PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko .... - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-30, 21:16   #2881
agnieszka09
Wtajemniczenie

Dot.: PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....

PEPUS to ja cos chyba nie doczytalam...bo nie wiedzialam,ze zawiesiliscie staranka.ale mam nadzieje,ze szybko odwiesicie i uszczesliwisz nas oraz powiekszysz nasz wateczek

ALEXA pospiesz sie...bo wlasnie moj tz dopadl sie ostro do lodow

KICIA o tak tak ja trzymam kciuki za malego kosmitka
dobranoc kochaniutka wyspij sie....kororowych snow

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 21:19   #2882
alexa1307
BAN stały

Cytat:
Napisane przez eniggma Pokaż wiadomość
daj znac po usg napewno wszytko bedzie dobrze
Dam znac na pewno
dzis znowu bede miala problem z zasnieciem stres przed usg niestety mnie dopada

---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
PEPUS to ja cos chyba nie doczytalam...bo nie wiedzialam,ze zawiesiliscie staranka.ale mam nadzieje,ze szybko odwiesicie i uszczesliwisz nas oraz powiekszysz nasz wateczek

ALEXA pospiesz sie...bo wlasnie moj tz dopadl sie ostro do lodow

KICIA o tak tak ja trzymam kciuki za malego kosmitka
dobranoc kochaniutka wyspij sie....kororowych snow
To tak jak bym widziala swojego jak sie dopadnie do czegos dobrego to trzeba mu wyrywac na sile
alexa1307 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 21:24   #2883
eniggma
BAN stały

Cytat:
Napisane przez alexa1307 Pokaż wiadomość
Dam znac na pewno
dzis znowu bede miala problem z zasnieciem stres przed usg niestety mnie dopada [COLOR="Silver"]
dorze bedzie. zaśnij spokojnie

ja dzisaj narobiłam zakupów ciuszki dla maluszków są takie cudowne. taki wielki wybor w sklepach

Wogole to 20 tydzień powoli rozpoczynam

Edytowane przez eniggma
Czas edycji: 2009-11-30 o 21:25
eniggma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 21:25   #2884
agnieszka09
Wtajemniczenie

ALEXA to tak jak u nas:hahah a:
jakby jakis nie dokarmiony byl...tylko nie wiem skad te 100 ponad kilo czystej wagi
a wlasnie ALEXA jak wrocisz to dawaj szybko znaka jak moj maly przystojniak

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2009-11-30, 21:30   #2885
alexa1307
BAN stały

Cytat:
dorze bedzie. zaśnij spokojnie

ja dzisaj narobiłam zakupów ciuszki dla maluszków są takie cudowne. taki wielki wybor w sklepach

Wogole to 20 tydzień powoli rozpoczynam
Wlasnie zaparzam sobie melisse na lepszy sen
to milo dzis spedzalas czas pewnie lepszy nastroj po takich zakupach chwal sie kochana zakupkami uwielbiam ogladac i kupowac tez oczywiscie takie maluskie ciuszki

---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------

Cytat:
ALEXA to tak jak u nas:hahah a:
jakby jakis nie dokarmiony byl...tylko nie wiem skad te 100 ponad kilo czystej wagi
a wlasnie ALEXA jak wrocisz to dawaj szybko znaka jak moj maly przystojniak
Nic mi nie mow,moj kochany to mnie czasmi do szalu doprowadza jak ja chce lulac a on biedny wiecznie glodny i mi chrupie w sypialni bo mysli,ze ja spie dojada po nocach i tak zeby nikt nie widzial(tak mu sie zdaje przynajmniej )jak babka walczaca z potezna nadwaga
jak tylko wroce od razu zasiadam i daje znac jak sie chowa amant dla malutkiej
Stary 2009-11-30, 21:35   #2886
eniggma
BAN stały

Cytat:
Wlasnie zaparzam sobie melisse na lepszy sen
to milo dzis spedzalas czas pewnie lepszy nastroj po takich zakupach chwal sie kochana zakupkami uwielbiam ogladac i kupowac tez oczywiscie takie maluskie ciuszki [COLOR="Silver"]
wszytkim jestem zachwycona. humor mam swietny. skuczów nie ma. ale duzo czasu spedzam tez na lezeniu zeby było wszytko dobrze. bo strach do konca nie miną
naczytałam sie niepotrzebnie o duzej smiertelnosci ciazy blizniaczych i czasem mam takie glupoty w głowie
Stary 2009-11-30, 21:38   #2887
agnieszka09
Wtajemniczenie

kochane leci na tvn program ,,TERAZ MY,, o surogatkach....

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-30, 21:40   #2888
zebra666
Zakorzenienie

Naskrobałyście jak zawsze

Eniggma nie czytuj takich rzeczy, bo i czworaczki się rodzą całe i zdrowe... nie mówię już o jeszcze większych ilościach

Alexa trzymam kciuki za wizytę

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 21:45   #2889
alexa1307
BAN stały

Cytat:
wszytkim jestem zachwycona. humor mam swietny. skuczów nie ma. ale duzo czasu spedzam tez na lezeniu zeby było wszytko dobrze. bo strach do konca nie miną
naczytałam sie niepotrzebnie o duzej smiertelnosci ciazy blizniaczych i czasem mam takie glupoty w głowie
Nie no normalnie Ty to kochanie powinnas dostac po i to tak porzadnie
kobieto przestan czytac takie rzeczy !!! bo normalnie dasz mi nr do swojego meza i sama go zbuntuje zeby Cie odcial od neta nie mozesz czytac takich rzeczy kochana bo sama bedziesz sie dolowala i sobie wkrecala niepotrzebnie teraz juz jestes w bezpiecznym okresie,najgorsze sa pierwsze 3 miesiace,najgorsze jest takie czytanie bzdur na necie i pozniej szukanie u siebie podobnych objawow,ja juz przez to przechodzilam i dlatego nie czytam juz nicno oprocz wizazu bedzie dobrze,juz Wasze dzieciaczki sa duze i juz teraz macie z gorki,urodza sie piekne i zdrowe

---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ----------

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Naskrobałyście jak zawsze

Eniggma nie czytuj takich rzeczy, bo i czworaczki się rodzą całe i zdrowe... nie mówię już o jeszcze większych ilościach

Alexa trzymam kciuki za wizytę
Dziekujemy
przydadza sie bo jak zwykle mam stresa,tym bardziej,ze tak jedno za drugim bedzie robione i nie wiem czy lekarz cos wypatrzyl czy tak w razie co chca sprawdzic .

---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ----------

Cytat:
kochane leci na tvn program ,,TERAZ MY,, o surogatkach....
To chyba zaraz zejde na dol poogladac.
Stary 2009-11-30, 21:47   #2890
eniggma
BAN stały

[QUOTE=alexa1307;15594909]Nie no normalnie Ty to kochanie powinnas dostac po i to tak porzadnie
kobieto przestan czytac takie rzeczy !!! bo normalnie dasz mi nr do swojego meza i sama go zbuntuje zeby Cie odcial od neta nie mozesz czytac takich rzeczy kochana bo sama bedziesz sie dolowala i sobie wkrecala niepotrzebnie teraz juz jestes w bezpiecznym okresie,najgorsze sa pierwsze 3 miesiace,najgorsze jest takie czytanie bzdur na necie i pozniej szukanie u siebie podobnych objawow,ja juz przez to przechodzilam i dlatego nie czytam juz nicno oprocz wizazu bedzie dobrze,juz Wasze dzieciaczki sa duze i juz teraz macie z gorki,urodza sie piekne i zdrowe [COLOR="Silver"]

/QUOTE]

przpraszam kochana nie bij. taka ja glupia jescze nie czuje maluszków od rana i sobie wkrecam
Stary 2009-11-30, 21:51   #2891
zebra666
Zakorzenienie

Ja tam sobie nie umiem wyovbrazić, że można komuś wynająć brzuch...

Stary 2009-11-30, 21:55   #2892
agnieszka09
Wtajemniczenie

ZEBERKO ja tez jestem przeciwna i juz

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2009-11-30, 21:58   #2893
alexa1307
BAN stały

[QUOTE=eniggma;15594980]
Cytat:
Nie no normalnie Ty to kochanie powinnas dostac po i to tak porzadnie
kobieto przestan czytac takie rzeczy !!! bo normalnie dasz mi nr do swojego meza i sama go zbuntuje zeby Cie odcial od neta nie mozesz czytac takich rzeczy kochana bo sama bedziesz sie dolowala i sobie wkrecala niepotrzebnie teraz juz jestes w bezpiecznym okresie,najgorsze sa pierwsze 3 miesiace,najgorsze jest takie czytanie bzdur na necie i pozniej szukanie u siebie podobnych objawow,ja juz przez to przechodzilam i dlatego nie czytam juz nicno oprocz wizazu bedzie dobrze,juz Wasze dzieciaczki sa duze i juz teraz macie z gorki,urodza sie piekne i zdrowe [COLOR="Silver"]

/QUOTE]

przpraszam kochana nie bij. taka ja glupia jescze nie czuje maluszków od rana i sobie wkrecam
Tylko nie glupia madra kobietka jestes tylko nie ma sensu czytac bo wlasnie pozniej jest tak jak masz teraz ,ze nie czujesz dzidziulkow itp,czasem ja tez tak mam,ze od rana nie czuje malego a dopiero jak sie klade to wtedy boksuje ,zwlaszcza na wieczor,czasem malenstwa moga byc spokojniejsze,to tak jak My czasem jestesmy bardziej zmeczone i nic nam sie nie chce,tak samo maluszki jezeli cos Cie naprawde zaniepokoii to wtedy dla uspokojenia lepiej jechac do szpitala i niech sprawdza,Tobie jako,ze ciaza blizniacza nie maja prawa odmowic zbadania,na pewno jest dobrze,poloz sie moze,poloz nogi sobie wyzej i sie wsluchaj w dzieciaaczki a na pewno poczujesz robaczki

---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ----------

Cytat:
Ja bym nie mogla tez,nie wyobrazam sobie jak mozna chodzic w ciazy,czuc bullgotania pozniej plywanie,ruszanie sie i kopniaczki pozniej sam porod,przezycie nieporownywalne do niczego innego,wtedy czujesz,ze nalezycie do siebie i po takim czyms oddac ??????????????????? NIGDY!!!!moim zdaniem tylko ktos bezduszny i bez serca zrobi cos takiego,dla mnie nie ma zadnego wytlumaczenia na takie cos.

---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:58 ----------

Cytat:
Ja bym nie mogla tez,nie wyobrazam sobie jak mozna chodzic w ciazy,czuc bullgotania pozniej plywanie,ruszanie sie i kopniaczki pozniej sam porod,przezycie nieporownywalne do niczego innego,wtedy czujesz,ze nalezycie do siebie i po takim czyms oddac ??????????????????? NIGDY!!!!moim zdaniem tylko ktos bezduszny i bez serca zrobi cos takiego,dla mnie nie ma zadnego wytlumaczenia na takie cos.
Stary 2009-11-30, 21:58   #2894
eniggma
BAN stały

[QUOTE=alexa1307;15595113]
Cytat:
Tylko nie glupia madra kobietka jestes tylko nie ma sensu czytac bo wlasnie pozniej jest tak jak masz teraz ,ze nie czujesz dzidziulkow itp,czasem ja tez tak mam,ze od rana nie czuje malego a dopiero jak sie klade to wtedy boksuje ,zwlaszcza na wieczor,czasem malenstwa moga byc spokojniejsze,to tak jak My czasem jestesmy bardziej zmeczone i nic nam sie nie chce,tak samo maluszki jezeli cos Cie naprawde zaniepokoii to wtedy dla uspokojenia lepiej jechac do szpitala i niech sprawdza,Tobie jako,ze ciaza blizniacza nie maja prawa odmowic zbadania,na pewno jest dobrze,poloz sie moze,poloz nogi sobie wyzej i sie wsluchaj w dzieciaaczki a na pewno poczujesz robaczki
dzieki kochana. jesteś super
lece do mezusia bo marudzi takie moje duze dziecko z niego

a i jeszce Dorianek to śliczne imie strasznie mi sie podoba
Stary 2009-11-30, 22:08   #2895
alexa1307
BAN stały

[QUOTE=eniggma;15595174]
Cytat:

dzieki kochana. jesteś super
lece do mezusia bo marudzi takie moje duze dziecko z niego

a i jeszce Dorianek to śliczne imie strasznie mi sie podoba
Nie ma za co kochana
dziekuje w imieniu Dorianka to mezus moj wymyslil pedz to mezusia i daj sie nacieszyc soba tyle czasu Cie nie mial przy sobie do juterka jak cos i sie nie zamartwiaj kazdy facet to chyba duzy dzieciak
Stary 2009-11-30, 22:10   #2896
zebra666
Zakorzenienie

Ech to dla kasy wszystko i tyle:\ tak jak ta co urodziła dziecko innej parze a teraz chce je z powrotem- tlyko, że oni jej z ato już płaicli całą ciążę!!! To ma być fer? JAk oni teraz się czują jak 9 miesięcy czekali płacili a ona się rozmyśliła, bo kocha dziecko:\

Stary 2009-11-30, 22:13   #2897
alexa1307
BAN stały

Cytat:
Ech to dla kasy wszystko i tyle:\ tak jak ta co urodziła dziecko innej parze a teraz chce je z powrotem- tlyko, że oni jej z ato już płaicli całą ciążę!!! To ma być fer? JAk oni teraz się czują jak 9 miesięcy czekali płacili a ona się rozmyśliła, bo kocha dziecko:\
Dokladnie dla kasiory niektorzy zrobia wszystko,tylko,ze kasa niestety nie jest najwazniejsza,moze i wiadomo jak jest kasa to latwiej sie zyje ale wolalabym zyc biedniej i z dzieckiem niz z kasiora i swiadomoscia,ze oddalam wlasne dziecko,czulabym sie jak ostatnia sz.....
Stary 2009-11-30, 22:15   #2898
zebra666
Zakorzenienie

No bo za przeproszeniem nawet suka nie odda swoich szczeniaków innej... Sory z aporównanie ale to mi do głowy przyszło akurat o tej późnej porze:F

Stary 2009-11-30, 22:18   #2899
agnieszka09
Wtajemniczenie

ENIGMA KSENIU I MICHASIU dobranoc ,milych i kolorowych snow

Oj wiece co okropnosc.niedlugo to targi otworza i bedzie mozna sobe jakies dzieciatko wybrac
powinni cos zrobic z adopcjami aby przystepniejsze byly dla ludzi,ktorzy naprawde pragna dziecka

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-30, 22:22   #2900
zebra666
Zakorzenienie

właśnie tyle dzieciaczków czeka w domach dziecka:\ i też niemowlaczki są przecież... Jakbym nie mogła mieć dzieci to napewno bym adoptowała

Lecę spać, obżarłam się to mogę iść:P dobranoc robaczki

Stary 2009-11-30, 22:23   #2901
OriOri
Raczkowanie

GG do OriOri Send a message via Skype™ to OriOri

Hej moje kochane. Dawno nie zaglądałam ale troszke się działo ostatnio... Na szczęście pozytywnie ;-) dostałam pracę i jutro zaczynam, chociaż szczerze mówiąc troszkę się boję, ale najważniejsze że się zaczyna układać u mnie ;-) troszkę sobie poszlałam ostatnio ;-) poznałam fajnych facetów ale jakoś się zimna zrobiłam, a może nazywam to ostrożnością ;-( mam nadzieję że za jakiś czas mi przejdzie i znajdę tego wymarzonego. Fajnie że będę pracować z samymi mężczyznami ;-) przynajmniej nie będzie nudno ;-) buziaczki moje kochane dla was i waszych dzieciątek
OriOri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 22:29   #2902
alexa1307
BAN stały

Cytat:
No bo za przeproszeniem nawet suka nie odda swoich szczeniaków innej... Sory z aporównanie ale to mi do głowy przyszło akurat o tej późnej porze:F
Dobre porownanie,strzal w 10.

---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ----------

Cytat:
właśnie tyle dzieciaczków czeka w domach dziecka:\ i też niemowlaczki są przecież... Jakbym nie mogła mieć dzieci to napewno bym adoptowała

Lecę spać, obżarłam się to mogę iść:P dobranoc robaczki
Dobrej nocki kochana
Stary 2009-11-30, 22:31   #2903
agnieszka09
Wtajemniczenie

ORIORI witaj,faktycznie dawno Cie nie bylo...
widze,ze starasz sie ulozyc zycie.zycze CI z calego serca jak najlepiej...oraz znalezienia tej drugiej polowki i szybkiego powiekszenia rodzinki
a co to za praca,ze samych facetow bedziesz miala
terz rok temu pracowalam w firmie Forda a tam sami faceci 50 facetow i 3 kobiety(w tym jedna to ja)...fajnie sie pracuje...
Ori szalej poki mozesz i nie zaluj sobie.trzymam kciuki za Ciebie...i wpadaj do nas czesciej...

ZEBERKO PIOTRUSIU dobranoc moi kochani

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-30, 22:45   #2904
alexa1307
BAN stały

Cytat:
Napisane przez OriOri Pokaż wiadomość
Hej moje kochane. Dawno nie zaglądałam ale troszke się działo ostatnio... Na szczęście pozytywnie ;-) dostałam pracę i jutro zaczynam, chociaż szczerze mówiąc troszkę się boję, ale najważniejsze że się zaczyna układać u mnie ;-) troszkę sobie poszlałam ostatnio ;-) poznałam fajnych facetów ale jakoś się zimna zrobiłam, a może nazywam to ostrożnością ;-( mam nadzieję że za jakiś czas mi przejdzie i znajdę tego wymarzonego. Fajnie że będę pracować z samymi mężczyznami ;-) przynajmniej nie będzie nudno ;-) buziaczki moje kochane dla was i waszych dzieciątek
No to gratulje kochana
widzisz teraz to juz tylko z gorki bedzie i na dodatek z samymi facetami nie za dobrze Ci bedzie ;-)

---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ----------

Spadam laseczki lulu bo mnie jakos po tej mellisie przymulilo ale to dobry znak,moze dzis uda mi sie szybko zasnac
dobrej nocki kobietki
i do juterka,jak tylko wroce to sie do Was zaraz zamelduje
Stary 2009-12-01, 06:46   #2905
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

A ja mam mieszane uczucia co do surogatki. Bo w zasadzie to nie jest jej dziecko tylko tych dwojga, a jej brzuch służy jako inkubator. Nie wiem czy bym się zgodziła na coś takiego, chyba że pieniądze ratowały by życie mojego maluszka. Lecz to nie byłoby wyjście z sytuacji.
A w drugą stronę. Gdybym nie mogła utrzymać ciąży? Nie wiem, chyba wolałabym zaadoptować jakiegoś maluszka, bądź rodzeństwo. Tu już mi nikt nie odbierze dzieci, bo surogatka się rozmyśliła.
Ja już spadam do pracki! Miłego i spokojnego dnia Laseczki!

Pepus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 09:14   #2906
Sensuel
Wtajemniczenie

Eniggma....za czytanie głupot normalnie trzeba lać
Alexa...daj znać jak po USG

OriOri....bardzo mnie cieszy,że u ciebie wszystko idzie do przodu.Bardzo podoba mi się Twoja postawa,szczerze pisząc mało spotykana

Pepus....ja też mam mieszane uczucia co do surogatek.Przecież tyle dzieci czeka do adopcji,no ale ile czasu trzeba na nie czekać .W tym przypadku 9 miesięcy tylko.Z drugiej strony uważam,że to kwestia sumienia kobiety noszącej to dziecko.Skoro maluszek może mieć rodzinę,a jakaś rodzina będzie uszczęśliwiona nim to wszystko wg mnie jest OK.Ale on powstał w określonym celu,czyli na handel i tu już jest problem,bo przecież rodzice płaca surogatce za całą akcje i to już jest nie dobrze.Także chyba wychodzi,że cały ten interes jest do bani.

Ja chwilę wychodzę na USG.Mam cykora małego....
Do usłyszonka
Stary 2009-12-01, 09:22   #2907
MAGiALENA
Zakorzenienie

witam... chorobliwie.

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 11:16   #2908
atinas
Zadomowienie

Helloł

Ale mnie dziś muli... Czuję, że to po paście do zębów, z resztą już któryś dzień z kolei nie mogę ich normalnie umyć. Chyba zakupię sobie pastę dla dzieci

Magialena a Ty co chora?

Co do tych surogatek, to nie wyobrażam sobie, żebym mogła wynająć czyjś brzuch do tego aby urodził mi dziecko! A już tym bardziej nie wyobrażam sobie siebie w takiej roli
atinas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 11:23   #2909
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atinas Pokaż wiadomość
Magialena a Ty co chora?
nom.

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 11:27   #2910
Sensuel
Wtajemniczenie

Ja już po scaningu.Fotkę mam,ale nie dam bo mój TŻ wziął do pracy się pochwalić.Tylko buźkę mamy ujętą i to w dodatku tak kiepsko widać,no chyba że się przyjrzeć.
Woda w nerkach jest jeszcze,ale mało.Za 4 tygodnie kolejny scaning także w PL na święta to nie zabawimy długo.
2 razy dzisiaj mi robiła i konsultowała z lekarzem.Chłopak na 100% ,ma 1200g i 24 cm w brzuszku.Nie udało jej się zmierzyć całego dzidziola .
Poza tym wszystko OK z maluchem.Ale ja niestety będę chora na tego wrednego duńskiego wirucha .Głowa mnie boli,mięśnie,gardło i kaszel mam już.Masakra normalnie

alexa...jak u ciebie?

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości