|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych
Cytat:
![]() ![]() No właśnie ![]() Cytat:
za szybką poprawę.Cytat:
Nie znam się na profesionalnych zdjęciach ale mnie się podobasz |
|||
|
|
|
#2882 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
za katarek MarcelkaBeznadziejne to wszystko jest Cytat:
Cytat:
współczuję naprawdę,nawet sobie tego nie wyobrażam![]() Ja bym ciachem nie pogardziła zjadłabym coś słodkiego a akurat nie mam nic w domu![]() Ania mi się w ciemnych podobasz Marica Ty też w ciemnych A co z naszym Miramejkiem,bo ja niekumata jeszcze po powrocie? ![]() Dzisiaj przeżyłam taką nerwówkę ![]() do tej pory serce tłucze mi się w piersi
Edytowane przez sylka79 Czas edycji: 2010-09-02 o 16:22 |
|||||
|
|
|
#2883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o matko az sie boje.......co sie stalo?
|
|
#2884 |
|
BAN stały
|
hej mamusie
dzis bylam na zakupach spozywczych i kupilam Amelce takie butki na jesien i wiosne r.22, 23 były sporo za duze Załącznik 3381868 Załącznik 3381869 Załącznik 3381870 |
|
|
|
#2885 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzięki zadzwoniłam już do koleżanki, powiedziała, ze mogę przyjść i mi nałoży ciemniejszy szampon a ja jej na to że mi się po nocy odwidział blond i chyba wolę ciemniejsze ... no i zapłace tylko 15 zł za farbę wyszło by więcej ![]() Cytat:
... z tego co wiem, to masz niedaleko ![]() Miramejek ma wakacje od wizażu ja juz tęsknię matko ... co sie stało? :strach-drzwi: Cytat:
![]() fajne |
|||
|
|
|
#2886 | |||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
ale jak juz jestes bardzo niecierpliwa to naloz sobie szampon z garniera color&shine, tu masz odcienie http://www.garnier.pl/_pl/_pl/our_pr...ISCOVER&back=1 tylko od razu Ci mowie, wez taki, ktory wyglada jasniej na pudelku niz zamierzasz miec - o wszystkie sklepowe farby i szampony wychodza ciemniej na wlosach moze orzech laskowy? ale nie wiem jak wyglada w rzeczywistosci na palecie ale napewno nie bedzie jasny ![]() Cytat:
ale przy jasniejszych to jest masakra ile razy farbowalam sie blondem a miala braz albo rude ![]() Cytat:
![]() no niestety Polska
|
|
|
#2887 |
|
Ola-Unhola
|
Svi, u nas książki zostawiają w szkole
I teczkę z przyborami tez, w plecaku tylko piórnik i praca domowa. Jak Eryk, po pierwszym dniu? sylko, co się stało? a propos strony HM, nie ładuje Ci się pasek czerwony na środku? Tuli, super, że uda Wam się wyjechać na urlop skierko, co się dzieje? Fajne butki, a jadalne? ![]() morska, ładna kolekcja...a tam ładna super ładna, imponująca ![]() Ja aktualnie, nie mam żadnego zapachu. W ciązy oddałam Mamie, bo mnie wkurzało wszystko. A teraz posucha ![]() agga, dla Alanka zdrówka życzę. Nie martw się, będzie dobrze
|
#2888 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
a u nas dzwigaja
i jest to naprawde ciezkie - 5 ksiazek A4, 5 zeszytow, piornik, przybory dodatkowe, kanapki, jablko, picie.....masakraEryk bardzo zadowolony ![]() a jak Bartek? dla niego to zadna nowosc co?
