![]() |
#2881 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2
Każdy sposób dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() http://www.edda.com.pl/gatta-sport-p-227.html Wygląd taki sam, cena porównywalna i skład... też ten sam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Horo, no to czekamy do wiosny ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2882 |
Przyczajenie
|
Witam dziewczynki,czytam was cały czas i czekam na swój zabieg to już za tydzień!!!! Szwy 7 cm!!! strasznie długie! jednak utwierdzam się w tym że dobrze wybrałam,cięcie wokół otoczki. To nie prawda że nie da się włożyć implantu przez małe cięcie,proponuję wejść na beauty forum,wątek dr.Ostrowska-clark,to jest mistrzostwo świata jakie ta kobieta robi cięcie! Mała brodawka też nie jest argumętem do wykonania takiego nacięcia,jestem tego przykładem. Pozdrawiam wszystkie cycolinki!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2883 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Czy cięcie 7 cm jest długie? To zależy... Gdyby przez takie cięcie lekarz chciał umieścić impl. okrągły to pewnie tak ![]() ![]() Z reguły przy umieszczaniu impl. anatomicznych z cięcia w fałdzie piersiowym wykonuje się cięcie 5-8 cm - w zależności od wielkości impl. ![]() I tak na koniec - wygląd blizny zależy od danego organizmu (tzw. reakcja osobnicza); czasami krótka blizna wokół otoczki może być bardziej szpetna nić dłuższa blizna pod pachą czy w fałdzie piersiowym ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2884 |
Przyczajenie
|
Zgadzam się że są plusy i minusy tego cięcia,ja nie planuję więcej dzieci i dlatego wybrałam ten rodzaj,nie twierdzę że jest to najlepszy wybór,chodzi mi o to że wielu lekarzy twierdzi że przez brodawkę się nie da włożyć dużego implantu. Moja dr.twierdzi że to żaden problem,potrzeba tylko umiejętności i wprawy. Na forum beauty jest kilka dziewczyn od dr. i wszystkie mają piękne blizny,więc dużo zależy od umiejętności lekarza...
![]() Edytowane przez kuki0 Czas edycji: 2009-11-02 o 15:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2885 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyna ja wlasnie uslyszalam , ze zadnego stanika ani topu mam nie brac bo to w klinice dostane.
Wiec narazie nic nie kupuje ![]() ![]() Normalnie zawsze chcialam sobie taki stanik kupic , tylko nie mialam na co (oczywiscie dalej jeszcze nie mam ![]() ![]() Mam takie mieszane uczucia z jednej strony sie ciesze ![]() ![]()
#2886 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=listopadowa80;15045 231]Każdy sposób dobry
![]() Sówka ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.edda.com.pl/gatta-sport-p-227.html Wygląd taki sam, cena porównywalna i skład... też ten sam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Czekoladowa Sowa musi być bardzo wąska w biodrach,że od dołu topy zakłada ![]() Ja mam Hanna Style (znaczy zamówione) ![]() Zostały 3 tyg... o mamo..... coraz większy stresssssssssss ![]() Do tego od 1 dnia miesiączki (tj. od 23 paź) zaczęłam brać tab. by mieć pewność co do cyklu ... i problem.. bo mam już okres 11 dni...... Dziś idę na USG dopochwowe by wykluczyć jakieś ewentualne ... ![]() ![]() ![]()
#2887 |
Zakorzenienie
|
Wiem , ze to glupie ale czym blizej op. tym bardziej wydaje mi sie, ze jestem samolubna , mysle tylko o sobie i swoich potrzebach. Dziewczyny czy ktoras z Was miala tez takie mysli ?
![]() |
#2888 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2889 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pysia kilka stron wcześniej i ja o tym pisalam... Prześledź sobie ![]() Wszystkie przed boimy sie jak cholewa i wiele z nas w pewnym momencie zastanawia sie nad próżnością.... Tylko dlaczego męczyć się z kompleksem? ? ? Kiedy mozna sobie pomóc!!! Tak sobie- nie innym , ale ... co w tym zlego,że poczujemy się bardziej kobiece... ? Bardziej szczęśliwe?
![]() |
#2890 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2891 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2892 |
Raczkowanie
|
A jeśli nawet nie wszystkie to ............ 99 % nas ![]() ![]() ![]()
#2893 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dobrze, że idziesz do gina ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2894 |
Raczkowanie
|
Kurcze,oby.... ja już jestem tak przewrażliwiona na punkcie swojego zdrowia przed op. ,że masakra !!! ![]() ![]() ![]()
#2895 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2896 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2897 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Z taką nadzieją do niego idę!!! ![]() ![]() Jadę , zobaczymy.... Jak wrócę to nadrobię zaległości "wizażowe" bo zapewne do tego czasu troszkę nadrukujecie ![]() A tak w ogóle to przez brodawke robi się podmięśniowo? ? ?
? ? ? Edytowane przez DagaGaga Czas edycji: 2009-11-02 o 15:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2898 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- Pod oba mięśnie? a to już pytanie do chir. plastyka, który stosuje taką metodę ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2899 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiec narazie czekam ze wszystkim, strasznie nie lubie nawet pobierania krwi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Jeszcze jedno jesli chodzi o bol plecow po op. Dzisiaj mam dzien wolny , dziecko pojechalo na tydzien do Polski(ferie) ![]() ![]() ![]() i dostalam takiego bolo kregoslupa ze szok ![]() ![]() ![]() ![]() Moze wlasnie po op. ten bol jest dlatego , ze za malo sie rusza ![]() Dzisiaj nic nie robienie normalnie mnie wykonczylo ![]()
![]() |
#2900 |
Wtajemniczenie
|
a ja sie chyba forsuje, bo mi jakas woda z ran poleciala...bylam w miescie zlozylam cv w sprawie pracy...czekam cierpliwie na odpowiedzi
#2901 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję,że ja zniosę op i ból po niej tak jak Ty i że będę też tak sprawna jak Ty jesteś ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() Plecy bolą od ciągłego leżenia na plecach...... Gdy już można na boku ból pleców ustępuje - prawda koleżanki po op? ? ? ![]()
![]() |
#2902 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ból pleców zaczyna ustępować w ciągu dnia, gdy zaczynamy się ruszać, aż w końcu mija ![]() Agnes - a ty miałaś ciecie otoczkowe? Jakich nici użył dr? Rozpuszczalnych czy nie? Jeśli masz nici rozpuszczalne (wchłaniające się - tzn. szew kosmetyczny) - to ten płyn może być wysiękiem zapalnym - ot taka niepożądana reakcja na nić (w końcu to też ciało obce ![]() ![]() Najlepiej gdybyś skontaktowała się z dr, być może konieczna będzie toaleta rany i smarowanie maścią p-bakteryjną. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2903 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- a ciecie mam pod faldem piersiowym, widze taka mala kreseczke, waska ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- [QUOTE=agnes281;15053773]dr.nie udzielil mi zadej informacji na temat nici, zdjąl opatrunek, i powiedzial ze szwy sa rozpuszczalne, kurde wczoraj przylecialam do uk i nie usmiecha mi sie znow leciec do pl ![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- a ciecie mam pod faldem piersiowym, widze taka mala kreseczke, waska ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- znalazlam wazne info na stronie mojego dr <SPAN style="FONT-FAMILY: Verdana; FONT-SIZE: 8.5pt" lang=EN-US><FONT size=1>Cięcia są zeszywane szwem kosmetycznym, a okolica pod piersiami zabezpieczona dodatkowo opatrunkiem plastrowym.
![]() |
#2904 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Clotrimazolum też nie ![]() Na twoim miejscu zastosowałabym np. Polseptol ![]() I koniecznie skontaktowałabym się z dr ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2905 |
Wtajemniczenie
|
kurde ja tu nic nie mam, teraz widze ze mam troche czerwona skore na blizna martwie sie ja w tej anglii nic nie mam
#2906 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2907 |
Wtajemniczenie
|
juz sie rozkleilam, martwie sie bo nie mam zadnego leku, ide do sklepu po wode utleiona najszybsza droga to sms do mamy o wyslanie masci priorytetem, niech to szlag, a leci mi nie wie co nie jakos obwocie ale troszke mleczny kolor
#2908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skontaktuj się z lekarzem - proszę ![]() Co do polseptolu - w niektórych aptekach wymagają na niego recepty... Póki co przemywaj te miejsce wodą utlenioną. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2909 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- dr.listopadowa-zaraz Ci wiadomość wyślę bo mam pytanie natury medycznej oczywiście. ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2910 |
Zakorzenienie
|
Mykam spać
![]() Do jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.