|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
1. Długi sweterek George , 2 zł
2. Długi sweterek George , 1.50 zł 3. Sweterek w złote pasy , coś koło 2 zł 4. Długi sweterek Atmosphere , też coś koło 2 zł 5. Ruraski Cherokee , 5 zł 6. Strój kąpielowy, ode mnie ze sklepu On ma jeszcze takie złote paski pomiędzy tymi granatowymi, niestety na zdjęciu tego nie widać
|
|
|
|
#2882 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
a bo do zdjęć pozuję w rozpuszczonych bo tak lepiej wyglądam
![]() ale zdobycze tylko ja mam z D CO. za 3zł![]() naraobiłam 20 kartek jeszcze 30 mi zostało ale mi się na razie nie chce więc sobie traszkę odposczne
|
|
#2883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No widzisz To są moje drugie spodnie z lumpa , jakoś nigdy nie miałam do nich szczęścia Te były trochę brudne na dole, tzn takie jakby przykurzone od chodzenia , ale uporałam się z tymi plamami i teraz są jak nowe To Ty za swoje też przepłaciłaś widzę Także mówcie co chcecie, ale ja kocham lumpexy ! No to sporo tego zrobiłaś Przerwa się przyda zdecydowanie ![]() Ja zjadłam tabletkę, bo już zaczęło mnie boleć tak nie na żarty :/ I sobie leżę i gorąco mi strasznie :/ |
|
|
|
|
#2884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takze jakby co to sie upomnij bo ja mam bardzo słabą panmięć![]() no i masz super rurki za ktore w skepie dałabys przynamiej 50 zl ![]() ja tez lubię ![]() ![]() ojejku bidula ja muszę isc do piekarni i kolezance oddac rzeczy z torebki ale musze isc do mamy a sie boje
|
|
|
#2885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie, przynajmniej , a zakładam, że kosztowałyby znacznie drożej Hahah boisz się powiadasz, ciekawe dlaczego Może nie będzie tak źle A mnie pies płacze za uszami, a byłam z nią na spacerze przed chwilą i wku*wia mnie to jej piszczenie |
|
|
|
|
#2886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kiedys zrobie ![]() no dokładnie a takto jestes 45 zl do przodu przynajmniej!![]() jasne nie widziałaś jej miny a co ona taka piskliwa,skoro była siku? dobra ide
|
|
|
#2887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogę sobie wyobrazić, że niewiele różni się od miny mojej mamy , kiedy widzi mnie na drugi dzień po imprezie No właśnie nie wiem, o co jej chodzi, ale nigdzie się nie wybieram z nią... Raz, że mnie tak ku*ewsko boli brzuch , a dwa, że weterynarz zabronił jej dalekich spacerów przynajmniej przez tydzień. Tylko siku, kupka i do domu Więc niech spada , nigdzie jej nie biorę aż do wieczora![]() No to powodzenia |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te <font color="red"><strong>*</strong><font><font color="red"><strong>*</strong><font><font color="red"><strong>*</strong><font><font color="red"><strong>*</strong><font>iki w oczacha niech się uczy! chyba ze sie zasteka na smiercbyłam i zyje,odburkneła cos i wsio a kij jej w oko
|
|
|
#2889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na jaką śmierć ?! Wypluj , toż to moje maleństwo kochane !! No to czyli nie było tak źle I gitara Ja idę zaraz pościągać pranie i chyba łazienkę ogarnę deczko , żeby później sobie spa zrobić wieczorem Muszę rano wstać o 6, bo przed pracą z psinką na zastrzyki znowu :/
|
|
|
|
|
#2890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no wiem wiem ![]() ojh moze biedna tak piszczy przez to choróbsko? ![]() a co bedziez za zabiegi sobie robic? ![]() ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- e no! ja pisze kur**ki a to mi jakies red strong etc
|
|
|
#2891 |
|
Zakorzenienie
|
Nadziejka- powiedz mamie że nie pamiętasz tego zajścia z szafką, że coś jej się przyśniło
a właśnie co z tą robotą gdzie babka była w szpitalu?Sunset-ja na Mayday jeździłam kiedyś jak szalona, nawet raz na nim w Dortmundzie byłam na Arminie byłam rok temu i było zaje.iście ale teraz już nigdzie nie jeżdżę bo po prostu szkoda mi kasy na jedną noc ode mnie znajomi jeżdżą na wszystkie imprezy masowo, nawet wynajmują sobie autokary ale mnie to już chyba nie bawi w końcu mam zbierać na dom więc każdy grosz się liczy![]() ja byłam u rodziców i na zakupach..wydałam mało bo wyżydziłam od mamy obiad na jutro w postaci karkówki tylko tż zaraz pójdzie po ziemniaki i coś na surówkę kupiłam chleb, papierosy i dwie puszki coli czyli zmieściłam się w 20 zł oczywiście wszystko sobie zapisałam![]() składaliśmy z tatą komodę i się dwa śrubokręty zje.ały a że niedziela to nie było gdzie kupić no i przełożyliśmy to na jutro![]() na kolację zjadlam kanapki z serem i szynką ![]() ale coli nie wypiłam jedną dałam tacie a drugą wypił Tż i nie zjadłam nic słodkiego czyli wszystko gra a jutro już idę biegać
|
|
|
|
#2892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z tą parcą dupa-baba się nie odezwała miała zadzwonic jak wyjdzie ale cisza![]() no to ładnie dzisiaj i oszczednie i dietetycznie ![]() ja dzisiaj nie bardzo pomimo ze mało zjadłam,ale niezbyt zdrowo
|
|
|
#2893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj to szkoda no ale pewnie praca się znajdzie![]() otóż to ale i tak mnie czekają big zakupy jutro chyba bo naprawdę nic nie mam w lodówce![]() pobawiłam się z psem trochę, jak podeszłam do Tż i on mnie przytulił to sunia zaczęła piszczeć |
|
|
|
|
#2894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zobaczymy ![]() jak nie ma nic?! a swiatło?! ![]() jaka słodka juz chyba sie bardzo z Wami zżyła,nie? a co do Tż to zostajesz,prawda?
|
|
|
#2895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zżyła się strasznie, ja jestem jej przywódcą jak wychodzę to czeka na mnie pod drzwiami, a jak się kąpię to czeka pod łazienką iska mnie, liże i na mnie skacze, jest słodziutka![]() na razie zostaję póki co zmienił się na lepsze, zobaczymy co to będzie dalej, mam nadzieję że to nie tylko chwilowa zmiana
|
|
|
|
|
#2896 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żadne zabiegi , tylko standardowo peelingi, masaże, depilacje itd Hehe magia Cytat:
A na jakiej imprezie z Arminem byłaś ?![]() Moje koleżanki właśnie nie bardzo lubią zapuszczać się gdzieś dalej, szczerze mówiąc to nigdy żadnej nie wydarłam na taką masówkę Wszędzie jeżdżę ze znajomymi z okolic Poznania, albo z takim kolegą ze Szczecina Jakbym chciała patrzeć na koleżanki, to do końca życia widziałabym dobre imprezy jedynie na zdjęciach Mi na razie jeszcze nie przeszło z imprezami i chyba prędko nie przejdzie Może dlatego, że ta muzyka to moja życiowa pasja i nie jeżdżę tam tylko po to , żeby się uchlać i naćpać (chociaż to też występuje przy okazji Gdyby było więcej kasy , to nie opuszczałabym ani jednej biby, a tak to niestety muszę się ograniczać Ale luzik , powoli staję finansowo na nogi, więc dam radę ![]() Wszystko ładnie z tymi zakupami, tylko papierochy niepotrzebnie Kiedy kolejna próba rzucenia ?![]() A to rodzice mieli jakiś remont w domu ? Bo ostatnio pisałaś coś o farbach, teraz o komodzie W ogóle to jaki wymiar tej komody, tak mniej więcej, i ile za nią zapłacili ? Ja też chciałabym sobie kupić takie coś do pokoju i mniej więcej chciałam się zorientować, jakie to są koszta ![]() Już myślałam, że dla siebie tą colę kupiłaś Widzę zawzięła się pani , brawo brawo ! Ja wysprzątałam łazienkę, wywiesiłam pranie, wzięłam pieska na spacerek i sobie siedzę i zbijam bąki ![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Miałam dzisiaj siedzieć w domu, ale jednak wychodzę. Dzwoniła do mnie przyjaciółka, ta sama której zawdzięczam wyjście z 'depresji' podesperadosowej Teraz ona ma problemy i ugadałyśmy się na ploty, więc do spisania później Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-08-01 o 20:13 |
||
|
|
|
#2897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
było za mocno![]() a moi znajomi właśnie wszędzie jeżdżą jakbym chciała jechać to towarzystwa nie musiałabym szukać daleko ![]() co do tego ćpania tu też jest problem bo na takich imprezach bez ćpania nie wyrobię a nie chcę ćpać więc koło się zamyka i nie jeżdżę![]() ogólnie jeśli chodzi o kasę to teraz dobrze z nią stoję, no ale szkoda mi wydać tyle pieniędzy na jedną noc kiedyś przepuszczałam 1000 zł co weekend a teraz jakoś nie mogę![]() nie wiem kiedy rzucę chyba jak będę w ciążyrodzice wymienili łóżka i pomalowali przedpokój no i w przedpokoju stał fotel i stolik a teraz będzie stała ta komoda a wymiarów nie znam ale jest spora i ma 3 duże szuflady, zapłacili za nią 700 zł nie nie mówiłam że colę odpuszczam teraz tylko woda i herbatki![]() ja się wykąpałam, umyłam włosy i w końcu te ślady po farbie ale skubana jeszcze w paru miejscach jest widoczna ale to takie mikroskopijne plamki więc śmiało mogę wyjść tak do ludzi
|
|
|
|
|
#2898 |
|
Zakorzenienie
|
oj skonczyłam kartki
teraz musze paznokcie umalować
|
|
#2899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ehh ale Ci dobrze, że do Niemiec rzut beretem... ;pNo ja niestety mieszkam na zadupiu i towarzystwa muszę szukać w innych częściach Polski , ale nie jest źle ![]() Oj to dość sporo kosztuje taka komoda, myślałam, że to trochę tańszy interes Będę musiała pojechać do sklepu, w którym kupowałam meble i może zrobią mi na zamówienie taką pod kolor mebli Muszę kombinować coś z jakimiś dodatkowymi meblami, bo nie mam gdzie upychać ubrań ![]() No to dobrze, obyś wytrwała Farba ciężko się zmywa, szczególnie taka kilkudniowa Ja zmywałam to popiołem z papierosów , tzn brałam popiół na palec i tarłam te plamy i wtedy schodziło ![]() O matko, ale Ci długo zeszło z tymi kartkami A co dzisiaj na paznokciach wymalowałaś ciekawego ?![]() Ja dopiero wróciłam do domku Wysłuchałam, zostałam wysłuchana , doradziłam i mnie doradzono , wróciłam jeszcze weselsza i z jeszcze lepszym nastawieniem ![]() Załączyłam czaty , ale nikt nie pisze , pewnie śpią zboczki bo jutro trzeba iść do pracy zaraz idę umyć buziaka i też spadam lulu o 6 pobudka
Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-08-02 o 00:21 |
|
|
|
|
#2900 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
U mnie na śniadanko kanapki z serem i ketchupem Zaraz idę się ogarniać i jadę z psiną do lekarza, a później do pracy ![]() Pogoda u mnie piękna, zapowiada się upalny dzień ![]() Nie bardzo się wyspałam, mój brat pasożyt wrócił nad ranem upodlony jak zwierz i wszystkich wybudził ![]() Dzisiaj będę nadrabiać, pewnie padnę koło 22 ![]() Miłego dnia |
|
|
|
#2901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() meble ogólnie są drogie pamiętam jak my robiliśmy remont to za meble daliśmy 5500zł a w tym był narożnik, półka, półka zabudowana na książki, regał pod tv i dwie komody, czyli mało elementów co prawda więcej by się u nas nie zmieściło ale i tak drogo wyszło..a w zeszłym roku kupowaliśmy sofę i ławę to zapłaciliśmy razem 3000 zł na szczęście już nie musimy kupować![]() super że sobie pogadałyście ![]() witam ![]() u mnie na śniadanie płatki oczywiście ![]() zasnęłam wczoraj w ciuchach komputer wyłączyłam o 3 jak się przebudziłam![]() wstałam o 6 zgodnie z planem bo na 7 miałam do pracy ![]() ogólnie jest w porządku, ale nie mam za wiele roboty, tylko ciągle odbieram telefony dobrze że mam kompa to przynajmniej na wizażu posiedzę jeszcze w sumie 4 godzinki więc spoko![]() współpracownicy to głównie faceci bo tak jak mówiłam to firma budowlana ale w sumie z nikim nie gadam za bardzo bo siedzę sama, obok mnie jest pokój prezesa i już mu kawkę robiłam
|
|
|
|
|
#2902 |
|
Zakorzenienie
|
ja już po pracy
![]() byłam w domu już 15.10 bo zabrałam się z kolesiem z roboty ![]() na obiad zjadłam karkówkę od mamy ![]() pół dnia padało ale jest strasznie duszno normalnie nie ma czym oddychać..Tż wrócił z pracy godzinę przede mną i jak wróciłam to spał książe nic nie zrobił, muszę go opierdzielić jak wstanie![]() zaraz sprzątnę i idę do rodziców więc do spisania później
|
|
|
|
#2903 |
|
Zakorzenienie
|
![]() teraz troszkę rzadziej będe zaglądac bo mam gosci dzieciaki siostry są u mnie więc muszę im organizować czas![]() zaraz pojda spac więc sobie posiedze z Wami na czacie trochę
|
|
#2904 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
Anastazja to super, że w pracy Ci się podoba Zazdroszczę , nie dość, że się nie orobisz, to jeszcze masz kompa Fajna praca, mogłabym sobie tak pracować Bardzo się cieszę, że Ci się udało Nadziejko no to masz zajęcie z dzieciakami Podziwiam cierpliwość , mi niekiedy jej brakuje w stosunku do dzieci A w ogóle to na jak długo przyjechali ?Ale mam dzisiaj urwanie głowy Dostałam wypłatę, moja koleżanka dostała 200 zł więcej , niż ja... bez komentarza... Po pracy pojechałam na myjnię i na zakupy , a później szybko się wykąpałam i poleciałam na miasto, bo koleżanka wróciła z Włoch dosłownie na 3 dni i się zgadałyśmy na ploty Dopiero wróciłam do domu i zaraz znowu lecę, umówiłam się z tym kolegą D Ma po mnie przyjechać koło 22 ![]() Oczywiście zaliczyłam kłótnię z matką, chyba okres jej się zbliża bo jest nie do zniesienia Zaczęła się czepiać o to , że wychodzę o tej porze , a przecież zdarza mi się to często, no ale akurat dzisiaj jej przeszkadza :/ Żeby jeszcze zwróciła uwagę w sposób cywilizowany to nic bym nie mówiła... Wku*wiła mnie strasznie ...Lecę przypudrować nosek , wstawić autko do garażu i wio na randkę Zaglądnę tutaj po powrocie |
|
|
|
#2905 |
|
Zakorzenienie
|
a dzieciaki pewnie bedą do konca tygodnia
i ja nie mam kompletnie do nich ciepliwosci ale to juz są dość duże bo 12 i 8 wiec sami sobie potrafią czas zorganizowac![]() a z moją matką jest to samo,tylko ze ona juz nie ma okresu ogolnie w tym momencie jest tak:ja jestem na nią obrażona bo ona się na mnie focha ale zebym to ja jeszcze wiedziała za co!? no bo kurna za zrzucone rzeczy z szafki to troche przesada a moze za to ze byłam wypita?! no i co z tego! jestem pełnoletnia i kij mnie obchodzi co ona sobie mysli o moim piciu nie robie nic złego po pijaku,w ciązy nie jestem,na dołku nie siedziałam wiec niech mnie cmoknie![]() baw sie dobrze i koniecznie daj relację
|
|
#2906 |
|
Zakorzenienie
|
Było bardzo miło, do domu wróciłam po 3
Już umawialiśmy się na kolejne randki, we wrześniu jedziemy w góry na weekend, a zimą na narty Więcej szczegółów po powrocie z pracy, bo tradycyjnie zaspałam Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-08-03 o 08:24 |
|
|
|
#2907 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tam lubię dzieci oczywiście grają mi na nerwach ale lubię się nimi opiekować![]() a co do mamy to one tak już mają ja jak mieszkałam z rodzicami miałam to samo, jak wychodziłam wieczore to się krzywo patrzyła i czekała do rana aż wrócę![]() Cytat:
czekamy na opowieść![]() witam ![]() u mnie na śniadanie to co zwykle ![]() wczoraj padłam na twarz ![]() obudziłam się o 6 bo na 7 do pracy ![]() teraz idę sobie zrobić kawkę i dzisiaj mam trochę roboty z fakturami więc chyba nie będzie takiej nudy
|
||
|
|
|
#2908 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekamy na szczegóły![]() Cytat:
![]() eee to widze ze chyba Ci praca podpasowała nie nudz sie tam![]() ja wstałam przed chwilą,na szybko zjadłam sniadanie i teraz czas sie ubrać i wziąć za sprzatnie
|
|
|
#2909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie narzekam póki co, ale to dopiero drugi dzień![]() o widzę że wcześnie wstałaś posprzątaj też u mnie![]() ja się zajęłam tymi fakturami i tyle mi zeszło, jeszcze z 20 muszę wypisać i koniec szybko zleciał mi dzień, jeszcze 2 h i do domu a głodna jestem okrutnie, mimo że zjadłam kanapkę to marzę o obiedzie![]() cały dzień u mnie leje deszcz, rano jak jechałam do pracy to trochę tylko kropiło a od paru godzin normalnie ulewa, a ja bez parasola, ale ugadałam się z tym kolesiem co wczoraj i z nim wrócę autem
|
|
|
|
|
#2910 |
|
Zakorzenienie
|
Nadziejko a co się stało, że Ty tak wcześnie wstałaś ?
A co do sprzątania, to jak się tak rozpędzisz, to zapraszam do mnie u mnie też przydałoby się coś sprzątnąć bo syf okrutny :/Anastazja no to fajnie, że masz tam zajęcie, przynajmniej szybciej czas leci, jak się człowiek czymś zajmie A ten facet z którym wracasz jest z Twojej miejscowości ? Fajnie, że trafiła się taka osoba, bo z autobusami różnie bywa, a tak to masz problem z głowy ![]() Ja dopiero wróciłam do domu Dzisiaj byłam w pracy tylko do 13, a później się zwolniłam i pojechałam na działkę się opalać Ogólnie źle się czułam, już chyba wczoraj siadło mi coś na żołądku, bo co coś zjem, to zaraz pędzę do wc, w ogóle żołądek mnie boli, w jelitach mi się przewraca i tak muli mnie niemiłosiernie :/ Nie wiem, co jest grane , może to jakaś grypa żołądkowa (odpukać), bo teraz czuję się tak, jakbym miała temperaturę... :/ Zaraz sobie zmierzę i sprawdzę...Co do wczorajszej randki to wątpię, czy to będzie coś poważniejszego Znam tego chłopaka już dłuugo długo i on ma takie pstro w głowie jeszcze , więc podejrzewam, że traktuje znajomość ze mną tak samo, jak ja traktuję znajomość z nim, czyli tak raczej rozrywkowo Co nie zmienia faktu , że pasowałby mi w pewnym sensie, bo ma podobne zainteresowania, lubi te same rzeczy,no i jest podobny do mnie - strasznie żywiołowy , dowcipny , wszędzie go pełno , mogę z nim pożartować , powygłupiać się , pogadać na poważnie ... całkiem fajny Z tych naszych planów i tak pewnie nic nie wyjdzie znając życie, ale wczoraj był bardzo napalony, zarówno na wyjazd w góry, jak i na te narty Ogólnie to wieczór spędziliśmy całkiem miło, najpierw byliśmy w rynku pod parasolkami , a później pojechaliśmy do sąsiedniego miasta na taką górę Tam są jakieś ruiny starego klasztoru, zostawia się samochód i kawałek idzie z buta . A u samej góry są takie ławeczki i zaje*iście widać całą panoramę miasta. Niebo było bezchmurne, noc ciepła, więc bardzo romantycznie było Rozmawialiśmy, żartowaliśmy, ja piłam sobie Desperadoski , oczywiście buzi wystąpiło i to takie konkretnie długie No i gdy wybiła trzecia, to zmyliśmy się do domu. Dał mi buzi na pożegnanie i tak oto wyglądało wczorajsze spotkanie ![]() Trochę sobie odpocznę i idę do wanny Dzisiaj szybciutko zasnę, bo nic się nie wyspałam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:09.

On ma jeszcze takie złote paski pomiędzy tymi granatowymi, niestety na zdjęciu tego nie widać

ale mi się na razie nie chce więc sobie traszkę odposczne

a że niedziela to nie było gdzie kupić no i przełożyliśmy to na jutro
no ale pewnie praca się znajdzie
teraz musze paznokcie umalować
No i gdy wybiła trzecia, to zmyliśmy się do domu. Dał mi buzi na pożegnanie i tak oto wyglądało wczorajsze spotkanie