Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3 - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-16, 15:11   #2881
domi7ks
Zakorzenienie

Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3

Cytat:
Napisane przez Vcelka Pokaż wiadomość
Domi ja pojadę Ci pomóc
super

ja juz nie pamietam czy pytalam u nas na watku czy nie
ale chyba do pepuszka kupie fiolet zamiast bawic sie ze spirytusem

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-16, 15:18   #2882
Tadzieusz
Zadomowienie

Do pępuszka miał być spirytus z tego co pamiętam.

Idę w końcu wyliczyć czy podatek za październik nam wyszedł
Tadzieusz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-16, 15:28   #2883
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
wenge, kremowy i rózowy

do 1 ego grudnia tylko 2 tygodnia...no bo przenosic to raczej nie przenosze..

jeny jak ja sobie poradze???
ja tez pojade pomoc.... tylko gdzie my sie pomiescimy:conf used:
Motylicaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-16, 15:29   #2884
syla39
Wtajemniczenie

Cytat:
Syla trzymaj kciuki oby nie doszlo do takeigo dnia i godziny, ze siora przyjdzie jak przyczepa ale raczej bez zaproszenian aszego juz do tego nie dojdzie.
Ja mam laptopa Hp, ale juz stary i pada w nim bateria. Oprocz tego mamy komputer stacjonarny.

Sylus aby zrobic podglad pojedynczej wiadomosci musisz najechac na numer tego posta i trzymam kciuki a jednoczesnie wspolczuje remontu...kominek rzyszedl?
.
Kominek podobno ma byc 18tego. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Maz polozyl juz podloge w przedpokoju. Zostalo poprawic syfit i sciany i "tylko" kupic szafe i jakas mala komode albo szafke z szufladami.

Cytat:
Napisane przez Tadzieusz Pokaż wiadomość
Ostatnio przez przypadek się dowiedziałąm, że moja babcia miała męża. Ale co z nim się stało to nie wiem. W każdym bądź razie moja mama jest jak to się łądnie mówi " z nieprawego łóża" No i ten facet zostawił moją babcię. A z moją mamą to było jeszcze ciekawiej. Brat się urodził i jego ojciec powiedział, że jedzie go zameldować. I już więcej go nie widziała.
Szok. Ciekawe czy sie kiedys znajdzie marnotrawny tatus.

Napewno trafilas na super faceta ktory nigdy cie nie zostawi wiec nie mysl o tym i ciesz sie zyciem Zreszta wychodzi na to ze to w twojej rodzinie faceci zostawiaja

Cytat:
Napisane przez Mischoko Pokaż wiadomość

Mam ciemny korytarz w ktorym nie ma zadneg okna i dostalam taka mala lamkpe z czujnikiem ruchu ze jak w nocy mykam na siusiu to sie zapala na 10 sek i juz nie musze szukac kontaktu bo ta poswiata wystarcza by trafic do lazienki i potem spowrotem do pokoju. Drugi prezent to takie jakby swieczki ale.... stawia sie je na podstawce laduje i potem one swieca - sa trzy rozstawiasz je np w roznych katach pokoju i jest piekan poswiata wybralam sobie niebieskie bo lubie takie "zimne" swiatlo.... a trzeci prezent jestem totalnie zaskoczona dostalam [B]notebooka! Mam juz laptopa 17" ale jak wiadomo taki duzy nie jest poreczny zeby go gdzies ze soba zabrac a ten netbook ma tylko 10cali! malutki i pasuje mi do torebki.... no w szoku bylam..... i jest mi strsznie glupio bo ja jeszcze nic nie wymyslilam.....
My tez mamy takie swiatelko i jest super Nie musze szukac kontaktu i rozswietlac calego mieszkania

Jakiego notebooka dostalas??? Moze i ja kupie takie male cudo

Elus dziekuje za doradzenie w srawie lapka. zaraz sobie na jego temat poczytam

Cytat:

To ja tak troche zmienie temat, ale nie złoście sie na mnie...
ale jak sobie pomysle, ze juz za 2 tyg dzidzia moze byc z nami
No co ty domi to jest super temat. Dzisiaj tak sobie patrzylam na moja niunie i pomyslalm ze i ty niedlugo bedziesz przezywac to szczescie.
Musze cie przestrzec ze byc moze bedzie i troche nerwow zwlaszcza jak niunka bedzie plakac i byc moze bedziecie z mezem wyladowywac emocje na sobie. To normalne Nam sie to zdarzalo i przyznam ze troszke lez w ukryciu wylalam

syla39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-16, 15:37   #2885
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość
.

No co ty domi to jest super temat. Dzisiaj tak sobie patrzylam na moja niunie i pomyslalm ze i ty niedlugo bedziesz przezywac to szczescie.
Musze cie przestrzec ze byc moze bedzie i troche nerwow zwlaszcza jak niunka bedzie plakac i byc moze bedziecie z mezem wyladowywac emocje na sobie. To normalne Nam sie to zdarzalo i przyznam ze troszke lez w ukryciu wylalam
a przed porodem sie dogadywaliscie?Tz byl pomocny itp?
ciekawe jak to u nas bedzie, ale jestem optymistycznie nastawioa, bo juz poraz kolejny (teraz po szpitalu) sie przekonalam, ze na Tz mozna liczyc
Ja powiem szczerze, ze to do mnie chyba ciagle nie dociera wiem niby, ze to tak blisko, ale nie moge sobie uswiadomic, ze to juz...

Stary 2009-11-16, 15:54   #2886
eluśka87
Zakorzenienie

GG do eluśka87

Cytat:
Napisane przez besio Pokaż wiadomość
Eluśka a daleko od Wawy mieszkasz?? A co to za praca??
Oj będzie około 200 km studiuję w wwie zaocznie... a praca o charakterze Konsultanta Call Center - więc pewnie jakaś telemarketerka czy coś w tym stylu ciężko cokolwiek znaleźć.. wolałabym koło siebie na razie coś znaleźć.. ale..

Zrobiłam takie zawijańce( krokiety) z wafla i kapusty.. i nawet wyszło.. choć trochę za gorący farsz nałożyłam.

Misia witaj fajne prezenty troszkę zazdroszczę

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

Sylwia..kolega mi tak zachwalał te Toshibki.. więc nie wiem.. ale są różne opinie.. aby grafika była dobra w lapku i będzie ok do zdjęć i filmów..

Dzwoniła do mnie kobieta w sprawie pracy.. i chciała się jutro spotkać.. nio ale powiedziałam jej, że piątek.. i mówi, że jeśli oferta będzie dalej aktualna to zadzwoni w czwartek i umówi się na piątek ze mną.. ajć..mogłam pojechać jutro.. teraz żąłuję.. pewnie nie zadzwoni..
a tym razem chodziło o pracę biurową..
eluśka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-16, 16:27   #2887
magdaka13
Wtajemniczenie

Ello lejdies,

czy wam tez tak czas biegnie z predkoscia swiatla? u mnie przed chwila byl Pt a zaraz juz Wt...szalenstwo normalnie...

my dzisiaj mini rajd po sklepach i urzedach...no ale mam nowe Swarki i troche krysztalu gorskiego - to na prezenty dla rodzinki - niech im oczki wyjda Jak bede miec zrobione oczywiscie pokaze...no i przyszedl w koncu werniks do Fimo i bedzie mozna polakierowac jaszczurke z ArtClay...i sukienka do krawcowej oddana...zastanawia mnie ost. takie urzadzenie do haftowania - czy ktoras uzywala cos takiego? i moze polecic w niewielkiej cenie? - mozna by niezle cuda stworzyc z rzeczy z lumpka np....
A na obiad dzis "Bar Magda" zapodaje kurczaka po wietnamsku - wlasnie sie ryz gotuje...

Eluska - przejrzalam to twoje CV i mam troche uwag-wysle ci zaraz na mejla to co mysle.

Mishoko - widzialam twoja farme na FB...jeeeny jakie sliczne roslinki, a jak szybko rosna!!!

Motylko - widze nowy podpis -'SuperNiania' - czy ogladasz programy o SuperNiani? czy nianczysz swoje dzieci wg jakis metod specjalnych? -> tak pytam bo sama rowniez ogladam takie programy i powoli dochodze do wniosku, ze wychowanie to ciezka praca musi byc...

Domi, Tadzieusz - b. sie ciesze, ze tesciowe okazuja "ludzkie oblicze"..tzn ze jest dla nich jakas nadzieja...

