdjęciu jest ze chrzestną
Stary 2009-11-11, 12:57   #2893
freddy296
Wtajemniczenie

Cytat:
Dosyc mam już tego zwłaszcza, że przed chwilą napisał mi, że przyjedzie z nią o ile mojego męża nie będzie bo on nie wie czy mógłby spokojnie patrzec jak on mnie przytula.
czysta manipulacja! egoista pieprzony, mysli ze wszystkie kobiety moga byc jego.
nie daj sie oszołomotac! on manipuluje Toba jak chce bo wie ze masz do niego slabosc.
zapomnij o nim - nie daj sie uwiesc bo jemu sprawi to satysfakcje ze znow Cie zdobyl a tak naprawde w sercu ma ochote Cie zgniesc a jeszcze bardziej Twojego męza!
Stary 2009-11-11, 12:58   #2894
Paulunia8713
Zadomowienie

freddy już napisałam żeby zajął się narzeczoną a mi dał spokuj... Mam swoje życie i nie powinnam wracac do przeszłości. Przed chwilą rozmawiałam z mężem powiedziałam mu o wszystkim. Powiedział jedno "malutka jestem z ciebie dumny kocham cie" Kochany

On znał cała sytuacje, wiedział że jarek do mnie pisze ale wiedział też że sama musze to zakonczyc i wkońcu dzisiaj to zrobiłam

Kocham moje skarby: cmok:
Stary 2009-11-11, 12:59   #2895
Trinette
Zakręcony Chochlik

Freddy dobrze mowi. Nic dodac nic ujac
Jak dla mnie facet jest po prostu palantem. Napisz ze sie nie spotkacie i konczysz definitywnie znajomosc. Oby sie Twoj maz o tym nie dowiedzial. Moj TŻ na jego miejscu by ze mna sie rozstal.

EDIT.To skarb miec takiego meza A Ty nie dawaj soba manipulowac. Pamietaj kto jest dla Ciebie najwazniejszy

Walt Disney

Edytowane przez Trinette
Czas edycji: 2009-11-11 o 13:01
Stary 2009-11-11, 13:09   #2896
Paulunia8713
Zadomowienie

Oj Trinette żebyś wiedziała że skarb... Zawsze moge na niego liczyc.... Zdarzają się sprzeczki zwłaszcza że nie mieszkamy teraz razem Ona tak o mnie dba. Przez całą ciąże miałam śniadanka obiadki kolacyjki do łóżka. Oj fajnie było hehe

Z Jarkiem już zakończone...
Stary 2009-11-11, 13:23   #2897
Limonka1987
Zakorzenienie

Cześć Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez Copykat Pokaż wiadomość
Lim no proszę, fajnie że Cię szef tak docenił
Doceniona poczuję się dopiero wtedy, gdy powie, że mój pomysł jest genialny i natychmiast szukamy grafika, który go wcieli w życie
Żartuję. Oczywiście jestem przeszczęśliwa,że wreszcie sam daje mi do zrobienia coś w żaden sposób nie związanego z księgowością. Do tej pory angażowałam się w nie-księgowe projekty tylko dlatego, że gdy tylko była o nich mowa krzyczałam na całe biuro: "Ja to zrobię! Ja! Ja! Mnie wybierz!" Mr Szef do tej pory się śmieje, że "powiedzieć coś przy Limonce to jak rzucić zapałkę na coś polanego benzyną"

Cytat:
Napisane przez Copykat Pokaż wiadomość
Ja wczoraj siedziałam w pracy i się wymęczyłam - dostawa + zamówienie + moja ulubiona koleżanka (o dziwo tym razem nie miałam ochoty wytargać jej za włosy, chyba się przyzwyczajam ) ,
Może to początek pięknej przyjaźni?

