Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-14, 12:25   #2881
Kitka:)
CABIN CREW

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Ostatnio w PM Grzesiu położył sobie maseczkę po 50roku życia i spalił sobie całą twarz

A ja właśnie skończyłam ćwiczyć. Niby takie nic a jednak się zmęczyłam
heheheh dobre.. pewnie go na odmładzanie wzięlo

Cytat:
Napisane przez Monian Pokaż wiadomość
3 lata.... boże
mam nadzieje ,że u mnie w 2 się zamknie, miałaś dużą wadę ? jak ząbki teraz ?
teraz mam idealnie proste, tylko że jedną jedynkę mam nadkruszoną i muszę sobie dobudować... a wadę miałam dużą, jedynkę bardzo krzywa i do tego kły też...

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
mi się najbardziej podoba ta pudrowa i różowa

jestem zachwycona występem Kamila w Mam Talent
ja też

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
ale mi szkoda tego malucha((

bylam u fryzjera!! masakra.. grzywka mi sie konczy w POLOWIE czoła :| miala byc do brwi.. nie wiem jak ja pojde w pon na uczelnie no nie wiem po prostu. z dlugosci poszlo 5 cm dlaczego? "bo ma byc cos widac jak sie wychodzi od fryzjera" ;/;/;/ :[
kurcze, ja bym się meeeega wkuzyła i powiedziała tej "fryzjerce" co o tym myślę ... to TY masz być zadowolona a nie...

co do mam talent- w sumie przeszli Ci, którzy chciałam żeby przeszli ale fakt- że finał zapowiada się "śpiewająco" co mi nie za bardzo odpowiada (bo jednak tych programów dla śpiewajacych było już sporo- po mam talent oczeiwałam jednak czegoś innego..)

w domu dalej beznadzieja, już zdążyłam się wkurzyć robiąc sobie śniadanie.... na szzczęście wczoraj miałam fajny wieczór...
kurczę ,z jednej strony przez tę sytuacje w domu chce mi się jutro już jechać do stolicy a z drugiej... będę za kimś tęsknić...i tak na odległość trudno pewne rzeczy ogarniać i pchać do przodu... no ale- spróbuje...

w końcu jutro zrobię sobie porządne SPA.... jak na razie umyłam włosy, położyłam kompres z apteczki babuni (jestem ciekawa efektu ) , zaraz dam jedwab i wodę pokrzywową na skalp.... a i posmarowałam się balsamem brązującym....

zaraz dowiem się czy na jakiś spacer nie \idę więc pewnie make up też będzie...

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

Cytat:
Napisane przez mi.a Pokaż wiadomość
dziewczyny, można się przyłączyć?

przyda mi się wsparcie w systematycznym dbaniu o siebie :P
witaj

aa.. jestem mega zadowolona bo w avonie jest promocja na maseczki do twarzy...
nie wiem czy tylko ja nie potrafię znaleźć w sklepach maseczek w tubkach całych??? wydaje mi się że tylko w saszetkach są... (a to w sumie drożej wychodzą..)

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-14, 12:32   #2882
Julkaaa777
Wtajemniczenie

Cytat:

cześć

ja po regulacji brwi, maseczce oczyszczającej i nawilżeniu całego ciała
niedługo jeszcze pomaluje paznokcie

szczęście wchłaniam z powietrzem

Julkaaa777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-14, 12:39   #2883
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Ja też nosiłam stały aparat, ale tylko niecałe dwa lata. Zębów właściwie nie miałam krzywych, tylko trójki tak ustawione, że wada już była widoczna i cały czas się pogłębiała. Do tego problemy ze szczęką.
Zdjęłam aparat jakiś rok temu i chociaż przez pierwszy rok noszenia strasznie cierpiałam, to nie żałuję. Zęby mam naprawdę świetne, a najważniejsze, że mogę spać spokojnie, bo zęby już zawsze będą proste
Po zdjęciu wybielałam jakimś specjalistycznym środkiem od ortodontki, dałam za niego 120zł + musiałam zrobić szyny na wymiar. Drogo, ale po paru godzinach z tym środkiem już widać wybielenie o jakieś 2 tony.

