|
|
#2881 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe prawie Dwulatki :)
my też dziś przed 19 dopiero wróciliśmy. Iga pięknie się bawi na placu zabaw, i zupełnie przekonała się do rowerka
weekend zapowiada się nudny (jutro muszę chatę ogarnąć porządnie, bo przecież na wychowawczym tylko siedzę i na codzień nie zajmuję się takimi duperelami jak większe sprzątanie ![]() nic to,idę perfumy poczytać ) (spłukałam się zupełnie i co gorsze, nie mam już chyba czego sprzedawać |
|
|
|
#2882 |
|
Zakorzenienie
|
hej
ale fajne fotki , Piekło super malutka, a synek jaki dorosły, no ba w koncu starszy brat ![]() Kasiula a Ola jak zwykle gwiazda ![]() ![]() widze plamka na policzku nadal jest nic nie daje to smarowanie? a ta historia ktoą opisałaś ja zalatana juz chyba będę do urlopu, moze od 4 jak mam wolne do wylotu 6 trochę odsapnę, choc nie wydaje mi sie jeszcze mnóstwo rzeczy do kupienia, kosmetyki, mleka sreka itd ![]() Wiki strasznie marudna, jak cos nie pasi od razu ryk , taki pisk i wycie. Nigdy taka nie była ale coz sie dziwic , piątka zmasakrowała jej dziąsełko i pewnie bidula cierpi na noc zaaplikowałam jej viburcol, wczoraj pół nocy sie wierciła, TZ zmięty był rano jak kon po westernie.
|
#2883 | |||
|
Zakorzenienie
|
witam
ale leje.... szczescie, ze nigdzie nie jechalam, bo by mnie chyba cos trafilo ![]() ide nadrobic ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Maciek to juz spory chlopak i widac ze taki maly zadziorek ![]() dziekuje Cytat:
z drugiej strony od moich znajomych cora wlasnie przez brak ochrony zachorowala na zapalenie opon mozgowych.. wlasnie wywolaly ta chorobe pneumo oni zalowali ze nie szczepili.. wiec sklaniam sie jednak by zaszczepic..
|
|
#2884 |
|
Zakorzenienie
|
ja sprzątnęłam łazienkę i kuchnię
małż właśnie ubiera małą i idą na plac zabaw a ja jeszcze odkurzę, i będzie git. obiadu robić nie muszę bo jest wczorajsza zupa.tu nie pada ale słońca też zero jest 16 stopni.
|
|
|
|
#2885 |
|
Zakorzenienie
|
Baby u nas 25 stopni i nie pada, ale jest dość duszno i słońce takie trochę przymulone wygląda
Takuśna Ola moja dziś taikie szały odstawia od rana że coś niesamowitego, mam nadzieję że teraz po drzemce jej przejdzie... ![]() ?Chyba ta pogoda aLBO NIE WIEM CO
|
#2886 |
|
Zakorzenienie
|
tak już do wtorku będzie ?
![]() nie załamujcie mnie, przecież większość nigdzie nie wyjechała
|
|
|
|
#2887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2888 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem, tylko nic nie pisałam jak zobaczyłam, że ostatni post jest mój.
Strasznego wkurza dziś miałam..... ale mi chwilowo przeszło
|
#2889 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2890 |
|
Zakorzenienie
|
Na ogródek wpadłam jakby któraś miała chęć poczytać, a teraz pewnie idę ciąć komara bo Ola pewnie wstanie jak zwykle ok 7
![]() Dobrej nocki kochane ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Jowiszkowa kochana trzymam kciukasy za wygraną aukcji, pochwal się później koniecznie
|
#2891 |
|
Zakorzenienie
|
wygrałam dwie
ale jeszcze w pon. kończy się jedna aukcja bluzy u tego sprzedawcy ![]() jutro sama jestem ![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- apropos kawy. Anisia kupowaliście kiedyś tę: http://www.sklep.cafesilesia.pl/LaBr...A_1000g-4.html chcę zamówić razem z mokito,ale jak jest jedno to nie ma drugiego ![]() zostało mi tylko 250g izzo więc muszę się spieszyć. |
|
|
|
#2892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my kupilismy teraz srebrne izzo a ta z linka nam srednio smakowala
|
|
#2893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
która ma robustę.wstawiłam la brasilianę arabicę - to ona średnio smakowała,si ? jeśli średnio to wezmę po prostu 2 kg mokito bianco. a jak srebrne izzo ? |
|
|
|
|
#2894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moze inaczej palona jest.. a izzo masz w roznych opakowaniach, bo mielismy w czarnym i byla dobra, teraz kupil w srebrnym ale jeszcze nie probowalismy ![]() mokito jest u nas punktem stalym
|
|
#2895 |
|
Zakorzenienie
|
Ej babencje!
oto nasz dzisiejszy dzionek.. i moj srajda.. jest i poranne golenie brody Nawet zdazylam sie troche poopalac.. a tu masz babo placek, wyskoczyly mi znowu plamki na ramieniu tak jak bylam w ciazy. To sa rozszerzone naczynia krwionosne i zdaje sie, ze w tym roku bede mogla pozegnac sie z cudowna opalenizna i wylegiwaniu sie na sloneczku..trza zabrac sie za te moje zyly, bo chyba jestem na najlepszej drodze do zylakow |
|
|
|
#2896 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oli ma taka sama bluze jak Mario .... tzn ta z losiem.. choc w sumie juz sie w nia chyba nie miesci.....
|
|
|
#2897 |
|
Zakorzenienie
|
jestem załamana waszą aktywnością
![]() ja sączę kawę,położyłam Igę wcześniej bo dziś w nocy z 1,5 godz. nie spała przez wzdęcia. nie wiem po czym je miała muszę zakupić espumisan na takie przypadki bo oczywiście nic nie miałam.u nas dziś jeszcze ładnie, godzinę już polatała, po drzemce też ją wezmę i może nam jakoś czas zleci do wieczora
|
|
|
|
#2898 |
|
Zakorzenienie
|
hello
![]() Marticia zdjęcia jak zawsze cudne ![]() My dzisiaij zrobiliśmy objazdówkę po sklepach. Wczoraj zmierzyłam Tymkowi nogę tą miarką z deichmana (są w sklepie za darmoszkę ) I wyszło że on już wchodzi w rozmiar 25 te z białym gumowym przodem tylko ponad kostkę.pogoda kiepska. ciepło ale czasem pokropi więc popołudnie w domu. NO i koniec
|
|
|
|
#2899 |
|
Zakorzenienie
|
dobre i to
![]() ja właśnie spożywam chleb cebulowy z serkiem homo. nie, nie jestem w ciąży, po prostu dopiero po pierwszym kęsie zorientowałam się,że dziś taki chleb kupiłam za niedługo budzę małą i idziemy na spacer, może pepco jest otwarte. dziś wyszłam na pierwszy spacer i zostawiłam ziemniaki na gazie ale w sumie dobrze się stało, w końcu wyrzuciłam ten stary garnek
|
|
|
|
#2900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2901 |
|
Zakorzenienie
|
Helou
![]() Faktycznie puchy tutaj ![]() Marticia, padłam Mario tak co rano się goli? Pięknie wyglądacie My dziś byliśmy na obiedzie u moich rodziców. Potem na basenie (padam na pysk... zawsze jestem taka padnięta po wodnych szaleństwach). Powoli trzeba się brać za pakowanie na majówkę, nie chce mi się jak nie wiem (pakować oczywiście Wypoczywajcie
|
|
|
|
#2902 |
|
Zakorzenienie
|
Tak Cestia codziennie
![]() Leleth ja zakladam ta bluzeczke tylko po domu, nawet jak sa troche male rzeczy to on po domu tak sie brudzi, ze szkoda mi tych ladnych. Jowisz ![]() A my bylismy w kosciolku
|
|
|
|
#2903 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć baby
a my dziś też zaliczyliśmy kościół, a potem miałam plan iść z mężem i mamą na cmentarze zapalić znicze u dziadków, pogoda była przepiękna Ola nie spała więc stwierdziłam że idealna okazja, żeby się zdrzemnęła I najgorsze że w drodze powrotnej złapała nas burza wróciliśmy cali mokrzy nie miałam folii więc przeciekła budka w magicu Ola mokra, my mokrzy Spotkałam pana od psa... jak mi go szkoda mówił że spać teraz nie może, że pies też wie że zrobił coś złego bo bardzo mało je, mówił że nie zjadł nawet połowy porcji od dwóch dni. Mama tej dziewczynki nie będzie go ścigać o żadne odszkodowanie. Sam mówił, że dobrze że pies za szyje nie złapał... i przerażony tym wszystkim. Mówił, że on bronił mojej Olgierdy bo ta dziewczynka ruszyła ręką w jej kierunku... ja już nawet nie pamiętam wydawało mi się że stała spokojnie ale może się faktycznie ruszyła z tego szoku to już nie wiem jak to dokładnie było. Przewalone dla wszystkich jednym slowem... Teściowie nas dzisiaj odwiedzili ale krótko zabawili ![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Baby torebka poszła za 153,01 zł Marti śliczności ten Twój synuś, a jakie rogale smakowite
|
#2904 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, umarłam
![]() jaki ma chłopak głos... posłuchajcie http://www.youtube.com/watch?v=NJnVS...eature=related
|
#2905 |
|
Zakorzenienie
|
hello
coś marnie się udzielam,bo moj lapek chyba podłapał jakiegoś syfa bo z tym juz sobie nie poradzę nigdzie nie bylismy pogoda pod psem może jutro jakiś rodzinny bliski wypad do skansenu jeśli znowu nie bedzie lało |
|
|
|
#2906 |
|
Zakorzenienie
|
ja siedzę sama przy lapku. dogodziłam sobie lodami miętowymi
Małż wróci jutro koło 9 rano. Nie wiem co będziemy robić bo ma padać (dziś nie padało,a przed południem było gorąco) i tylko 12 stopni zapowiadają. ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- ledwo już zipię bo dziś się położyłam o 1.30 ale tak nie lubię sama spać, i wciąż siedzę
|
|
|
|
#2907 |
|
Zakorzenienie
|
Hej babki
Ja się tylko przywitam Olgierdzia wstała po 6 także długi dzień przed nami Co chwilę padało w nocy ale mam nadzieję, że dziś da się wyjść na trochę Buziaki dla Was, ja też mam nadzieję że ruch wróci do normy po weekendzie. A gdzie Werstunia zaszlajała już jej dłuuugo nie było
|
#2908 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej laski,
zycie z dwojka dzieci jak na razie trudne nie jest. Polecam.
|
|
|
|
#2909 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2910 |
|
Zakorzenienie
|
Paulette jaki piękny maluch !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zakochałam się
![]() U nas nie pada więc jest szansa na jakieś wyjście
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:30.

) (spłukałam się zupełnie i co gorsze, nie mam już chyba czego sprzedawać 

nic nie daje to smarowanie? a ta historia ktoą opisałaś
na noc zaaplikowałam jej viburcol, wczoraj pół nocy sie wierciła, TZ zmięty był rano jak kon po westernie.

Też się zastanawiam nad tą jedną dawką, zanim Mati pójdzie do przedszkola. I tak... jestem zdania, że całe te pneumo to nagonka farmaceutyczna, nie chciałabym fundować młodej dodatkowej rtęci (jakoś mi dobrze z tym, że mała nie ma żadnych alergii od nadmiaru szczepionek
). Ale z drugiej strony pójdzie do przedszkola, cholera wie z jakimi dziećmi... Nie mam pojęcia co robić. Faktycznie teraz ta ostatnia dawka to nie taki straszny koszt, więc mnie też nie o kasę chodzi. Niestety zapewnienia typu "mojemu dziecku nic nie było" jakoś mnie nie przekonują. Bo nie chodzi o to jaki skutek będzie miała szczepionka teraz (gorączka czy wysypka jest do przeżycia) tylko za jakiś czas
Potem znów się okaże że to było dziadostwo, jak szczepienie na świnśką grypę i co wtedy.
Będziemy pytać w ośrodku, tam na pewno będą dobrze zorientowani
z drugiej strony od moich znajomych cora wlasnie przez brak ochrony zachorowala na zapalenie opon mozgowych.. wlasnie wywolaly ta chorobe pneumo 

za wygraną aukcji, pochwal się później koniecznie 

mówił że spać teraz nie może, że pies też wie że zrobił coś złego bo bardzo mało je, mówił że nie zjadł nawet połowy porcji od dwóch dni. Mama tej dziewczynki nie będzie go ścigać o żadne odszkodowanie. Sam mówił, że dobrze że pies za szyje nie złapał... i przerażony tym wszystkim. Mówił, że on bronił mojej Olgierdy bo ta dziewczynka ruszyła ręką w jej kierunku... ja już nawet nie pamiętam wydawało mi się że stała spokojnie ale może się faktycznie ruszyła z tego szoku to już nie wiem jak to dokładnie było. Przewalone dla wszystkich jednym slowem...