Cytat:
Napisane przez Trinette Pokaż wiadomość
Gratuluje premii
Dzięki Przyda się na prezenty gwiazdkowe

Cytat:
Wiecie co sie dowiedzialam od TŻ. Moja firma ma kase dla pracownikow (gruba kase) i oni nie placa tylko dlatego ze klienci sie spozniaja z oplatami. Rozumuja w ten sposb, ze skoro klient placi pozniej to my tez mozemy poczekac!!!
Jacy kretyniiiiiiiiiii...

Cytat:
Napisane przez Muiee Pokaż wiadomość
Oczywiście jestem troszkę zakręcona i umówiłam się z koleżankami na dzisiaj i musiałam wszystko odkręcać
Już wiem dlaczego tak się lubimy... Jedna bardziej zakręcona od drugiej

Cytat:
No 300 zł piechota nie chodzi. jak dla mnei to kupa kasy - połowa moej miesięcznej pensyjki Dobrze, że docenił kogo ma u siebie w załodze
Mój tata skwitował to tak: "Ile Ci dał tej premii? Tak mało? Cóż... Jakie zaangażowanie taka premia"
Ale ja też uważam, że 300 zł to całkiem przyzwoity kawał grosza. Poza tym nie ukrywam, że najbardziej liczy się dla mnie sam fakt, że o tym pomyślał.

Cytat:
Ooooo szzzz Ty Koniecznie napisz jak zareagował!
Nie omieszkam

Paulunia-
dobrze zrobiłaś Nic więcej nie dodam, bo dziewczyny powiedziały już wszystko...

Właśnie wróciłam ze spotkania z koleżanką i rozgrzewam się kubkiem gorącego kakao. Pogoda jest dziś na prawdę podła...

...albo jak mówią inni barowa. W związku z czym, żeby wczuć się w klimat umówiłam się dziś z moimi Lejdis na babskie ploty i nieprzyzwoicie dużą ilość wina

A jak Wasze plany na dziś?
Stary 2009-11-11, 13:33   #2898
freddy296
Wtajemniczenie

paulunia dobrze ze masz takiego wyrozumialego meza.
a z jarkiem to bedzie skonczone jak nie bedzie sie do Ciebie odzywal, nie bedzie Ci pisal glupot w stylu ze teskni a jesli bedzie pisac to trzymaj silna reke i nie odpisuj! przejdzie mu samo.

lim ja zaraz ide wstawic obiadek, pozniej nie wiem... pojade z malym do mamy, Tzet idzie cwiczyc na basen - maja niedlugo kontrole ratownikow, beda im sprawdzac plywanie na czas, pod woda, ratowanie manekina itd. Tazke musi pocwiczyc.

wieczorem moze obejrzymy cos.

takze lece do kuchni.

aha.
paulunia sliczna Julcia
Stary 2009-11-11, 13:37   #2899
Trinette
Zakręcony Chochlik

Cytat:
Napisane przez Limonka1987 Pokaż wiadomość
Przepisywanie ankiet W koncu mnie w piatek nie ma a niezle je wycenili wiec oplacalo sie je brac do domu

Walt Disney

Stary 2009-11-11, 13:53   #2900
Copykat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Limonka1987;15215487
Może to początek pięknej przyjaźni? :p:

[...

Haha, nie przesadzałabym. Na razie trudno mi ją tolerować, nie mówiąc o jakimś lubieniu

Mam imprezę rodzinną za chwilę a później nie wiem... powinnam się coś pouczyć (np siąść do planowania pracy mgr), ale znając życie nic z tego nie będzie

they said there's too much caffeine in your blood stream and a lack of real spice in your life

Copykat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 13:54   #2901
Paulunia8713
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez freddy296 Pokaż wiadomość
paulunia dobrze ze masz takiego wyrozumialego meza.
a z jarkiem to bedzie skonczone jak nie bedzie sie do Ciebie odzywal, nie bedzie Ci pisal glupot w stylu ze teskni a jesli bedzie pisac to trzymaj silna reke i nie odpisuj! przejdzie mu samo.

aha.
paulunia sliczna Julcia

Oj śliczna jest śliczna i nad podziw kochana

Napewno po tym co mu napisałam się nie odezwie. Będzie czekał aż go przeprosze. Nigdy!!!!

A co do planów to w domku będziemy.... Wiadomo jak to jest z takim maluszkiem. Napewno się nie nudzi nawet w domku
Stary 2009-11-11, 14:30   #2902
irmandara
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Limonka1987 Pokaż wiadomość
Najpierw Mr Szef sam z siebie dał mi nadprogramową premię za to, że ostatnio "bardzo angażuję się z pracę" (cokolwiek miał na myśli... ).
Oj Super gratuluje
Cytat:
Wiecie co sie dowiedzialam od TŻ. Moja firma ma kase dla pracownikow (gruba kase) i oni nie placa tylko dlatego ze klienci sie spozniaja z oplatami. Rozumuja w ten sposb, ze skoro klient placi pozniej to my tez mozemy poczekac!!!
Nie szanuja ludzi, nie pojmuje. Ja nie moge byc wlascicielka filrmy, bo bede na minusie nie mogac zranic ludzi. :/
Cytat:
Irm ja filmik chętnie obejrzę Jestem ciekawa jak wam wyjdzie
W sumie fajny pomysł. Koleżanka na pewno będzie mile zaskoczona i śmiechu pewnie też będzie W końcu nie codzień widzi się koleżanki tańczące Michaela
Kurcze no mam nadzieje ze padnie trupem
Cytat:
Dzisiaj mój były napisał czy może przyjechac.... z narzeczoną Chyba nie jestem jeszcze na to gotowa....
Moglby sam... to fakt, ale chyba nie zdaje sobie sprawy z Twoich uczuc. I emocji jakie w Tobie wzbudza.
Cytat:
Jesli chce to niech sam przyjedzie a nie z jakas laska.
Ci faceci sa beznadziejni...
Ano..

Cytat:
Może i macie racje... Spróbuje bo już nie daje rady...
Maja, maja.. ja sie zgadzam i dwoma rączkami podpisuje

Ja od rana czuje sie tak jakbym dalej spala.. co za paskudna pogoda! :/
Powinnam sie uczyc, czy cos ogarniac ale nie mam no nie mam sily, sadze iż biometr jest nie korzystny :P
Stary 2009-11-11, 16:05   #2903
Weriidiana
Raczkowanie

Cytat:
Najlepsze w tym jest to że wraca do holandii więc tym razem mi się uda... musi....
22mamy rocznice ślubuoj już nie moge się doczekac.

A tutaj dwa zdjątka:
Od razu mówie że julcia na zdjęciu jest ze chrzestną
Juleczka poprostu boska

Dziewczyneczki moje, wszystko przeczytane ale brak czasu naa pisanie.

CUD NARODZIN MOJEGO SYNA

Weriidiana jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-11, 21:52   #2904
Paulunia8713
Zadomowienie

Julcia właśnie zasneła więc i ja zaraz uciekam....

Dowiedziałam się dzisiaj ale to zupełnie przypadkiem że mężuś telefonik nowy mi kupił Może to prezent....

Tak sobie myśle co mu dac na naszą rocznice. Nie mieszkamy razem więc coś takiego żeby to coś ciągle mu o nas przypominało...
Może macie kobietki jakieś propozycje???

A i dowiedziałam się że dziewczyna mojego brata w ciąży jest 5 miesiąc już Wspomne że kiedyś byłyśmy najlepszymi przyjaciółkami ale to właśnie ona przespała się z Jarkiem o którym wam wczesniej pisałam i stąd koniec przyjażni

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Weriidiana Pokaż wiadomość
Juleczka poprostu boska
Dziękujemy

Irmandara na szczęście już wszystko zakończone dzięki wam moje kochane

Edytowane przez Paulunia8713
Czas edycji: 2009-11-11 o 21:53
Stary 2009-11-12, 16:38   #2905
Magic Girl
Zadomowienie

GG do Magic Girl

Cytat:
J
Tak sobie myśle co mu dac na naszą rocznice. Nie mieszkamy razem więc coś takiego żeby to coś ciągle mu o nas przypominało...
Może macie kobietki jakieś propozycje???
Hmm.. skoro mieszkacie daleko to może ramkę do zdjęć albo anty ramę ze zdjęciami Julki i Twoimi, albo branzoletkę z wygraderowaną datą ślubu lub wisiorek jakiś..
Stary 2009-11-13, 13:13   #2906
irmandara
Zadomowienie

Cytat:

Irmandara na szczęście już wszystko zakończone dzięki wam moje kochane
No to super

Co tu taka cisza?
Bylam u mojego Pana promotora ktory mial do mnie pretensje ze fo nie odwiedzam (bylam tylko 3 razy ) napisalam 14 str i zanioslam mu, przeczytal przy mnie kazde slowo z pracy i powiedzial "Prosze Pani, żadko sie zdarza żebym nie mial co skorygować w pracy która przynosci ktoś po raz pierwszy" ! super sie ciesze
Stary 2009-11-13, 15:26   #2907
Magic Girl
Zadomowienie

GG do Magic Girl

No widzisz poznał się na Tobie.. albo mini miałaś.. i nie mógł się skupić na czytaniu.. i tylko tak mówił

No to cisza przed burzą pewnie
Stary 2009-11-13, 18:45   #2908
Paulunia8713
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Magic Girl Pokaż wiadomość
Hmm.. skoro mieszkacie daleko to może ramkę do zdjęć albo anty ramę ze zdjęciami Julki i Twoimi, albo branzoletkę z wygraderowaną datą ślubu lub wisiorek jakiś..

Magic Girl a co myślisz o poduszce z naszym zdjęciem po jednej stronie a po drugiej jakiś mój "wiersz albo wyznanie"??? Już w następną niedziele rocznica a ja nie wiem co mu dac.....

Irmandera gratuluje widac tak jak napisała Magic poznał się na Tobie a praca napewno była bardzo dobra

A i kobietki dodaje jeszcze dwa zdjątka mojego aniołka.... Jak ja ją kocham

Edytowane przez Paulunia8713
Czas edycji: 2009-11-13 o 18:50
Stary 2009-11-13, 18:51   #2909
Paulunia8713
Zadomowienie

KOCHAM najbardziej na świecie...
Stary 2009-11-14, 12:06   #2910
blackcoffee
Raczkowanie

Witajcie dziewczyny Kiedyś tu zaglądałam, ale trochę czasu już minęło... ostatnio znowu zaczęłam odwiedzać wizaż i pomyślałam, że do Was wrócę

Pauluniu, całe szczęście, że zakończyłaś tamtą sprawę z byłym.. wiem jak mogą skończyć się takie sytuacje, kiedy zostaje sentyment. Można zrobić dużo głupich rzeczy sama ostatnio przechodziłam coś podobnego i na szczęście w porę się opamiętałam i uświadomiłam sobie jakiego cudownego mam TŻ i jak mogłam go skrzywdzić! Teraz jestem szczęśliwa i uprzytomniona

Irmandara, gratuluję! przede mną w tym roku kolejny licencjat do napisania (jedne studia zrobiłam w zeszlym roku), a za rok magisterka na drugich tylko ze mną jest taki problem, że wszystko zostawiam na ostatnią chwilę i przed terminem nie śpię po nocach, wpadam w jakieś histerie itd. nic nie może być na spokojnie

Obecnie siedzę w domu na zwolnieniu, bo niestety rozłożyłam się porządnie i muszę leżeć i leżeć... a że nie lubię "nicnierobienia", to robię się już troszkę nerwowa po dwóch dniach wolnego w ramach relaksu idę do wanny na pięknie pachnącą kąpiel

miłej soboty!

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości