|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2881 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2882 | |||
Copyraptor
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Rany julek, generalnie to tego gościa nie lubię, ale ma rację. Wywołujesz kłótnie. Skoro Cię spytał, co dziś robicie, to nie mogłaś mu normalnie napisać, że wolałabyś, żeby dziś przyjechał? Efekt by był ten sam, a wiedziałabyś, że nie jedzie do Ciebie sfochowany i z wielką łaską. Ale ty musiałaś napisać jakiegoś ironicznego smsa, i bawić się w jakieś gierki. Przestań! Gryzie Cię jedna sprawa (że spał tak długo), a czepiasz się o drugą (że cośtam Ci dziś napisał). Nie mogę już na to patrzeć, bo najpierw ty wywołujesz jakąś sprzeczkę, potem on Cię traktuje jak szczeniaka do kopania, a potem ty do niego biegniesz i skomlisz, że jesteś taka do dupy, i beznadziejna, i że to Twoja wina. No tak, Twoja! Bo nie potrafisz spojrzeć na sprawę obiektywnie - jak nie trzeba, to się czepiasz, a jak powinnaś pokazać pazur, to to odkładasz, i mówisz że dziś już nie, że może miał zły humor, blabla. Nigdy się nic między wami nie poprawi, jak tak dalej pójdzie, a on Cię w końcu zostawi, bo będzie miał dość marudnej dziewczyny. Moim zdaniem on tak przekłada spotkania, bo po prostu wie, że i tak się czegoś uczepisz. Wybacz. A zmieniając ton wypowiedzi - bardzo się cieszę, że z nerkami już lepiej ![]() ![]() ![]() A ja wam za to opowiem, jak się dziś uśmiałam ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2883 | |
Zakorzenienie
|
ja teraz staram sie reguralnie robic brzuszki bo musze wykształcic troche brzuszek bo mam oponke...
---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2884 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cholernarejestracja - aleś mu wjechała na ambicje ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez E.J. Czas edycji: 2010-01-02 o 18:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2885 |
Zakorzenienie
|
ja przytylam 10 kg wiec u mnie nie jest to stan normalny
![]()
#2886 |
Zadomowienie
|
Haha zadzwoniłam do mojego przed wyjściem i powiedziałam, że idziemy teraz na piwko a potem pewnie jakieś balety.
A on ,,na balety? przecież miałyście nie iść na balety?" a ja ,,no ale plany się pozmieniały, przecież mi nie zabraniasz i sam mówiłeś, że nie masz nic przeciwko" ,,no nie mam nie mam ![]() ![]() Powiedziałam, że nie wiem jeszcze dokładnie, że jak coś to napisze. A on ,,no jak chcesz to napisz" lub zamiast ,,chcesz" było ,,coś" nie zrozumiałam dokładnie, ale wolałam usłyszeć chcesz i powiedziałam, że to on powinien chcieć ja tam wcale pisać nie musze ![]() A on (był z kolegą, tak to pewnie by trochę inaczej gadał) ,,no ja i tak pewnie będę w domu siedział, więc jak coś to pisz" ![]() Trochę mi się z niego śmiać chce ![]() Czyżby coś go ruszyło czy mi się wydaje? Chyba specjalnie nic nie będę pisać, sprawdzimy jak zareaguje. Ale zastanowię się jeszczę czy chcę być wredna ![]()
#2887 |
Copyraptor
|
Myszunia - robienie brzuszków na oponkę Ci nic nie da
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2888 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2889 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A może ja sobie tak po prostu wmawiam, że on zazdrosny, a naprawdę to ma to gdzieś? W każdym razie po samym głosie słychać, że zachowuje się inaczej niż dotychczas, aż mi ulżyło.
![]() |
#2890 |
Zakorzenienie
|
cześć kobietki
![]() witam nowe zazdrośnice ![]() Koszka miłej i udanej zabawy ![]() ![]() ![]() Mandy kochanie weź się w garść! musisz się konkretnie dowiedzieć co kombinuje Twój luby, bo kurdę ile można? I nie zwlekaj z tym tylko działaj! Weź go za szmaty i ma Ci mówić co się dzieje ![]() ![]() ps. hm, może rzeczywiście chodzi o dragi a nie o jakąś pannę? pamiętam z profilaktyki, że uzależnieni mają właśnie z czasem nieregularny tryb życia... zależy w jakiej fazie uzależnienia się znajdują... jeśli chcesz to podeślę Ci info o tych fazach... głowa do góry... jeśli okarze się, że ćpa, musisz być jak najbardziej przy nim i go wspierać, no i mieć jaja by go zaciagnąć do specjalisty! ![]() Madame gratuluję udanego sylwka! ![]() Myszunia wytrzymasz ![]() ![]() U mnie wszystko dobrze. Mój Misiak o 17:30 jechał do domku. Miał kolędę, sądził że się spóźni hehe a tu dupka ![]() ![]() ![]() ogółem przez te wszystkie dni było super mi z Nim, słodko ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- A Asiunia ma ode mnie baty ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2891 |
Zakorzenienie
|
to co mam zrobic?
#2892 |
Copyraptor
|
Na logikę - skoro nie widać mięśni spod tłuszczu, to trzeba się pozbyć tłuszczu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2893 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- jest tu ktoś? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2894 |
Copyraptor
|
Ja jem rosołek, naprawiamy z TŻ znajomej dysk przezinternetowo, ale kiepsko nam idzie, i będziemy jakiś serial oglądać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2895 |
Zakorzenienie
|
problem w tym ze ja nie chce chudnąć...
#2896 |
Zakorzenienie
|
ja też jestem
![]() jaga co u Ciebie? biegam sobie po necie w poszukiwaniu czegoś ciekawego ale nic nie ma... ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- a może ćwiczenia tylko na brzuszek i do tego jakieś kremy wyszczuplające? chociaż nie bardzo wierze w ich moc, ale spróbowac można. |
![]() ![]() |
![]() |
#2897 |
Copyraptor
|
Albo rybki, albo pipki ![]() ![]() Możesz robić brzuszki, masaże, ujędrni Ci to skórę na brzuchu, ale tylko skórę. Nie zrobi się płaski. |
![]() ![]() |
![]() |
#2898 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() już tu pisałyśmy ze same brzuszki nic nie dadzą jak człowiek chce schudnąć.. trzeba robić jakieś silniejsze ćwiczenia.. bieganie itp. i do tego jeszcze brzuszki... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2899 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przepraszam, jeśli coś ominęłam, bo miałam dużo do nadrabiania i niektóre posty przeskakiwałam... no tak, heh ja to bym z wszystkiego chciała schudnąć w sumie. mam postanowienie, że ogranicze słodycze, chipsy, będę ćwiczyć. nie chce się głodzić, czy np. nie jeść w ogóle chipsów bo lubię hehe ![]() ![]() tz mówi, że we mnie wierzy i będzie mnie wspierał. tak jak ja w niego wierzę, bo powiedział w sylwka, że to jego ostatnia paczka papierosów ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2900 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Zresztą na przykładzie mojej koleżanki widzę, że czasami (tak jak u niej) robi się oponka bo...ma za słabą przemianę materii i coś jej tam zawsze zostaje po tzw. drugim.... I ja też mam tak czasem, że mam większą jak nie "zrzuciłam" wszystkiego....przeprasza m za ten dokładny opis ale inaczej nie dałam rady wyjaśnic o co chodzi. ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2901 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wiem, że to ciężko tak rzucić hop siup... może lepsze byłoby powolne ograniczanie, że z każdym dniem mniej papierosów? a co to ten tabex? nie słyszałam... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2902 | |
Copyraptor
|
Cytat:
Po pierwsze - to nie ja tak propaguję bieganie (: ale w sumie, też uważam je za dobry sposób. Po drugie - wzdęcia i taki wydęty brzuch, to zupełnie coś innego niż oponka. Różnica jest taka, że jeżeli masz oponkę, to jak napniesz mocno mięśnie brzucha stojąc, to możesz chwycić tłuszcz i skórę, które są NAD mięśniami. Jeżeli nie ma oponki, to jest tylko skóra, i zaraz pod skórą (i cienką warstwą tłuszczu) są mięśnie. I wtedy wystający brzuch = pełny żołądek/jelita. A jeszcze wracając do biegania - tak, może rozbudować mięśnie, i rozbuduje. Ale tak przecież działają każde ćwiczenia ![]() Tak naprawdę, to nieważne jaki sport się wybierze, ważne, żeby bilans kaloryczny przy ćwiczeniach był ujemny. Jak jest ujemny, to najlepiej działają aeroby, bo do 20-30 minut organizm wykorzystuje "zapasy" wątroby które ta gromadzi na bieżąco przy jedzeniu. Dlatego zaleca się bieganie rano, na czczo - wątroba wykorzystała zapasy do zregenerowania organizmu w nocy, i jak idziesz biegać, to od razu sięgasz do zapasu tłuszczyku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mój jest chory i poszedł spac, mam nadzieje, że to tylko przeziebinie i szybko wyzdrowieje. A! nie powiedziałam Wam najważniejszego! w nocy gadalismy jeszcze i zapytał mi się dlaczego się focham gdy coś wspomni (w żartach) na temat tego, ze chciałby sie zapozna z taką jedna dziewczyną, jak mu powiedziałam, że po prostu jestem zazdrosna to......odniosłam takie dziwne wrażenie, że to mu się podobało ![]() Edytowane przez E.J. Czas edycji: 2010-01-02 o 21:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2904 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2905 | |
Copyraptor
|
Cytat:
I do biegania na czczo nie ma się co zmuszać - to nie dla każdego. Zwłaszcza, że śniadanie powinno się zjeść do godziny po wstaniu z łóżka ![]() ![]() Ale wspominałaś, że masz problemy z kręgosłupem - chodź w takim razie na basen. Genialnie wpływa na kręgosłup, wysiłek porównywalny z bieganiem (jeżeli poprawnie pływasz), same zalety. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2906 |
Zakorzenienie
|
[1=26e36cd43f9cac15ad5746d 34296336ad12aa2b1_614faa1 8a26c7;16214510]No to po co obiecał. Ja tego nie rozumiem...
Nie muszę... pogadam z nim jutro i zobaczymy...[/QUOTE] ja wiem są tabletki. Ale pieniądze też na to idą.. a tu marnie. Nie pójdzie do siostry i nie powie prosto: sluchaj daj mi kase na to i na to. Ona go wyśmieje. Powie mu po prostu żeby kasy na głupoty nie wydawał. Gadał o tym z bratem i ten mu powiedział to samo. Zresztą co do obietnic.. zawsze gdy mi mówi że obiecuje mi coś, mówię od razu nigdy mi niczego nie obiecuj! Nie wierzę w dotrzymywanie obietnic itd. Wiem dziwne ale ja tak mam... już nie jedną obietnicę słyszałam od faceta przyjaciółki. Zawsze obietnice dawane na darmo i nigdy nie dotrzymywane. Dlatego na słowo: obiecam nie zwracam najmniejszej uwagi. po prostu w nie nie wierzę. Edytowane przez magda1706 Czas edycji: 2010-01-02 o 21:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2907 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() co się dzieje z tymi facetami?? teraz to oni zaczynają być zazdrośni itd. ![]() Mandy pisałam wcześniej że on Cie zawsze informuje za późno że się dziś nie zobaczycie, mój też miał o to pretensje że mu zawsze późno mówiłam tylko mi o tym powiedział dotarło do mnie i informuje go kilka godzin wcześniej najlepiej ![]() A Ty nie musisz dostosowywać się do jego harmonogramu tylko zamiast tak sama wcześniej się z kimś umów. Chyba się pogubiłam. Ja na początku związku strasznie odizolowałam się od ludzi mój tż też pół roku temu klapki z oczu mi spadły i zobaczyłam co my w ogóle ze sobą zrobiliśmy.. ![]() bardzo ograniczone rozmowy z innymi osobami zwłaszcza płcią przeciwną, straciliśmy kontakty a jeśli ktoś napisał do tż ( jakaś dziewczyna) to ja już złość,smutek,żal (To samo w odwrotną strone jest), spotykaliśmy się dzień w dzień sami, o mały włos a nie straciłabym przyjaciółki która też była w takim związku. ( Teraz na szczęście to się naprawiło ![]() I dalej w tym trwam.. NIE WIEM co mam z tym zrobić. Czy chcę tego dalej I chyba zaczynam rozumieć sens słów "tak będzie dla Ciebie lepiej" kiedy ja go kontroluje, ograniczam, dogaduje, dokuczam. ![]()
Edytowane przez KochajMniie Czas edycji: 2010-01-02 o 21:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2908 |
Zakorzenienie
|
Jestem z powrotem i już Was nadrabiam .
![]()
#2909 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez E.J. Czas edycji: 2010-01-02 o 21:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2910 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co, padłam.
Jutro z Tżtem wracamy na stancję, będziemy zupełnie sami, no i wiadomo jak się sprawy potoczą ![]() OGóRKA. ![]() Nie, moje drogie - nie do sałatki. Nie do gyrosa. Nie. Nawet nie na mizerię. ![]() ![]() Ostatecznie wymyślił, że jutro będziemy mieli zawiązane oczy i różne rzeczy robili, a ogórek wyląduje co najwyżej w sałatce. Uff.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.