Domi - moim zdaniem doskonale sobie poradzisz po porodzie - patrzac na ciebie jaka doskonala gospodynia sie stalas w bardzo krotkim czasie-to normalnie nie mam watpliwosci, a TZ napewno ci pomoze z tego co piszesz to dobry czlowiek z niego A co za nalewki zrobil? Mozesz podac przepis?

Syla -jak malutka sie chowa? Co nowego sie naumiala?

Vcelka - a ty bylas jeszcze raz u lekarza z tymi plecami? moze sa jakies specjalne cwiczenia, ktore mozesz robic w domu?

Zuzia - a ty sie przeszlas do lekarza? moze to grypa zoladkowa po prostu, co?
Borysek ur. 05.04.2013

Vivere non necesse est. Navigare necesse est.
magdaka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-16, 17:08   #2888
Tadzieusz
Zadomowienie

[QUOTE=syla39;15313011].

Szok. Ciekawe czy sie kiedys znajdzie marnotrawny tatus.

Napewno trafilas na super faceta ktory nigdy cie nie zostawi wiec nie mysl o tym i ciesz sie zyciem Zreszta wychodzi na to ze to w twojej rodzinie faceci zostawiaja
[QUOTE]

Wiesz, moja mama ostatni raz swojego ojca widziałą na pogrzebie swojej mamy. Miała wtedy jakieś 16lat. została sama z babcią. Musiała iść do pracy a to było na początku lat 60. A mój brat, mając jakieś 12lat był na obozie harcerskim w Poznaniu. I tam poznał jakąś dziweczynkę. I jak sie przedstawił, to ona powiedziała, że jak fajnie, bo jej sąsiad ma takie same nazwisko I zaczął się wypytywać. W końcu zaprowadziła go do tego sąsiada. Akcja podobno wyglądała tak: Pan otworzył drzwi, brat się zapytał czy się nazywa tak i tak, on odpowiedział że tak. A brat dalej czy w roku 72 był pan w *? A on, że tak. No i brat powiedział" To ja jestem |Pana synem. Chciałem tylko Pana zobaczyć" Facet wziął go do mieszkania, podobno rozmawiali ale już nawet mama nie wie o czym.
Generalnie kiedyś był u nas facet i mama mi powiedziała, że to tata R. Miałam może wtedy z 7lat.
Jakieś 8 lat temu, moja "bratowa" w tajemnicy nawet przed moim bratem wysłała list do jego ojca. List wrócił. Mama była wściekła. Podobno poszukiwali z nim kontaktu przez policję, ale okazało się, że ma nową rodzinę, żonę i 2 córki. I nie chcieli już psuć rodziny, więc dali spokój.

I wiesz, w mojej faceci zostawiają a teść zdradza teściową. Ale o tym wie tylko on, ze 3 kochanki, paw i ja. Więc jest wesoło.

Miałam robić księgowość uwaliłam się na łóżku i gapię się w tv

Edytowane przez Tadzieusz
Czas edycji: 2009-11-16 o 17:09
Tadzieusz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-16, 17:17   #2889
Zuziunia
BAN stały

Nie byłam u lekarza... bez sensu. Bo w sumie dobrze się czuję.

A czas faktycznie pędzie nieubłaganie, ja zaczynam mysleć o prezentach na święta..

dziewczyny co kupić M na 6 to jakis drobiazg, ale na 24? Myślałam o jakiejś fajnej koszuli bo on lubi chodzić w koszulach, tylko nie dopatrzyłam jeszcze rozmiaru.
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-16, 17:30   #2890
eluśka87
Zakorzenienie

GG do eluśka87

Fajny pomysł Zuziu z tą koszulą.. ja chyba dla swojego też bym kupiła..nie wiem.. ale tak ostatnio myślałam.. i jeszcze o takiej sportowej torbie do ćwiczeń myślałam.. też już trzeba się powlo zastanawiać.. a wczoraj dostał ode mnie dezodorant i żel axa.. hhi... i mi się teraz reklama przypomniała...

Tadzia..to niezłe jaja, że tak powiem.. ale tak się zdarza..a te kochanki.. eh.. czy tak musi być.. ale od zawsze faceci to monogamiści.. chyba...

Magda.. ja swoje CV pisałam pod okiem pani dr więc wiesz... ona tak radziła i takie mam
ale czekam na wskazówki

Oglądałam serial i zasnęłam.. tak mnie zmuliło.. ehh

Czuję się padnięta..
Stary 2009-11-16, 17:50   #2891
Aliszcze
Zakorzenienie

Zanka, śliczne zdjęcia, bardzo ładnie wyglądasz no i jak schudłaś!!

zaraz idę uczyć angola gimnazjalistę, a potem spędzam wieczór z mężem no i pakuje się do szpitala....jutro o 8 mam być w Izbie Przyjęć. Trzymajcie w srodę kciuki dziewczyny moje kochane, żeby udało się choć trochę tą przegrodę w macicy usunąć żebym nie poszłą na marne do szpitala

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-16, 17:57   #2892
eluśka87
Zakorzenienie

GG do eluśka87

Ala trzymam kciuki za środę..
Stary 2009-11-16, 18:19   #2893
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość
.
My tez mamy takie swiatelko i jest super Nie musze szukac kontaktu i rozswietlac calego mieszkania
Jakiego notebooka dostalas??? Moze i ja kupie takie male cudo
To swiatelko jest super jak mowisz! nawet nie myslalam ze takie male cus moze tyle szczescia i radosc idac za grosze~!!!

Moj D ma Dell'a bo chorowal na niego bardzo "mocny" komp jesli chodzi o sprzet - mozna na nim grac i szalec i wszystkie gry pociagnie jak nic, ale taki chcial....

Ja dostalam Sony Vaio ale nie klasyczny 4:3 tylko taki panoramiczny z ekranem 16:9 boski! a wczoraj ten maly 10" tez Sony Vaio - i jak zawsze bylam zwolenniczka czarnych eventualnie srebnych (bo ten duzy 16:9 mam srebrny) tak maly jest bialy i jest boski! taki malusi ale jaki poreczny obiecuje fotki wkleic moich lampek, lampki na czujnik, tych ala swieczek no i kompa oczywiscie jak tyko rozpakuje... moze dzis choc ciagle w pracy siedze maz nadgodziny i czekam az mnie odbierze....

Cytat:
Napisane przez magdaka13 Pokaż wiadomość
Mishoko - widzialam twoja farme na FB...jeeeny jakie sliczne roslinki, a jak szybko rosna!!!
Dzieki ja wole nawet ja od tego Farm Ville ale dawno nie zagladalam

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
Zanka, śliczne zdjęcia, bardzo ładnie wyglądasz no i jak schudłaś!!

zaraz idę uczyć angola gimnazjalistę, a potem spędzam wieczór z mężem no i pakuje się do szpitala....jutro o 8 mam być w Izbie Przyjęć. Trzymajcie w srodę kciuki dziewczyny moje kochane, żeby udało się choć trochę tą przegrodę w macicy usunąć żebym nie poszłą na marne do szpitala
Alunia bedzie ok, jak my wszystkie trzymamy kciuki to musi byc ! tylko pisz potem szybko co i jak i ze jest w porzadku!

Zanka wygladasz super, normalnie nie wierze ze schudlas tylko 22 kilo jak dla mnie conajmniej ze 30 bosko i jak Domi pisala super grzyweczka

Domis wozek fajny wreszcie mialam czas poogladac...

Elunia dziekuje za troske - Ty wiesz co i jak..... pisalam na gg, dziekuje za wszystko
Stary 2009-11-16, 18:21   #2894
domi7ks
Zakorzenienie

Ala ja tez trzymam kciuki, masz numer telefonu do którejś z nas?

Madzia13 prosze tu sa przepisy, moj Tz zrobil dokladnie z nich:
http://www.mojegotowanie.pl/nalewki/domowa_miodowka
http://www.smaczny.pl/forum/index.php?showtopic=2988

Stary 2009-11-16, 18:25   #2895
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Ala ja tez trzymam kciuki, masz numer telefonu do którejś z nas?

Madzia13 prosze tu sa przepisy, moj Tz zrobil dokladnie z nich:
http://www.mojegotowanie.pl/nalewki/domowa_miodowka
http://www.smaczny.pl/forum/index.php?showtopic=2988
Widze Domis ze do starego Avatarka wrocilas bardzo fajny
Stary 2009-11-16, 18:36   #2896
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mischoko Pokaż wiadomość
Widze Domis ze do starego Avatarka wrocilas bardzo fajny

czasami trza dzieki

Madzia13 milo mi w ogole, ze tak myslisz o mnie, zem gospodarna ( i oszczedna:p)

Tadzia az sie boje czytac Twego posta

Ja tez nie wiem co Tz kupic zostaje mi tylko allegro, bo po sklepach jeszcze dluuugo nie połaże

Stary 2009-11-16, 18:40   #2897
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Ja tez zadengo pomyslu nie mam a najgorzej ze on mi takie prezenty a ja jestem w tyle za murzynami nawet nie mam pomyslu a co dopiero prezentu.... no wstyd no.... a czas leci jak szalony....
Stary 2009-11-16, 18:43   #2898
Zuziunia
BAN stały

Ja mam chyba nr do Ali

Alu kochana

robiłam sobie loczki właśnie, od tak, zaraz pokarzę

Misia no z prezentami to odwieczny problem co kupić itp...
ale ja uwielbiam robić
teraz zrobiłam kolczyki dla cioci M, klipsy dla mamy i jemu dałam pomadkę ochronną
niby drobiazgi ale miło dostać
nawet nie wiecie jak jego mama była zadowolona, klipsy i kolczyki sama robiłam
Stary 2009-11-16, 18:45   #2899
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Ja mam chyba nr do Ali

Alu kochana

robiłam sobie loczki właśnie, od tak, zaraz pokarzę

Misia no z prezentami to odwieczny problem co kupić itp...
ale ja uwielbiam robić
teraz zrobiłam kolczyki dla cioci M, klipsy dla mamy i jemu dałam pomadkę ochronną
niby drobiazgi ale miło dostać
nawet nie wiecie jak jego mama była zadowolona, klipsy i kolczyki sama robiłam
Ale Ty zdolna jestes a ja to jakos nie bardzo)
Stary 2009-11-16, 19:33   #2900
eluśka87
Zakorzenienie

GG do eluśka87

Misia

Zuzia pokaż loczki

A takie prezenty są fajne drobiazgi niby a cieszą..

Domi to na allegro też coś znajdziesz
Stary 2009-11-16, 19:50   #2901
Zuziunia
BAN stały

moje loczki http://img410.imageshack.us/i/p1120282.jpg/
Stary 2009-11-16, 19:57   #2902
domi7ks
Zakorzenienie

Zuzia to zbierasz punkty widze
ja mam ochote sie wystroic w te czerwone kolczyki od Madzi13 ale nie mam gdzie a na nie mam ochote ogromna

Elusia własnie nie wiem nawet co szukac na all jako prezent, chyba ze wszytskie kategorie zaczne po kolei i cos mi wpadnie do oka

Zuzia kolor <3 ****

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2009-11-16 o 19:58
Stary 2009-11-16, 20:02   #2903
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Zuzia to zbierasz punkty widze

Zuzia kolor <3 ****
no trzeba

a dziękuję
Stary 2009-11-16, 20:12   #2904
zanka205
Zakorzenienie

Zuzia normalnie malina
więcej nie napiszę, bo mnie tu laski posądzą o coś hihi

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

Domi ja używałam spirytus, mąż kupił w spożywczym taką małą butelkę, rozrobiłam go z wodą, nie pamiętam już proporcji, i po kąpieli patyczkiem do uszu przemywalam pępuszek
po tygodniu kikut odpadł
fiolet może ubranko pobrudzić
no ale nie wiem bo nie probowałam
a resztę spirytsu mąż sobie do herbaty wlewał jak chory był heh

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-16, 20:13   #2905
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
Zuzia normalnie malina
więcej nie napiszę, bo mnie tu laski posądzą o coś hihi
zawsze wiedzialam, ze czujesz miete do Zuzi

takie stojak zamowilam pod wanienke:

http://allegro.pl/item808283705_stoj...0cm_tanio.html
ta suszarka mi odpowiada bo nei mamy

Stary 2009-11-16, 20:15   #2906
zanka205
Zakorzenienie

Domi do Ciebie też
co mogę zrobić jak na tym wątku same fajne laski są

Stary 2009-11-16, 20:22   #2907
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Domi do Ciebie też
co mogę zrobić jak na tym wątku same fajne laski są

nono kto to dzis otrzymal tyle komplementów ale powaznie...w grzywce do góry inna osoba z Ciebie...bardziej mi sie podobasz niz z grzywka, tak Ci bardzo pasuje

a j juz nie taka laska..mam celulitis i ciekawe jak moj brzuch po porodzie bedzie wygladal...matko jak ja sie tego boje

Stary 2009-11-16, 20:22   #2908
magdaka13
Wtajemniczenie

no wiec dla wszystkich fajnych babeczek:
http://www.100lat.pl/PoprawiaczNastroju/

tylko wpisac swoje imie))

Zuzia - swietne te twoje loczki, normalnie nie ta sama osoba..i usmiech..super!

jeszcze to zobaczcie - ja sie poplakalam ze smiechu:

Opowiadam kawał:
Rok 2020, lekcja historii w szkole podstawowej na wschodnich krańcach Polski. Pani zadaje pytanie:
- Powiedzcie mi dzieci, co ważnego wydarzyło się w Związku Radzieckim
26 IV 1986.
W klasie nikt nie wie oprócz Jasia.
- No powiedz Jasiu.
- Wybuchła elektrownia atomowa w Czarnobylu.
- Bardzo dobrze – powiedziała pani i pogłaskała Jasia po główce.
- A powiedz czy były jakieś skutki uboczne i następstwa tego wybuchu.
- Nie proszę pani, żadnych następstw i skutków ubocznych nie było.
- Bardzo dobrze - powiedziała pani i pogłaskała Jasie po drugiej główce.

Ciocia – hi hi hi.
Ja – zadowolony z dowcipu.
A siostrzyczka siedzi zamyślona i po pewnym czasie mówi:
- Nie rozumiem, po jakiej drugiej główce?
Zaczerpnąłem powietrza żeby wytłumaczyć dziecku skutki chorób popromiennych i związanych z tym mutacji genetycznych, ale ciocia była szybsza:
- Jak to Madziu, nie wiesz gdzie chłopczyk ma drugą główkę?

dobra jeszcze jeden link:
http://www.ratunku-co-robic.ownlog.c...kategoria.html

i juz ostatni kawalek:
W parafii pojawił się nowy ksiądz. Proboszcz obserwował go dyskretnie, jak sprawuje się podczas spowiedzi. Coś jednak nie spodobało mu się i postanowił sprawie przyjrzeć bliżej.
Wcisnął się z nim do konfesjonału podczas spowiedzi, żeby lepiej móc obserwować. Po zakończonej spowiedzi poprosił go na stronę, usiadł z nim poprosił, żeby tamten posłuchał kilku rad. I proboszcz rzekł:
- Patrz i spróbuj tego: usiądź wygodnie i skrzyżuj ręce na piersiach.
Młody ksiądz tak też uczynił.
- No i jak jest?
- No nieźle - odparł młody.
- Widzisz! No to teraz, przyłóż rękę do brody i zacznij ją delikatnie pocierać.
Młody ksiądz tak też uczynił.
- No i jak jest? - zapytał proboszcz.
- No, całkiem, całkiem.
- No to teraz uważaj, bo będzie bardzo ważny moment. Powtórz za mną: "Tak, tak, rozumiem, mów dalej synu, rozumiem, co wtedy czułeś?"
Co proboszcz kazał, to młody ksiądz uczynił.
- No i jak ci się to podoba? - zapytał wówczas proboszcz.
- Nie... No, całkiem w porządku, całkiem OK...
- No widzisz. To czy nie lepiej byłoby spróbować w ten sposób, zamiast siedzieć okrakiem, walić się w uda przy co drugim zdaniu i wołać:
"No nie *******! Ale jaja! Gadaj co było dalej!"
Borysek ur. 05.04.2013

Vivere non necesse est. Navigare necesse est.

Edytowane przez magdaka13
Czas edycji: 2009-11-16 o 20:31
magdaka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-16, 20:41   #2909
zanka205
Zakorzenienie

Domi dziękuję za takie miłe słowa, grzywkę zapuszczam (setny raz hihi) i nie mam wielkiego pola do popisu w kwestii fryzur
może jak wlosy odrosną cale z grzywką to będę więcej kombinowała, póki co to spinam grzywkę, czasem nic nie robię a czasem opaskę noszę
w ciąży rozjasniałam włosy do blondu, przed porodem pofarbowalam całe na brąz i zostawiłam kilka pasemek, po porodzie znowu farbowałam ze 3 razy przez te 9 miesięcy i powiem Ci że moje włosy są dość zdrowe jak na te eksperymenty, widzę to na fotkach bo się błyszczą, nie są tak piękne jak Twoje ale i tak jestem zadowolona
teraz myślę żeby na święta jakieś pasemka walnąć ale nie wiem, chcę zmiany, ale nie chcę przyciemniać włosów

a jeśli chodzi o Ciebie i Zuzię, znamy się kupę czasu i myślę, że mogę walić prosto z mostu, jesteście śliczne, każda zupelnie inna ale równie śliczne i uwierzcie mi jakbym była facetem śliniłabym się na Wasz widok
pewnie chcialabym mieć z Waszej urody, trochę od Zuzi trochę od Ciebie
no kurcze fajne z Was babki co tu więcej pisać, niewiele kobiet mi się "podoba" ale Wy właśnie tak

ehhh pewnie i tak pomyślicie że smęcę

Stary 2009-11-16, 20:58   #2910
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdaka13 Pokaż wiadomość
no wiec dla wszystkich fajnych babeczek:
http://www.100lat.pl/PoprawiaczNastroju/
no faktycznie poprawia nastroj tylko zeby to byla prawda

Cytat:
Opowiadam kawał
Cytat:
Rok 2020, lekcja historii w szkole podstawowej na wschodnich krańcach Polski. Pani zadaje pytanie:
- Powiedzcie mi dzieci, co ważnego wydarzyło się w Związku (...)- Jak to Madziu, nie wiesz gdzie chłopczyk ma drugą główkę?

Cytat:
Domi dziękuję za takie miłe słowa, grzywkę zapuszczam (setny raz hihi) i nie mam wielkiego pola do popisu w kwestii fryzur
może jak wlosy odrosną cale z grzywką to będę więcej kombinowała, póki co to spinam grzywkę, czasem nic nie robię a czasem opaskę noszę
w ciąży rozjasniałam włosy do blondu, przed porodem pofarbowalam całe na brąz i zostawiłam kilka pasemek, po porodzie znowu farbowałam ze 3 razy przez te 9 miesięcy i powiem Ci że moje włosy są dość zdrowe jak na te eksperymenty, widzę to na fotkach bo się błyszczą, nie są tak piękne jak Twoje ale i tak jestem zadowolona
teraz myślę żeby na święta jakieś pasemka walnąć ale nie wiem, chcę zmiany, ale nie chcę przyciemniać włosów

a jeśli chodzi o Ciebie i Zuzię, znamy się kupę czasu i myślę, że mogę walić prosto z mostu, jesteście śliczne, każda zupelnie inna ale równie śliczne i uwierzcie mi jakbym była facetem śliniłabym się na Wasz widok
pewnie chcialabym mieć z Waszej urody, trochę od Zuzi trochę od Ciebie
no kurcze fajne z Was babki co tu więcej pisać, niewiele kobiet mi się "podoba" ale Wy właśnie tak

ehhh pewnie i tak pomyślicie że smęcę
Nic nie smecisz mozemy z Zuzia czuc sie wyróznione, od razu sie humor poprawia, tym bardziej, ze ja juz od dawna nikogo nie slysze komplementow tylko od Tz
ale mi sie wydaje, ze zbrzydlam ostatnimi czasy... tzn. zadowolona jestem z figury, ale z twarzy juz mniej:/ co prawda teraz mi sie zmienila, ale po porodzie nie chce za bardzo zrzucac, wole okraglejsze ksztalty, takie cos ja Ty masz, dlatego tak odradzam odchudzanie. teraz jak schudlas to jest w sam raz
a co do wlosow Zanko to uwierz mi ze mam bardzo cienkie, glupie sa moje wlosy, chcialabym miec takie ciezkie, a ja mam takie piórka, co jak wiatr rozwieje to wygladam jak topielica

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2009-11-16 o 21:01
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości