My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg!PART3 - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-01, 17:01   #2881
Sunsett
Zakorzenienie

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

1. Długi sweterek George , 2 zł
2. Długi sweterek George , 1.50 zł
3. Sweterek w złote pasy , coś koło 2 zł
4. Długi sweterek Atmosphere , też coś koło 2 zł
5. Ruraski Cherokee , 5 zł
6. Strój kąpielowy, ode mnie ze sklepu On ma jeszcze takie złote paski pomiędzy tymi granatowymi, niestety na zdjęciu tego nie widać
Sunsett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 17:42   #2882
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

a bo do zdjęć pozuję w rozpuszczonych bo tak lepiej wyglądam

ale zdobycze i chciałam Ci powiedzieć,że mam identyczne spodnie jak tetylko nie mam tego wzorku z tyłu ale takto sa indetyko i tez z lumpa tylko ja mam z D CO. za 3zł

naraobiłam 20 kartek jeszcze 30 mi zostało ale mi się na razie nie chce więc sobie traszkę odposczne
Stary 2010-08-01, 17:49   #2883
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nowa_Nadzieja Pokaż wiadomość
a bo do zdjęć pozuję w rozpuszczonych bo tak lepiej wyglądam

ale zdobycze i chciałam Ci powiedzieć,że mam identyczne spodnie jak tetylko nie mam tego wzorku z tyłu ale takto sa indetyko i tez z lumpa tylko ja mam z D CO. za 3zł

naraobiłam 20 kartek jeszcze 30 mi zostało ale mi się na razie nie chce więc sobie traszkę odposczne
Haha to pokaż się kiedyś w spiętych, bo jestem ciekawa jak wyglądasz

No widzisz To są moje drugie spodnie z lumpa , jakoś nigdy nie miałam do nich szczęścia Te były trochę brudne na dole, tzn takie jakby przykurzone od chodzenia , ale uporałam się z tymi plamami i teraz są jak nowe
To Ty za swoje też przepłaciłaś widzę

Także mówcie co chcecie, ale ja kocham lumpexy !

No to sporo tego zrobiłaś Przerwa się przyda zdecydowanie

Ja zjadłam tabletkę, bo już zaczęło mnie boleć tak nie na żarty :/ I sobie leżę i gorąco mi strasznie :/
Stary 2010-08-01, 17:57   #2884
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sunsett Pokaż wiadomość
Haha to pokaż się kiedyś w spiętych, bo jestem ciekawa jak wyglądasz

No widzisz To są moje drugie spodnie z lumpa , jakoś nigdy nie miałam do nich szczęścia Te były trochę brudne na dole, tzn takie jakby przykurzone od chodzenia , ale uporałam się z tymi plamami i teraz są jak nowe
To Ty za swoje też przepłaciłaś widzę

Także mówcie co chcecie, ale ja kocham lumpexy !

No to sporo tego zrobiłaś Przerwa się przyda zdecydowanie

Ja zjadłam tabletkę, bo już zaczęło mnie boleć tak nie na żarty :/ I sobie leżę i gorąco mi strasznie :/
ok zrobie ale nie dzisiaj takze jakby co to sie upomnij bo ja mam bardzo słabą panmięć

no i masz super rurki za ktore w skepie dałabys przynamiej 50 zl

ja tez lubię

ojejku bidula

ja muszę isc do piekarni i kolezance oddac rzeczy z torebki ale musze isc do mamy a sie boje
Stary 2010-08-01, 18:01   #2885
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
ok zrobie ale nie dzisiaj takze jakby co to sie upomnij bo ja mam bardzo słabą panmięć

no i masz super rurki za ktore w skepie dałabys przynamiej 50 zl

ja tez lubię

ojejku bidula

ja muszę isc do piekarni i kolezance oddac rzeczy z torebki ale musze isc do mamy a sie boje
Ok będę Ci codziennie przypominać

No właśnie, przynajmniej , a zakładam, że kosztowałyby znacznie drożej

Hahah boisz się powiadasz, ciekawe dlaczego E tam, ryzyk fizyk Może nie będzie tak źle

A mnie pies płacze za uszami, a byłam z nią na spacerze przed chwilą i wku*wia mnie to jej piszczenie
Stary 2010-08-01, 18:06   #2886
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Ok będę Ci codziennie przypominać

No właśnie, przynajmniej , a zakładam, że kosztowałyby znacznie drożej

Hahah boisz się powiadasz, ciekawe dlaczego E tam, ryzyk fizyk Może nie będzie tak źle

A mnie pies płacze za uszami, a byłam z nią na spacerze przed chwilą i wku*wia mnie to jej piszczenie
nie no bez przesady
kiedys zrobie

no dokładnie a takto jestes 45 zl do przodu przynajmniej!

jasne nie widziałaś jej miny

a co ona taka piskliwa,skoro była siku?

dobra ide
Stary 2010-08-01, 18:10   #2887
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
nie no bez przesady
kiedys zrobie

no dokładnie a takto jestes 45 zl do przodu przynajmniej!

jasne nie widziałaś jej miny

a co ona taka piskliwa,skoro była siku?

dobra ide
Trzymam za słowo w takim razie :P

Mogę sobie wyobrazić, że niewiele różni się od miny mojej mamy , kiedy widzi mnie na drugi dzień po imprezie

No właśnie nie wiem, o co jej chodzi, ale nigdzie się nie wybieram z nią... Raz, że mnie tak ku*ewsko boli brzuch , a dwa, że weterynarz zabronił jej dalekich spacerów przynajmniej przez tydzień. Tylko siku, kupka i do domu Więc niech spada , nigdzie jej nie biorę aż do wieczora

No to powodzenia Daj znać, jak poszło
Stary 2010-08-01, 18:34   #2888
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymam za słowo w takim razie :P

Mogę sobie wyobrazić, że niewiele różni się od miny mojej mamy , kiedy widzi mnie na drugi dzień po imprezie

No właśnie nie wiem, o co jej chodzi, ale nigdzie się nie wybieram z nią... Raz, że mnie tak ku*ewsko boli brzuch , a dwa, że weterynarz zabronił jej dalekich spacerów przynajmniej przez tydzień. Tylko siku, kupka i do domu Więc niech spada , nigdzie jej nie biorę aż do wieczora

No to powodzenia Daj znać, jak poszło
no własnie te <font color="red"><strong>*</strong><font><font color="red"><strong>*</strong><font><font color="red"><strong>*</strong><font><font color="red"><strong>*</strong><font>iki w oczach

a niech się uczy! chyba ze sie zasteka na smierc

byłam i zyje,odburkneła cos i wsio a kij jej w oko
Stary 2010-08-01, 18:37   #2889
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
no własnie te <font color="red"><strong>*</strong><font><font color="red"><strong>*</strong><font><font color="red"><strong>*</strong><font><font color="red"><strong>*</strong><font>iki w oczach

a niech się uczy! chyba ze sie zasteka na smierc

byłam i zyje,odburkneła cos i wsio a kij jej w oko
Że co w tych oczach ?

Na jaką śmierć ?! Wypluj , toż to moje maleństwo kochane !!

No to czyli nie było tak źle I gitara

Ja idę zaraz pościągać pranie i chyba łazienkę ogarnę deczko , żeby później sobie spa zrobić wieczorem Muszę rano wstać o 6, bo przed pracą z psinką na zastrzyki znowu :/
Stary 2010-08-01, 18:48   #2890
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Że co w tych oczach ?

Na jaką śmierć ?! Wypluj , toż to moje maleństwo kochane !!

No to czyli nie było tak źle I gitara

Ja idę zaraz pościągać pranie i chyba łazienkę ogarnę deczko , żeby później sobie spa zrobić wieczorem Muszę rano wstać o 6, bo przed pracą z psinką na zastrzyki znowu :/
ale mi wiadomośc wyszła ze <font color="red"><strong>*</strong><font><font color="red"><strong>*</strong><font><font color="red"><strong>*</strong><font><font color="red"><strong>*</strong><font>iki

no wiem wiem

ojh moze biedna tak piszczy przez to choróbsko?

a co bedziez za zabiegi sobie robic?

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

e no! ja pisze kur**ki a to mi jakies red strong etc
Stary 2010-08-01, 18:49   #2891
Anastazja86
Zakorzenienie

Nadziejka- powiedz mamie że nie pamiętasz tego zajścia z szafką, że coś jej się przyśniło biedactwo dalej się męczysz z tymi kartkami a właśnie co z tą robotą gdzie babka była w szpitalu?

Sunset-ja na Mayday jeździłam kiedyś jak szalona, nawet raz na nim w Dortmundzie byłam na Arminie byłam rok temu i było zaje.iście ale teraz już nigdzie nie jeżdżę bo po prostu szkoda mi kasy na jedną noc ode mnie znajomi jeżdżą na wszystkie imprezy masowo, nawet wynajmują sobie autokaryale mnie to już chyba nie bawi w końcu mam zbierać na dom więc każdy grosz się liczy

ja byłam u rodziców i na zakupach..wydałam mało bo wyżydziłam od mamy obiad na jutro w postaci karkówki tylko tż zaraz pójdzie po ziemniaki i coś na surówkę
kupiłam chleb, papierosy i dwie puszki coli czyli zmieściłam się w 20 zł oczywiście wszystko sobie zapisałam
składaliśmy z tatą komodę i się dwa śrubokręty zje.ały a że niedziela to nie było gdzie kupić no i przełożyliśmy to na jutro
na kolację zjadlam kanapki z serem i szynką
ale coli nie wypiłam jedną dałam tacie a drugą wypił Tż i nie zjadłam nic słodkiego czyli wszystko gra a jutro już idę biegać
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-01, 19:01   #2892
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
Nadziejka- powiedz mamie że nie pamiętasz tego zajścia z szafką, że coś jej się przyśniło biedactwo dalej się męczysz z tymi kartkami a właśnie co z tą robotą gdzie babka była w szpitalu?

Sunset-ja na Mayday jeździłam kiedyś jak szalona, nawet raz na nim w Dortmundzie byłam na Arminie byłam rok temu i było zaje.iście ale teraz już nigdzie nie jeżdżę bo po prostu szkoda mi kasy na jedną noc ode mnie znajomi jeżdżą na wszystkie imprezy masowo, nawet wynajmują sobie autokaryale mnie to już chyba nie bawi w końcu mam zbierać na dom więc każdy grosz się liczy

ja byłam u rodziców i na zakupach..wydałam mało bo wyżydziłam od mamy obiad na jutro w postaci karkówki tylko tż zaraz pójdzie po ziemniaki i coś na surówkę
kupiłam chleb, papierosy i dwie puszki coli czyli zmieściłam się w 20 zł oczywiście wszystko sobie zapisałam
składaliśmy z tatą komodę i się dwa śrubokręty zje.ały a że niedziela to nie było gdzie kupić no i przełożyliśmy to na jutro
na kolację zjadlam kanapki z serem i szynką
ale coli nie wypiłam jedną dałam tacie a drugą wypił Tż i nie zjadłam nic słodkiego czyli wszystko gra a jutro już idę biegać
jakbym powiedziała ze nie pamietam to w ogóle byłby kocioł

a z tą parcą dupa-baba się nie odezwała miała zadzwonic jak wyjdzie ale cisza

no to ładnie dzisiaj i oszczednie i dietetycznie

ja dzisiaj nie bardzo pomimo ze mało zjadłam,ale niezbyt zdrowo
Stary 2010-08-01, 19:08   #2893
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
jakbym powiedziała ze nie pamietam to w ogóle byłby kocioł

a z tą parcą dupa-baba się nie odezwała miała zadzwonic jak wyjdzie ale cisza

no to ładnie dzisiaj i oszczednie i dietetycznie

ja dzisiaj nie bardzo pomimo ze mało zjadłam,ale niezbyt zdrowo
no w sumie tak wyszłoby że tak się schlałaś że nie pamiętasz
oj to szkoda no ale pewnie praca się znajdzie
otóż to ale i tak mnie czekają big zakupy jutro chyba bo naprawdę nic nie mam w lodówce

pobawiłam się z psem trochę, jak podeszłam do Tż i on mnie przytulił to sunia zaczęła piszczeć zazdrośnik mały, jak głaskałam Tż to skoczyła mi na kolana i zaczęła wyć
Stary 2010-08-01, 19:50   #2894
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
no w sumie tak wyszłoby że tak się schlałaś że nie pamiętasz
oj to szkoda no ale pewnie praca się znajdzie
otóż to ale i tak mnie czekają big zakupy jutro chyba bo naprawdę nic nie mam w lodówce

pobawiłam się z psem trochę, jak podeszłam do Tż i on mnie przytulił to sunia zaczęła piszczeć zazdrośnik mały, jak głaskałam Tż to skoczyła mi na kolana i zaczęła wyć
no właśnie

zobaczymy

jak nie ma nic?! a swiatło?!

jaka słodkajuz chyba sie bardzo z Wami zżyła,nie? a co do Tż to zostajesz,prawda?
Stary 2010-08-01, 20:01   #2895
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie

zobaczymy

jak nie ma nic?! a swiatło?!

jaka słodkajuz chyba sie bardzo z Wami zżyła,nie? a co do Tż to zostajesz,prawda?
masz rację, światło jest i pięknie rozświetla pustki
zżyła się strasznie, ja jestem jej przywódcą jak wychodzę to czeka na mnie pod drzwiami, a jak się kąpię to czeka pod łazienką iska mnie, liże i na mnie skacze, jest słodziutka
na razie zostajępóki co zmienił się na lepsze, zobaczymy co to będzie dalej, mam nadzieję że to nie tylko chwilowa zmiana
Stary 2010-08-01, 20:58   #2896
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
ale mi wiadomośc wyszła ze <font color="red"><strong>*</strong><font><font color="red"><strong>*</strong><font><font color="red"><strong>*</strong><font><font color="red"><strong>*</strong><font>iki

no wiem wiem:

ojh moze biedna tak piszczy przez to choróbsko?:

a co bedziez za zabiegi sobie robic?:

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

e no! ja pisze kur**ki a to mi jakies red strong etc:
No właśnie nie wiem, co jej jest , byłyśmy na spacerku i na razie spokój jest...

Żadne zabiegi , tylko standardowo peelingi, masaże, depilacje itd

Hehe magia

Cytat:

ja byłam u rodziców i na zakupach..wydałam mało bo wyżydziłam od mamy obiad na jutro w postaci karkówki: tylko tż zaraz pójdzie po ziemniaki i coś na surówkę
kupiłam chleb, papierosy i dwie puszki coli czyli zmieściłam się w 20 zł oczywiście wszystko sobie zapisałam:
składaliśmy z tatą komodę i się dwa śrubokręty zje.ały a że niedziela to nie było gdzie kupić no i przełożyliśmy to na jutro:
na kolację zjadlam kanapki z serem i szynką:
ale coli nie wypiłam jedną dałam tacie a drugą wypił Tż: i nie zjadłam nic słodkiego czyli wszystko gra a jutro już idę biegać
Ja jeżdżę już od kilku lat co roku, w Dortmundzie nigdy jeszcze nie byłam, ale jest to moje kolejne marzenie i kiedyś mam zamiar je zrealizować A na jakiej imprezie z Arminem byłaś ?
Moje koleżanki właśnie nie bardzo lubią zapuszczać się gdzieś dalej, szczerze mówiąc to nigdy żadnej nie wydarłam na taką masówkę Wszędzie jeżdżę ze znajomymi z okolic Poznania, albo z takim kolegą ze Szczecina Jakbym chciała patrzeć na koleżanki, to do końca życia widziałabym dobre imprezy jedynie na zdjęciach
Mi na razie jeszcze nie przeszło z imprezami i chyba prędko nie przejdzie Może dlatego, że ta muzyka to moja życiowa pasja i nie jeżdżę tam tylko po to , żeby się uchlać i naćpać (chociaż to też występuje przy okazji) ale przede wszystkim dla muzyki Gdyby było więcej kasy , to nie opuszczałabym ani jednej biby, a tak to niestety muszę się ograniczać Ale luzik , powoli staję finansowo na nogi, więc dam radę

Wszystko ładnie z tymi zakupami, tylko papierochy niepotrzebnie Kiedy kolejna próba rzucenia ?

A to rodzice mieli jakiś remont w domu ? Bo ostatnio pisałaś coś o farbach, teraz o komodzie
W ogóle to jaki wymiar tej komody, tak mniej więcej, i ile za nią zapłacili ? Ja też chciałabym sobie kupić takie coś do pokoju i mniej więcej chciałam się zorientować, jakie to są koszta

Już myślałam, że dla siebie tą colę kupiłaś Widzę zawzięła się pani , brawo brawo !

Ja wysprzątałam łazienkę, wywiesiłam pranie, wzięłam pieska na spacerek i sobie siedzę i zbijam bąki

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Miałam dzisiaj siedzieć w domu, ale jednak wychodzę. Dzwoniła do mnie przyjaciółka, ta sama której zawdzięczam wyjście z 'depresji' podesperadosowej Teraz ona ma problemy i ugadałyśmy się na ploty, więc do spisania później

Edytowane przez Sunsett
Czas edycji: 2010-08-01 o 20:13
Stary 2010-08-01, 22:16   #2897
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie nie wiem, co jej jest , byłyśmy na spacerku i na razie spokój jest...

Żadne zabiegi , tylko standardowo peelingi, masaże, depilacje itd

Hehe magia

Ja jeżdżę już od kilku lat co roku, w Dortmundzie nigdy jeszcze nie byłam, ale jest to moje kolejne marzenie i kiedyś mam zamiar je zrealizować A na jakiej imprezie z Arminem byłaś ?
Moje koleżanki właśnie nie bardzo lubią zapuszczać się gdzieś dalej, szczerze mówiąc to nigdy żadnej nie wydarłam na taką masówkę Wszędzie jeżdżę ze znajomymi z okolic Poznania, albo z takim kolegą ze Szczecina Jakbym chciała patrzeć na koleżanki, to do końca życia widziałabym dobre imprezy jedynie na zdjęciach
Mi na razie jeszcze nie przeszło z imprezami i chyba prędko nie przejdzie Może dlatego, że ta muzyka to moja życiowa pasja i nie jeżdżę tam tylko po to , żeby się uchlać i naćpać (chociaż to też występuje przy okazji) ale przede wszystkim dla muzyki Gdyby było więcej kasy , to nie opuszczałabym ani jednej biby, a tak to niestety muszę się ograniczać Ale luzik , powoli staję finansowo na nogi, więc dam radę

Wszystko ładnie z tymi zakupami, tylko papierochy niepotrzebnie Kiedy kolejna próba rzucenia ?

A to rodzice mieli jakiś remont w domu ? Bo ostatnio pisałaś coś o farbach, teraz o komodzie
W ogóle to jaki wymiar tej komody, tak mniej więcej, i ile za nią zapłacili ? Ja też chciałabym sobie kupić takie coś do pokoju i mniej więcej chciałam się zorientować, jakie to są koszta

Już myślałam, że dla siebie tą colę kupiłaś Widzę zawzięła się pani , brawo brawo !

Ja wysprzątałam łazienkę, wywiesiłam pranie, wzięłam pieska na spacerek i sobie siedzę i zbijam bąki

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Miałam dzisiaj siedzieć w domu, ale jednak wychodzę. Dzwoniła do mnie przyjaciółka, ta sama której zawdzięczam wyjście z 'depresji' podesperadosowej Teraz ona ma problemy i ugadałyśmy się na ploty, więc do spisania później
na Arminie byłam w Berlinie było za mocno
a moi znajomi właśnie wszędzie jeżdżą jakbym chciała jechać to towarzystwa nie musiałabym szukać daleko
co do tego ćpania tu też jest problem bo na takich imprezach bez ćpania nie wyrobię a nie chcę ćpać więc koło się zamyka i nie jeżdżę
ogólnie jeśli chodzi o kasę to teraz dobrze z nią stoję, no ale szkoda mi wydać tyle pieniędzy na jedną noc kiedyś przepuszczałam 1000 zł co weekend a teraz jakoś nie mogę
nie wiem kiedy rzucę chyba jak będę w ciąży
rodzice wymienili łóżka i pomalowali przedpokój no i w przedpokoju stał fotel i stolik a teraz będzie stała ta komoda
a wymiarów nie znam ale jest spora i ma 3 duże szuflady, zapłacili za nią 700 zł
nie nie mówiłam że colę odpuszczam teraz tylko woda i herbatki

ja się wykąpałam, umyłam włosy i w końcu te ślady po farbie ale skubana jeszcze w paru miejscach jest widoczna ale to takie mikroskopijne plamki więc śmiało mogę wyjść tak do ludzi
Stary 2010-08-01, 22:43   #2898
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

oj skonczyłam kartki teraz musze paznokcie umalować
Stary 2010-08-02, 00:19   #2899
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
na Arminie byłam w Berlinie było za mocno
a moi znajomi właśnie wszędzie jeżdżą jakbym chciała jechać to towarzystwa nie musiałabym szukać daleko
co do tego ćpania tu też jest problem bo na takich imprezach bez ćpania nie wyrobię a nie chcę ćpać więc koło się zamyka i nie jeżdżę
ogólnie jeśli chodzi o kasę to teraz dobrze z nią stoję, no ale szkoda mi wydać tyle pieniędzy na jedną noc kiedyś przepuszczałam 1000 zł co weekend a teraz jakoś nie mogę
nie wiem kiedy rzucę chyba jak będę w ciąży
rodzice wymienili łóżka i pomalowali przedpokój no i w przedpokoju stał fotel i stolik a teraz będzie stała ta komoda
a wymiarów nie znam ale jest spora i ma 3 duże szuflady, zapłacili za nią 700 zł
nie nie mówiłam że colę odpuszczam teraz tylko woda i herbatki

ja się wykąpałam, umyłam włosy i w końcu te ślady po farbie ale skubana jeszcze w paru miejscach jest widoczna ale to takie mikroskopijne plamki więc śmiało mogę wyjść tak do ludzi
A jaka to była impreza ? Ehh ale Ci dobrze, że do Niemiec rzut beretem... ;p
No ja niestety mieszkam na zadupiu i towarzystwa muszę szukać w innych częściach Polski , ale nie jest źle

Oj to dość sporo kosztuje taka komoda, myślałam, że to trochę tańszy interes Będę musiała pojechać do sklepu, w którym kupowałam meble i może zrobią mi na zamówienie taką pod kolor mebli Muszę kombinować coś z jakimiś dodatkowymi meblami, bo nie mam gdzie upychać ubrań

No to dobrze, obyś wytrwała

Farba ciężko się zmywa, szczególnie taka kilkudniowa Ja zmywałam to popiołem z papierosów , tzn brałam popiół na palec i tarłam te plamy i wtedy schodziło

Cytat:
oj skonczyłam kartki teraz musze paznokcie umalować
O matko, ale Ci długo zeszło z tymi kartkami A co dzisiaj na paznokciach wymalowałaś ciekawego ?

Ja dopiero wróciłam do domku Wysłuchałam, zostałam wysłuchana , doradziłam i mnie doradzono , wróciłam jeszcze weselsza i z jeszcze lepszym nastawieniem

Załączyłam czaty , ale nikt nie pisze , pewnie śpią zboczki bo jutro trzeba iść do pracy zaraz idę umyć buziaka i też spadam lulu o 6 pobudka

Edytowane przez Sunsett
Czas edycji: 2010-08-02 o 00:21

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-02, 07:11   #2900
Sunsett
Zakorzenienie

Bry

U mnie na śniadanko kanapki z serem i ketchupem Zaraz idę się ogarniać i jadę z psiną do lekarza, a później do pracy
Pogoda u mnie piękna, zapowiada się upalny dzień
Nie bardzo się wyspałam, mój brat pasożyt wrócił nad ranem upodlony jak zwierz i wszystkich wybudził

Dzisiaj będę nadrabiać, pewnie padnę koło 22

Miłego dnia
Stary 2010-08-02, 10:42   #2901
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
A jaka to była impreza ? Ehh ale Ci dobrze, że do Niemiec rzut beretem... ;p
No ja niestety mieszkam na zadupiu i towarzystwa muszę szukać w innych częściach Polski , ale nie jest źle

Oj to dość sporo kosztuje taka komoda, myślałam, że to trochę tańszy interes Będę musiała pojechać do sklepu, w którym kupowałam meble i może zrobią mi na zamówienie taką pod kolor mebli Muszę kombinować coś z jakimiś dodatkowymi meblami, bo nie mam gdzie upychać ubrań

No to dobrze, obyś wytrwała

Farba ciężko się zmywa, szczególnie taka kilkudniowa Ja zmywałam to popiołem z papierosów , tzn brałam popiół na palec i tarłam te plamy i wtedy schodziło

O matko, ale Ci długo zeszło z tymi kartkami A co dzisiaj na paznokciach wymalowałaś ciekawego ?

Ja dopiero wróciłam do domku Wysłuchałam, zostałam wysłuchana , doradziłam i mnie doradzono , wróciłam jeszcze weselsza i z jeszcze lepszym nastawieniem

Załączyłam czaty , ale nikt nie pisze , pewnie śpią zboczki bo jutro trzeba iść do pracy zaraz idę umyć buziaka i też spadam lulu o 6 pobudka
nie pamiętam nazwy tej imprezy ale był Armin, Tiesto, Schulz i inni
meble ogólnie są drogie pamiętam jak my robiliśmy remont to za meble daliśmy 5500zł a w tym był narożnik, półka, półka zabudowana na książki, regał pod tv i dwie komody, czyli mało elementów co prawda więcej by się u nas nie zmieściło ale i tak drogo wyszło..a w zeszłym roku kupowaliśmy sofę i ławę to zapłaciliśmy razem 3000 zł na szczęście już nie musimy kupować
super że sobie pogadałyście

witam
u mnie na śniadanie płatki oczywiście
zasnęłam wczoraj w ciuchach komputer wyłączyłam o 3 jak się przebudziłam
wstałam o 6 zgodnie z planem bo na 7 miałam do pracy
ogólnie jest w porządku, ale nie mam za wiele roboty, tylko ciągle odbieram telefony dobrze że mam kompa to przynajmniej na wizażu posiedzę jeszcze w sumie 4 godzinki więc spoko
współpracownicy to głównie faceci bo tak jak mówiłam to firma budowlana ale w sumie z nikim nie gadam za bardzo bo siedzę sama, obok mnie jest pokój prezesa i już mu kawkę robiłam
Stary 2010-08-02, 15:48   #2902
Anastazja86
Zakorzenienie

ja już po pracy
byłam w domu już 15.10 bo zabrałam się z kolesiem z roboty
na obiad zjadłam karkówkę od mamy
pół dnia padało ale jest strasznie duszno normalnie nie ma czym oddychać..
Tż wrócił z pracy godzinę przede mną i jak wróciłam to spał książe nic nie zrobił, muszę go opierdzielić jak wstanie
zaraz sprzątnę i idę do rodziców więc do spisania później
Stary 2010-08-02, 20:59   #2903
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

teraz troszkę rzadziej będe zaglądac bo mam gosci dzieciaki siostry są u mnie więc muszę im organizować czas

zaraz pojda spac więc sobie posiedze z Wami na czacie trochę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-02, 21:48   #2904
Sunsett
Zakorzenienie

Hello

Anastazja to super, że w pracy Ci się podoba Zazdroszczę , nie dość, że się nie orobisz, to jeszcze masz kompa Fajna praca, mogłabym sobie tak pracować Bardzo się cieszę, że Ci się udało

Nadziejko no to masz zajęcie z dzieciakami Podziwiam cierpliwość , mi niekiedy jej brakuje w stosunku do dzieci A w ogóle to na jak długo przyjechali ?

Ale mam dzisiaj urwanie głowy Dostałam wypłatę, moja koleżanka dostała 200 zł więcej , niż ja... bez komentarza...

Po pracy pojechałam na myjnię i na zakupy , a później szybko się wykąpałam i poleciałam na miasto, bo koleżanka wróciła z Włoch dosłownie na 3 dni i się zgadałyśmy na ploty Dopiero wróciłam do domu i zaraz znowu lecę, umówiłam się z tym kolegą D Ma po mnie przyjechać koło 22
Oczywiście zaliczyłam kłótnię z matką, chyba okres jej się zbliża bo jest nie do zniesienia Zaczęła się czepiać o to , że wychodzę o tej porze , a przecież zdarza mi się to często, no ale akurat dzisiaj jej przeszkadza :/ Żeby jeszcze zwróciła uwagę w sposób cywilizowany to nic bym nie mówiła... Wku*wiła mnie strasznie ...

Lecę przypudrować nosek , wstawić autko do garażu i wio na randkę Zaglądnę tutaj po powrocie
Stary 2010-08-02, 23:17   #2905
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

a dzieciaki pewnie bedą do konca tygodnia i ja nie mam kompletnie do nich ciepliwosci ale to juz są dość duże bo 12 i 8 wiec sami sobie potrafią czas zorganizowac

a z moją matką jest to samo,tylko ze ona juz nie ma okresu ogolnie w tym momencie jest tak:ja jestem na nią obrażona bo ona się na mnie focha ale zebym to ja jeszcze wiedziała za co!? no bo kurna za zrzucone rzeczy z szafki to troche przesada a moze za to ze byłam wypita?! no i co z tego! jestem pełnoletnia i kij mnie obchodzi co ona sobie mysli o moim piciu nie robie nic złego po pijaku,w ciązy nie jestem,na dołku nie siedziałam wiec niech mnie cmoknie

baw sie dobrze i koniecznie daj relację
Stary 2010-08-03, 08:18   #2906
Sunsett
Zakorzenienie

Było bardzo miło, do domu wróciłam po 3 Już umawialiśmy się na kolejne randki, we wrześniu jedziemy w góry na weekend, a zimą na narty Więcej szczegółów po powrocie z pracy, bo tradycyjnie zaspałam

Edytowane przez Sunsett
Czas edycji: 2010-08-03 o 08:24
Stary 2010-08-03, 09:47   #2907
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
a dzieciaki pewnie bedą do konca tygodnia i ja nie mam kompletnie do nich ciepliwosci ale to juz są dość duże bo 12 i 8 wiec sami sobie potrafią czas zorganizowac

a z moją matką jest to samo,tylko ze ona juz nie ma okresu ogolnie w tym momencie jest tak:ja jestem na nią obrażona bo ona się na mnie focha ale zebym to ja jeszcze wiedziała za co!? no bo kurna za zrzucone rzeczy z szafki to troche przesada a moze za to ze byłam wypita?! no i co z tego! jestem pełnoletnia i kij mnie obchodzi co ona sobie mysli o moim piciu nie robie nic złego po pijaku,w ciązy nie jestem,na dołku nie siedziałam wiec niech mnie cmoknie

baw sie dobrze i koniecznie daj relację
to już duże dzieciaczki ja tam lubię dzieci oczywiście grają mi na nerwach ale lubię się nimi opiekować
a co do mamy to one tak już mająja jak mieszkałam z rodzicami miałam to samo, jak wychodziłam wieczore to się krzywo patrzyła i czekała do rana aż wrócę
Cytat:
Było bardzo miło, do domu wróciłam po 3 Już umawialiśmy się na kolejne randki, we wrześniu jedziemy w góry na weekend, a zimą na narty Więcej szczegółów po powrocie z pracy, bo tradycyjnie zaspałam
uuu no to widzę coś się kręci poważnego czekamy na opowieść

witam
u mnie na śniadanie to co zwykle
wczoraj padłam na twarz
obudziłam się o 6 bo na 7 do pracy
teraz idę sobie zrobić kawkę i dzisiaj mam trochę roboty z fakturami więc chyba nie będzie takiej nudy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-03, 10:55   #2908
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
łeeee to szaleństwo czekamy na szczegóły
Cytat:
to już duże dzieciaczki ja tam lubię dzieci oczywiście grają mi na nerwach ale lubię się nimi opiekować
a co do mamy to one tak już mająja jak mieszkałam z rodzicami miałam to samo, jak wychodziłam wieczore to się krzywo patrzyła i czekała do rana aż wrócę

uuu no to widzę coś się kręci poważnego czekamy na opowieść

witam
u mnie na śniadanie to co zwykle
wczoraj padłam na twarz
obudziłam się o 6 bo na 7 do pracy
teraz idę sobie zrobić kawkę i dzisiaj mam trochę roboty z fakturami więc chyba nie będzie takiej nudy
dokladnie;/ a niech się gonią na drzewo

eee to widze ze chyba Ci praca podpasowała nie nudz sie tam

ja wstałam przed chwilą,na szybko zjadłam sniadanie i teraz czas sie ubrać i wziąć za sprzatnie
Stary 2010-08-03, 13:02   #2909
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
łeeee to szaleństwo czekamy na szczegóły

dokladnie;/ a niech się gonią na drzewo

eee to widze ze chyba Ci praca podpasowała nie nudz sie tam

ja wstałam przed chwilą,na szybko zjadłam sniadanie i teraz czas sie ubrać i wziąć za sprzatnie
praca jest w porządkunie narzekam póki co, ale to dopiero drugi dzień
o widzę że wcześnie wstałaś posprzątaj też u mnie

ja się zajęłam tymi fakturami i tyle mi zeszło, jeszcze z 20 muszę wypisać i koniec szybko zleciał mi dzień, jeszcze 2 h i do domu a głodna jestem okrutnie, mimo że zjadłam kanapkę to marzę o obiedzie
cały dzień u mnie leje deszcz, rano jak jechałam do pracy to trochę tylko kropiło a od paru godzin normalnie ulewa, a ja bez parasola, ale ugadałam się z tym kolesiem co wczoraj i z nim wrócę autem
Stary 2010-08-03, 17:47   #2910
Sunsett
Zakorzenienie

Nadziejko a co się stało, że Ty tak wcześnie wstałaś ? A co do sprzątania, to jak się tak rozpędzisz, to zapraszam do mnie u mnie też przydałoby się coś sprzątnąć bo syf okrutny :/

Anastazja no to fajnie, że masz tam zajęcie, przynajmniej szybciej czas leci, jak się człowiek czymś zajmie A ten facet z którym wracasz jest z Twojej miejscowości ? Fajnie, że trafiła się taka osoba, bo z autobusami różnie bywa, a tak to masz problem z głowy

Ja dopiero wróciłam do domu Dzisiaj byłam w pracy tylko do 13, a później się zwolniłam i pojechałam na działkę się opalać Ogólnie źle się czułam, już chyba wczoraj siadło mi coś na żołądku, bo co coś zjem, to zaraz pędzę do wc, w ogóle żołądek mnie boli, w jelitach mi się przewraca i tak muli mnie niemiłosiernie :/ Nie wiem, co jest grane , może to jakaś grypa żołądkowa (odpukać), bo teraz czuję się tak, jakbym miała temperaturę... :/ Zaraz sobie zmierzę i sprawdzę...

Co do wczorajszej randki to wątpię, czy to będzie coś poważniejszego Znam tego chłopaka już dłuugo długo i on ma takie pstro w głowie jeszcze , więc podejrzewam, że traktuje znajomość ze mną tak samo, jak ja traktuję znajomość z nim, czyli tak raczej rozrywkowo Co nie zmienia faktu , że pasowałby mi w pewnym sensie, bo ma podobne zainteresowania, lubi te same rzeczy,no i jest podobny do mnie - strasznie żywiołowy , dowcipny , wszędzie go pełno , mogę z nim pożartować , powygłupiać się , pogadać na poważnie ... całkiem fajny Z tych naszych planów i tak pewnie nic nie wyjdzie znając życie, ale wczoraj był bardzo napalony, zarówno na wyjazd w góry, jak i na te narty
Ogólnie to wieczór spędziliśmy całkiem miło, najpierw byliśmy w rynku pod parasolkami , a później pojechaliśmy do sąsiedniego miasta na taką górę Tam są jakieś ruiny starego klasztoru, zostawia się samochód i kawałek idzie z buta . A u samej góry są takie ławeczki i zaje*iście widać całą panoramę miasta. Niebo było bezchmurne, noc ciepła, więc bardzo romantycznie było Rozmawialiśmy, żartowaliśmy, ja piłam sobie Desperadoski , oczywiście buzi wystąpiło i to takie konkretnie długie No i gdy wybiła trzecia, to zmyliśmy się do domu. Dał mi buzi na pożegnanie i tak oto wyglądało wczorajsze spotkanie

Trochę sobie odpocznę i idę do wanny Dzisiaj szybciutko zasnę, bo nic się nie wyspałam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości