Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-01, 15:46   #2881
niby nic
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
U mnie też jest walka o ciuch ;o ale czasem się znajdą fajne rzeczy. Jakieś 3 lata temu kupiłam tam za 10zł rurki z Lee. Jeszcze się trzymają
Marzy mi się jeszcze spódnica w kwiatki albo widziałam u jednej dziewczyny, ze z bluzki bez ramiączek zrobiła sobie spódniczkę ładnie wyglądała.
Ta sukienka (zastanawiam się jeszcze...) http://img528.imageshack.us/i/1269957048.jpg/
Ładna
niby nic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 15:48   #2882
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość
Ja miksuje taką koncówką od miksera do mielenia

A ja tam bym sobie chętnie pogrzebała ale nie ma jakk zabardzo bo dostawy na ogól sa w ciagu tyg rano, a do szkoły trzeba chodzic
a mikser to jak wygląda?

a ja jestem za leniwa, zobaczyłabym stos jakichs badziewii i nie chciałoby mi się
wolę juz wejsc do sklepu i przeglądąc wieszaczki

dobra powiem wam,z e chyba znalazłam podkłady, które w miare na mnie leżą to właśnie pixie
nie są takie suche jak EDM, a bardziej kremowe i mają duzyb wybór żółtych podkładów, nawet takich naprawdę żółtych, bo te z EDM są za mało żółte...
nie namawiam jeśli EDM na was lezy, ale na mnie nie lezy więc

chyba serio popróbuję zamiast kłaść zielone i niebieski korektory na zaczerwienienia to popróbuję z żółtymi dużo dziewczyn sobie chwali

Karolina nie bij, ale podobno winged jest ciemniejszy od lighta EDM
ale może akurat na minta to będzie to

Edytowane przez Mirelkaaa
Czas edycji: 2010-04-01 o 15:50
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 15:49   #2883
ImmortalLover
Zakorzenienie

Chciałabym jeszcze tylko wiedzieć jaką ma długość

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 15:51   #2884
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie też jest walka o ciuch ;o ale czasem się znajdą fajne rzeczy. Jakieś 3 lata temu kupiłam tam za 10zł rurki z Lee. Jeszcze się trzymają
Marzy mi się jeszcze spódnica w kwiatki albo widziałam u jednej dziewczyny, ze z bluzki bez ramiączek zrobiła sobie spódniczkę ładnie wyglądała.
Ta sukienka (zastanawiam się jeszcze...) http://img528.imageshack.us/i/1269957048.jpg/
sukienka akurat nie w moim stylu, ale jesli w Twoim to jak najbardziej
Stary 2010-04-01, 16:00   #2885
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
a mikser to jak wygląda?

a ja jestem za leniwa, zobaczyłabym stos jakichs badziewii i nie chciałoby mi się
wolę juz wejsc do sklepu i przeglądąc wieszaczki

dobra powiem wam,z e chyba znalazłam podkłady, które w miare na mnie leżą to właśnie pixie
nie są takie suche jak EDM, a bardziej kremowe i mają duzyb wybór żółtych podkładów, nawet takich naprawdę żółtych, bo te z EDM są za mało żółte...

chyba serio popróbuję zamiast kłaść zielone i niebieski korektory na zaczerwienienia to popróbuję z żółtymi dużo dziewczyn sobie chwali

Karolina nie bij, ale podobno winged jest ciemniejszy od lighta EDM
ale może akurat na minta to będzie to
O tak http://images.google.pl/images?hl=pl...-8&sa=N&tab=wi

No nie, bić nie będę ale moge zabić A tak serio to może lepiej, bo nie bede musiała brozera uzywać, a w lato pewnie jeszcze szyja mi sie opali

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

Immortal, na wątków rocznikowym chyba któras miała tą sukienke, mozesz spytac
A w moim stylu jest jak najbardziej i chętnie tez bym taką dorwała
Stary 2010-04-01, 16:02   #2886
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
O tak http://images.google.pl/images?hl=pl...-8&sa=N&tab=wi

No nie, bić nie będę ale moge zabić A tak serio to może lepiej, bo nie bede musiała brozera uzywać, a w lato pewnie jeszcze szyja mi sie opali

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

Immortal, na wątków rocznikowym chyba któras miała tą sukienke, mozesz spytac
A w moim stylu jest jak najbardziej i chętnie tez bym taką dorwała
a to mam takie cos w domu

ale mzoe nie będzie za ciemny z mintem
moze jeszcze za jasny
Stary 2010-04-01, 16:17   #2887
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
a to mam takie cos w domu

ale mzoe nie będzie za ciemny z mintem
moze jeszcze za jasny
Ale to musi być taka końcówka do mielenia np. zupki dla dzieci sie nią robi pionowa na którą wejscie jest zazywczaj z tyłu miksera

Nie no za jasny to juz pewnie nie będzie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-01, 16:19   #2888
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Dzięki ! Spróbuję. Tylko, że ja takiego dobrego smaku to nie uzyskam, bo bez cukru i z mlekiem o,5 %.
Powinno dobre być, ja przyzwyczajona jesteś do napojów bez cukru.
Jak najwięcej mleka dać i potem podgrzać, wtedy smak lepszy jest

Cytat:
Pewnie już zbyt wiele marudzę ! O tej soi też coś czytałam, że w nadmiarze nie jest zbyt zdrowa. Było tam chyba napisane, że norma to dwa razy w tygodniu. Muszę poszperać. Zresztą tak jak z wszystkim : przesada nie jest wskazana. Muszę się przyznać, że nic sojowego jeszcze nie próbowałam.
No my raczej właśnie tak średni je będziemy spożywać
Mleczko sojowe natomiast mogłabym pić codziennie, mnamiiiii, szkoda, że koszmarnie drogie
Cytat:
Dobrze, żeś sama "brzydala" wstawiła. Jak możesz pogłębiać jeszcze bardziej ten zgubny {dla portfela} nałóg Mirelki ?! Nie wstyd Ci ?! Toż tu już detoks niezbędny .
Hehe, ale ja w dobrej wierze, bo Dziewczę szukało... a tu się taki znalazł
Cytat:
Teraz jeszcze o jedzeniu. Wiecie, że ja taka w kucharzeniu raczej niezbyt kumata jestem.
Najczęściej wszystko "na" i "z" olejem żołądek i wątrobę mi podrażnia. Są oleje, które tego nie robią, ale tu u mnie zbyt dużego wyboru nie ma. Na ostatniej "imprezie" zeżarłam potężne ilości jadła . Prawie wszystko było właśnie "na" lub "z" olejem. I ... żadnych niespodzianek. Czułam się jak młody bóg ! No - poza uczuciem przeżarcia totalnego. Podpytałam. Ta moja Przyjaciółka {notabene : restauratorka} do wszystkiego : sałatki, smażenie, pieczenie, grillowanie itp. używa oleju z pestek winogron. Zakupiłam wczoraj butelkę - zobaczymy. Piszę, bo może Wam się ta informacja przyda.
O, ja już TŻ'ta jakiś czas temu na ten olej namówiłam
I lżejszy jest od oliwy i wytrzymuje wyższe temperatury, więc do smażenia idealny. I do włosków też chociaż jeszcze nie testowałam , ostatnio jakoś nie mam czasu na olejowanie
Cytat:
Słońce wyszło zza chmur i udało się ! Asiu - przelew poooooszedł !
Cytat:
no ale to jakies malutkie kity są, a w tym 1 niebieski korektor toz mi to na 3 uzycia wystarczy ja potrzebuję duzych ilosci
niewiadomo jak to cudo kryje i cena odpycha, zeby płacic za cały kit i zabrac jeden tyci woreczek
Ale jak wypróbujesz i podpasuje, to można od razu biga zamówić
A inne może też Ci do gustu przypadną
O, żółty na przykład
Cytat:
Estelle- dokładnie chociaż ostatnio lubię ciuchlandy a w sieci boję się buty kupować. Liczyłam na ccc, no ale tam juz całkiem wiosna jest za to znalazłam sukienkę! mam nadzieje, że będzie dobra
No i zostałam perfidnie nabrana ;o
O, a co się stało?
Ja w ciuchlandach nie umiem szukać to pewnie jeszcze zależy od miejsca, ale i tak rzadko tam zaglądam.
Cytat:
Ja też słyszałam, że banany suszone są właśnie bardzo kaloryczne
A ananasów nie lubie na szczęście
Asiu, kasa zostala dzisiaj wpłacona
Spox

A ja uwielbiam ananasy
Cytat:
Niestety nie wiem czy leży czekam do maja na koniec łuszczenia

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 16:27   #2889
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ale to musi być taka końcówka do mielenia np. zupki dla dzieci sie nią robi pionowa na którą wejscie jest zazywczaj z tyłu miksera

Nie no za jasny to juz pewnie nie będzie
ja mam tylko tkie cos
http://images.google.pl/imgres?imgur...26tbs%3Disch:1

---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ----------

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Powinno dobre być, ja przyzwyczajona jesteś do napojów bez cukru.
Jak najwięcej mleka dać i potem podgrzać, wtedy smak lepszy jest

No my raczej właśnie tak średni je będziemy spożywać
Mleczko sojowe natomiast mogłabym pić codziennie, mnamiiiii, szkoda, że koszmarnie drogie

Hehe, ale ja w dobrej wierze, bo Dziewczę szukało... a tu się taki znalazł

O, ja już TŻ'ta jakiś czas temu na ten olej namówiłam
I lżejszy jest od oliwy i wytrzymuje wyższe temperatury, więc do smażenia idealny. I do włosków też chociaż jeszcze nie testowałam , ostatnio jakoś nie mam czasu na olejowanie

Ale jak wypróbujesz i podpasuje, to można od razu biga zamówić
A inne może też Ci do gustu przypadną
O, żółty na przykład

O, a co się stało?
Ja w ciuchlandach nie umiem szukać to pewnie jeszcze zależy od miejsca, ale i tak rzadko tam zaglądam.

Spox

A ja uwielbiam ananasy

Niestety nie wiem czy leży czekam do maja na koniec łuszczenia
chyba się jednak nie skuszę, nie znam tej firmy...
tym bardziej, ze jednak mam zamiar niebieski tanio na reissue upolowac
a i cos czuję, ze niebieskie i zielone zamienię na żółte

ale mam ochotę teraz na kandyzowane anansay z kilogramem cukru
Stary 2010-04-01, 16:41   #2890
'Estelle'

Cytat:
chyba się jednak nie skuszę, nie znam tej firmy...
No to poznasz

Stary 2010-04-01, 16:50   #2891
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
No to poznasz
Asia

nie mam narazie kasy
musze podkład zamówic
dac Ci kase na farbki i baze
plus leginsy!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-01, 16:55   #2892
'Estelle'

Cytat:
Asia

nie mam narazie kasy
musze podkład zamówic
dac Ci kase na farbki i baze
plus leginsy!
No przecież ja nie mówię, że trzeba teraz kupować
To tak na zaś pokazałam, gdybyś kiedyś potrzebowała niebieskiego

Stary 2010-04-01, 17:07   #2893
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
No przecież ja nie mówię, że trzeba teraz kupować
To tak na zaś pokazałam, gdybyś kiedyś potrzebowała niebieskiego
no napewno i kto tu kusi!
teraz mnie te koretktory kusić będą

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

mam ochotę na te leginsy
http://www.allegro.pl/item979002445_...nk_grunge.html
Stary 2010-04-01, 17:35   #2894
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Ze starych to mi sie nawilżający podoba
Dużo nawilżaczy i wyciągów fajnych

Nowy to taki uboższy, ma tylko najważniejszy ekstrakt [kasztan] i troxerutynę, a reszta to taka bardziej natłuszczająca i wydaje mi się, że większe ma szanse na zapchanie - masło shea i kokos - skład średni na pewno popsuty
No i mamy kolejny "ulepszony" produkt - nie mam pojęcia czemu oni mają manię ulepszania (a w rzeczywistości psucia) kosmetyków i wycofują te, które były fajne

Cytat:
Witam z Deszczowej Krainy !
Biedna, u mnie na szczęście dzisiaj już nie pada, cały dzień słonko świeci i czasami jest prawdziwy upał

Cytat:
Pewnie nie zatrudnią - koszty będą ciąć.
Chyba jednak zatrudnią, nie damy radę w okrojonym składzie a kasjerki muszą być dwie. Bo o ile ja mogę pomóc dziewczynom na obsłudze z pożyczkami to one mi w obsłudze kasowej niestety nie pomogą.
Słyszałam nawet jak szefowa rozmawiała dzisiaj z koleżanką, że zacznie kogoś szukać.
Z tym, że jeśli kogoś zatrudnią a ta dziewczyna, za którą jestem nie pójdzie na wychowawczy tylko wróci do pracy, to ja wylatuję.

Cytat:
Powieś na drzwiach wejściowych taką tabliczkę z przekreślonym papierosem ; "zakaz palenia". Bez krepujących rozmów się obejdzie
Świetny pomysł

Cytat:
To Ty tak bardziej rodzinę swą terroryzujesz ?! Oj, nieładnie !
Nie znasz porzekadła : gość w dom, Bóg w dom. A do tego - gospodarzy z własnego domu wyganiasz ...
Tak wiem, niedobra jestem

Cytat:
No właśnie, jak ktoś sie chce truć to niech to robi, ale niech nie smrodzi też innym Jeszcze do niektórych ludzi nie dociera, ze cos robią zle Na wizazu tez był taki wątek odnośnie ustawy przeciw paleniu w miejscu publicznym i częśc palaczy się oburzała ze chcą ich ograniczać itd a niepalący mogą przecież zostać w domu jak im nie pasuje, albo ze nie umrą jak posiedzą 1h w dymie papierosowym [ciekawe kto wychodzi gdzieś zeby posiedziec tam tylko 1h] Nie wiem czy to taki problem wyjsc na zewnątrz na papierosa, albo do palarni jeśli miałaby by one powstać w pubach itp. Czasem w jakiś pubach, klubach itp po paru godzinach jest taka "buchara", że nie da się normalnie oddychać. Ponoć teraz weszła ta ustawa o tym, ze wlasciciel sam decyduje czy jego lokal jest dla palących czy nie i coś o robieniu oddzielnych palarni
Ja w sumie nie mam nic przeciwko jak czasem ktoś przy mnie zapali papierosa na zewnątrz, w małej ilości ten zapach mi nie przeszkadza, ale jednak jak pali przynajmniej kilkanaście osób w jakimś pomieszczeniu to już gorzej
No chyba sobie żartują Palacze kompletnie nie rozumieją tego, że śmierdzi bo oni w ogóle tego nie czują.
Np moim rodzicom się wydaje, że jeżeli oni wyjdą na zewnątrz, zapalą papierosa i przyjdą do domu to tego zapachu w ogóle nie czuć a przecież oni są nim przesiąknięci. Moja mama np uwielbia od razu po przyjściu z papierosa wejść do mojego pokoju i coś mi tak gadać - i od razu w moim pokoju śmierdzi papierosami
Nienawidzę jeszcze jednej rzeczy - kiedy idę gdzieś po mieście i przede mną idzie ktoś z papierosem a dym oczywiście leci prosto w moją stronę - masakra Od razu staram się tą osobę wyprzedzić bo nie mogę znieść tego smrodu.

Cytat:
Finlora- mnie jeszcze gowa boli po godzinie siedzenia w takim dymie ;o pierwsze co robie po powrocie to wrzucam wszystko do pralki...
Estelle- dokładnie chociaż ostatnio lubię ciuchlandy a w sieci boję się buty kupować. Liczyłam na ccc, no ale tam juz całkiem wiosna jest za to znalazłam sukienkę! mam nadzieje, że będzie dobra
Pranie to podstawa Pamiętam, że kiedy przychodziłam z baru to wszystko tak strasznie cuchnęło...
Ja też lubię ciucholandy ale w moich nie ma ostatnio nic ciekawego. Tzn jest ale w dniu dostawy a ja nie mam czasu iść do sklepu kiedy wychodzę z pracy po 17 Poza tym nie chce mi się bić o ciuchy z tymi babami. Kiedyś pamiętam, jedna zwinęła mi bluzkę z koszyka
Dawniej można było znaleźć mnóstwo fajnych ciuchów za grosze, teraz te czasy już minęły, przynajmniej u mnie.
W środy mam okazję obserwować ten sam obrazek co tydzień - akurat o 8.20 przejeżdżam koło jednego ciucholandu w drodze do pracy i tam w środy jest dostawa - sklep otwierają o 9 a już o 8.20 jest niezły tłumek przed wejściem

Popsułam puderniczkę - upadła mi i odłamało mi się wieczko z lusterkiem

Edit. Właśnie moja mama po raz kolejny to zrobiła - przyszła z papierosa i pierwsze co zrobiła to wparowała do mojego pokoju, usiadła obok i zaczęła nawijać a ja tylko próbowałam dyskretnie zakryć ręką nos
A co jest najgorsze u osób palących? Zapach z ust...
Zdarza się, że w pracy usiądzie u mnie klient, po którym od razu czuć, że przed chwilą palił, zapach ubrania i z ust jest po prostu powalający... powiem Wam, że z trudem wytrzymuję i staram się nie oddychać

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2010-04-01 o 17:50
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 17:57   #2895
Mirelkaaa
Zakorzenienie

przed chwilą spadła mi myszka i się cos ułamało i teraz zacina

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-01, 19:06   #2896
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Finlora;18291258[I
No chyba sobie żartują Palacze kompletnie nie rozumieją tego, że śmierdzi bo oni w ogóle tego nie czują.[/I]
Np moim rodzicom się wydaje, że jeżeli oni wyjdą na zewnątrz, zapalą papierosa i przyjdą do domu to tego zapachu w ogóle nie czuć a przecież oni są nim przesiąknięci. Moja mama np uwielbia od razu po przyjściu z papierosa wejść do mojego pokoju i coś mi tak gadać - i od razu w moim pokoju śmierdzi papierosami
Nienawidzę jeszcze jednej rzeczy - kiedy idę gdzieś po mieście i przede mną idzie ktoś z papierosem a dym oczywiście leci prosto w moją stronę - masakra Od razu staram się tą osobę wyprzedzić bo nie mogę znieść tego smrodu.

Pranie to podstawa Pamiętam, że kiedy przychodziłam z baru to wszystko tak strasznie cuchnęło...
Ja też lubię ciucholandy ale w moich nie ma ostatnio nic ciekawego. Tzn jest ale w dniu dostawy a ja nie mam czasu iść do sklepu kiedy wychodzę z pracy po 17 Poza tym nie chce mi się bić o ciuchy z tymi babami. Kiedyś pamiętam, jedna zwinęła mi bluzkę z koszyka
Dawniej można było znaleźć mnóstwo fajnych ciuchów za grosze, teraz te czasy już minęły, przynajmniej u mnie.
W środy mam okazję obserwować ten sam obrazek co tydzień - akurat o 8.20 przejeżdżam koło jednego ciucholandu w drodze do pracy i tam w środy jest dostawa - sklep otwierają o 9 a już o 8.20 jest niezły tłumek przed wejściem

Popsułam puderniczkę - upadła mi i odłamało mi się wieczko z lusterkiem

Edit. Właśnie moja mama po raz kolejny to zrobiła - przyszła z papierosa i pierwsze co zrobiła to wparowała do mojego pokoju, usiadła obok i zaczęła nawijać a ja tylko próbowałam dyskretnie zakryć ręką nos
A co jest najgorsze u osób palących? Zapach z ust...
Zdarza się, że w pracy usiądzie u mnie klient, po którym od razu czuć, że przed chwilą palił, zapach ubrania i z ust jest po prostu powalający... powiem Wam, że z trudem wytrzymuję i staram się nie oddychać
Wiem, sama mam sporo palaczy w klasie i jak przyjdą po przerwie to poprostu... Najlepsze ze gwiazdy wypsikają sie perfumami i myślą, ze nie czuć
Stary 2010-04-01, 19:11   #2897
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, sama mam sporo palaczy w klasie i jak przyjdą po przerwie to poprostu... Najlepsze ze gwiazdy wypsikają sie perfumami i myślą, ze nie czuć

A przecież wtedy jeszcze gorzej śmierdzi
Stary 2010-04-01, 19:16   #2898
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość

A przecież wtedy jeszcze gorzej śmierdzi
No ale kto by się przejmował
Stary 2010-04-01, 19:59   #2899
'Estelle'

Cytat:
Niestety, nie doradzę, bo sa kompletnie nie w moim stylu
Cytat:
No i mamy kolejny "ulepszony" produkt - nie mam pojęcia czemu oni mają manię ulepszania (a w rzeczywistości psucia) kosmetyków i wycofują te, które były fajne
Ja też nie wiem ale tyle już rzeczy zostało popsutych, że baja...

Cytat:
Z tym, że jeśli kogoś zatrudnią a ta dziewczyna, za którą jestem nie pójdzie na wychowawczy tylko wróci do pracy, to ja wylatuję.

A ta Ulka to przypadkiem ciążowa nie jest , bo wtedy mogłabyś być przez jakiś czas za nią.
Ja myślę, że i tak Cię zatrzymają, w końcu jednak jesteś już doświadczonym pracownikiem. Sęk w tym, że sama nie wiem, czy to dobrze, czy źle, biorąc pod uwagę warunki w Twojej pracy
Cytat:
U mnie to samo, tylko we wtorki

Cytat:
Hehehe, dokładnie to samo miałam.
Zwłaszcza od takiego jednego delikwenta pięknie pachniało, jak przechodził obik mojej ławki po przerwie to myślałam, że

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-01, 21:17   #2900
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też nie wiem ale tyle już rzeczy zostało popsutych, że baja...
I najlepsze jest to, że te "ulepszone" są droższe

Cytat:

A ta Ulka to przypadkiem ciążowa nie jest , bo wtedy mogłabyś być przez jakiś czas za nią.
Ja myślę, że i tak Cię zatrzymają, w końcu jednak jesteś już doświadczonym pracownikiem. Sęk w tym, że sama nie wiem, czy to dobrze, czy źle, biorąc pod uwagę warunki w Twojej pracy
Nie, ciążowa na pewno nie, stawiałabym raczej na menopauzę
Wiesz, ja też nie wiem czy to dobrze gdyby mnie zatrzymali bo wcześniej czy później wykończę się tam psychicznie - ale z drugiej strony dopóki nie znajdę czegoś lepszego to dobrze byłoby tam jeszcze trochę popracować

Polubiłam malowanie oczu pędzelkiem - ten rossmannowski całkiem nieźle się spisuje

Przed chwilą wpadł do mnie TŻ, całkowicie niespodziewanie, i przywiózł mi jajo marcepanowe (kocham) i truskawki Ja wiem, że to mrożonki ale są pachnące i słodziutkie i to mi wystarczy
Stary 2010-04-01, 22:25   #2901
'Estelle'

Cytat:
I najlepsze jest to, że te "ulepszone" są droższe

Nie, ciążowa na pewno nie, stawiałabym raczej na menopauzę
Wiesz, ja też nie wiem czy to dobrze gdyby mnie zatrzymali bo wcześniej czy później wykończę się tam psychicznie - ale z drugiej strony dopóki nie znajdę czegoś lepszego to dobrze byłoby tam jeszcze trochę popracować

No właśnie, tak też pomyślałam

Cytat:
Polubiłam malowanie oczu pędzelkiem - ten rossmannowski całkiem nieźle się spisuje

Przed chwilą wpadł do mnie TŻ, całkowicie niespodziewanie, i przywiózł mi jajo marcepanowe (kocham) i truskawki Ja wiem, że to mrożonki ale są pachnące i słodziutkie i to mi wystarczy
Agaaaaaa , przypomniałaś mi, że mam w lodówce mrożonki z własnej działki i chyba zaraz polecę i sobie takiego kamyczka zjem
Luuuuuubię

A ten rossmannowski moim zdaniem też niezły jest, ale w porównaniu z EDM, twardszy [porównuję z pędzlem do korektora].
Ja też polubiłam pędzlowanie po powiekach znacznie lepiej niż pacynkami

Stary 2010-04-01, 22:33   #2902
'Estelle'

Aaaaa, przeglądałam BB Creamy na ebayu [znów mnie podkusiło ] i znalazłam...
Załącznik 2997536
Taki zestawik kosztuje tylko 24 zł [już z wysyłką!].
Me want!!!

Czyż nie jest słodki?
Jestem pod wrażeniem tych opakowań... I generalnie dbałości i takie rzeczy na rynku azjatyckim na dalekim wschodzie

Stary 2010-04-02, 05:48   #2903
Heroldin
Zakorzenienie

Witam !

Cytat:
Tego oleju możesz spróbować użyć też do włosów
Ja tam laik w tym temacie raczej jestem, ale, tak na chłopski rozum, wzdrygam się dziwnie i jestem "przeciw" używaniu do pielęgnacji ciała produktów z "normalnych" sklepów, produktów przeznaczonych do konsumpcji. Jeśli na jednej butelce tego oleju jest napisane : "nadaje się do smażenia, pieczenia, grillowania", a na drugiej : "nadaje się do sałatek" - to znaczy, że już są to dwa różne produkty. Można się domyślić, że te dwa oleje mają inną temperaturę "pracy" i uzyskiwane to jest metodami chemicznymi. Tak samo jak - dla mnie - "tłuszcz kokosowy" to nie to samo co "olejek kokosowy". No ale ja to już taki odmieniec.
Próbowałam używać olejku winogronowego , bodajże z BU. On jest taki raczej do pielęgnacji twarzy {dużo witaminy E}, ale mnie nie zachwycił. Teraz zamówiłam eliksir winogronowy. Zobaczymy.
Z włosami też żadnych hocków - klocków nie zrobił. Zbyt "ubogi".

Cytat:
no własnie czytam te fora mineralna, idę się do Włosomaniaczek odstresowac i co? to samo i pomyslec, ze to przez mnie
Patrzcie ją - jeszcze się chichra i cieszy, że nas na złą drogę wciąga.

Cytat:
ooo co to za ludzka pora
Hi, hi ! Ha, ha !

Cytat:
Co się stało ?! ?! ?!

Cytat:
A ananasów nie lubie na szczęście
Błąd ! Ananasy {świeże} są najmniej kalorycznymi owocami i efektywnie {bardzo} przyśpieszają metabolizm {odchudzanie}.
Wszystkie farmakologiczne środki na odchudzanie zawierają coś tam właśnie z ananasa.

Cytat:
Ta sukienka (zastanawiam się jeszcze...)
Kupuj ! Princeski w tym sezonie to krzyk mody ! Sama też na taką poluję.

Cytat:
Ja też polubiłam pędzlowanie po powiekach znacznie lepiej niż pacynkami
Ja już od bardzo dawna pacynek nie używam. Jakoś tak bardzo naciągają powiekę i trudno równomiernie cień rozprowadzić.

Już któryś raz z rzędu mam niewypał z zakupami. Cholercia jasna, co oni wyprawiają ?! Kupiłam zapas wędliny na prawie miesiąc, bo nie lubię stać w kolejkach. I co ... Nic nie nadaje się do jedzenia ! Jedna wielka sól i saletra. Kupowałam w moim "stałym" sklepie.
Przyjdzie mi na szynce itp. zupy gotować, bo nawet psy od tego uciekają. A na indycze cycki {piekę jako wędlinę} już patrzeć nie mogę. Trawę mi przyjdzie jeść, tylko niech szybciej kiełkuje.

Buziaki

---------- Dopisano o 06:48 ---------- Poprzedni post napisano o 04:59 ----------

Jezu, Dziewczyny ! U mnie na zaokiennym termometrze trzy stopnie poniżej zera i szron grubaśny na trawie leży. Czyżby wiosna uciekła ?!
A ja już prace polowe chciałam zaczynać : lawendę siać. Cholercia jasna !
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 07:55   #2904
ImmortalLover
Zakorzenienie

Karola- nie jestem już na tym wątku a nie chce mi się go szukać
Estelle- mamuśka coś się darła, że coś się stało. Leciałam tak, ze o małe se kulasów nie połamałam a ona'prima aprilis' i uhahana...
Finlora- nie no, nie ma to jak ukraść bluzke z koszyka ;o zapach z ust palaczy powala ;o plus do tego perfumy

No i zamawiam te kieckę jeszcze torebkę upolowałam

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

Stary 2010-04-02, 07:55   #2905
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Załącznik 2997536
Me want!!!

Czyż nie jest słodki?
Jestem pod wrażeniem tych opakowań... I generalnie dbałości i takie rzeczy na rynku azjatyckim na dalekim wschodzie
Ale słit A co w tym zestawie się znajduje? bo po chińsku nie umiem akurat czytać

Cytat:
Witam !

Ja tam laik w tym temacie raczej jestem, ale, tak na chłopski rozum, wzdrygam się dziwnie i jestem "przeciw" używaniu do pielęgnacji ciała produktów z "normalnych" sklepów, produktów przeznaczonych do konsumpcji. Jeśli na jednej butelce tego oleju jest napisane : "nadaje się do smażenia, pieczenia, grillowania", a na drugiej : "nadaje się do sałatek" - to znaczy, że już są to dwa różne produkty. Można się domyślić, że te dwa oleje mają inną temperaturę "pracy" i uzyskiwane to jest metodami chemicznymi. Tak samo jak - dla mnie - "tłuszcz kokosowy" to nie to samo co "olejek kokosowy". No ale ja to już taki odmieniec.
Próbowałam używać olejku winogronowego , bodajże z BU. On jest taki raczej do pielęgnacji twarzy {dużo witaminy E}, ale mnie nie zachwycił. Teraz zamówiłam eliksir winogronowy. Zobaczymy.

Hi, hi ! Ha, ha !

Co się stało ?! ?! ?!

Błąd ! Ananasy {świeże} są najmniej kalorycznymi owocami i efektywnie {bardzo} przyśpieszają metabolizm {odchudzanie}.
Wszystkie farmakologiczne środki na odchudzanie zawierają coś tam właśnie z ananasa.

Ja już od bardzo dawna pacynek nie używam. Jakoś tak bardzo naciągają powiekę i trudno równomiernie cień rozprowadzić.

Już któryś raz z rzędu mam niewypał z zakupami. Cholercia jasna, co oni wyprawiają ?! Kupiłam zapas wędliny na prawie miesiąc, bo nie lubię stać w kolejkach. I co ... Nic nie nadaje się do jedzenia ! Jedna wielka sól i saletra. Kupowałam w moim "stałym" sklepie.
Przyjdzie mi na szynce itp. zupy gotować, bo nawet psy od tego uciekają. A na indycze cycki {piekę jako wędlinę} już patrzeć nie mogę. Trawę mi przyjdzie jeść, tylko niech szybciej kiełkuje.

Buziaki

---------- Dopisano o 06:48 ---------- Poprzedni post napisano o 04:59 ----------

Jezu, Dziewczyny ! U mnie na zaokiennym termometrze trzy stopnie poniżej zera i szron grubaśny na trawie leży. Czyżby wiosna uciekła ?!
Ja mówie o takich suszonych anasasach, bo świeżego nigdy nie jadłam, jedynie takie z puszki ale one są słodzone
Stary 2010-04-02, 09:13   #2906
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ale słit A co w tym zestawie się znajduje? bo po chińsku nie umiem akurat czytać

Ja mówie o takich suszonych anasasach, bo świeżego nigdy nie jadłam, jedynie takie z puszki ale one są słodzone
coś Ty pi chińsku nie umiesz?
chński to przyszłosć

Cytat:
Witam !

Hi, hi ! Ha, ha !

Co się stało ?! ?! ?!

Buziaki

chyba na dobra drogę Moja Droga chciałaś powiedziec, ze was sprowadzam

a ja czytałam, ze ananasy są bardzo kaloryczne i mają mnóstwo cukru i nie powinnismy jesc za często tak jak winogron
i mówię o świezych
a kandyzowane to jeszcze gorsze

u mnie tez leje
a wczoraj tak słońce świeciło

Cytat:
Załącznik 2997536
Me want!!!

Czyż nie jest słodki?
to są te kremy/podkłady do twarzy?
jak tak to mnie na szczęście nie kuszę

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

no trochę zła jestem, b podkład pixie sinnie2 jest za żółty nadal
będę musiała zamówic kolejen próbki sinnie1 i cos mniej żółtego
i znowu głupie próbki i opłacać wysyłkę
Stary 2010-04-02, 14:19   #2907
'Estelle'

Cytat:

[/COLOR]Jezu, Dziewczyny ! U mnie na zaokiennym termometrze trzy stopnie poniżej zera i szron grubaśny na trawie leży. Czyżby wiosna uciekła ?!
U mnie nie wiem, bo oczywiście termometra się nie dorobiliśmy , ale chyba też cosik chłodnawo było, bo mimo tego, iż słoneczko ładnie świeci, to chłodek czuć w powietrzu

A pędzle odkryłam dopiero niedawno
No, ale dobrze, że w ogóle
Cytat:
No i zamawiam te kieckę jeszcze torebkę upolowałam
Poka! Poka!!!!!
Cytat:
To po koreańsku
A tak w ogóle, to jak można nie umieć po chińsku, no

W zestawie jest kosmetyczka, puszek, puder sypki [10g] i 10 ml BB Creamu [nawilża, wyrównuje koloryt cery, SPF 15]
Cytat:
coś Ty pi chińsku nie umiesz?
chński to przyszłosć
Ty się śmiejesz, ale to prawda
Cytat:
a ja czytałam, ze ananasy są bardzo kaloryczne i mają mnóstwo cukru i nie powinnismy jesc za często tak jak winogron
i mówię o świezych
a kandyzowane to jeszcze gorsze
Ananaski są pyyyyyyycha - to przede wszystkim
I bardzo zdrowe dla jamy ustnej dobrze wpływają na dziąsła np., a ich jedzenie działa trochę jak nici dentystyczne [gdzieś wyczytalam].

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-02, 15:34   #2908
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie nie wiem, bo oczywiście termometra się nie dorobiliśmy , ale chyba też cosik chłodnawo było, bo mimo tego, iż słoneczko ładnie świeci, to chłodek czuć w powietrzu

A pędzle odkryłam dopiero niedawno
No, ale dobrze, że w ogóle

Poka! Poka!!!!!

To po koreańsku
A tak w ogóle, to jak można nie umieć po chińsku, no

W zestawie jest kosmetyczka, puszek, puder sypki [10g] i 10 ml BB Creamu [nawilża, wyrównuje koloryt cery, SPF 15]

Ty się śmiejesz, ale to prawda

Ananaski są pyyyyyyycha - to przede wszystkim
I bardzo zdrowe dla jamy ustnej dobrze wpływają na dziąsła np., a ich jedzenie działa trochę jak nici dentystyczne [gdzieś wyczytalam].
to mnie ten twój zestaw nie skusi
i te probki korektorów tez nie
w ogóle wydaje moje minty!
moze na all wrzucę
I love yellow correctors
tylko jak kiedsy w zestawie były 4 sample róznych nawilżajacych korektorów + pędzelek za 10$ tak teraz 1 korektor samplowy 5$!
ale sa ekstra i nie wysuszają tak
zamieniam podkłady i pudry EDM na pixie juz to wiem

a ja mam w domu świezutkiego ananasa

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

wiecie, ze przeczytałam, ze szampon babydream jest b.fajny do mycia buźki

Edytowane przez Mirelkaaa
Czas edycji: 2010-04-02 o 15:40
Stary 2010-04-02, 15:46   #2909
ImmortalLover
Zakorzenienie

Estelle http://img405.imageshack.us/i/1269795025.jpg/ poprawiłam się już

Edytowane przez ImmortalLover
Czas edycji: 2010-04-02 o 16:10
Stary 2010-04-02, 15:59   #2910
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Asia chyba chciała torebke zobaczyc
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości