|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2881 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Co do 10 punktów o sobie raz jeszcze....pomyślmy....:b rzydal: 1. Urodzona 17.12.1983 (nietypowy strzelec, z uwagi na niedorozwiniętą cechę bycia towarzyską ![]() 2. Mieszkamy w małym mieście i chyba już nie chciałabym mieszkać w dużym i tu budujemy swój wymarzony domek. 3. Z mężem pobraliśmy się 22.09.2007r., a jesteśmy ze sobą od 01.04.2003. 4. Uwielbiam zwierzęta, chociaż ich za bardzo nie mogę miętosić ze względu na....punkt 5. 5. Astmatyczka, alergiczka, chorowitka, ale też trochę przewrażliwiona na swoim punkcie. 6. Lubię słodkości, ale ostatnio w niedużej ilości. Wolę domowe wypieki lub jakieś regionalne przysmaki z różnych stron świata. 7. Kocham warzywa, nie kocham owoców. 8. Jedynaczka (niestety). 9. W trakcie drugich studiów. Pierwsze były dzienne, teraz zaoczne i te bardziej mi się podobają ![]() 10. Do szczęście trzeba nam już tylko zdrowia dla całej rodziny i dzieciątka, na które mam nadzieję, że w końcu przyjdzie czas ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2882 | |||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() boje sie ze sam zostane z mala/.... tez ladnieee ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2883 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() lindsley, ale fajnie że masz choinkę ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, a ja wróciłam z wynikami, wszystkie ok, tylko tarczyca poza normą:/ norma 0,4-4,0 a mam 4,09. Idę do lekarza chyba w czwartek, nie wiem czy mam się martwić, czy nie, bo nie wiem co to oznacza:/ Powiem wam jeszcze że mam taki straszny dylemat.. Nie wiem gdzie spędzić święta.. czy jechać do moich rodziców, czy do rodziny męża.. Chciałabym tam z nim bardzo pojechać, ale będzie to całe ciążowe towarzystwo i na samą myśl płaczę, a co dopiero jak tam będę:/ I będziemy wszyscy pod jedym dachem 3 dni... I wigilia. Nie wiem jak to zniosę:/
![]() |
#2884 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Nie było mnie od piątku, ale przynajmniej odpoczełyście od mojej osoby ![]() Ollliwko wszystkiego czego pragniesz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Malga - przytulam Cię mocno ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przepraszam, że tak wylewam swoje smutki, ale wczoraj tak mocno się pokłóciliśmy, że już oboje przecholowaliśmy ze słowami ![]() a zaczęło się od tego, że poprosiłam Go żeby pokroił ziemniaki w kostkę do zupy, a On bezmyślnie zrobił je w plastry nie umiejąc nawet wytłumaczyć dlaczego? ![]() ![]() ![]() Ehh masakra atmosfera się zrobiła..... ![]() Dlatego nawet nie wchodziłam wczoraj na neta. Dziewczynki które smucą się z powodu starań ![]() ![]() ![]() Idę kończyć obiad bo TŻ będzie za 10min.... (przepraszam, że najwięcej to nasmuciłam na wątku ![]() Edytowane przez Kakusia Czas edycji: 2009-12-09 o 09:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tity pierwszy Twój punkt pasuje i do mnie , ale ta druga połowa ![]() No i TŻ pojechał na trening , kupił mi storczyki i bieliznę ![]()
Edytowane przez Ollliwka Czas edycji: 2009-12-08 o 17:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mąż nalega żeby jechać do swojej rodziny? Jeżeli nie, to pojedzcie do twoich, a teściów możesz odwiedzić w jeden dzień świąt. Kakusia ![]() ![]()
![]() |
#2887 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Wpadłam napisać, Tity
![]() ![]() ![]() ![]() Malga, Kakusiu ![]() ![]() ![]() Głowa mnei boli i tak cały dzień... Do kompów nie chce mi się nawet dotykać (co u mnie jest nie do pomyslenia ![]() Nadrobie wszystko następnym razem, mykam jeść, może coś pomoże...
![]() |
#2888 |
Zakorzenienie
|
Malga, Kakusia trzymajcie się kochane. Pewnie Waszym mężom przejdzie. Może tak wygląda u nich odreagowywanie stresu...W każdym razie na pewno będzie lepiej
![]() zgadnij to do łózia sio ![]() Cieszę się, że się mój wypiek podoba ![]() ![]() A dzisiaj myślałam, że się załamię w sklepie. Pojechałam z mężem na zakupy. Ciągle mnie popędzał, a jak go wysłałam żeby znalazł dżem to snuł się po sklepie w żółwim tempie oglądając po drodze różne rzeczy i cieszył z tego, że znaleźć nie może.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2889 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2890 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
ja to juz nie wiem..czy da sie to naprawic.... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2891 |
Zakorzenienie
|
tity a ja z opóźnieniem
![]() lenka a czy Twój mąż wie ,że tak się tym przejmujesz? i ,że to ostatnie wieści tak Cie podlamały? może sam zaproponuje żebyście święta spędzili u Twojej rodzinki w zdrowej atmosferze? malga próbowałaś rozmawiać z TŻ ?
Edytowane przez Ollliwka Czas edycji: 2009-12-08 o 19:23 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2892 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nawet nie mam z kim pogadać, żadnych koleżanek ![]() ![]() PS zastanawiałam się czy nie kupić jakichś mocniejszych leków uspokajających i nie przetrwać tego jakoś..
Martynka Edytowane przez Lenka* Czas edycji: 2009-12-08 o 19:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2893 |
Zakorzenienie
|
lenka przykro mi ,że tak Ci źle
![]() ![]() Pewnie na Twoim miejscu też bym tak zareagowała i przejeła się , zresztą wiem to na bank akurat ![]() ![]() ![]()
#2894 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Lenko, kochana
![]() Teściowa myśle, że by zrozumiala, mąż tak samo, jeżeli byś nie dała rady tam iść... A np. w 2 dzień świąt, może już ciężarnych by nie było, wtedy byście w spokoju posiedzieli z pozostałymi?? Oliiwko żyj 100lat jeszcze raz ![]() Tity pół dnia przeleżałam w łóżku i d... Teraz to tylko ćmi więc jest ciutek lepiej...
![]() |
#2895 |
Zadomowienie
|
Olliwka, taki kryzys chwilowy i tyle.. Niepotrzebnie już o świętach myślę, ale gdybyśmy wyjeżdżali do moich rodziców, to musielibyśmy już w przyszłym tygodniu odrobić parę godzin pracy, stąd te dylematy.
Szkoda mi trochę, że sama jestem w domku, mąż w pracy, nie wiem co mam robić, to siedzę i myślę o głupotach..
Martynka Edytowane przez Lenka* Czas edycji: 2009-12-08 o 20:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2896 |
Rozeznanie
|
Lenko, wiem, że jest Ci ciężko. Ja sama też miewam ostatnio awersje do wszystkiego co z dziećmi związane. Jestem zazdrosna i przykro mi. Ale Wy jesteście dopiero na początku starań. Wiesz jaki jest Wasz problem, leczysz się więc pozostaje wierzyć że się uda. Ja ostatnio dowiedziałam się, że brat mojego męża i jego żona starali się ROK o drugie dziecko, rok! A ja głupia myślałam że im to tak wszystko gładko idzie i że tylko nam po grudzie! Postaraj się myśleć pozytywnie i nie załamuj się. Staraj się odgonić czarne myśli, bo jeszcze wszystko przed Wami.
![]() |
#2897 |
Zakorzenienie
|
lenka kilka dni i będzie Ci lepiej na pewno
![]() ![]() ![]() ![]() zgadnij a ja dziękuje raz jeszcze ![]() ![]()
#2898 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Olliwka, u szwagierki to wpadka, a u drugiej to nie wiem, ale dzięki za pocieszenie ![]() Kochane jesteście, dzięki ![]()
![]() |
#2899 |
Zakorzenienie
|
Tity ciacho
![]() ![]() Lenka ja bym na spokojnie wytlumaczyla mezowi o co chodzi i nie jechala do jego rodziny - po co sie dodatkowo maltretowac widokiem ciezarowek ?! Przeciez nic sie zlego nie stanie jak on pojedzie do siebie, a Ty do siebie ![]() Malga,Kakusia ![]() ![]() Zgadnij nasmaruj skronie amolem i poloz sie w ciemnym- powinno pomoc |
![]() ![]() |
![]() |
#2900 |
Zakorzenienie
|
Lenka przykro mi że tak wszystko wyszło... Dziewczyny już wszystko napisały a ja jeszcze tylko przytulę
![]() Malga, Kakusia ja też mam z Tz jazdy czasem... Przeważnie o jego picie i o brak zaangażowania w spr domowe. Po pracy siedziałby tylko przed kompem. Nawet ciężko mu załatwić chłopaków do remontu ![]() Wczoraj było super a dziś... W sumie trochę nie ze swojej winy ale podniósł mi ciśnienie... Pojechałam po niego do pracy (zapomniałam zabrać tel) Byłam kilka min przed 20 już a on wyszedł o 20.30... O 20.15 zrobiłam kółeczko i zatrzymałam się pod drzwiami głównymi żeby spr co robią (widać przez szyby) i wkurzona odjechałam z piskiem... Stałam pod bocznym wyjściem do 20.25 i wkurzona i zmarznięta pojechałam się przejechać i przy okazji nagrzać w aucie... Jak wróciłam to już Tz i jego burakowaty kierownik stali na zewnątrz ale dalej gadali i Tz nie wsiadał i znów ruszyłam z piskiem i kawałek odjechałam... Okazało się że któraś blondynka zrobiła błąd i to wyjaśniali (nie wyjaśnili) a ja marzłam w aucie... Nie weszłam do środka bo wyglądałam bardzo niewyjściowo. Może to też hormony ale zmarzłam niemiłosiernie... Pewnie jutro będę już kichać...
#2901 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
lindsley, dziękuję.. najbardziej za to, że mnie rozbawiłaś tym burakowatym szefem ![]() PS dbaj o siebie !!!!!
Martynka Edytowane przez Lenka* Czas edycji: 2009-12-08 o 21:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2902 |
Zakorzenienie
|
Lenko a babcia daleko mieszka ? Moze moglibyscie ja odwiedzic przed samymi swietami, albo tuz po nich ? na pewno znajdziecie jakies rozsadne rozwiazanie
![]() Lindsley to do lozeczka goraca herba zmiodem i cytryna i oby katar cie ominal |
![]() ![]() |
![]() |
#2903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się, że mogłam Ci poprawić humor. A szef faktycznie burak nie z tej ziemi... Potrafi np do klienta lecieć z bułką w garści i kęsem w ustach... O słownictwie już nie wspomnę... Po powrocie zjadłam sobie dokładkę ciepłego rosołku. Na herbatkę już nie miałam ochoty, jutro sobie zrobię. A w łóżeczku już leżę.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2904 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale Ci fajnie, ja też się chyba już położę. Cały dzień spędziłam na myśleniu o tych głupotach, straciłam tyle czasu, a mam mnóstwo nauki. Jutro się biorę za siebie ![]()
![]() |
#2905 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
![]() Melduję się na posterunku ![]() ![]() Padam na pyszczek,dlatego odpisze jutro...heh,tyle napisałyście przez ten czas że i tak pewnie nie dam rady wszystkiego nadrobić ![]() Ach..sprawa dość istotna....7.12-przyszła wredota @ ![]() Dobrej nocy ![]()
![]() |
#2906 |
Zadomowienie
|
Tity:
tyle mamy ze sobą wspólnego... ![]() ![]() no ja z moim Tż pobraliśmy się 22.09.2007 a poznaliśmy się 28.04.2002r ![]() Olliwka: Sto lat, no może ciut mniej żebyś się na stare lata nie męczyła ![]() ![]() ![]()
http://s5.suwaczek.com/20070922040113.png http://www.suwaczek.pl/cache/bdbd48d327.png[/url] http://www.suwaczki.com/tickers/zem3anliaj4xxsq7.png http://s2.pierwszezabki.pl/046/0464919c0.png?8294 "W życiu piękne są tylko chwile...." |
![]() ![]() |
![]() |
#2907 |
Rozeznanie
|
Witam Miłe Panie
![]() ![]() Ja już do pracki lece, a po do Fryza ![]() ![]() ![]() ![]() POZDRAWIAM
![]() |
#2909 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
No to pokaż nam się później ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2910 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lenka dziewczyny już dużo napisały, ale ja też przez chwilę pomyślałam, że może spędzicie wigilię we dwoje? A w święta odwiedzicie babcię? Dobrze, że teściowa wie co i jak, to będzie wiedziała jak sie zachować, ale wiadomo, ze jak ktoś jest już w ciąży to sie rozmów na ten temat nie uniknie ![]() No i nie radziłabym leków, po co? Dla dzidzi to niedobre, a przecież to dla dzidzi chcesz byc zdrowa. ![]() Cytat:
![]() lindsley zobacz w sumie ile nerwów tak naprawdę przez to, ze nie miałaś telefonu...jak nas juz to uzależniło agnes witaj po powrocie ![]() BordAna ![]() Mpik zmiana fryzurki, nonono, ja mam teraz ściete włosy do ramion, proste, pofarbowane i tymczasowo jest ok Teraz trochę o mnie: dziś rano test owu pokazał 2 kreski, czyli owulka jest lub nadchodzi ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:22.