|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3
super![]() ja juz nie pamietam czy pytalam u nas na watku czy nie ale chyba do pepuszka kupie fiolet zamiast bawic sie ze spirytusem
|
|
|
|
#2882 |
|
Zadomowienie
|
Do pępuszka miał być spirytus z tego co pamiętam.
Idę w końcu wyliczyć czy podatek za październik nam wyszedł |
|
|
|
#2883 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2884 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kominek podobno ma byc 18tego. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Maz polozyl juz podloge w przedpokoju Cytat:
Szok. Ciekawe czy sie kiedys znajdzie marnotrawny tatus .Napewno trafilas na super faceta ktory nigdy cie nie zostawi wiec nie mysl o tym i ciesz sie zyciem ![]() Cytat:
![]() Jakiego notebooka dostalas??? Moze i ja kupie takie male cudo ![]() Elus dziekuje za doradzenie w srawie lapka. zaraz sobie na jego temat poczytam Cytat:
to jest super temat . Dzisiaj tak sobie patrzylam na moja niunie i pomyslalm ze i ty niedlugo bedziesz przezywac to szczescie.Musze cie przestrzec ze byc moze bedzie i troche nerwow zwlaszcza jak niunka bedzie plakac i byc moze bedziecie z mezem wyladowywac emocje na sobie. To normalne
|
|
#2885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe jak to u nas bedzie, ale jestem optymistycznie nastawioa, bo juz poraz kolejny (teraz po szpitalu) sie przekonalam, ze na Tz mozna liczyc ![]() Ja powiem szczerze, ze to do mnie chyba ciagle nie dociera wiem niby, ze to tak blisko, ale nie moge sobie uswiadomic, ze to juz...
|
|
|
|
|
#2886 |
|
Zakorzenienie
|
Oj będzie około 200 km
studiuję w wwie zaocznie... a praca o charakterze Konsultanta Call Center - więc pewnie jakaś telemarketerka czy coś w tym stylu ciężko cokolwiek znaleźć.. wolałabym koło siebie na razie coś znaleźć.. ale..Zrobiłam takie zawijańce( krokiety) z wafla i kapusty.. i nawet wyszło.. choć trochę za gorący farsz nałożyłam. Misia witaj fajne prezenty troszkę zazdroszczę ![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Sylwia..kolega mi tak zachwalał te Toshibki.. więc nie wiem.. ale są różne opinie.. aby grafika była dobra w lapku i będzie ok do zdjęć i filmów..Dzwoniła do mnie kobieta w sprawie pracy.. i chciała się jutro spotkać.. nio ale powiedziałam jej, że piątek.. i mówi, że jeśli oferta będzie dalej aktualna to zadzwoni w czwartek i umówi się na piątek ze mną.. ajć..mogłam pojechać jutro.. teraz żąłuję.. pewnie nie zadzwoni.. a tym razem chodziło o pracę biurową..
|
#2887 |
|
Wtajemniczenie
|
Ello lejdies,
czy wam tez tak czas biegnie z predkoscia swiatla? u mnie przed chwila byl Pt a zaraz juz Wt...szalenstwo normalnie... my dzisiaj mini rajd po sklepach i urzedach...no ale mam nowe Swarki i troche krysztalu gorskiego - to na prezenty dla rodzinki - niech im oczki wyjda Jak bede miec zrobione oczywiscie pokaze...no i przyszedl w koncu werniks do Fimo i bedzie mozna polakierowac jaszczurke z ArtClay...i sukienka do krawcowej oddana...zastanawia mnie ost. takie urzadzenie do haftowania - czy ktoras uzywala cos takiego? i moze polecic w niewielkiej cenie? - mozna by niezle cuda stworzyc z rzeczy z lumpka np....A na obiad dzis "Bar Magda" zapodaje kurczaka po wietnamsku - wlasnie sie ryz gotuje... Eluska - przejrzalam to twoje CV i mam troche uwag-wysle ci zaraz na mejla to co mysle. Mishoko - widzialam twoja farme na FB...jeeeny jakie sliczne roslinki, a jak szybko rosna!!! Motylko - widze nowy podpis -'SuperNiania' - czy ogladasz programy o SuperNiani? czy nianczysz swoje dzieci wg jakis metod specjalnych? -> tak pytam bo sama rowniez ogladam takie programy i powoli dochodze do wniosku, ze wychowanie to ciezka praca musi byc... Domi, Tadzieusz - b. sie ciesze, ze tesciowe okazuja "ludzkie oblicze"..tzn ze jest dla nich jakas nadzieja... Domi - moim zdaniem doskonale sobie poradzisz po porodzie - patrzac na ciebie jaka doskonala gospodynia sie stalas w bardzo krotkim czasie-to normalnie nie mam watpliwosci, a TZ napewno ci pomoze z tego co piszesz to dobry czlowiek z niego A co za nalewki zrobil? Mozesz podac przepis?Syla -jak malutka sie chowa? Co nowego sie naumiala? ![]() Vcelka - a ty bylas jeszcze raz u lekarza z tymi plecami? moze sa jakies specjalne cwiczenia, ktore mozesz robic w domu? Zuzia - a ty sie przeszlas do lekarza? moze to grypa zoladkowa po prostu, co?
|
#2888 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=syla39;15313011].
Szok. Ciekawe czy sie kiedys znajdzie marnotrawny tatus .Napewno trafilas na super faceta ktory nigdy cie nie zostawi wiec nie mysl o tym i ciesz sie zyciem ![]() [QUOTE] Wiesz, moja mama ostatni raz swojego ojca widziałą na pogrzebie swojej mamy. Miała wtedy jakieś 16lat. została sama z babcią. Musiała iść do pracy a to było na początku lat 60. A mój brat, mając jakieś 12lat był na obozie harcerskim w Poznaniu. I tam poznał jakąś dziweczynkę. I jak sie przedstawił, to ona powiedziała, że jak fajnie, bo jej sąsiad ma takie same nazwisko I zaczął się wypytywać. W końcu zaprowadziła go do tego sąsiada. Akcja podobno wyglądała tak: Pan otworzył drzwi, brat się zapytał czy się nazywa tak i tak, on odpowiedział że tak. A brat dalej czy w roku 72 był pan w *? A on, że tak. No i brat powiedział" To ja jestem |Pana synem. Chciałem tylko Pana zobaczyć" Facet wziął go do mieszkania, podobno rozmawiali ale już nawet mama nie wie o czym. Generalnie kiedyś był u nas facet i mama mi powiedziała, że to tata R. Miałam może wtedy z 7lat. Jakieś 8 lat temu, moja "bratowa" w tajemnicy nawet przed moim bratem wysłała list do jego ojca. List wrócił. Mama była wściekła. Podobno poszukiwali z nim kontaktu przez policję, ale okazało się, że ma nową rodzinę, żonę i 2 córki. I nie chcieli już psuć rodziny, więc dali spokój. I wiesz, w mojej faceci zostawiają a teść zdradza teściową. Ale o tym wie tylko on, ze 3 kochanki, paw i ja. Więc jest wesoło. Miałam robić księgowość uwaliłam się na łóżku i gapię się w tv
Edytowane przez Tadzieusz Czas edycji: 2009-11-16 o 17:09 |
|
|
|
#2889 |
|
BAN stały
|
Nie byłam u lekarza... bez sensu. Bo w sumie dobrze się czuję.
A czas faktycznie pędzie nieubłaganie, ja zaczynam mysleć o prezentach na święta.. dziewczyny co kupić M na 6 to jakis drobiazg, ale na 24? Myślałam o jakiejś fajnej koszuli bo on lubi chodzić w koszulach, tylko nie dopatrzyłam jeszcze rozmiaru.
|
|
|
|
#2890 |
|
Zakorzenienie
|
Fajny pomysł Zuziu z tą koszulą.. ja chyba dla swojego też bym kupiła..nie wiem.. ale tak ostatnio myślałam.. i jeszcze o takiej sportowej torbie do ćwiczeń myślałam.. też już trzeba się powlo zastanawiać.. a wczoraj dostał ode mnie dezodorant i żel axa.. hhi... i mi się teraz reklama przypomniała...
Tadzia..to niezłe jaja, że tak powiem.. ale tak się zdarza..a te kochanki.. eh.. czy tak musi być.. ale od zawsze faceci to monogamiści.. chyba...![]() Magda.. ja swoje CV pisałam pod okiem pani dr więc wiesz... ona tak radziła i takie mam ![]() ale czekam na wskazówki Oglądałam serial i zasnęłam.. tak mnie zmuliło.. ehh Czuję się padnięta..
|
#2891 |
|
Zakorzenienie
|
Zanka, śliczne zdjęcia, bardzo ładnie wyglądasz no i jak schudłaś!!
zaraz idę uczyć angola gimnazjalistę, a potem spędzam wieczór z mężem no i pakuje się do szpitala....jutro o 8 mam być w Izbie Przyjęć. Trzymajcie w srodę kciuki dziewczyny moje kochane, żeby udało się choć trochę tą przegrodę w macicy usunąć żebym nie poszłą na marne do szpitala
|
#2892 |
|
Zakorzenienie
|
Ala trzymam kciuki
|
#2893 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj D ma Dell'a bo chorowal na niego bardzo "mocny" komp jesli chodzi o sprzet - mozna na nim grac i szalec i wszystkie gry pociagnie jak nic, ale taki chcial.... Ja dostalam Sony Vaio ale nie klasyczny 4:3 tylko taki panoramiczny z ekranem 16:9 boski! a wczoraj ten maly 10" tez Sony Vaio - i jak zawsze bylam zwolenniczka czarnych eventualnie srebnych (bo ten duzy 16:9 mam srebrny) tak maly jest bialy i jest boski! taki malusi ale jaki poreczny obiecuje fotki wkleic moich lampek, lampki na czujnik, tych ala swieczek no i kompa oczywiscie jak tyko rozpakuje... moze dzis choc ciagle w pracy siedze maz nadgodziny i czekam az mnie odbierze.... Cytat:
![]() Cytat:
Zanka wygladasz super, normalnie nie wierze ze schudlas tylko 22 kilo jak dla mnie conajmniej ze 30 bosko i jak Domi pisala super grzyweczka Domis wozek fajny wreszcie mialam czas poogladac... Elunia dziekuje za troske - Ty wiesz co i jak..... pisalam na gg, dziekuje za wszystko
|
|
|
#2894 |
|
Zakorzenienie
|
Ala ja tez trzymam kciuki, masz numer telefonu do którejś z nas?
![]() Madzia13 prosze tu sa przepisy, moj Tz zrobil dokladnie z nich: http://www.mojegotowanie.pl/nalewki/domowa_miodowka http://www.smaczny.pl/forum/index.php?showtopic=2988 |
|
|
|
#2895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo fajny
|
|
|
#2896 |
|
Zakorzenienie
|
czasami trza dzieki![]() Madzia13 milo mi w ogole, ze tak myslisz o mnie, zem gospodarna ( i oszczedna:p) Tadzia az sie boje czytac Twego posta ![]() Ja tez nie wiem co Tz kupic zostaje mi tylko allegro, bo po sklepach jeszcze dluuugo nie połaże
|
|
|
|
#2897 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez zadengo pomyslu nie mam
a najgorzej ze on mi takie prezenty a ja jestem w tyle za murzynami nawet nie mam pomyslu a co dopiero prezentu.... no wstyd no.... a czas leci jak szalony....
|
|
#2898 |
|
BAN stały
|
Ja mam chyba nr do Ali
Alu kochana robiłam sobie loczki właśnie, od tak, zaraz pokarzę ![]() Misia no z prezentami to odwieczny problem co kupić itp... ale ja uwielbiam robić teraz zrobiłam kolczyki dla cioci M, klipsy dla mamy i jemu dałam pomadkę ochronną niby drobiazgi ale miło dostać nawet nie wiecie jak jego mama była zadowolona, klipsy i kolczyki sama robiłam
|
|
|
|
#2899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
|
#2900 |
|
Zakorzenienie
|
Misia
Zuzia pokaż loczki ![]() A takie prezenty są fajne drobiazgi niby a cieszą.. ![]() Domi to na allegro też coś znajdziesz
|
#2901 |
|
BAN stały
|
moje loczki http://img410.imageshack.us/i/p1120282.jpg/
|
|
|
|
#2902 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzia to zbierasz punkty widze
ja mam ochote sie wystroic w te czerwone kolczyki od Madzi13 ale nie mam gdzie a na nie mam ochote ogromna![]() Elusia własnie nie wiem nawet co szukac na all jako prezent, chyba ze wszytskie kategorie zaczne po kolei i cos mi wpadnie do oka Zuzia kolor <3 ****
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-11-16 o 19:58 |
|
|
|
#2903 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2904 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzia
więcej nie napiszę, bo mnie tu laski posądzą o coś hihi ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Domi ja używałam spirytus, mąż kupił w spożywczym taką małą butelkę, rozrobiłam go z wodą, nie pamiętam już proporcji, i po kąpieli patyczkiem do uszu przemywalam pępuszek po tygodniu kikut odpadł
fiolet może ubranko pobrudzić no ale nie wiem bo nie probowałam a resztę spirytsu mąż sobie do herbaty wlewał jak chory był heh
|
#2905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie stojak zamowilam pod wanienke: http://allegro.pl/item808283705_stoj...0cm_tanio.html ta suszarka mi odpowiada bo nei mamy
|
|
|
|
|
#2906 |
|
Zakorzenienie
|
Domi do Ciebie też
co mogę zrobić jak na tym wątku same fajne laski są
|
#2907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nono kto to dzis otrzymal tyle komplementów ![]() a j juz nie taka laska..mam celulitis i ciekawe jak moj brzuch po porodzie bedzie wygladal...matko jak ja sie tego boje
|
|
|
|
|
#2908 |
|
Wtajemniczenie
|
no wiec dla wszystkich fajnych babeczek:
http://www.100lat.pl/PoprawiaczNastroju/ tylko wpisac swoje imie ))Zuzia - swietne te twoje loczki, normalnie nie ta sama osoba..i usmiech..super! jeszcze to zobaczcie - ja sie poplakalam ze smiechu: Opowiadam kawał: Rok 2020, lekcja historii w szkole podstawowej na wschodnich krańcach Polski. Pani zadaje pytanie: - Powiedzcie mi dzieci, co ważnego wydarzyło się w Związku Radzieckim 26 IV 1986. W klasie nikt nie wie oprócz Jasia. - No powiedz Jasiu. - Wybuchła elektrownia atomowa w Czarnobylu. - Bardzo dobrze – powiedziała pani i pogłaskała Jasia po główce. - A powiedz czy były jakieś skutki uboczne i następstwa tego wybuchu. - Nie proszę pani, żadnych następstw i skutków ubocznych nie było. - Bardzo dobrze - powiedziała pani i pogłaskała Jasie po drugiej główce. Ciocia – hi hi hi. Ja – zadowolony z dowcipu. A siostrzyczka siedzi zamyślona i po pewnym czasie mówi: - Nie rozumiem, po jakiej drugiej główce? Zaczerpnąłem powietrza żeby wytłumaczyć dziecku skutki chorób popromiennych i związanych z tym mutacji genetycznych, ale ciocia była szybsza: - Jak to Madziu, nie wiesz gdzie chłopczyk ma drugą główkę? dobra jeszcze jeden link: http://www.ratunku-co-robic.ownlog.c...kategoria.html i juz ostatni kawalek: W parafii pojawił się nowy ksiądz. Proboszcz obserwował go dyskretnie, jak sprawuje się podczas spowiedzi. Coś jednak nie spodobało mu się i postanowił sprawie przyjrzeć bliżej. Wcisnął się z nim do konfesjonału podczas spowiedzi, żeby lepiej móc obserwować. Po zakończonej spowiedzi poprosił go na stronę, usiadł z nim poprosił, żeby tamten posłuchał kilku rad. I proboszcz rzekł: - Patrz i spróbuj tego: usiądź wygodnie i skrzyżuj ręce na piersiach. Młody ksiądz tak też uczynił. - No i jak jest? - No nieźle - odparł młody. - Widzisz! No to teraz, przyłóż rękę do brody i zacznij ją delikatnie pocierać. Młody ksiądz tak też uczynił. - No i jak jest? - zapytał proboszcz. - No, całkiem, całkiem. - No to teraz uważaj, bo będzie bardzo ważny moment. Powtórz za mną: "Tak, tak, rozumiem, mów dalej synu, rozumiem, co wtedy czułeś?" Co proboszcz kazał, to młody ksiądz uczynił. - No i jak ci się to podoba? - zapytał wówczas proboszcz. - Nie... No, całkiem w porządku, całkiem OK... - No widzisz. To czy nie lepiej byłoby spróbować w ten sposób, zamiast siedzieć okrakiem, walić się w uda przy co drugim zdaniu i wołać: "No nie *******! Ale jaja! Gadaj co było dalej!"
Cuda wianki preferencje Filipek jest juz z nami od 09.01.2011 Borysek ur. 05.04.2013 Vivere non necesse est. Navigare necesse est. Edytowane przez magdaka13 Czas edycji: 2009-11-16 o 20:31 |
|
|
|
#2909 |
|
Zakorzenienie
|
Domi dziękuję za takie miłe słowa, grzywkę zapuszczam (setny raz hihi) i nie mam wielkiego pola do popisu w kwestii fryzur
może jak wlosy odrosną cale z grzywką to będę więcej kombinowała, póki co to spinam grzywkę, czasem nic nie robię a czasem opaskę noszę w ciąży rozjasniałam włosy do blondu, przed porodem pofarbowalam całe na brąz i zostawiłam kilka pasemek, po porodzie znowu farbowałam ze 3 razy przez te 9 miesięcy i powiem Ci że moje włosy są dość zdrowe jak na te eksperymenty, widzę to na fotkach bo się błyszczą, nie są tak piękne jak Twoje ale i tak jestem zadowolona teraz myślę żeby na święta jakieś pasemka walnąć ale nie wiem, chcę zmiany, ale nie chcę przyciemniać włosów a jeśli chodzi o Ciebie i Zuzię, znamy się kupę czasu i myślę, że mogę walić prosto z mostu, jesteście śliczne, każda zupelnie inna ale równie śliczne i uwierzcie mi jakbym była facetem śliniłabym się na Wasz widok pewnie chcialabym mieć z Waszej urody, trochę od Zuzi trochę od Ciebie no kurcze fajne z Was babki co tu więcej pisać, niewiele kobiet mi się "podoba" ale Wy właśnie tak ehhh pewnie i tak pomyślicie że smęcę
|
#2910 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
mozemy z Zuzia czuc sie wyróznione, od razu sie humor poprawia, tym bardziej, ze ja juz od dawna nikogo nie slysze komplementow tylko od Tz![]() ale mi sie wydaje, ze zbrzydlam ostatnimi czasy... tzn. zadowolona jestem z figury, ale z twarzy juz mniej:/ co prawda teraz mi sie zmienila, ale po porodzie nie chce za bardzo zrzucac, wole okraglejsze ksztalty, takie cos ja Ty masz, dlatego tak odradzam odchudzanie. teraz jak schudlas to jest w sam raz![]() a co do wlosow Zanko to uwierz mi ze mam bardzo cienkie, glupie sa moje wlosy, chcialabym miec takie ciezkie, a ja mam takie piórka, co jak wiatr rozwieje to wygladam jak topielica
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-11-16 o 21:01 |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.

:conf used:
ale raczej bez zaproszenian aszego juz do tego nie dojdzie.
Szok. Ciekawe czy sie kiedys znajdzie marnotrawny tatus
.
wiem niby, ze to tak blisko, ale nie moge sobie uswiadomic, ze to juz...
fajne prezenty 

na 6 to jakis drobiazg, ale na 24? Myślałam o jakiejś fajnej koszuli bo on lubi chodzić w koszulach, tylko nie dopatrzyłam jeszcze rozmiaru.
żebym nie poszłą na marne do szpitala

zostaje mi tylko allegro, bo po sklepach jeszcze dluuugo nie połaże
kochana