|
|
#2889 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Pokażesz się nam jak już przyciemnisz? ![]() Skierko buciki fajne Sylko co się stało??? Z bioderkami ok
|
|
|
|
|
#2890 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
U nas mają obowiązek zapewnić, zresztą w całej Polsce tak jest, bo jest do tego podstawa prawna: http://praca.gazetaprawna.pl/artykul..._w_szkole.html Na Rozpoczęciu Dyr. też o tym mówił. Bartek zadowolony, szkołą nie nowość, ale jest inaczej, bo zerówka, to była taka trochę jak przedszkole. Nie uznawali przerw, mogli zabawki przynosić, inne stoły (na 6 osób), a tutaj, dzwonki, wychodzenie na korytarz, siedzenie w ławkach, inna oprawa tego.
|
|
#2891 |
|
BAN stały
|
o ja.... no tak mi sie napisalo jadalne... raczej nie - chociaz Amelka już probowala siedzac na ziemi a tak na powaznie to powinny byc wygodne i sprawdzic sie nawet w chlodniejsze dni... zaplacilam 50 zł, to nie za duzo. a tak jakos ostatnio mnie nerw bierze na wszystko - maz to swiety czlowiek jak potem pomysle jaka dla niego niedobra jestem... na szczescie ma pocieche - sklada do kupy motor - juz zamowil potrzebne czesci, opony zrobi przeglad i moze jeszcze pojezdzi troche... Kasiu a jaki motor ma twoj maz teraz? i w carrefour jest promocja na pampersy za 42 z groszami - taniej bo np w rosmanie u mnie 54 zl i w biedronce fajne wycieraczki takie pod nogi za 15 |
|
|
|
#2892 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Unholy can chce robic futrzaki
|
|
#2893 |
|
Ola-Unhola
|
No wiem, ale kasy nie mam Svi, dzięki za obronę na plotkowym Tandemie i Iwonce też dzięki raz jeszcze
|
#2894 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2895 | |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj zauwazylam ze mala na dole na pleckach kolo kregoslupa ma takiego duzego siniaka i opuchniete
to pewnie od wczorajszego upadku bo rabnela soba o stoliczek i taki ryk byl ![]() wypatrzylam ze oprocz lewej dolnej dwojki i gornych dwojek pchaja sie dolne 3 albo 4 nie wiem dokladnie ktore to ![]() Cytat:
|
|
#2896 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
|
|
|
#2897 |
|
Rozeznanie
|
witam wieczorową porą
chyba mnie jakieś grypsko bierze, bo glowa strasznie mnie boli cały dzień i mam temperature i w ogóle czuje bleeeeeeeeeeeeeeee.... |
|
|
|
#2898 |
|
Ola-Unhola
|
Głowa mnie boli, mówię dobranoc
|
#2899 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie bój ![]() Cytat:
Butki fajne Cytat:
![]() Cytat:
Już piszę ![]() Mam czystą stronę,żadnego paska nie widzę Cytat:
![]() Cytat:
Cieszę się Cytat:
Ja za zębami u Bartoszka,to już nie nadążam nie przebiły się jeszcze dobrze górne czwórki,a już prześwitują górne trójki i dolne czwórki.Wszystko razem![]() Teraz piszę,jak to się dzisiaj strachu najadłam,mianowicie:mąż wyjechał wczesnym rankiem w delegację.Około 7.30 rano,odwiozłam Damiana do szkoły,bo jeszcze kaszle,więc nie chciałam,żeby się ziębił.Teściowie pojechali do miasta,więc zostałam w domu sama z Bartoszkiem.Gdzieś koło 11 godziny,słyszę dzwonek do drzwi,schodę na dół,patrzę-policjant.Nogi się podemną ugieły,pierwsze co przyszło mi do głowy,to że pewnie coś się stało:mężowi lub Damianowi w szkole roztrzęsłam się,otwieram drzwi i słyszę,czy tutaj mieszka pan taki i taki,ja mówię,że tak,to mój mąż i odrazu roztrzęsiona pytam czy coś się stało?A on na to,czy może wejść,że zaraz mi wszystko wytłumaczy.Wpuściłam go do domu,w ręku trzymał jakąś kartkę.Pyta mnie,czy mamy samochód marki takiej i takiej,ja mówię że tak,a on na to czy kombi,ja mu na to,że nie,pyta czy kolor taki i taki,ja na to,że nie i proszę,żeby w końcu powiedział o co chodzi,bo umrę na zawał.No więc on mi opowiada,że w pewnym mieście w środkowej części Polski,doszło do pewnego zdarzenia z udziałem tego samochodu i mają tylko jego markę,kolor i pierwsze litery rejestracyjne i zrobili wydruk wszystkich takich samochodów zaczynających się na te pierwsze litery rejestracyjnew tym regionie i po prostu chodzą i kontrolują.Powiedział,że to wszystko wyjaśnia i żebym się nie denerwowała,a ja mu na to,że mój mąż nawet nie był naszym samochodem w tym mieście,po za tym kolor i typ nadwozia się nie zgadzał-na moje szczęście.Ale nerwów się najadłam,uspokoiłam się dopiero po południu,jak poszłam z Bartosiem na spacer.Moje głupie nastawienie,że jak coś się stało,to odrazu to najgorszeTo się opisałam
|
|||||||
|
|
|
#2900 | |||||
|
Zakorzenienie
|
przypomniało mi się że pytałyście o przepis na chleb.Ja mam tylko do maszyny.Jak chcecie nadal to wkleje.Przepraszam za zwłokę, ale musiało mi nie zacytować, a teraz gdzieś mi się klapka otwarła w główce i mnie oświeciło
![]() Cytat:
Na ślubne korzystam z palet: beże,fiolety,róże, łososie. Zaraz wkleje wam kolorki jakie używam typowo do ślubniaków. I powiem szczerze że nie maluję pań mocno/ciemno na ślub, bo przy białej sukience mocny make jest na prawdę teatralny, a pani młoda przede wszystkim powinna wyglądać świeżo , promiennie (i tu pojęcie względne) szczęśliwie Svi dla ciebie fiolecik z rózem i jakimś łososiem + kępki rzęs Może jak będę mieć wene to się malne jako propozycję 4U dobre,dobreCytat:
Cytat:
ducati 600 super sport, a twój? Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- zaczęłam pstrykać fotki, ale światło mam żółte w kuchni i nie wychodzą takie jakie są rzeczywiście.Spróbuję rankiem, a jak nie wyjdą dobrze to podam wam firmy i na stronce lookniecie jak będziecie zainteresowane. Dobranoc ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=Nc9xq...layer_embedded
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|||||
|
|
|
#2901 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dobranoc,odpocznij No i ja też się żegnam Dobranoc |
|
|
|
|
#2902 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Cytat:
![]() Cytat:
mam nadzieję, że Furagin pomoże Amela właśnie kończy antybiotyk na ZUM niestety już drugi raz wylądowała na to w szpitalu. Ale nie wiem czemu do pobrania moczu na posiew użyłaś nocnika z tego co wiem nie wolno tak robić bo mimo, iż będzie dobrze umyty lub nawet wyparzony to i tak bakterie się pojawią. Do posiewu potrzebny jest mocz ze środkowego strumienia Cytat:
nie skomentuję czekoladka śliczną masz laleczkę p4w ja też się nie znam, ale wg mnie sesja piękna ![]() Cytat:
Skierko śliczne butki Amelce kupiłaś Poucinało mi cytaty ![]() My już jutro prawdopodobnie dostaniemy wypis ze szpitala Za to ostatnio przechwaliłam moją córkę i wczoraj chciała mamusię wykończyć psychicznie Ja nie wiem jak my zimę przetrwamy, dwa dni w domu siedziałyśmy bo wiadomo jaka pogoda i oszaleć idzie.
|
|
#2903 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dużo zdrówka dla Amelki |
|
|
|
|
#2904 | ||
|
Zakorzenienie
|
ale sie spocilam fuj ..........po cwiczeniu zeby nie bylo
![]() Cytat:
jednak wielka ulga ze twojego malza to nie dotyczy Cytat:
i trzymam kciuki zeby zadne chorobsko sie juz nie przyplatalo do panny Amelii ![]() u nas tez bez wyjscia na dwor mozna zwariowac, ale mysle ze nie bedzie zle, sanki , kombinezon i bedziemy balwana lepic
|
|
#2905 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale miałaś dzisiaj przygodę zemdlała bym tam przed tym policjantem ![]() Wolniejszą chwilką poproszę was o poradę jak ewentualnie można by rozjaśnić moje włosy Tak mi nagadałyście o tym blondzie i się teraz zastanawiam tylko jak na ten kolor nałożę blond to mi pomarańcz wyjdzie no i nie wiem jak się za to zabrać i jak by tu je obciąć ![]() :conf used:![]() Dzisiaj robiłam znów zapiekankę kebab-gyros z ryżem to mój nr 1 ostatnio ![]()
|
|
#2906 |
|
Zakorzenienie
|
a widzialyscie nowa fryz Anety Zając z pierwszej milosci?? w ktorej wam sie bardziej podoba?
|
#2907 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No tak to jedyny ratunek masz już na oku jakieś sanki ? widząc co się dzieje na dworze może już niedługo nam się przydadzą ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
chyba lepiej w tych krótkich wygląda, poważniej i taka z pazurem.
|
|
#2908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wogole troche mnie przerazaja wydatki zwiazane z zima-kombinezon to juz chce z kurtka kupic zeby kurtke wykorzystac, kozaki, czapke, szalik, rekawiczki i pewnie jeszcze kupie jakies cieple ciuszki ja tez musze kurtke kupic sobie, kozaki, malz tez przebakuje
|
|
#2909 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
małż już śpi /a liczył na coś
/ ... Bartosz śpi ... a ja nadrabiam zaległosci Cytat:
to super Cytat:
no przecież trzeba sprawdzić czy aby napewno nie dadzą się zjeść oooo dzięki za info Cytat:
Cytat:
Cytat:
... tak piszę, bo niektóre mamy już zrobiły sobie schadzkę i dzieciazki się poznały o kurde! znając siebie tez bym miała takie mysli /zawsze mam najgorsze przed oczami/ ... ale Cie ten policjant przetrzymał w niepewności no tak, tylko nigdy nie wiem jak to uzyskać na mojej twarzy ![]() Cytat:
![]() ale super! oby nic sie nie zmieniło!no to ja tez mówię - dobranoc |
||||||
|
|
|
#2910 | ||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() hmm fiolecik mowisz? chyba niekoniecznie do mnie bedzie pasowal, roz juz bardziej, a losos mi sie wydaje, ze tak bo ja mam taki cieply odcien raczej kiedys jak sie pomalowalam rozem to moje oczy wygladaly jakbym byla chora ogolnie jasne cienie mi nie pasuja, chyba, ze obramowke oka zrobie ciemniejszym cieniem, albo ciemna kredka - wtedy sa wyraziste a jak na jasno to jak chora OMG jak on tak wyszkolil tego psa???? megi tylko i wylacznie pasemka!! i to nie za duzo na poczatek, musisz robic stopniowo, ja schodzilam nawet pol roku z ciemnych mozesz tez sciagnac kolor, teraz sa dobre kosmetyki do tego ale nie rozjasnisz od razu do blondu tylko bedziesz mogla schodzic stopniowo na jasniejsze ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Cytat:
![]() wszystko razy 2
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:42.

za szybką poprawę.
ale mnie się podobasz

mam dzwonic w przyszłym tygodniu /szczepią Priorixem lub MMR - zalezy co sanepid dowiezie ...
/teściowa z nim zostaje/
Chyba bedzie to na zachod Holandii, nad morze. Huraa!
współczuję naprawdę,nawet sobie tego nie wyobrażam
która chętna? .,.. do tego ciacho 

a ja jej na to że mi się po nocy odwidział blond i chyba wolę ciemniejsze 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

to mój nr 1 ostatnio