|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia IX - MJ Forever
Majkolu mój kochany
mam depresję o fi fany mógłbyś mnie dzisiaj pocieszyć w mej pościeli się ze mną zaszyć mógłbyś z Olkiem mnie zapoznać mógłbyś mnie przeciągle kochać mógłbyś wsadzać mi i wyciągać mógłbyś mnie nawet porządnie wytrząchać mam ochotę na banana na słodkiego urwipała ssać i pieścić miętolić i mierzwić spuść mi się w usta aż będę się krztusić kurde się nie rymuje ![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- mało przy niej szczęśliwy... ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- ta z kucharką też już widzę flirtował matko tak pisali, że on od bab stronił a tu widzę cała chmara już ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=KnXLlrC2Ky4&feature=fvw Grace (może Joanie powinnam podesłać )
|
#2882 | |
|
Zakorzenienie
|
YYY, co tu tak cicho?
![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak jak... jak on mogl mi to zrobic! ?
|
|
#2884 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu mi ta Grace humor popsuła
|
|
#2885 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co? myślałam o tych wszystkich laskach w życiu Majka i doszłam do wniosku, że on miał przerąbane. no bo taka Ola. mówiła potem, że nie daruje sobie tego, że nie zarywała do Majka. pewnie każda, która go spotkała w głębi duszy tak myśli. zwłaszcza, patrząc na to co się z nim działo z perspektywy czasu. 'a może, gdybym go zaprosiła na randkę byłby teraz szczęśliwym ojcem gromadki dzieci'. no i takim sposobem większość widziała w nim tylko faceta, którego mogłoby się uszczęśliwić, a nie Majka, który byłby świetnym przyjacielem. ja na jego miejscy sfiksowałabym, gdybym nie miała żadnego bezinteresownego kumpla, bo każdy facet chciałby wziąć ze mną ślub i mieć dzieci.
nie liczę Liz ![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- na tej drugiej focie, ta cała Grace, wygląda jak Posh
|
|
|
|
#2886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kuwra ale namieszałam, chyba przez te owocowe soki w śmiejżelkach ![]() aż mi się przypomniał tekst na który mój znajomy wyrywał laski : hej bejbe, widzę w Tobie matke swoich dzieci Edytowane przez agulinda01 Czas edycji: 2009-10-08 o 21:39 |
|
|
|
|
#2887 |
|
Zakorzenienie
|
Liz + Majk =
|
#2888 |
|
Zakorzenienie
|
ja aż poszłam do wanny z zazdrości o Grace Joanna mi zwisa bo na każdej focie z nią jest smutny, z Grace jest wesoły...
|
#2889 |
|
Zakorzenienie
|
no ja wiem, że przez to, że Twoja macica chowałaby dziecko wyrażasz sympatię
|
|
|
|
#2890 | |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiśce, tylkow miedzy czasie nie było mnie na kompie. już sie biore za tłumaczenei
![]() Cytat:
Ja w sumie w domyśle tez Jak chcesz możesz mi przesłac swój nr kom. Cos Ci tam myślę mogłabym zawierszować po nibylandzku A kiedy wracasz
|
|
|
|
|
#2891 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2892 |
|
Zakorzenienie
|
jednego wiem na pewno..
Mike ptrzebował oparcia, pocieszyciela, kogoś kto będzie Go kochał bez względu na wszystko. Potrzebował kogoś by spokojnie przy nim zasypiać i budzić się, by móc żyć w miare normalnie, potrzebował przyjaciela. Związek opiera się na przyjaźni... nie mówię o Liz bo wdłg mnie Ona była super wobec Niego i myślę, że byli prawdziwymi przyjaciółmi, od serca.... to ja bede uciekac... braaaaaaaaaaa braaaa noc
|
#2893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to się podzielił (Puszkin mial 100 dzieci, może Majkol chce rekord pobić )
|
|
#2894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie mnie też dziwne emocje targają jak ich widzę
|
|
|
#2895 |
|
Zakorzenienie
|
Kolorowych tym co uciekają
|
#2896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) o ściane ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- dobranoc Bloo coś Blue nie widać ostatnio. i Aśki nie ma. |
|
|
|
|
#2897 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie jakoś nie
Pomijając fakt, że neiw iemy czy byli razem czy nie...to w sumie chyba dobrze, ze przez tyle lat miał kogos bliskiego koło siebie i w miarę normalnego Bo co jk co, ale ta Grace to nei alta teraz po gazetach ![]() Laski wyluzujta...Olka starczy dla wszystkich |
|
|
|
#2898 |
|
Zakorzenienie
|
no nie lata nie lata co więcej nadal zajmuje się jego dziećmi...
|
#2899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
JAKIM, KURDE, PRAWEM ON MA SIĘ MACZAĆ W GRACE'OWYM KIŚLU?! |
|
|
|
|
#2900 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem why właśnie tak.
I`m begging for your love..." Edytowane przez Ash882 Czas edycji: 2009-10-08 o 21:56 |
|
|
|
|
#2901 |
|
Zakorzenienie
|
Ash o Joanne nie masz co zobacz na każdej focie z nią wygląda jak zbity pies a nie szczęśliwy facet...
|
#2902 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2903 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2904 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2905 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ale to już chyba pretensje do Majkola co...że korzysta z jej kiślu, bo z doswiadczenia chyba wiemy, że ciężko opanowac kisiel przy Majku co
![]() Joanna mnie wkuwria, bo jak widac chyba trochę sie tam wkręciła...a jest zwykłym szaraczkiem tak jak my. Tatiana...tatiana mnei wnerwia bo jest ładna...ale Majk jej toć nie chciał, bo gdyby chciał to by nei pozwolił jej wyrzucić, więc Tatiana w sumie też mi zwisa ![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
Cytat:
Coś chyab oprócz tej całej Joanny wyrozumiała dziś jestem...kurde staczam się po prostu
|
||
|
|
|
#2906 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2907 |
|
Zakorzenienie
|
Liz - spoko babka
![]() Diana - złamała mu serce świnia Lisa - podobały mi się jej pośladki w YANA spoko jest uwielbiam ją ![]() Tatiana - śliczna była, jest i to niesprawiedliwe, że tak teraz wygląda (pocieszające jest to, że jedyne co z nią zrobił to jeden całus po którym ją wywalili) Joanna - Bóg raczy wiedzieć co z nią robił ale po kij ona leciała z tym do gazet jakaś posrana (no i smutny na każdej focie z nia) Grace - sadze ze to niestety cos wiecej Debbie - tutaj chyba za wiele się nie działo, czysty układ (ale ona chyba miała obsesje na jego punkcie) Karen Feye - tej to teraz odbija Boze jakie ona rzeczy wypisuje na FB to sorrry... spotykał się z nią i spoko ale dlugo to nie trwało (dzięki Bogu )kogoś jeszcxze mam dopisać do listy z Najomką chyba nic nie robił poza macaniem się na clipie Pamela Anderson zdementowała plotki byli tylko friendami Madonna - nasty bitch
|
#2908 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też nie wiem
|
|
|
#2909 |
|
Zakorzenienie
|
Czy to pytanie jest podchwytliwe
|
|
|
|
#2910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiście zaraz po tym jak wspólnie przeczytamy Pana Tadeusza i wysłuchamy 65 symfonii Beethovena ![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.