![]() |
#2881 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
Złotkaaa mOojee ;* <dzisiaj nie wymieniam przepraszam , ale wy wiecie że was kocham !
![]() I dziękuje za pochwały . Motywujecie. ![]() A dzisiaj sporoo będziee boo wene mam ![]() ![]() _________________________ ________ Czasami nie wiemy ile nas z kimś łączyło, dopóki nie zaczniemy się pakować. Coś popsułam w telefonie - już nas nie łączy... ' I Nadal Szukając, Ósmego Koloru Tęczy ' Życie nauczyło mnie, żeby wybuchać płaczem dopiero, kiedy dostanę w drugi policzek... nie jesteś owocem jogobelli, nie wiesz dlaczego cini minis są takie cynamonowe, ale mimo to nadal Cie kocham Siedząc na parapecie bawiła się końcami włosów wyobrażając sobie, że znów jest mała dziewczynka, do której uśmiecha się słonce a księżyc śpiewa kołysankę. Ty się serce ogarnij, a Ty rozum pilnuj serca! - Cześć. - napisała po tygodniu namysłu "czy napisać" - Cześć, kim jesteś? - odpisał, a ona uświadomiła sobie, że przecież się nie znają. Wielką siłą głupców jest to, że nie boją się mówić głupstw. Każdy ma własny dzień świra, niezależnie czy podąża przez życie w samotności.. Czy z tłumem za sobą..` Dlaczego mówisz do mnie szeptem ? Nie chcesz żeby ktoś usłyszał jakim jesteś Idiotą ?
#2882 |
Przyczajenie
|
![]()
*Zostało mi tych kilka miejsc
Nasza przeszłość mieszka w nich *Skończyło się tak nagle jak W ogniu ginie mała ćma * Nie wiem co piję... ale jeśli to miłość to prosze mi dolac... *Wspomnienia jak labirynt chwil Otaczają noce i dnie pozdrawiam.. ![]()
![]() Edytowane przez olciaaaa Czas edycji: 2010-04-28 o 10:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2883 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Uwielbiam Cię, słonko ![]() ___ to nie dla nas wzajemna miłość. oboje jesteśmy do tego zbyt niedojrzali. parę razy widziałam cię z nią i wiesz co. wcale nie bolało, bo po tym jak wykrzyczałeś mi w twarz, ze mnie nie kochasz i odszedłeś, nie mam już serca. wszystkie uczucia poza nienawiścią chowam głęboko w tyłku. chcę ciebie w czekoladzie. to moje jedyne marzenie. to dziwne, że internet był naszym jedynym źródłem komunikacji. a głupie znaczki na klawiaturze takie jak: <3, były jedynym symbolem naszej miłości. obiecaj, ze każdą herbatę będziesz osładzał sobą, a każdy cukier stanie się zbędny.
![]() |
#2884 |
Raczkowanie
|
brak mi słów na ten egzamin, POLEGŁAM.
znalazłam dla ciebie idealny zawód. możesz zawodowo łamać serca, kochanie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2885 |
Marudziara
|
Obudził myśli splatane czerwoną aksamitką...
Splątałam się magicznym węzłem teraźniejszości we mnie! Dzielę noc na dwoje retoryczną ciszą. Dzielę włos nocy na dwoje. Zaludniam niepokój.
#2886 |
Rozeznanie
|
LoveYourEyes-Talenciar to tu pełno. Ale chyba nie powinnam być tam ja. Ale dziękuję
![]() `spotkamy się w naszych sercach" - a ten biorę ![]() myszka23101- potrafisz człowieka uszczęśliwić. ![]() ![]() czeko1395 - zabrałam kilka opisów ![]() bajkowa- okradłam ![]() ![]() `Świat nie jest taki. To my ludzie go tworzymy - z pytania na śniadanie ![]() `Gwiazdy świecą tym samym blaskiem co wczoraj. A są takie jakieś piękniejsze. Dlaczego?Bo to dzięki tobie widzę świat wspanialszy niż jest. <3 `Gdyby nie miłość to jak wyglądałoby moje życie? `Czuję,że jesteś tym jedynym. Tylko nie spieprz tego.! `I ściągnij swe zniszczone buty, jeśli chcesz wejść do mojego życia.
Edytowane przez Malinowa Girl Czas edycji: 2010-04-28 o 10:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2887 |
Przyczajenie
|
I wybacz mi bo boje się do Ciebie wrócić!
Nie wiem co powiedzieć. Tak bardzo pragne z tobą być chociaż wiem że to nie możliwe. Proszę Chcę wiedzieć dlaczego Cię tracę!! Nie zawsze robię tak jak chce. |
![]() ![]() |
![]() |
#2888 |
Zadomowienie
|
dziękuje za pochwały
![]() caroline060 - fenomenalna ![]() * Tyle rożnych odcieni miłości, ale wszystkie ze sobą w harmonii. Objął mnie mocno i przycisnął do siebie - lato do zimy. |
![]() ![]() |
![]() |
#2889 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
muuuaaah ; * __________________ ' Jest prawdą powszechnie znaną,
że samotnemu a bogatemu mężczyźnie brak do szczęścia tylko żony.'
![]() ![]() |
![]() |
#2890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no pewnie, że znam ![]() i ładny opis, ładny ![]() ![]() ![]() do reszty słoneczek - n i e . m a . z a . c o ![]() ![]() to wy jesteście cudne, nooo! ![]() * * * * * * * * *
czasami chciałabym się nauczyc byc obojętna. ...może ty mnie nauczysz? Albo jesteś w tym dobry, albo świetnie grasz. 'zapominam' już 3 tydzień i jakoś nadal nie potrafię wymazac twojego obrazu z oczu i wszystkich dotyków. 'nauczyłam kamień jak byc twardym. 'Chcesz znac prawdę? To popatrz, w moje oczy! Przecież razem byliśmy tacy szczęśliwy. Ty też byłeś! Dlaczego odszedłeś? Aha, wiem. Powinnam zapytac: Czemu masz takich głupich kumpli?! * sru, brak weny nadal. i tak sie to nikomu nie przydaje
![]() ![]() |
![]() |
#2891 | |
Zadomowienie
|
kurvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvoś ci
![]() Cytat:
![]() ![]() wydaje Ci się ![]() + dzisiejsze testy to jakieś t o t a l n e nieporozumienie ![]() __________ rodziłam się, ryczałam, bo chciałam abyście zwrócili na mnie uwagę,
przy umieraniu też tak będzie, umrę głośno, aż będziecie mieć gęsią skórką. przez zamglone lustro widać wyraźniej stan mego serca Ta lekkość wprawdzie przedłuża nasze wspólne cierpienie, bo co jeśli coś pójdzie nie tak..
![]() |
#2892 |
Zakorzenienie
|
poprostuAsiss -Słońce obiecuję, że po maturce będę tu częściej
![]() TwojaKokaina - boskaś, wiesz? ![]() ![]() ![]() --- Po co łapać króliczka, skoro tak przyjemnie się go goni (: 'Nadal pamiętam o tym, żeby o Tobie zapomnieć.. mało wiem, dużo chcę a nie umiem nic. Gdybym mogła cofnąć czas pewnie nic bym nie zmieniła... Sam ustaliłes zasady, których od początku sie nie trzymałes... Ciągle pamiętam o jednym- najważniejszym. Ty wciąż jesteś z nią. Chciałabym wiedzieć, o czym myślisz, zasypiając przy mnie.
#2893 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() słoneczko ![]() _______________ paradoksalne jest stwierdzenie że ideałów nie ma, każdy ma kogoś kto dla niego jest idealny, nie ważne czy to odbicie w lustrze czy głowa wystająca zza filiżanki jedzenie z puszki zespawało się z atrapą jej umysłu, tylko tak marny wytwór ludzkich rąk był w stanie ją zaspokoić. nie mam węża w kieszeni, po prostu mam wielkie serce banalny nawyk staje się coraz lepszym nałogiem Namalowałam zachody słońca, ale w zupełności się zgadzam, szkoda zachodu. A tam, nieopodal dębu, widać jak jestem bardziej niż zwykle, pod wiatr niestrudzona. odmrażam sens życia tak jak się odmraża starą gumę z najlepszych spodni
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2894 |
Zadomowienie
|
załamka egzaminowa.
i chcę o Tobie zapomnieć. ale to nie jest takie łatwe..
![]() |
#2895 |
Raczkowanie
|
Już po egzaminach... I tak były tragiczne dziś
![]() ___________________ Życie nas roześle w inne strony, sprawdzi w boju. Ale i tak go kocham, że między Wami być pozwolił. Miłość daje skrzydła nie po to by chmury gonić.
Miłość daje po to skrzydła bym mógł cię ochronić.
#2896 |
Rozeznanie
|
' Rozkosz pocałunków czuję do dzisiaj, zapach Twego ciała, rozgrzewa me zmysły, Na zawsze zapamiętam smak Twych drżących warg. Pod naszymi ciałami uginał się świat ! ' ' Całuj kochany ust moich korale. Całuj, nim po chwili posuniesz się dalej. Dłońmi me ciało do siebie przyciągnij. Ciepłem i pieszczotą ze wstydu uwolnij. Spraw by z rozkoszy leciutko zadrżało, by się Twemu ciału bezwolnie poddało. A ja Ci z nawiązką oddam się z radością. Drżąca pożądaniem, spragniona.. z miłością. ' http://www.kobieta.pl/wiersze/ caroline2324 , patrysiowa_ , czeko1395 , MandarynkoweWspomnienia & BananowaBrazylijka
Myszki Moje. <3 z całego serducha Was uwielbiam.
#2897 |
Raczkowanie
|
.
A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć . Boże..! ;/Porażka z tym egzaminem.
#2898 |
Raczkowanie
|
A potem, całkiem wyraźnie, poczułam, że moje serce rozszczepia się wzdłuż dzielącej go bruzdy i od jego wnętrza odłącza się jakaś jego mniejsza część.
![]() ____ limitowanaa - pierwsza i nie ostatnia ![]() ![]()
#2899 |
Raczkowanie
|
patrysiowa_ - dziękuje moja imienniczko ;*
myCh - ![]() Paralogiczna - love cię ![]() minimum4znaki - " bawiłam się w poszukiwanie skarbów i znalazłam Ciebie. " ten opis nie dawno ja tu wstawiłam..strona 86. xdd - Powiedz, że mnie kochasz.
- Kocham Cię. - serio ? - Nie ale lubię uszczęśliwiać ludzi. ** * Podejdź do mnie i powiedz, że wszystko co mówiłes nie było kłamstwem! proszę powiedz to! Edytowane przez happyend Czas edycji: 2010-04-28 o 12:39 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2900 |
Przyczajenie
|
Czasami zastanawiam się dlaczego chłopaki nie jesteście kurde tacy jak my dziewczyny! Trudno was zrozumieć.
W reklamach nigdy nie pokazują życia jakie jest. Pokazują samych uśmiechniętych ludzi a nie zawsze jest tak radośnie. Bywa że masz zły humor a reklamy cię jeszcze bardziej dołują . Bo widzisz mała tak bywa, nie ma momentu w którym cały świat jest szczęśliwy. Najważniejsze to mieć przyjaciela.Doradzi ci, pomoże w trudnej chwili i będzie trwać przy tobie na dobre i na złe. -dlaczego do niego nie napiszesz? - bo jeszcze niedawno zakończyłam to wszystko. - i co z tego ? - widzisz kochana chodzi o to że nie chcę żeby uważał mnie za zmienną . Wolę poczekać aż on będzie chciał spróbować od nowa. Zmieniamy się... Każdy na swój sposób... Niektórzy wygląd, stul ubioru... Inni charakter. Zmiana jest ważna w życiu dzięki niej możemy wiele zyskać. Ludzie potrzebują zmian. - ale to głupie. ! - wiem z miłości robi się głupoty. Czasami zastanawiam się jakby postąpiła inna z twoich przyjaciółek. Czy umiała by tak jak ja być bliskimi kumpelami które które mówią sobie wszystko. Czy nie odeszła by od ciebie z byle powodu? Nie liczy się tytuł przyjaciółki tylko to czy się wspiera i jest przy sobie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2901 |
Raczkowanie
|
zamknij buzię kotku. teraz ja będę mówić jak bardzo cię kocham, a ty będziesz słuchać. napijmy się łyka z butelki szczęścia. perfekcyjnie dokonuje selekcji w swojej hierarchii wartości. _______________________ + wybywam na majóweczkę, miłego wypoczynku,ma 3klasistką powodzenia w ostatnim dniu ; ** |
![]() ![]() |
![]() |
#2902 |
Zadomowienie
|
Nie uda się nawet wtedy, gdy właściwie nie powinno się nie udać.
`Ma krótkie i szalone linie papilarne Nosi obcisłe dżinsy, pali popularne.` bagażem pełnym snów, po wszystko i po nic, wyruszam dziś do nikąd. `tyle emocji weź mnie w tym umocnij` `Była wolna, całkiem wolna i dziwne nawet jej się to podobało.` wszystko jest dobre do czasu, nic poza tym.
#2903 |
Raczkowanie
|
LoveYourEyes - dziękuję . ![]() happyend - mmm . Słoneczko . <3 *; ___________________
omijam kilka słów w stylu ' nic nas nie rozłączy ' . a wiesz jak się kocha kogoś kto zamierza być z kimś całkiem innym niż ty ? a żeby ludzie tacy jak my myśleli , że istnienie ma sens wymyślili po prostu miłość . pomóż mi uspokoić to co we mnie drzemie . jedynie to co odchodzi bezpowrotnie to l u d z i e , i wtedy mamy zamiar wymazać nawet najpiękniejsze wspomnienia . bądź tuż przy mnie , jeśli zwątpisz i będziesz chciał odejść licz wszystko na swój koszt .
a nie sztuczne jak tombak i ściemniać , że się udało . Edytowane przez inquiring Czas edycji: 2010-04-28 o 12:44 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2904 |
Raczkowanie
|
- Chcesz z nim być ?
- Tak... i Nie. - ..? - Tak, bo jest jedyną osobą, którą naprawdę pokochałam. Nie, bo Jego szczęście stawiam ponad wszystko, a wiem, że nie jestem spełnieniem Jego marzeń. Chciałabym się odkochać, tak po prostu, w jednej chwili. Mogłbyś powiedzieć mi wprost, że mnie nie chcesz. Uwierz, byłoby mi o wiele łatwiej żyć bez żadnych złudnych nadziei.
![]() |
#2905 |
Zakorzenienie
|
nie mów mi, że gdyby nie ona to bylibyśmy razem. nie chcę żyć ze świadomością, że miałam szansę na szczęście, ale nie miałam szansy na jej wykorzystanie.
Romeo, gdzie jesteś cholero? masz rację, jesteś totalnym idiotą. 'ej, każda moja ręka i noga, cały mój świat potrzebuje psychologa..' ![]() i ogarnęła mnie niezmierzona pustka, czasoprzestrzenna, egzystencjalna dziura pochłaniająca każdą chwilę mojego życia . śmiertelnie chora na Ciebie . let me sign . zaszłam w ciążę z marzeniami . podasz mi kod PIN do Twojego serca? teraz zamykamy oczy, żeby coś poczuć. bo nawet dziś uczucia przegrywają ze strachem . |
![]() ![]() |
![]() |
#2906 |
Raczkowanie
|
.`Żyje się chwilą, planuje się lata, a umiera się w sekundę!.`
.`Twoje życie zależy od Ciebie, wiec je dobrze zaplanuj z tą odpowiednia osobą u boku.;D` ..Bo już zawsze będziesz obok i nie waż się zmienia zdania!;p` Kochamm wszystkie cudeńka. ![]() ![]()
#2907 |
Zadomowienie
|
Nie, to nie będzie krzyk. Ledwie ruch warg, skarg nie usłyszy nikt. Urwany ton jak tchórz przez kraty smutku wycieka. Nie, nie ma gdzie już, już gdzie uciekać..
![]() |
#2908 |
Raczkowanie
|
czeko1395, LoveYourEyes -
Aaaa! NIESAMOWITA motywacja. ![]() MamCieGdzies - Czy Ty wiesz, że ja Cię kocham, ale.. boję się Ci o tym powiedzieć? ![]() Dziękuję! Inquiring - Dawno Ci tego nie mówiłam.. Przepadam za Tobą! ![]() Jeszcze tylko English.[...]
![]() Codziennie na Twój widok cieknie mi ślinka. A dałbyś radę tak zmierzyć mą miłość 20centymetrową linijką? Ładnie mi w niczym. Zaufanie powinno się dzielić na nocne i dzienne. W dzień wierny mi, w nocy jej.. I tak mnie pokochasz, że nie będziesz wiedział które pół dnia jest dłuższe. ![]() Piękny dzień. Słońce w ramionach i niebo na palcu, które mogę wciągać. Ogranicz wylew nienawiści. Autobus- Za daleko o dwa siedzenia, by Cię dotknąć.
Więcej jest we mnie romantyczki niż realistki, zdecydowanie wybieram ślepą wiarę zamiast chłodnej logiki. Edytowane przez cornels Czas edycji: 2010-04-28 o 12:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2909 |
Rozeznanie
|
wróciłam
![]() co za beznadziejne egzaminy ![]() Musisz otworzyć swe serce, by dostrzec odosobnienie. Jesteśmy złym wyobrażeniem czegoś czego nigdy nie naprawimy Słabość jest naszym pięknem u kresu Jednak wszystkim, co się dla nas liczy jest sentyment Światło księżyca polizało twarz niebezpieczeństwa Kołdra ciemności zroszona naszymi łzami Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-04-28 o 12:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#2910 |
Rozeznanie
|
hej, 3klasistki, dałyście radę, nie przejmować się głupimi ścisłymi!
![]() RozowaSkeyterka - Ty też mój diamencik! ;* inquiring - nie możesz mnie uwielbiać bardziej niż ja Ciebie. Nie da się! ![]() LoveYourEyes - zapomniałaś dodać, że "LoveYourEyes" jest jeszcze słońcem, kojarzysz ją? ![]() bajkowa - ja Twoja perełka? Rumienisz! ![]() patrysiowa_ - a miło, miło, Talenciaro! ![]() BananowaBrazylijka - wspaniała to Ty, nie ja! <3 + dontgivemenames,grise, _mandarynka, Primadonna, matematyczkaoo, blondii69, caroline060, limitowanaa, latin, Missi_16, panna_miodowa (której znów tu mało... ![]() ![]() ![]() Za naiwność trzeba płacić. Za głupotę. Zaślepienie. Za wszystko. I'd like to make myself believe that planet earth turns slowly. // ang. Chciałabym zmusić się to wiary, że Ziemia obraca się wolniej. Dziś nic nie jest jasne. Nawet słońce. najprostsze rozwiązania są...najprostsze! Faceci zawsze chcą. I zawsze ranią. 'cause everything is never as it seems. // ang. bo nic nigdy nie jest takie na jakie wygląda. na przyjaźń to o kilka milionów lat za późno, proszę pana! wyleczyłam się z markoholizmu.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:38.