|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne zamieszanie, czyli perypetie Maturzyściów '09 cz. XIII
haaalo
|
|
|
|
#2882 |
|
Zakorzenienie
|
haaaalo
|
|
|
|
#2883 |
|
Zadomowienie
|
halo halo Mietku ...
halo halo Franku ...
|
|
|
|
#2884 |
|
Zakorzenienie
|
jak mnie słyszysz, jak mnie słyszysz ?
|
|
|
|
#2885 | |
|
Zakorzenienie
|
niecałe 2000 wynajem i czynsz + opłaty
szczerze mówiąc spodziewałam się jakiejś większej sumy ![]() Cytat:
|
|
#2887 |
|
Konto usunięte
|
no ja wiem ale to tylko 2 tyg w sumie
laski ale wam zazdroszcze ze idziecie ze znajomymi na studia a ja co... sama jak palec w tym krk zanetka tez trzymam ksiukasy
|
|
|
|
#2888 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;13491935]no ja wiem ale to tylko 2 tyg w sumie
laski ale wam zazdroszcze ze idziecie ze znajomymi na studia a ja co... sama jak palec w tym krk zanetka tez trzymam ksiukasy [/QUOTE]ale jak już dziewczyny pisały najważniejsze 2 tyg.. ja bym na Twoim miejscu, albo pojechała wcześniej albo wcale.. |
|
|
|
#2889 |
|
Zakorzenienie
|
Lir, poznasz taką masę nowych znajomych na studiach, że na pewno nie odczujesz braku tych starych
Wiadomo, że na starcie jest raźniej gdy ma się znajomą mordkę przy boku, ale na pewno pocieszający jest fakt, że wielu ludzi też bedzie "samotnych"
Je ne veux pas travailler Je ne veux pas déjeuner Je veux seulement oublier Et puis je fume Edytowane przez ksh Czas edycji: 2009-07-29 o 17:36 |
|
|
|
#2890 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam trampki takie niby modne bez sznurówek. i dokupiłam je sobie, są za długie.można obciąć sznurówki ?
|
#2891 |
|
Zakorzenienie
|
Ale dzis mialam w pracy fajnie..siedzialam z kompem i komorka sluzbowa i odbieralam
![]() W kuchni.. mogli na drzwiach dac :PREZES albo GŁÓWNY INFORMATYKna poczatku stazu szef byl na urlopie a ja ukladalam cos na jego biurku w jego pokoju i mina ludzi ktorzy zobaczyli mnie jako prezesa-bezcenna ![]() A teraz znow pomarudze. W tym roku nie pojade nigdzie na wakacje. ![]() Bo A: nie mam tyle urlopu(chcialam do Wawy do siostry jechac przynajmniej) B nie mam tyle pieniedzy(na razie) Rok temu mialam wolne i nie mialam pieniedzy
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2892 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Lir, ja tez idę samiusieńka, wszyscy poszli na wydział samogłosek albo IMIR a mnie odpaliło z matmą na WMSie
W załączniku coś dla CIebie - ja zapomnialam wziąć z domu i szukałam WMS jak głupia przez godzinę ;/ Edit, widze że się kiepsko wrzucilo na wizaz. Wrzuce na imageshack zaraz. Edit 2 : http://img200.imageshack.us/img200/9...kanuj0001i.jpg
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2009-07-29 o 18:30 |
|
|
|
#2893 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Ja dziś miałam dzień z przygodami.. popsuło mi się auto, całe szczęście pod blokiem babci a nie na środku ulicy.. Na całe szczęście mój Tatuś wszytko potrafi i już naprawił ![]() Co do Waxa to ja używam tego do włosów wypadających, ciężko mówić o efektach bo za krótko go używam, ale włosy są po nim super, błyszczą są sypkie. Lir ja bym nie wyjeżdżała. Pierwsze tygodnie studiów są bardzo ważne, na pierwszych zajęciach wszystko jest omawiane, a ludzie też się integrują. Bałabym się że po powrocie będę intruzem.. Paula ja bym chyba pojechała.. Jeśli opłaci Ci przelot, to ja nawet z tą piątką bym zaryzykowała, w końcu to tylko 1,5 miesiąca. No chyba że zarabiałabyś krocie.
|
|
#2894 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#2895 | |
|
BAN stały
|
hop hop... co tu taka cisza
dzisiaj było 2 godzine opalanko na trawce w ogrudku ale za dużo nie widac potem kąpiel i domowe spa... i wreszcie wypozyczyłam sobie kryminały Agaty Christi (czy jak to sie tam pisze ) czytam czarna kawe i narazie wciąga ![]() Cytat:
a długo bedziesz w Kaliszu?
|
|
|
|
|
#2896 |
|
Rozeznanie
|
Ale cisza....
![]() Ale sie dziś beznadziejnie opaliłam, miałam bluzke wiązana na szyi oczywiście mi się odznaczyła, dodam że spiekłam się na czerwno. A co tam w tą sobotę idę na wesele, więc będę kolorowaStudia się jeszcze nie zaczęły a już same kłopoty z nimi... ![]() ![]() Agusia, widziałam na allegro twoją bluzę i mi się strasznie podoba. Gdyby nie to że kompletnie nie mam kasy i konta na allegro to możliwe że bym się na nią skusiła Ładna jest |
|
|
|
#2897 |
|
maszyna, nie człowiek
|
No własnie cisza.
A ja bede wyjeżdżać w nd bo muszę... Tzn planowalam pojechac do dziadkow ale teraz musze, bo musze pomoc tam babci w pieleniu ogródka, warzywach, owocach i tak dalej. Trawę musi ktoś skosić, a działka bardzo duża i jedna osoba nie da rady. I w ogóle... Takze w piatek mam wypad do biblioteki po książki jakieś. Jutro idę do kina na Harryego Pottera, musze sprzatnąć, poprać bluzeczki, znaleźć moj polar i w ogóle...
|
#2898 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
Przepraszam, że tak rzadko się pojawiam ![]() Od wczoraj mam tak strasznego doła, że całe dnie spędzam leżąc na łóżku/ podłodze i gapie się w sufit Wszystko jest jakieś nie takie- studia, to że 12 sierpnia mam znowu egzamin na prawko tylko że testy muszę znowu zdawać, nie mogę kompletnie dogadać się z koleżanką z którą miałabym mieszkać, tęsknie za pewnym panem i w ogóle jest źle...
|
#2899 |
|
Wtajemniczenie
|
Myślałam, że bd miała z 2 str chociaż, a tu chyba pół nawet nie musiałam nadrabiać...
Z tym mieszkaniem to już nie wiem. Rozmawiałam z Bratem i powiedział mi, że jedno, które mam już tak dłużej, to taka średnia dzielnica, a drugie blisko patologii. Ale i tak pójdę zobaczyć. A jutro będę dzwonić już tak do ludzi na poważnie... a może jak pojadę to na miejscu coś się znajdzie. Już mam totalny zawrót głowy... bolą mnie oczy i wkurza mnie brak nowych ofert. Niby jeszcze cały sierpień, ale boję się, że wtedy pozostają te najdalsze i najdroższe. Dobra nie będę Wam smęcić, bo i tak mało spamu to po co takie coś czytać.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2900 |
|
Zakorzenienie
|
Czy wy tez cieszycie sie na mysl padziernika?
JA w sumie zajecia rozpoczynam koniec wrzesnia ![]() I chce i sie boje ... i wiem ze tez kolorowo nie bedzie-bus o 5 rano itd
|
|
#2901 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekłam na trochę od was ale już jestem
Byłam u Tż-a trzeba było nowe łóżko wypróbować Wkurzyłam się i jutro jadę do Olsztyna zobaczyć czy dostałam się na Logopedię, bo już mnie to wkurza mieli wysyłać listy a tu nic nie ma ![]() Ilona ja jak na razie nie jestem nawet w 100% pewna co będę robić w październiku
Edytowane przez Marguerita Czas edycji: 2009-07-29 o 20:51 |
|
|
|
#2902 |
|
Zakorzenienie
|
Ei? Co tu tak cicho? xD Jak taka cisza ma być to ja nie wracam do domu tylko jadę jeszcze gdzieś.
Kasia w Kaliszu jestem do piątku do 17. Znaczy o 17 wyjeżdżam już. |
|
|
|
#2903 |
|
Zakorzenienie
|
Dawno nas Arkadia nie odwiedzała.
![]() A ta babka z Francji miała do mnie napisać i nic. Co prawda mówiła, że ma problemy z netem, ale może znalazła kogoś innego, ale nie wiem jeszcze co.
|
|
#2904 |
|
Zakorzenienie
|
Ei, wiesz, że brak wizażu odbijał się na moich snach i mi się śniłaś? x) Nie pamiętam już co tam robiłaś ale śniłaś się. Coś o pocztówkach było chyba też ;P
|
|
|
|
#2905 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2906 |
|
Zakorzenienie
|
No ba, Ona stwierdziła, że będzie udawać, że jej nie ma coby jej nieśmiałości na próbę nie wystawiać
Może jak ją obgadujemy to się zjawi :X
|
|
|
|
#2907 |
|
BAN stały
|
ją to po prostu tzreba zmusic a nie bedziemy sie z nią cackac xD
---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- tyle ile ja komarów zbaiłam przez osttan8ie 10 minut to jest masakra... a ile jeszcze mi lata nad uchem... je tez spotka smierc same sie proszą...czy ma ktoś numer do burbona?
|
|
|
|
#2908 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jutro pewnie będę przelotem, bo cały dzień pakowania mnie czeka.
Od 6 podstawówki nie wyjeżdżałam aż na 2 tygodnie
|
#2909 |
|
Zakorzenienie
|
Dopiero co wróciłam do domu. Byłam nad jeziorem. I w drodze powrotnej wracałam z siostrą i jej koleżanką xD oczywiście robiłam za kierowce. Gardło mnie boli bo całą drogę śpiewałyśmy........ nie ma nie ma wody na pustyni
Dziewczyny nie martwcie się mieszkaniami, na pewno coś jeszcze znajdziecie.
|
#2910 |
|
Zakorzenienie
|
Uhh nie wiem, czy dam radę nadrobić. Jestem padnięta
12h pracy to jednak dużo, nawet jeśli większość czasu nie robi się nic. A tu jutro znów. Nie mam siły się wykąpać, no ale wyjścia też nie mam, rano nie wstanę wcześniej, żeby to zrobić, zwłaszcza, że ostatnio mam problemy z zaśnięciem wieczorem mimo zmęczenia Dlatego czekam na zwolnienie się łazienki, kąpię i wskakuję do łóżka..
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.

szczerze mówiąc spodziewałam się jakiejś większej sumy 

Na całe szczęście mój Tatuś wszytko potrafi i już naprawił
potem kąpiel i domowe spa...
) czytam czarna kawe i narazie wciąga
miałam bluzke wiązana na szyi oczywiście mi się odznaczyła, dodam że spiekłam się na czerwno. A co tam w tą sobotę idę na wesele, więc będę kolorowa
Przepraszam, że tak rzadko się pojawiam 

Blog kosmetyczno-pazurkowy