Dobrze, że sobie o tym przypomniałam, to dzisiaj pójdę z tym spać

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-14, 12:51   #2884
Shadii
Wtajemniczenie

Hej Kobietki

Cytat:
Napisane przez martusia15cc Pokaż wiadomość
Tak miało coś wspólnego z cerą, a właściwie wszystko. Do ginekologa skierowała mnie pani dermatolog, bo wiadomo że trądzik musi miec jakas przyczynę w nieprawidłowym funkcjonowniu organizmu... Kiedy skończyłam brac antybiotyki(zaleczenie skutków) pani doktor kazała mi zbadać hormony, bo podejrzewałyśmy że one są przyczyną problemów. Po badaniach okzało się, że mam wysoki poziom hormonow męskich i pan ginekolog przepisał mi na pol roku tabletki w celu wyregulownia hormonow(leczenie przyczyny trądziku). Po zakończonej kuracji nie biorę już żadnych leków i moje problemy z buzią się skończyły.
Acha... dziękuję ślicznie za opisanie mi tego. Boję się hormonów, ale może u mnie też coś jest nie tak i trzeba byłoby to wyleczyć. Na pewno to przemyślę, jeszcze raz dzięki
Cytat:
Dzień dobry mi humorek nadal dopisuje zaraz zaczynam nauke psychologi będzie ciekawie dyryn dyn dyn a potem Tż przyjedzie i będziemy się kisić jak ogórasy

mój sposób na fale:
po umyciu, czekam aż włoski prawie wyschną ale tak nie do końca i zawijam w takie ślimaczki grubsze, żeby ich z 6 było, i np jak biorę pasmo włosów z przodu, zwinę i spinam przy końcu tego zwiniętego pasma, które jest rozciągnięte na długość włosów ( rozumiesz? ) i trzymam tak co najmniej godzinkę, potem wyciągam wsówki, przeczesuję palcami, troszku pianki i fale super wklejam parę fotek żeby pokazać jak mi to wychodzi
Yyyy, Loluska, mogłabyś mi to narysować w paintcie? nie rozumiem pogrubionego, a też mnie to interesuje

Cytat:

Witaj

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-14, 12:51   #2885
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Ja też nosiłam stały aparat, ale tylko niecałe dwa lata. Zębów właściwie nie miałam krzywych, tylko trójki tak ustawione, że wada już była widoczna i cały czas się pogłębiała. Do tego problemy ze szczęką.
Zdjęłam aparat jakiś rok temu i chociaż przez pierwszy rok noszenia strasznie cierpiałam, to nie żałuję. Zęby mam naprawdę świetne, a najważniejsze, że mogę spać spokojnie, bo zęby już zawsze będą proste
Po zdjęciu wybielałam jakimś specjalistycznym środkiem od ortodontki, dałam za niego 120zł + musiałam zrobić szyny na wymiar. Drogo, ale po paru godzinach z tym środkiem już widać wybielenie o jakieś 2 tony.

Dobrze, że sobie o tym przypomniałam, to dzisiaj pójdę z tym spać
120 to nie aż tak drogo jak za wybielanie- bynajmniej dla mnie- ja mam obsesje na punkcie białych zębów odkąd po raz pierwszy sobie wybieliłam paskami wybielającymi

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2010-11-14, 12:59   #2886
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
120 to nie aż tak drogo jak za wybielanie- bynajmniej dla mnie- ja mam obsesje na punkcie białych zębów odkąd po raz pierwszy sobie wybieliłam paskami wybielającymi
Tym bardziej, że efekt jest naprawdę świetny, dosyć trwały a szyny (dodatkowo trzeba za nie zapłacić, ale nie wiem, ile kosztują, za dużo protetyków w rodzinie a ja akurat miałam urodziny Ale są przynajmniej robione idealnie na wymiar) zostają na zawsze i potem można tylko dokupić środek. Ale to może raz na rok trzeba powtarzać, a może nawet nie.

Stary 2010-11-14, 13:05   #2887
CABIN CREW

Cytat:
Tym bardziej, że efekt jest naprawdę świetny, dosyć trwały a szyny (dodatkowo trzeba za nie zapłacić, ale nie wiem, ile kosztują, za dużo protetyków w rodzinie a ja akurat miałam urodziny Ale są przynajmniej robione idealnie na wymiar) zostają na zawsze i potem można tylko dokupić środek. Ale to może raz na rok trzeba powtarzać, a może nawet nie.

o to muszę się tym zainteresować- ale to dopiero po zastrzyku gotówki jakimś najbliższym czyli pewnie w okolicy bożego narodzienia

ZALATANA......
Stary 2010-11-14, 13:48   #2888
Soph
Zakorzenienie

Cytat:

witamy
mieszkasz obecnie w Paryżu ?

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-14, 14:44   #2889
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Cytat:

Pewnie, witaj

Cytat:
O, ciekawe. A może wiesz coś na temat zniżek na aparaty ortodontyczne dla osób, których rodzina pracuje w służbie zdrowia? Koleżanka mi kiedyś o tym mówiła, ale wiem tylko tyle, że jest taka możliwość, nic więcej.
Stary 2010-11-14, 14:47   #2890
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
Soph też mam tą maskę, i jak dla mnie działa jak dłużej się ją na włosach potrzyma, a zapach obłedny, jak dla mnie pachnie budyniem krówkowym
ooo tak
dziś nadal czuję ten zapach !

[QUOTE=ramoncia217;2322282 3]nio fajnie wyszedł, i teraz myśle własnie o wax i nie wiem jaki wybrac znalazłam taki https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1209053078 czy któras go z was stosowała?? nadaje sie do zniszczonych włosów?? bo ja zielona w tej sprawie jestem[/QUOT]
u mnie wrażenia takie jak u buahhot.
bez cudów.

Cytat:
Napisane przez pettiteAngel Pokaż wiadomość
dziewczyny, gdzie kupiłyście tą krówkową maskę?
u fryzjera

loluska
ja też noszę aparat, głównie ze względu na krzywy
zgryz
został mi jeszcze prawie rok leczenia...

a Kamil w mam talent był super !

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość

W ogole mam smaka na ta paletke
http://cgi.ebay.pl/Fraulein-3-8-28-E...3a1bb927b#shId

Mam juz ich duza palete 120 kolorow i jestem zadowolona z jakosci, bardzo
fajna !
ostatnio choruję na paletki Sleeka, ale niestety
mam ważniejsze rzeczy do kupienia...

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2010-11-14, 14:48   #2891
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Napisane przez dotka95 Pokaż wiadomość
O, ciekawe. A może wiesz coś na temat zniżek na aparaty ortodontyczne dla osób, których rodzina pracuje w służbie zdrowia? Koleżanka mi kiedyś o tym mówiła, ale wiem tylko tyle, że jest taka możliwość, nic więcej.
To raczej działa tak, że jeśli ktoś z Twojej rodziny zna dobrze ortodontę, to na zasadzie "polecenia po znajomości" może wziąć mniej, ale oficjalnie chyba czegoś takiego w ogóle nie ma
Ale jeśli masz protetyka w rodzinie, to może współpracuje z jakimś ortodontą, wtedy na pewno coś dałoby się załatwić

Stary 2010-11-14, 14:50   #2892
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

No właśnie ja słyszałam że jest, ale nie wiem jak to sprawdzić
Stary 2010-11-14, 14:51   #2893
magne
Zadomowienie

Aaa ! Nie wiem co się ze mną dzieje, odkąd postanowiłam ,żeby mniej jeść to cały czas myślę o posiłkach i wżeram coraz więcej ,a co najgorsze dużo słodyczy i owoców . Przedtem mogłam nie jeść słodyczy , więc nie wiem czemu tak teraz mam ?! Już od tyg. obżeram się słodyczami ... Wczoraj zjadłam na obiad cale opakowanie toffiffee, do tego ciastka i dużo owoców, kotleta, ogórki i ziemniaki ,a dziś 5 pancakesów z bakaliami, orzechami ,polewą czekoladową, lodami i wisienkami. Nie wiem co jest
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-14, 15:53   #2894
pettiteAngel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magne Pokaż wiadomość
Aaa ! Nie wiem co się ze mną dzieje, odkąd postanowiłam ,żeby mniej jeść to cały czas myślę o posiłkach i wżeram coraz więcej ,a co najgorsze dużo słodyczy i owoców . Przedtem mogłam nie jeść słodyczy , więc nie wiem czemu tak teraz mam ?! Już od tyg. obżeram się słodyczami ... Wczoraj zjadłam na obiad cale opakowanie toffiffee, do tego ciastka i dużo owoców, kotleta, ogórki i ziemniaki ,a dziś 5 pancakesów z bakaliami, orzechami ,polewą czekoladową, lodami i wisienkami. Nie wiem co jest
mam dokładnie tak samo:/ mam momenty, w których nie potrafię sie powstrzymać
Muszę schudnąć i to ok. 7kg.. najgorsze jest to, że przytyłam w niecały miesiąc tyle i boję się, że zrzucę to dopiero za dłuugi czas. Myślę, że przytyłam też przez odstawienie tabletek anty w ogóle przez to zbrzydłam (cera, włosy, cellulitis), bo nie mam już regularnego seksu

najgorsze jest chyba to, że nawet faceci, którzy mi się podobają są szczuplejsi ode mnie.. takie mam wrażenie..:/

Poszukuję jakiegoś masażera, będę rano robiła sobie masaże pod kocykiem

dzisiejsze:

wewnątrz:
- 2x czerwone herbatki
- 2x zielone
- pokrzywa

twarz:
- codzienna podstawa - czyli mycie żelem 3w1 garniera i krem rozświetlający Lirene oraz żel ze świetlikiem
- samoopalacz
- peeling ust i carmex
- rycynka na rzęsy
- regulacja brwi

ciałko:
- ćwiczenia: bieg w miejscu (to ćwiczenie, które stymuluje jednocześnie moją motywacje - oglądam wtedy zdjęcia, które mnie motywują wszystko przy fajnej muzyczce), hula hoop 20min, 8min abs, 8buns.
- peeling ciała cukrowo-cynamonowy
- balsam
- bańki chińskie? jesli się wyrobię
- dla dobra ciałka postaram sie już nic dzisiaj nie jeść

włosy:
- nafta na 30min przed myciem
- maska HE nawilżenie po brzegi
- psikacz jedwab

dłonie: - dzisiaj dla nich dzień spa delikatny peeling, rycynka, olejek, odżywka, malowanie..

Czekają mnie niedługo zakupy. muszę jeszcze przemyśleć, co by mi się najbardziej przydało by chociaż trochę przybliżyć się do doskonałego wyglądu.
Stary 2010-11-14, 16:26   #2895
ramoncia217
Wtajemniczenie

hej
ja dzisiaj zaskoczyłam moją babcie nowym kolorkiem, i barzo jej się podobał i mojej mamie też i mówi że teraz jest mi ładniej i mi pasują..
Jutro postaram się o zdjęcie dla was..

Loluska
też chciała bym więcej informacji na temat tych koczków

Soph a słyszałam że te paletki ze sleka nie są jakieś cudowne, dziewczyny na yt mówiły.. Ale kazdemu pasuje co innego

ja też nie długo wybieram się na zakupy i juz wiem co najbardziej potrzebuje

nie wiem co dzisiaj bede robic w ramach mojego co wieczorenego SPA
Stary 2010-11-14, 17:20   #2896
CABIN CREW

Cytat:
hej
ja dzisiaj zaskoczyłam moją babcie nowym kolorkiem, i barzo jej się podobał i mojej mamie też i mówi że teraz jest mi ładniej i mi pasują..
Jutro postaram się o zdjęcie dla was..

Loluska
też chciała bym więcej informacji na temat tych koczków

Soph a słyszałam że te paletki ze sleka nie są jakieś cudowne, dziewczyny na yt mówiły.. Ale kazdemu pasuje co innego

ja też nie długo wybieram się na zakupy i juz wiem co najbardziej potrzebuje

nie wiem co dzisiaj bede robic w ramach mojego co wieczorenego SPA
o to super ..jestem bardzo ciekawa zdjęc

własnie przeglądam katalog avon i mam zamiar zamowić maseczki:aloes i awokado i oczyszczjącą drzewo herbaciane i ogórek... w ogóle to podobaj mi się te z planet SPA (w sumie to cała seria) ale na razie nie na moją kieszeń... zastanawiam się też nad takim zestawem maseczek mini za 19,90...
ten wizaz i nasz wątek dobija mój portfel

a czemu tu dziś tak cicho?? jak mam czas żeby pisać to cisza a jak nie daj boże nie zajrzę przez dzień- półtora to do nadrabiania mam że ho ho

ZALATANA......
Stary 2010-11-14, 17:33   #2897
ramoncia217
Wtajemniczenie

Kitka ja miałam ta maseczke z avonu z drzewa herbacianego i ogórka i była fajna, i miałam też żel do mycia twarzy, i też byl fajny..

A w tych włosach czuje sie bardiej atrakcyjna

i własnie też mam czas na pisanie, a tu taka cisza hehe
Stary 2010-11-14, 17:56   #2898
CABIN CREW

Cytat:
Kitka ja miałam ta maseczke z avonu z drzewa herbacianego i ogórka i była fajna, i miałam też żel do mycia twarzy, i też byl fajny..

A w tych włosach czuje sie bardiej atrakcyjna

i własnie też mam czas na pisanie, a tu taka cisza hehe
i to jest najważniejsze

dobra ja zmykam na spotkanie

ZALATANA......
Stary 2010-11-14, 17:58   #2899
ramoncia217
Wtajemniczenie

własnie jem pyszne ciasto , tz mi upiekł
Stary 2010-11-14, 17:59   #2900
snowhitee
Zakorzenienie

Czesc piekne

Ramoncia no to czekamy na fotki To mowisz, ze Ci sie podoba? Przyzwyczailas sie juz?

Loluska ja tez niezbyt sobie to wyobrazilam Ale jestem ciekawa, wiec tez bede czekac na wyjasnienie tych fal/loczkow

Soph i Ramocnia ja tez mialam kiedys taka "krowkowa" maske bodajze latte, pachniala bosko ale mi nic nie robila z wlosami Nawet jak przetrzymywalam dluzej.. Mam nadzieje, ze Wam bardziej przypasuje

A ja dzis zrobilam sobie prezent w postaci sexi biustonosza mega push-up'a Jest sliczny, zakochalam sie w nim taki koronkowy i delikatny. I w dodatku zaplacilam 20% mniej bo akurat znizka byla w C&A

Ostatnio cos zaniedbalam swoje pisanie tu o spamowaniu takze dzis nadrobie Moje dzisiejsze spamowanko to dluuga kapiel z perelkami, depilacja nog, balsam brazujacy na cialo, peeling twarzy, maslo kakaowe ziaji na twarz, mycie i pielegnacja wlosow

A teraz popijam sobie pokrzywe i umaluje pazurki

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-14, 18:11   #2901
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Dzień dobry mi humorek nadal dopisuje zaraz zaczynam nauke psychologi będzie ciekawie dyryn dyn dyn a potem Tż przyjedzie i będziemy się kisić jak ogórasy

mój sposób na fale:
po umyciu, czekam aż włoski prawie wyschną ale tak nie do końca i zawijam w takie ślimaczki grubsze, żeby ich z 6 było, i np jak biorę pasmo włosów z przodu, zwinę i spinam przy końcu tego zwiniętego pasma, które jest rozciągnięte na długość włosów ( rozumiesz? ) i trzymam tak co najmniej godzinkę, potem wyciągam wsówki, przeczesuję palcami, troszku pianki i fale super wklejam parę fotek żeby pokazać jak mi to wychodzi
swietne fale
ja mam podobne i je spinam
Cytat:
Napisane przez magne Pokaż wiadomość
ja tez tak mam czasami, schudlam 1,5kg i jak wczoraj mnie slapalo ssanie na slodycze to myslalam ze mnie cos strzeli, zjadlam pol bialej czekolady i dzisiaj snikersa kupilam sobie, po prostu tak mi tego brakowalo, nawet obiadu nie chcialam zjesc, wystarczylo mi cos slodkiego
Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
Czesc piekne

Ramoncia no to czekamy na fotki To mowisz, ze Ci sie podoba? Przyzwyczailas sie juz?

Loluska ja tez niezbyt sobie to wyobrazilam Ale jestem ciekawa, wiec tez bede czekac na wyjasnienie tych fal/loczkow

Soph i Ramocnia ja tez mialam kiedys taka "krowkowa" maske bodajze latte, pachniala bosko ale mi nic nie robila z wlosami Nawet jak przetrzymywalam dluzej.. Mam nadzieje, ze Wam bardziej przypasuje

A ja dzis zrobilam sobie prezent w postaci sexi biustonosza mega push-up'a Jest sliczny, zakochalam sie w nim taki koronkowy i delikatny. I w dodatku zaplacilam 20% mniej bo akurat znizka byla w C&A

Ostatnio cos zaniedbalam swoje pisanie tu o spamowaniu takze dzis nadrobie Moje dzisiejsze spamowanko to dluuga kapiel z perelkami, depilacja nog, balsam brazujacy na cialo, peeling twarzy, maslo kakaowe ziaji na twarz, mycie i pielegnacja wlosow

A teraz popijam sobie pokrzywe i umaluje pazurki
a mozesz pokazac zjdecie albo linka w necie?
wlasnie sama posuzuje jakies ladne bielizny, chcialabym sobie cos kupic sezy
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-14, 18:18   #2902
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
swietne fale
ja mam podobne i je spinam

ja tez tak mam czasami, schudlam 1,5kg i jak wczoraj mnie slapalo ssanie na slodycze to myslalam ze mnie cos strzeli, zjadlam pol bialej czekolady i dzisiaj snikersa kupilam sobie, po prostu tak mi tego brakowalo, nawet obiadu nie chcialam zjesc, wystarczylo mi cos slodkiego

a mozesz pokazac zjdecie albo linka w necie?
wlasnie sama posuzuje jakies ladne bielizny, chcialabym sobie cos kupic sezy
No niestety ale na str C&A nie ma zdj zeby Ci pokazac a teraz nie mam czym zrobic Ale jest raczej prosty, z tym, ze taki jakby otulony koronka z wierzchu W ogole maja bardzo duzy wybor push-up'ow, w moim C&A jest cala sciana i sa rozne, nawet z wypelnieniem zelowym, ceny max 59zl, a jeszcze -20% to sie oplaca

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-14, 18:26   #2903
ramoncia217
Wtajemniczenie

snow no podobaja mi się włoski, i już się trochę przyzwyczaiłam, i wyglądam teraz jakoś bardziej wyraznie a nie jakoś tak smutno, zresztą nigdy nie umiałam wybrac odpowiedniego odcienia blond ..

idę się zaraz spamować, i chyba tez bedzie myćie i pielegnacja włosów, kąpiel, balsam, peeling twarzy, i ciała i nie wiem co jeszcze
Stary 2010-11-14, 18:28   #2904
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Mikołaj mi przyniesie tę torebeczkę, którą Wam tydzień temu pokazywałam, tylko fioletową
Stary 2010-11-14, 18:31   #2905
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Mikołaj mi przyniesie tę torebeczkę, którą Wam tydzień temu pokazywałam, tylko fioletową
oo jak fajnie
ja chyba poproszę o kosmetyki...

jutro idę szukać podkładu bo nie mam żadnego jasnego,
a wyblakłam

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2010-11-14, 18:33   #2906
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Teraz kosztuje ona 12,5, a wcześniej była po 16 funtów, więc chcę skorzystać z okazji. To chyba ze 20 zł oszczędności będzie. Całkiem sporo Teraz tylko mam nadzieję, że ktoś mnie szybko przygarnie do zbiorowego zamówienia, żeby się promocja nie skończyła
Stary 2010-11-14, 18:36   #2907
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
mi moja torebke tez Mikolaj przyniesie pod choinke
Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
No niestety ale na str C&A nie ma zdj zeby Ci pokazac a teraz nie mam czym zrobic Ale jest raczej prosty, z tym, ze taki jakby otulony koronka z wierzchu W ogole maja bardzo duzy wybor push-up'ow, w moim C&A jest cala sciana i sa rozne, nawet z wypelnieniem zelowym, ceny max 59zl, a jeszcze -20% to sie oplaca
o to sie musze przejsc
szukam jakiegos fajnego kompletu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-14, 18:37   #2908
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Ja w ogóle potrzebuję staników, a nigdzie nie mogę dostać 65C, a jeszcze żeby był ładny i dobrze leżał to już w ogóle
Stary 2010-11-14, 18:42   #2909
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Ja w ogóle potrzebuję staników, a nigdzie nie mogę dostać 65C, a jeszcze żeby był ładny i dobrze leżał to już w ogóle
to znajdz mi 60DD, zeby byl w normalniej cenie, a nie powyzej 150zl i ladny

lece mame z kosciola odebrac i na zakupy do Reala
nienawidze przez to niedziel
Stary 2010-11-14, 18:45   #2910
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Chyba i ja powinnam nosić 60DD, ale uznałam, że nigdzie takiego nie znajdę, więc nawet nie szukam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości