![]() |
#2881 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVI
Czasami mam ochotę zostawić przeszłość , choć nie robię tego na pewno. Zapomnieć Twoje słowa , które nie były na serio . Wyrzucić z głowy myśli , będących więcej niż jesiennych liści .. I wiem , że bez Ciebie będą wciąż słabła , ale wypowiem te słowa : idź do diabła . I Ci źle nie wróżę , wiesz dobrze , że nie jestem zła , bo tak na prawdę za Tobą bym poszła . Sama oszukuję siebie . Kiedy nadejdzie ten dzień , gdy powiem : dość ? Nasze ciała blisko , Twój oddech , Twój ruch ust , Twoje słowa , Twoje pocałunki .. Zawsze jak jest coś ładnie , pięknie to potem jest ch*j .
![]() |
#2882 |
Raczkowanie
|
Patrz na te gwiazdy, zobacz jakie są piękne,
świecą i są tylko po to, żeby za miliardy lat zgasnąć. ![]() ![]()
Edytowane przez Judi1991 Czas edycji: 2010-02-11 o 16:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2883 |
Raczkowanie
|
<3 <3 <3
________________________ >Wszystko wookoło takie fałszywe .. >Ej! Ty! Kocham Cie! <3 > Powiedz mi, w czym Ona jest lepsza ode mnie co ? W tym ze dała Ci dupy po drugiej randce ?! Ja przynajmniej sie szanuje... > Jak widze Ciebie flirtującego z inna to normalnie kurrrr.wicy dostaje! > Gdy Ciebie nie ma to nawet mój komputer świruje pawiana... > Nawet moje chusteczki higieniczne pachną Tobą! > Chcesz?! powiem Ci prosto w ryj ze Cie kocham, bo inaczej to do Ciebie nie dotrze! _________________________ ___ |
![]() ![]() |
![]() |
#2884 |
Raczkowanie
|
Borowiczanka , dresowa , dziękuje ;* __________ jedyny moment z Tobą - niepamiętny. bez Ciebie , czy z Tobą ? to ma znaczenie. trudno Cię nie kochać , a jednak mi się udaje , ehe. toksyczny związek .. nie , nic nie sugeruję. przejdźmy przez tą noc razem ..
#2885 |
Raczkowanie
|
Dot.: ; ]
Missi_16 - jestem zaszczycona skarbie
![]() ![]() Trzymam Twoją fotografię obok mojego łóżka na czas kiedy jestem smutna i nie wiem dlaczego... Sposób w jaki się uśmiechasz jest tak prawdziwy, czuję że mogłabym zacząć rozumieć, Twój wdzięk ale, nie potrafię zrozumieć, dlaczego nie ma Ciebie tutaj, ze mną.. i nie chcę nawet wiedzieć gdzie mógłbyś być. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Śpiąca Królewna ona już nie śpi.. obudziła się sama. królewicz zabłądził, nie dotarł, a może rozmyślił się po drodze?.. Zamieściła ogłoszenie w porannej gazecie i czeka.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Jest inny , do nikogo nie podobny. Jest jedyny taki na świecie.. Taki śliczny , wrażliwy , kochany. Jednym wypowiedzianym słowem potrafi sprawić ,że mój szary dzień od razu nabiera barw. Zielonych , żółtych , różowych. Przeróżnych. Jest moim światełkiem.. w tym brudnym kanale nazywanym światem , świeci najmocniej .. ale nie zakładam okularów bo to światełko nie potrafi mnie oślepić Chce na nie patrzeć , chce je czuć , rozjaśnia mi twarz i tysiące moich uczuć.. Jest tylko mi takim światełkiem. I tylko mi jest przeznaczony .. bo kto potrafi kochać go tak jak ja ? Nikt. ! Lubie jak się śmieje , jest moim szczęściem , bo właśnie to jego szczęście jest dla mnie ważniejsze niż moje! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ A mówią mi zostaw, i tak się wszystko wali. Specjaliści, znawcy serc, którzy nigdy nie kochali. Edytowane przez Kaskowa Kurcakowa Czas edycji: 2010-02-11 o 16:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2886 |
Rozeznanie
|
if i'm a bad person, you don't like me Jeśli byłabym złą osobą, nie lubiłbyś mnie can't excite you anymore Nie mogę dłużej cię zabawiać what's my offense this time? Jaka tym razem jest moja zbrodnia?
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
![]() ![]() |
![]() |
#2887 |
Przyczajenie
|
Dot.: ; ]
`pierd.olnięte życie codzienne
.. Stoję, nic więcej i nic mniej niż człowiek, z każdą wadą i zaletą gotów konsekwencje ponieść, stanąć w obronie lub uderzyć pierwszy,milczeć lub wziąć pióro i pisać trudne wersy i nawet jeśli milczę gdy trzeba krzyczeć, nawet kiedy krzyczę, gdy powinienem milczeć, sumienie da mi znać, popiół mam zawsze przy sobie i nie musisz mi pomagać sam wysypie go na głowę Nie chce decydować o tym, co uważasz za słuszne, lecz dlaczego tylko ja mam uważać, kłótnie zniszczyły wiele relacji na mej drodze, ale cóż wiem co myślę, nie na wszystko się zgodzę. Nie mam zamiaru spełniać czyjś oczekiwań , w życiu nie chodzi o to by sympatię zdobywać,więc czasem ktoś zarzuci Ci egoizm i co z tego, masz wszelkie prawo do tego by się bronic, mszczą się słabi, nawiedzeni chcą Cie zbawić, czasami duma nie pozwala spraw naprawić, cóż czasem granice ktoś przekracza, a w życiu? ..Nie ma powrotów, czas przecież nigdy nie zawraca ..
![]() ![]() Edytowane przez karmelowyOkruszek Czas edycji: 2010-02-11 o 17:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2888 |
Zadomowienie
|
myszka23101 - sama jesteś talenciarą!
![]() _______________
Chcę mieć cię przy sobie, lecz Ty się oddalasz. Świat pędzi prosto, a historia zatacza kręgi. Po co drugi raz popełniać te same błędy? - Wiesz... Kiedy patrzę w gwiazdy, myślę, że będzie lepiej. - A co, nie będzie? - zapytał. - Dla Nas już nie może. Może być ciężko. Pamiętaj - inni mieli gorzej. Gdybyś tylko chciał, pokochałabym każdą Twoją wadę.
#2889 |
Przyczajenie
|
![]()
W związku potrzebne jest partnerstwo i prawdziwa relacja oparta na zaufaniu i zrozumieniu.
„Gdy zadajesz mu pytanie w rodzaju: »Czy wiesz, że słoń to jedyny ssak, który nie umie skakać?«”„Albo: »Słyszałeś, że żyrafa potrafi sobie czyścić uszy językiem?«. Uzyskujesz na moment przewagę, którą warto wykorzystać, żeby osiągnąć swój cel…” Być jak zegarek Gorzka z wierzchu, słodka pod spodem – może taka jest miłość. Słodko-gorzki garb na ramionach. Dziś nic nie jest jasne. Nawet słońce. Zawsze, całe życie szłam na żywioł. Ale co ja, strażak jestem? Nie? Koniec z tym. Teraz chłód, klasa i żelazne zasady. Ja wybieram, ja decyduję, ja strzelam. Problemy, jakie by nie były, prędzej czy później rozwiązują się. Przeanalityzować sobie. Walczyć drzwiami i oknami. Święta, święta i po ptokach. Zraniona kobieta = problemy! Święta to magiczny czas Związki oparte na przyjaźni są trwalsze i szczęśliwsze. Odejść do krainy błędów i wybaczeń… razem ze wszystkimi swoimi błędami. Dzwoni nie w tym porcie. Miłość nie wybiera Czego ci faceci we mnie nie widzą? Lecieć z nóg. W miłości trzeba być szczerym. Nie wolno grać Być głodnym jak lew. Raz krowie śmierć. Kto ma serce Brzyduli ma klucz do udziałów Każda potwora znajdzie swego amatora. To jest wojna, a łupem jest firma. Potrzebne są ofiary. Dla potrzebującego nic trudnego. W święta to człowiek człowiekowi Św. Mikołajem Przyjść prosto z chmur. Rozbój w mroczny dzień. Kredyty są po to, żeby je brać Patrzeć na kogoś jak wilcy. Są jeszcze w tej firmie ludzie, którzy nie umyją sobie rąk. Którzy rzucą człowiekowi ostatnią deskę ratunku. Czekać jak na wyrok w zawieszeniu. Robić stymulacje. Pleść andruty. Zamydlić głowę Wysmażyć pasztet. Malowany sukces Złota rybka znosząca złote jaja
Kocham cie w słońcu. I przy blasku świec. Kocham cię w kapeluszu i w berecie. W bzach i w brzozach, i w malinach, i w klonach. W taksówce. I w samochodzie. Bez wyjątku. I na końcu ulicy. I na początku. W niebezpieczeństwie. I na karuzeli. Dzisiaj. Wczoraj. I jutro. Dniem i nocą... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2890 |
Raczkowanie
|
Wiesz, że w środku dnia potrafie śnić!
-Długo czekałaś na mnie? -Całe życie! -Słucham? -Całe życie czekałam na chwile, w której mnie pokochasz. Na tą chwile! Życie ucieka nam między palcami, bo zamiast razem jesteśmy sami! ona:kocham Cię wiesz? on: a ja Ciebie! ona:Ale ja bardziej! on: Nieprawda, ja zawszę bedę Cię kochał o jeden paluszek więcej! ![]() Jesteś? Zawsze byłam, tylko widocznie mnie nie szukałes!
![]() |
#2891 | |
Zadomowienie
|
Twój łobuzerski uśmiech i maślane oczy: jestem Twoja. Cytat:
szluga, xxgroszek07xx, myCh okradam.
![]() dontgivemenames kopara w dół.. Dziewczyno, POWALIŁAŚ mnie dzisiejszymi opisami! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2892 |
Rozeznanie
|
KOT W PUSTYM MIESZKANIU- WISŁAWA SZYMBORSKA
Umrzeć - tego nie robi się kotu. Bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu. Wdrapywać się na ściany. Ocierać między meblami. Nic niby tu nie zmienione, a jednak pozamieniane. Niby nie przesunięte, a jednak porozsuwane. I wieczorami lampa już nie świeci. Słychać kroki na schodach, ale to nie te. Ręka, co kładzie rybę na talerzyk, także nie ta, co kładła. Coś się tu nie zaczyna w swojej zwykłej porze. Coś się tu nie odbywa jak powinno. Ktoś tutaj był i był, a potem nagle zniknął i uporczywie go nie ma. Do wszystkich szaf się zajrzało. Przez półki przebiegło. Wcisnęło się pod dywan i sprawdziło. Nawet złamało zakaz i rozrzuciło papiery. Co więcej jest do zrobienia. Spać i czekać. Niech no on tylko wróci, niech no się pokaże. Już on się dowie, że tak z kotem nie można. Będzie się szło w jego stronę jakby się wcale nie chciało, pomalutku, na bardzo obrażonych łapach. I żadnych skoków pisków na początek. Morsztyn Jan Andrzej Desperacja Czemu strzałami - mówię do Miłości - Nie rozkołaczesz serca mej dziewczyny? Mówię do Gniewu: Czemu mi przyczyny Nie dasz, bym w takiej nie kochał hardości? Miłość powiada: Strzały me twardości Tej nie zwyciężą, niech strzela kto iny! Gniew mówi: Nie chcę, nie daj mi w tym winy. Żebyś miał takiej zapomnieć gładkości! Zdesperowany z tego uciążenia, Fortuny chciałem o ratunek prosil. I Czasu, który wszytkie rzeczy tłucze Odpowiedziano: Nie chciej prośby wnosil Do nas daremnej; od twego więzienia U samej tylko Śmierci w ręku klucze.
#2893 |
Zadomowienie
|
I am malami
![]() ![]() absurdalnie ![]() Kiedy się rozstaliśmy zaczęło Ci na mnie bardziej zależeć. Nic nie stoi na przeszkodzie, żebyśmy znów byli razem. ![]()
![]() |
#2894 |
Wtajemniczenie
|
blondii69, marikab, PaniJana,
kamisha, I am malami - wow, totalnie mi miło. : ) ; *** kama - 'bo ocipieć idzie' , ahaha ; DD <3 --------------- jak powszechnie wiadomo faceci ze swojej natury, cierpią na wrodzone i nieuleczalne upośledzenie emocjonalne. my kobiety posiadamy niestety wrodzone, i nieuleczalne uzależnienie od upośledzeńców. objawy występują wcześniej czy później. ale zawsze. Jak ktoś rozrywa serce, to się odchodzi nie dlatego, ze się chce, ale po to by zatamować krwawienie. Bo krew na odległość krzepnie znacznie szybciej. Złych słów zapomnieć się nie da, ale da się zapomnieć o tym kto je wypowiedział. Ciekawe ile razy pomyślałeś o tym, ze jednak źle się stało?.. Ja wiele, ale zawsze wtedy przypominałam sobie i uświadamiałam, że tęsknie, nie za tą osobą, którą teraz jesteś, ale za tą którą kiedyś byłeś. Patrząc na zdjęcia, tez tęsknie, za tym dobrym 'dawniej'. Ale nie chce wracać do przeszłości, zbyt częste wycieczki w miejsca w których byliśmy razem, mogą uszkodzić mój długo wypracowywany spokój wewnętrzny. Nigdy nawet nie będę miała okazji, powiedzieć Ci , jak strasznie Cię nienawidziłam, wtedy, z każdą łza, coraz mocniej. Ale myślę, że wiesz. Obyś wiedział. - Kocham Cię - zakomunikował nagle. - Dlaczego nigdy mi tego nie powiedziałeś? - Zdawało mi się że wiesz, bo to chyba było oczywiste. A u mnie słowa się nie liczą. Ja nie kocham słowami .. miłość polega na fizycznym zlizywaniu posmaku papierosów, z nieznanego języka. tylko tyle. Odgadywał moją samotność i przychodził natychmiast, ciepłymi ustami wygładzał pionowe zmarszczki na moim czole, uspokajał pocałunkami bolesne drżenie moich ust. - I co? tak poporstu odszedł?.. - odszedł. - dlaczego? - bo mu na to pozwoliłam. - ale czemu?! - bo go kocham. - to nie miłość jesli kogoś zostawia się samego. - nie zostawiłam go samego, zostawiłam go z Nią. |
![]() ![]() |
![]() |
#2895 |
Raczkowanie
|
hm. Zmieniło się tutaj... Myślę, że na gorsze...
Na jakiś czas opuszczam to miejsce... Nie wiem czy kogoś to w ogóle obchodzi ale Do widzenia się z wami ![]() I żeby nie było... * Życie jest jedno. Więc trzeba kopnąć się w du*ę i korzystać z niego ile się da.
#2896 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() Dlaczego mam nosić żałobę po samobójcy? Przecież to on, nie ja, zrezygnował z życia. To była miłość na lato, nie lata. Dzięki tobie znów uśmiecham się do wyświetlacza telefonu przed snem. To deszcz płakał. Ja padałam. |
![]() ![]() |
![]() |
#2897 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jeśli ma się do dyspozycji całą wieczność, można przeszukać cały stóg siana poszukując tej jednej igły.
nie pamiętam czy o Tobie zapomniałam. Chciałabym uciec do Ciebie Jak Kopciuszek I pozostawić jedynie maleńki pantofelek tęsknoty. Chciałabym, żebys zachował go Na pamiątkę. Mnie nie szukaj bo nie znajdziesz Ja nie istnieję Jak Kopciuszek.. Wystarczy, że na chwilę odwrócisz wzrok, a ja czuję się, jakbym przestawała istnieć. W snach karmisz mnie truskawkami w czekoladzie, odpinasz guziki mej bluzki. Powiedz, że należę do Ciebie cała. Moje włosy, oczy, ręce, piegi i serce. Nienawidzę upływu czasu. Nie mogę znieść zmian.
![]() ![]() |
![]() |
#2898 |
Raczkowanie
|
Jeszcze wczoraj rano przepraszałeś że nie napisałeś, czy jutro mnie też przeprosisz ze nie zrobiłeś tego dzisiaj?
Potrzebuję Cię, chcę Cię rozumieć jak głupek drugiego głupka. .
#2899 |
Rozeznanie
|
Mrs Unfabulous.
![]() Także dzisiejszy krzyk ma dźwięk gwiazd wieczornych. Czy możesz przynieść mi trochę siebie? Nie pamietam juz jak mam czytac z Twoich oczu. To tak jakby mój mózg był naćpany I w moim systemie była usterka Ale to Ty nawilżasz me usta. ;> |
![]() ![]() |
![]() |
#2900 |
Zadomowienie
|
Mika1792 - ty tak samo jak I am malami
![]() I am malami - nie odchodź. miej tak jak ja wy***ane na zdanie innych , piszę bo mi się podoba. ![]() _______________________ coś w sercu słyszę , ałłć. boli !. znów życie mi się pierodli . ; ( Edytowane przez dreams_x33 Czas edycji: 2010-02-11 o 17:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2901 |
Zadomowienie
|
TiScatteroUnaFoto - okradłam
![]() __________________
Gdybym zmierzyła skalę, dostałbyś 10/10. Za wygląd i za miłość, która nas splata. Powiedział mi wtedy , żebym sobie odpuściła. Ale ja nie umiałam. Nie wiedziałam jak się odpuszcza. Pamiętam. To zaczynało się tak niewinnie, tak dziecinnie, nieśmiale, łączyło nas tyle. Było minęło, już nie wróci. Czas to killer. Patrząc na Ciebie wiem, że Ty nigdy tak na mnie nie patrzysz. Człowiek nie chce być sam przecież.
#2902 |
Wtajemniczenie
|
oCan't stop addicted to the shin dig - nie mogę skoczyć z uzależnieniem od zabawy
oA broken record runnin' low on luck - Pobity rekord upadku szczęścia oLive to love and give good tongue - żyj by kochać i ładnie się wyrażaj xD oLive in a dream - żyje we śnie A teraz trochę po polsku ![]() oNic tak nie zatruwa powietrza jak rozkładająca się przyjaźń... oMyśli poorane pytaniami oNibylandia oA uczucia na żetony... oLicze na dzień jak codzień. Bez żadnych pierd.lonych rewelacji. -Pocałuj mnie w dupe. - Na pieszczoty to trzeba sobie zasłużyć... xD __________________ Nowa jestem, ale już mam kilka faworytek ;* _Panna_Migotka_ , grise, suve utalentki ;* podziwiam i zazdroszczę;p |
![]() ![]() |
![]() |
#2903 |
Raczkowanie
|
Moje małe ciało skrywa wielkie serce. Sprawdź.
Podobno świetnie całujesz, dasz się przekonać!? Głębia Twoich oczu. Powala. Ich błękit. Spać nie pozwala! Czym było by moje życie, Gdyby nie TY? Było by spokojne, bestresowe, liczyła by się szkoła i znajomi. Ale nie.. musiałeś pojawić się Ty! Wtedy nic poza Tobą mnie nie obchodziło... liczyłeś się tylko Ty. W nocy i w dni. A teraz mnie zostawiłeś.I to wszystko co robiłam do tej pory wydaje się bezsensu, więc czym byłoby moje życie bez Ciebie!? marikabjestem Twoją fanką!!
Edytowane przez Judi1991 Czas edycji: 2010-02-11 o 18:06 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2904 |
Raczkowanie
|
![]()
najgorsze, są chwilę, gdy leżąc na podłodze ze słuchawkami, w uszach, uświadamiasz, sobie, że do niczego nie dążysz, że nie masz nikogo, komu by ciebie brakowało, że tak naprawdę nie masz nic.
![]() raz już była przecież taka zima bez Ciebie. oddajesz komuś kawałek siebie i nie odwracalnie go tracisz pokazałeś mi wyraźnie swoją całą wyobraźnię . Jak co dzień wyjmuje z szuflady uśmiech, zawieszam dumnie i noszę tak długo, aż zmęczona padam na łóżko. Uwielbiam takie dni, kiedy mimo pochmurnego nieba chce mi się uśmiechać do każdego i cieszyć się tak po prostu tym co mam... Uwielbiam kiedy jesteś tak blisko mnie.. Jak dziś. Pewnego dnia on odnalazł ją płaczącą, zwiniętą na brudnym podłożu. Jej książę wreszcie przyszedł, by ją uratować. Stanąć na stole pośród poprzewracanych kieliszków i puszek, podnieść ręce ku niebu i wykrzyczeć, jak bardzo Cię kocham i nie umiem bez Ciebie żyć. Nie lubi spódniczek, a czasem w nich chodzi. Lubi gorzką herbatę, a ciągle ją słodzi.Chce mieć długie włosy a ciągle je ścina, nienawidzi przekleństw a często przeklina ! ![]()
![]() |
#2905 |
Raczkowanie
|
Twoje: błyszczące oczy, pełne słodyczy usta, uśmiechy łobuza, delikatne dłonie, potargane włosy, spojrzenia warte grzechu, pocałunki na pożegnanie. Moje osobiste 7 cudów świata.
Weź mnie za rękę i zaprowadź tam, gdzie kończy się tęcza. Dopiero wtedy pozwolę Ci odejść. Siłą z serca wyrywam Twój uśmiech. Każde Twoje spojrzenie, od którego serce biło mi 200/h.
Szukamy pocieszenia wszędzie gdzie się da. I mamy nadzieję, wbrew całej logice, wbrew całemu doświadczeniu. Jak dzieci – nigdy nie tracimy nadziei. Zawsze, gdy telefon nie dzwoni, wiem, że to Ty... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2906 |
Zadomowienie
|
Dzisiaj ludzie nie umieją rozmawiać ze sobą "twarzą w twarz". Okazywanie miłości sprowadza się tylko do napisania: ;* KC <3 . Bo człowiek nie potrafi być obok drugiego. jest tylko na odległość zasięgu telefonicznego. JA nie chcę takiego świata...
#2907 |
Raczkowanie
|
Nie puszczaj mojej ręki, nie puszczaj ..
Jeśli im dłużej jesteśmy razem, tym samotniejsi się stajemy. Trzymajmy się za ręce dopóki znów nie przestaniemy być samotni. To nie tak, że to mnie nie obeszło. Ja po prostu staram się nie przejmować. Nie ma czegoś takiego, jak miłość, która trwa wiecznie. Zawsze kiedyś powiesz "do widzenia" Więc kiedy nadejdzie koniec, szukasz czegoś podobnego, zapominasz o przeszłości i idziesz dalej .
#2908 |
Przyczajenie
|
dochowam naszej tajemnicy , jeśli smak twoich ust zatrzyma mnie przy tobie
jesteś ponad moje siły, jak rysowanie dla tego, który nigdy nie malował czy wciąż sprawiam , że się pocisz ? czy jestem tą , o której myślisz w łóżku położysz się ze mną i po prostu zapomnisz o świecie daj mi dawkę codziennego fałszywego cierpienia |
![]() ![]() |
![]() |
#2909 |
Raczkowanie
|
szczekasz ty a wygram ja.
słysząc wołanie o pomoc pomagasz... wołać. nie mówię mamie, że się kocham w chuliganie ; ) uśmiecham się przez łzy bo wiem, że przyjdzie słońce. Edytowane przez HopeDieLast Czas edycji: 2010-02-11 o 19:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#2910 |
Raczkowanie
|
odwróć się... nie chce byś widział jaka jestem słaba.
rozmawiając z Nim zachowała kamienną twarz kiedy skończyli spokojnie się odwróciła i odeszła jakieś 10m dalej by rozpłakać się jak małe dziecko, by On nie widział jej łez... Ty ch*ju, tak bardzo Cię nie ma... nie ma Cię.. to tak jakby mnie nie było. zabrano mi Ciebie, zabrano mi mój raj. to byłoby zbyt niemożliwe, żeby Adam i Ewa mieli takie piękne życie. coś musiało się spier*olić. jak zawsze... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:57.