|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2881 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci
Arki, mi wystarczy szafa
![]() Jay - rosh ![]() ![]()
![]() |
#2882 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci
Cytat:
![]() Miss i jej szafy nie przebiję ale we wannie mi się zdarzyło kiedyś ![]() ![]() Noooo. Ja lałam po nogach jak to czytałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2883 |
Zakorzenienie
|
Ołł men
![]() Calli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karola ja wiem że my spać nie będziemy w tym cały problem ![]() ![]() Marti balkonu ni mam ![]() Bardziej dygam ze nas po jednym dniu moje lokatorki wywalą za drzwi ![]() ![]() Jedna na szczescie powiedziala ze jakby po jednym dniu miala nas dosc to sie wyniesie na 2 nocke gdzieśśśś ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2884 |
Zakorzenienie
|
dawno się tak nie uśmiałam
![]() idę spać, dobranoc ![]() ![]()
![]() |
#2885 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najpierw mnie wykorzysta a później się zobaczy ![]() ![]() Ej a u mnie jako pierwsze wyskakuje "prezerwatywy, bielizna erotyczna, gadżety" ![]() ![]() Później ten blog a my jako trzecie ![]() Jay- roshem już tu ostatnio zarzucałam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale my tam tylko jedną noc będziemy ![]() Znaczy ja wiem, że to może być dla nich shock ale liczę, że dadzą radę ![]() A nie! Dupa! Przecież to dwa dni rozgrywki są! 2 noce będziemy... O mamoooo... APOKALIPSA! ![]() ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- dobre jest nie ![]() Czekam z niecierpliwością na kolejny odcinek ![]() Dobranoc ![]() tez zaraz spadam ![]() Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-03-21 o 22:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szkoda, bo to czerwiec tak? to ciiepło i na balkonie mogłoby kilka sie przekimac ![]() wszędzie dorze byle w kupie jakich baranów? ![]() one chyba jeszcze nie wiedzą kto i co tu będzie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2887 |
Zakorzenienie
|
No KArola mecze są 2 dni wlacha włacha!
![]() ![]() Zaczynam się bac nalotu na moje bidne mieszkanie ![]() Trzeba bydzie posprzatać ![]() ![]() NAJLEPSZEGO MIKI!!!! ![]() ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() Edytowane przez arkadia1616 Czas edycji: 2010-03-21 o 22:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2888 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Żeby się rozdarły! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Zaraz sobie poczytam bajeczkę na dobranoc ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
Edytowane przez Callitus Czas edycji: 2010-03-21 o 23:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2890 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
tam i nazad? świat o takim jeszcze nie słyszał ![]() musze sie przygotować psychicznie ![]() ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- Cytat:
![]() zrobi sie nalotpo drodze na jakiś sklep ![]() Cytat:
e nie no wole po meczu, albo cześć pytań przed a część po
![]() ![]() |
![]() |
#2891 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znowu zrzutę zrobimy ![]() ![]() Właśnie ![]() bo to już po 24:00 ![]() Cytat:
![]() Zapamiętało mi się bo to bardzo zacny tołast był! I trzeba go koniecznie powtórzyć ![]() Znaczy i dla Ciebie na bilet oszywiście ![]() Czytaj czytaj ![]() Cytat:
![]() Przypomniał mi się mój kumpel. Poszliśmy któregos razu do piekarni bo głodny był jak się szwendaliśmy po mieście ![]() ![]() Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-03-21 o 23:10 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2892 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zestaw obowiązkowy ![]() przypominaja mi sie dywagacje nt naszego spotkania na LŚ(bodajże 2 część) ze po meczach nie bedziemy spać tylko rokzminiać mecz i uśmiechy naszych ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2893 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak już robi to nich uważa i robi tak żeby nie zrobić ![]() ![]() No. Później niby się ogarnęłam ale na początku było ciężko ![]() I jeszcze ten opierdziel od Miss na dzień dobry ![]() Aaaaa no i ognicho! To dopiero będzie sajgon! Jak ruszymy w te pola to nas do zimy nie znajdą ![]() ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ---------- uciekam spać kochane ![]() Będę jutro ok 13:00 Dobranoc ![]() siatkarskich Ligowo światowych snóff ![]() PS: Marti ładny opis ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2894 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za cóż? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- a dziękować- to zyczenia które ja kiedys dostałam z okazji urodzin ![]() dobra też sie zawijam, musze przemyśleć wszytsko i poukładać w głowie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2895 |
Zakorzenienie
|
Dobra dziołchy poukładałam was w mej głowie na mej podłodze i łożkach dobrze jest
![]() ![]() ![]() Póki co SeHrwus ! ![]() ![]() A Sylwia jutr przyjdzie i zastanie plany ustawione i nawet swoje miejsce w mym mieszkaniu ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2896 |
Zakorzenienie
|
Misieekkkggg! Zdrófffffka!
![]() No. to czas na dobranockę ![]() Dobranoc! ![]() LŚ'owych snów! ![]()
#2897 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() co tam, jak tam?
![]() |
#2898 |
Zakorzenienie
|
Wstałam i jestem głupia
![]() Edit: Mawahahaha mój siatkarz na dziś? Bartosz Kurek ![]() Zemsta jest słooodka ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() Edytowane przez arkadia1616 Czas edycji: 2010-03-22 o 08:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2899 | ||||||
Konto usunięte
|
Dzień Dobry
![]() spam cz1 Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() tak chwaliłaś się:d aż zdziwiłam się co Cie napadło... chociaż u Ciebie to czasem pojawia się taka potrzeba pochwalenia się cudownym mężem ![]() Karola co tak agresywnie?? ![]() Co Ci?? ![]() Cytat:
![]() ooooo moja panno.... i dobrze ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2900 | ||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() cóż za strata.... ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() powitanie we wro swoją drogą... ale jaka podróż będzie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() cześć ![]() nic tu... a tam co?? MISIEK WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Siatkarz na dziś: Toni Kankaanpää Julian: Zapodaj cynk na kukule? Laska: sesja nie zając... nie ucieknie... (już raczej po sesji... ale ok... nie wnikam... ![]() ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Szalone rady Kermita Gangstera: To, że lubisz się opie*dalać nie czyni z Ciebie Garfielda... ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Dobra rada Miecia: Pamiętaj zawsze wal kupę na uczelni - zaoszczędzisz na papierze toaletowym. ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Boshe... Kobity... Gdzie Wy jesteście?? ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2901 |
Zakorzenienie
|
ja jestem, ale zaraz spadam się uczyć
![]() ![]() ![]()
#2902 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2903 |
Zakorzenienie
|
byłam w mieście zrobić drobne zakupy gdyż lodówka świeci pustkami
, normalnie podjarałam sie tym wyjazdem ![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;18052430]na LŚ transparent możemy robić :d tam będzie tego wszystkiego, że nasz zabardzo uwagi nie zwróci ![]() na dogadanie pociągów jeszcze czas ![]() powitanie we wro swoją drogą... ale jaka podróż będzie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [/QUOTE] tylko taki hmm widoczny żeby on był ![]() jedno jest pewne- nie bedzie nudno ![]() może niech sie przeniosą na ten nasz zjazd ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2904 | |||
Zadomowienie
|
a jeszcze bo wczoraj jakos nie zauwazyłam tego posta Arki moze temu gosciowi o to chodzilo zee nawet jak ktos jest ekspert to jednak nie ma wczesniej podanych pytan i po usłyszeniu pytania chwile musi pomyslec i poskladac te zdania jakos w kupę
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() kiedys sie interesowało astrologia takze wiecie.. ![]() Cytat:
mi tez ciagle losuje Mentosa ale juz sie wstydze to nawet wklejac zeby nie było ze jakas chora jestem czy coś ![]() ![]() ![]() czopek to mi sie zle kojarzy ![]() ja juz kuwa teraz mam siano w głowie nie wiem gdzie ja mam sie ustawiac i z kim. narazie to czekam co z ta robota jak mnie wezmą to hulaj dusza piekła nie ma ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;18052430] z wykarmieniem się nie martw ![]() ![]() ![]() cześć ![]() Szalone rady Kermita Gangstera: To, że lubisz się opie*dalać nie czyni z Ciebie Garfielda Dobra rada Miecia: Pamiętaj zawsze wal kupę na uczelni - zaoszczędzisz na papierze toaletowym. Boshe... Kobity... Gdzie Wy jesteście?? ![]() [/QUOTE] ja nie bede stwac nigdzie gdyz nie umiem gotować a nie chciałabym Was otruć ale za to moge kupic konserwy i Czpisy z Biedry ![]() ![]() dobre rady zawsze w cenie ![]() jestem zgłaszam się ![]()
że nie wiem o czym mówię ![]() Edytowane przez ewkaa Czas edycji: 2010-03-22 o 11:30 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2905 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() już my coś wymyślimy ![]() ![]() z nami nie jest nudno ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ja grab! ja grab! jak mnie słyszysz?? ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2906 |
Zadomowienie
|
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;18054618]
ja grab! ja grab! jak mnie słyszysz?? ![]() ![]() ![]() allo allo! Tu nocny jastrząb! słysze Cie głośno i wyraźnie ![]()
![]() |
#2907 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2908 | |||
Zakorzenienie
|
No u mnie mniej więcej na taki zestawie wyżyłyśmy
![]() Cytat:
![]() A te lokatorki to faktycznie uprzedź na co sie zgodziły i co wpuszczają do domu ![]() Ucieszy się ![]() A nic konkretnego... Jaram sie tym naszym wypadem ot co! ![]() ![]() Cytat:
![]() No tak mam że od czasu do czasu muszę Wam przypomnieć o jego cudowności ![]() Aaaa tam. To co zwykle :/ Tylko teraz więcej myślę ![]() ![]() Ba! Darmozjady! Wszędzie pojedziemy ![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;18052430]na Spodek to i ja może bym się pisała ![]() staniemy wszystkie do garów Siatkarz na dziś: Toni Kankaanpää[/QUOTE] Aaaaa... To ja muszę z rodzicami pogadać,m że ja chcę dostać trochę wcześniej mój prezent urodzinowy i niech to będzie kasa ![]() ![]() ![]() Jak to mówi moja babunia: Gdzie kucharek 6 tam cycków 12... Tudzież gdzie kucharek 6 tam nie ma co jeść ale jest co po.dup.czyć ![]() Wątpię żeby coś z tego kucharzenia wyszło ![]() Kanapka ![]() Cytat:
![]() ![]() Prooooszęęę ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2909 |
Zakorzenienie
|
sprawa wygląda tak. jestem chyba w czołówce piszących w mojej redakcji... także na jeden weekend LŚ na bank pojadę.. ale tu się rodzi pytanie 'gdzie?'. najbliżej mam do Łodzi - także tam bym chciała najbardziej. no i moja koleżanka szykuje się na Katowice, bo ma tam ciotkę. także bym z nią na Spodek uderzyła. a biorąc pod uwagę jeszcze Memoriał w sierpniu i może sparingi w Rzeszowie.. wątpię, że wybiorę się do Wro - mam tam najdalej i w sumie Niemcy niezbyt mnie grzeją...
#2910 | |
Zakorzenienie
|
fejsbuk na dziś:
złota myśl Violetty: Kamień z nerki Bunia Ci powie: Nigdy nie ściągaj na teście ciążowym xD Siatkarz na dziś: Zbigniew Bartman!!!! (Arki coś o zemście wspominałaś ![]() Przepraszam ![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- A tak poza tym to hańba mi i wieczne potępienie! Powinnam skamienieć, oślepnąć i wyłysieć! Zdradziłam męża! Ja! Kurka! Czaicie! Co prawda we śnie no i w sumie nie tak do końca zdradziłam... No ale szlajałam się z innym! Mamusiu! Boshe jak mi wstyd! Jak ja mogłam! I to z kim... Z Igłą naszym kochanym! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.