|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2881 |
Zadomowienie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
WSZYSTKIEGO CO NAJPIĘKNIEJSZE W DNIU SAMIC dla Was kochane dziewczynki;*
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2882 | |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Wszystkiego Najlepszego Kochane Kobietki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ines - fajnie, że tak Ci dobrze z panem W ![]() ![]() ![]() niunia z malinn - widze ze wpadlyscie po uszy z tymi zamowieniami...ja nie zagladam na te watki narazie... ![]() virginio - na poprawę humorku masz ![]() ![]() ja w osławionym Spa w zielencu ![]() ![]() ![]() ![]() przesylam Wam buziaki w naszym dniu i miłego wieczorku ![]() ![]() Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2010-03-08 o 16:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2883 |
Raczkowanie
|
hej dziewczynki
![]() Wszystkiego najlepszegooo kobietki ![]() ![]() Ja na chwilkę. Nauki tak dużo wrrr... ![]() Moja szyja mnie nie słucha nadal. Ale już jest lepiej i tylko jak nią szybko ruszam to boli;-) Przewiało mnie widocznie ![]() W domu było pare dni spokoju bo babcia była a potem trochę się hamowali przy marudzie... A tak co do dnia kobiet... Moja romantyczna maruda na dzień kobiet uwaga, uwaga: Zabrał mnie do empiku i powiedział, że mam coś wybrać.... Ale się zbuntowałam i stwierdziłam, że niespodziankę chcę. Ehhh ja chce kwiatka ładnego nooo:P Lece do nauki, od środy trochę luźniej będzie... A tak po za tym nie wiem czy się chwaliłam...ale oblałam znowu ![]() Miłego popołudnia ![]()
#2884 |
wizażowy robalek
|
cześć
![]() Wszystkiego najlepszego kobity! ![]() Przepraszam was, że nie odpisuję ani nic, ale mam mnóstwo roboty ![]() Dowiedziałam się, że muszę na jutro zrobić całą bibliografię i PLAN PREZENTACJI dla baby od polaka. A ja się pytam: Boże, czemu mnie tak pokarałeś?! Przecież ja nic nie mam oprócz utworów!! Poza tym, jutro kartkówka z historii, w piątek znowu, a piątek wypracowanie z polskiego, jeszcze nic nie umiem na rosyjski, a będzie mnie pytać ze słów w czwartek... przecież to jakiś istny młyn, masakra i w ogóle ![]() pa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2885 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nawet nie śmiem! ![]() Iiiiiiiiii tam, już wprawie wtorek ![]() Cytat:
![]() Dzięki! ![]() Swoją drogą to ja dziś chyba więcej życzeń dostałam od kobiet ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A tak poza tym w rodzinie wszyscy zdrowi? ![]() ![]() Melduję, że hormony tarczycy i krzywa cukrowa wyszły w normie. Z wynikami pomknęłam do lekarki po skierowanie na rehabilitację (a dokładnie na masaże i zabiegi ![]() ![]() ![]() ![]() Niedawno wróciłam z kursów i moje pierwsze wrażenie - super! Lunch full wypas, kobitki dostały świetne pakiety startowe (min. pen drive'y), a same zajęcia, choć męczące (po 5 godzinach gadania non stop to nawet ja się męczę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I tyle z nowości u mnie. TŻet się nie spisał, bo dostałam tylko bukiecik na gadu ![]() ![]() ![]() A teraz sobie popijam rumową herbatkę, którą min. dostałam od tatuśka ![]() Buziaki dla Was, babeczki! ![]()
![]() |
#2886 | |||||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cześć czołem ![]() Widzę, że produkcja postów ruszyła ![]() Padam na ryjek.... Byłam w kinie z Tżtem na jakiejś komedii bo tylko na to zdążyliśmy ![]() ![]() ![]() Poza tym wpierdzieliłam dzisiaj popcorn, pączka, serek czekoladowy i lampkę wina ![]() ![]() Idę chrapać, jak moja mama ![]() ![]()
![]() |
#2887 |
Raczkowanie
|
A my byliśmy na zakupach i dostałam od męża dwie sukienki i buty
![]()
![]() |
#2888 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobrrrrrrrrrrry
![]() Ja tylko na chwileczkę. Przeczytałam wszystko co napłodziłyście, ale nawet nie próbuję się do tego ustosunkować, bo pewnie dotarłabym do pracy na drugą zmianę ![]() Czy spóźnione życzenia na dzień kobiet się liczą? Bo jeśli tak to wszystkiego najlepszego, kochane niewiasty ![]() U mnie ok. Żyję wciąż według starej benedyktyńskiej zasady 'módl się i pracuj' ![]() ![]() Ciężki okres w pracy nie chce się skończyć, zaczyna mnie to męczyć niemożliwie. No ale... Człowiek nie jest taki, żeby nie zacisnął zębów i nie przetrwał ![]() Weekend minął mi szkolnie, ale nice. Pewnie to,że udział w zajęciach sprawia mi taką frajdę podchodzi pod jakieś zaburzenia psychiczne ![]() ![]() Nawiasem mówiąc ostatnio zakończył wykład optymistycznym stwierdzeniem, że 'życie jest piękne, tylko ludzie są chuj...wi' ![]() Z fryzurki jestem zadowolona, prosta grzywa była jednak dobrym wyborem ![]() Co tam jeszcze... Wczorajszy dzień był przemiły. Jednak nie ma to jak pracować z prawie samymi facetami ![]() ![]() ![]() W domu dostałam tulipanka od taty i czekoladki od mojego brata i Młodego (oczywiście Młody wrócił 10 minut później i wyżarł wszystkie czekoladki co do jednej ale ciiiiiiiii... ![]() Zmykam, dziewczyny. Zerknę co słychać na innych wątkach, a później pewnie będzie czas, żeby się powolutku szykować do pracy. Na samą myśl chce mi się ![]() Jeśli uda mi się wyjść z biura o w miarę logicznej godzinie mam ambitny plan potuptania na fitness, na zajęcia 'cellu-stop'. Dam znać ile mi z tego wyszło. Ściskam mocno i całuję. Tym razem bez limitów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2889 |
Wtajemniczenie
|
hej lalunie
![]() Wszystkiego najlepszego z okazji naszego babskiego swieta ![]() (ja jak zawsze z opuznieniem) W koncu mam swoj net i teraz w wolnej chwili bede czesciej zagladac, moze nawet uda mi sie nadrobic zaleglosci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2890 |
Zakorzenienie
|
Niunia no w koncu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wrocilam ze szkoly i ide pod kolderke... goraczke mam ![]()
#2891 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a co ty malenka tak zzielenialas??? u nas tak sobie ![]() ![]() ![]() moze wieczorkiem nadrobie zaleglosci, wyczytalam tylko virgo o waszej walce o bobaska i moooocno trzymam kciuki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2892 |
Zakorzenienie
|
Mamrociu dzięki wielkie za wsparcie i dobre słowa!!
![]() A tak w ogóle to niezmiernie miło znowu Cię 'spotkać' na naszym wątku, zaglądaj do nas jak najczęściej! 3mam kciuki za naszą kochaną Gabi! Mam nadzieję, że mała królewna nie będzie chorować. A jak już jesteśmy przy temacie, to pochwalę się, że odebrałam wyniki prolaktyny i tokso i są dobre!! ![]() ![]() ![]() Dzwoniłam już do gina i jadę jeszcze do niego jutro (o 21 ![]() I jeszcze wpadło mi niespodziewanie wolne popołudnie bo 3 moich korkowiczów się pochorowało. Na zakupki nie będzie ale za to mam labę!!! Woohoo!!! ![]() I jestem happy bo udało mi się dziś dużo spraw załatwić. Tylko TŻet chory. Przeziębił się biedak. Ściskam Was mocno, mocno!!
#2893 |
Raczkowanie
|
dobry dzionek
![]() mrofko Oj ja też nic nie mam na prezentację... i też mam plan oddać w najbliższym czasie:/ virginio Oj no bo ja się na kwiatka ładnego napaliłam... nawet mu pokazałam jakiego i przykazałam, że go chcę na dzień kobiet jak nic nie wymyśli:P A z empiku nic nie wybrałam bo nie wiedziałam co, po drugie nie chciałam go puścić z torbami ![]() Fajnie, że się tak o dzidziusia staracie ![]() ![]() Super, że kursy się podobają ![]() Ja ostatnio co drugą noc mam sny o tym, że ja albo ktoś z moich znajomych ma mieć dziecko... ![]() A do tego jakiś instynkt macierzyński mi się załączył... ![]() Trzymam mocno kciuki kochana ![]() Niuniusko O fajnie, kinoo ![]() ![]() ![]() Limonko Biedny pracuś ![]() ![]() Ale kwiatków nazbierałaś, nie ma co furorę pewnie w firmie robisz i to dlatego ![]() mamrotko Oj biedne maleństwo ![]() ![]() A u mnie dziś nudno... W szkole nudy, w domu nudy, zaraz zabieram się za historię... ![]() Miłego popołudnia ![]()
#2894 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() wpadlam na sekunde by uzupelnic braki ![]() virginio ciesze sie ze zdecydowaliscie sie na te badania i na pewno te ostatnie tez beda ok i juz niedlugo bedziesz sie cieszyc malym szkrabem ![]() ja dzis zdecydowalam ze sprobuje oslawiony na wizazu effaclar k ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2895 |
Zadomowienie
|
Mamrotko jak miło Cię znowu widziec
![]() ![]() Virginio oczywiście trzymam kciuki ![]() Limonko przesyłam duużo pozytywnej energii aby w pracy było bardziej znośnie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2896 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() mamrociu - fajnie, ze juz masz net i mozesz do nas wpadać czesto ![]() ![]() limonko - trzymaj sie cieplutko w pracy ![]() wrociłam... ![]() ![]() ![]() ![]() wieczorem postaram sie Wam wkleić zdjęcia z imprezy rockowej która notabene udała sie wspaniale ![]() miłego dnia dziuby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2897 |
Zakorzenienie
|
Mamrotko zagladaj czesciej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kostek wrocialas ![]() ![]() ![]() Virginio trzymam kciuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ja uciekam, goraczke mam ![]()
#2898 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Dzięki laseczki za wsparcie!! ![]() Wczoraj zrobiłam sobie labę - małe SPAmowanko, dobry film (dość dobry, 'It's complicated') i za zmianę 2 książki (w tym powalający Masterton). Lecę zaraz z kijkami i z mężem do przychodni. Robaka tam zostawię a sama pomknę się nordyczyć ![]() ![]() Miłego dnia żabki! ![]()
#2899 |
Zakorzenienie
|
Kostka09 dobrze ze wrocilas
![]() ![]() Virginio probowac zawsze mozna choc w tym przypadku jest nikla nadzieja ![]() Malinn wracaj szybko do zdrowia ![]() ![]() hello reszcie ![]() ![]() ![]() melduje ze zyje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2900 |
Wtajemniczenie
|
Bry
![]() Witam wszystkie zguby! ![]() ![]() Dziewczyny, dzisiaj dzień faceta? ![]()
#2901 |
Wtajemniczenie
|
hej lalki
![]() Dziekuje za slowa pocieszenia ![]() Cos mi wizaz nie chcial zacytowac ![]() skrobne cosik pozniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2902 |
Zadomowienie
|
hmmm pierwsze słysze.....
![]() ![]() edit: właśnie zerknęłam w stary kalendarz z Cosmo i tam faktycznie 10 marca pisze- Dzień Mężczyzny ![]()
![]() Edytowane przez ines85 Czas edycji: 2010-03-10 o 11:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2903 |
Zakorzenienie
|
Hej Wam
![]() oooo wszystkie widze sie zjawiły ![]() ![]() ja tylko na chwile bo padam na ryjek i nawet zdjec nie zdazylam zgrac z aparata.. ![]() jutro rano wpadne na dłuzej ![]() malinko - wrocilam i juz wlasnie uderzylam do kuzynki w sprawie EDMa i czekam...może do piatku nam sie uda...bo potem to znowu za tydzien... ![]() zdrowiej kozo ![]() ide normalnie spać ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2904 |
wizażowy robalek
|
Cześć
![]() Znalazłam chwilkę, by do Was zajrzeć... ale zaraz zmykam. Ten tydzień to istna masakra jakaś, jeśli chodzi o nawał pracy :kasny: Ten tydzień wygląda okropnie. Mało snu, dużo pracy, dużo kawy. I dzięki temu cholerne bóle głowy od poniedziałku :/ Udało mi się zrobić plan i bibliografię, ale nie jest to kompletne. To tylko zarys. Padam na ryjcio. Zaraz idę w kimę, bo nie wyrobię. papa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2905 |
Wtajemniczenie
|
Mam romansik do Tysienki ale jej nie widze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2906 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Padam na twarz. @ mi się skończył a nadal chodzę wściekła... eh. ![]() Branoc ![]()
![]() |
#2907 |
Wtajemniczenie
|
hej lalki
![]() cichutko tu ... |
![]() ![]() |
![]() |
#2908 |
Wtajemniczenie
|
Bry
![]() ![]()
#2909 |
Zadomowienie
|
dzien dobry
![]()
![]() |
#2910 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() Wygadane jesteście jak nigdy ![]() ![]() ![]() Miłego wieczorku laseczki!
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.