|
|
#2881 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXI
No wiesz... żeby Cię tylko nie urazić...
|
|
|
|
#2882 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Pamietaj,że umiem się odciąć
Dobra,już nie sprzatam,idę na ploty do sąsiadki
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2883 | |
|
Wiedźma
|
A ja znów nie mogę nadążyć z Barem. Czytam, czyta, czytam i czytam, jak zbliżam sie do końca, to już nie pamiętam, co czytałam na początku.
Wiem tylko, że Maja ma randkę i nie wiem czemu uważa, że powinno nas to dziwić. Bardziej dziwią mnie dni, kiedy nie ma. ![]() ![]() Wiem też, że dzieci Fav mówią o własnym dziadku per "wieprz" i daję słowo, w życiu bym na to nie pozwoliła, nawet gdyby dziadek był najgorszy, a ten wiem, że kocha wnuki bardzo. Wiem, że to nie moja sprawa i powinnam mordę w kubeł wsadzić , ale wiem też, jak te same dzieci traktują rodziców i nie podoba mi się to. Cytat:
To znaczy wiem, jakie to niefajne , ale wiem też, jak trudno się wyłgać. Na Twoim miejscu po prostu umówiłabym się gdzieś indziej na Święta. Serio. Po prostu powiedziałabym, że mnie nie ma. Za czasów kiedy mieszkałam w domu całe Święta grałam w brydża. ![]() Powinnam poradzić Ci, że nawet jeśli nigdzie nie wychodzisz, to powiedz, że zostajesz w domu, nie masz ochoty nikogo niańczyć ani wozić, ale na Kroma - wiem, że łatwo radzić, a wcielenie w życie to masakra... Przytulam. ![]() edit: A! Mam jeszcze dowcip a'propos trzepaczek i jajek: Wiecie dlaczego tort nie może mieć małych torcików? - Bo ma jaja roztrzepane. ![]()
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2010-12-20 o 17:52 |
|
|
|
|
#2884 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale nie - wszysyc znajomi z rodzinami siedzą, wielbiciele rodzinek pff ![]() Próbowałam kiedyś się postawić, że nie jadę, bo nie mam ochoty, to najpierw cała rodzina na mnie wydarła japę, a potem stwierdzili, że jak nie, to ma starszych zawieźć, a jak już się nachlają to po nich jechac i przywieźć. W doope niech se te święta wsadzą ![]() Cytat:
![]() A jak znam taki o jajkach: przycodzi facet do lekarza i mówi: - Panie doktorze, co robić? Mam jedno jajko drewniane,a drugie metalowe! - A ma pa dzieci? - tak. pinokia i Robocopa
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-20 o 18:04 |
|||
|
|
|
#2885 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Slowo daje, ja bym tak zrobila w akcie desperacji. Albo juz zawiozla a na Wigilii sruu winsko i niby konsternacja 'a to nie kompot byl?'
|
|
|
|
|
#2886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2887 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Ale zaraz ja nie mam do Ciebie gg (chyba) to może to były smsy w telefonie ![]() Albo może czytał moją rozmowę z Tru na gg Ano przybyło trochę pracy (dostałam 2 nowe kursiki, ale dzięki temu jest więcej kasy dużoo więcej ). A i do końca roku muszę jeszcze to tłumaczenie kurzaste zrobić, wczoraj trochę robiłam, może dziś też porobię ![]() No ale qrde no jak tak można, no qrde no ![]() Cytat:
![]() tak normalne Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Będziesz mogła pić do woli (za te wszystkie lata kiedy to w święta nie piłaś ).A! I w ogóle ciekawa jestem kto by ich woził, jakbyś z nimi nie mieszkała, miała męża, dzieci? ![]() Cytat:
A może paliwo z samochodów pościągaj ![]() Cytat:
Cytat:
Tylko, że przy tym drugim to chyba, by wszyscy musieli nocować u jej siostry, no bo jakby wrócili
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-12-20 o 19:26 |
|||||||
|
|
|
#2888 |
|
Zakorzenienie
|
obejrzałąm ostatnio odcinek 6 serii House'a
i jakoś tak, hm... czuję niedosyt ![]() Spodziewałam się, że jak zwykle będzie wielki pierdzielnik w życiu większości bohaterów ![]() edit: dowiedziałam się dopiero, że ukazała się debiutancka płyta Sorry Boys ![]() http://www.youtube.com/watch?v=wqjv6vZvNUM (miałam przyjemność poznac perkusistę)
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-20 o 20:20 |
|
|
|
#2889 |
|
grozi wypollizowaniem
|
czy jest na sali skarbiatko?
|
|
#2890 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale ty się darcia boisz? Nie jest to miłe, ale to, kuchnia, nie koniec świata! I mówi to ta, co się "darcia" też bała i to przez większość życia
![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#2891 |
|
Zakorzenienie
|
font dla napalonych barowych ciem
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=100226 (choć my i tak u siebie o tym gadamy )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-20 o 20:41 |
|
|
|
#2892 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobrze że chociaż jedna spraw się wyjaśniła... ja bym chyba buntu jednak spróbowała Cytat:
czy dla mnie ), a resztę kupię nie wiem kiedy Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2893 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2894 |
|
Zakorzenienie
|
znowu zimno. Przez noc tak napadało,że do pracy szłam po kostki w śniegu. I oczywiście przemoczyłam buty. Teraz mam kataru ciąg dalszy, tylko wersja zmodyfikowana, bo w pakiecie z bolącym gardłem. Super po prostu
Pocieszam się piernikiem. To już czwarte podejście w ciągu tygodnia. Nie wiecie gdzie można ukryć piernik przed tż-tem,żeby nie zjadał na bieżąco ![]() I jeszcze jedno, jak się pisze reklamację do dostawcy netu? Zamiast 5 Mbit-ów,za które płacę, speedtest najczęściej pokazuje niecały 1 To można reklamować? Przecież jakbym chciała 1 Mbit, to taką prędkość bym wykupiła
|
#2895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sprawdź, co masz na umowie albo w Szczegółowych Warunkach promocji - czy zaznaczono prędkość gwarantowaną 5M, czy "Do 5 M" ![]() I dzwonić do nich zgłosić awarię, niech sprawdzą czemu nie śmiega jak powinno. O kur** ![]() http://www.papilot.pl/zwiazki-i-seks...-dziewicy.html
|
|
#2896 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam Bar w ok. 1 minutę
![]() To idę pracować jak tu tak cicho
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2897 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Nie nadrobilem baru ![]() Ale pochwale sie ze dzisiaj kupilem ostatni prezent dla ojca Aaaaa i kupilem dzisiaj Maslo do ciala z Farmony karmel&cynamon bosko pachnie
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2899 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Kurde, planowałam w końcu ogarnąć chatę dziś wieczór ale wypełnianie debilnie szczegółowego wniosku kredytowego zajęło większość czasu.. Za to uświadomiłam sobie (uwaga, można się śmiać) że jestem z zawodu filologiem, pierwszy raz to do mnie dotarło czarno na białym, filolog - to brzmi dumnie
![]() i gut ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziołchy (i rodzynki) ale tak na serio, serio - myjecie podłogę co kilka dni? czy dopiero jak jest brudna? bo naprawdę zaczyna mnie przerażać mój brak zamiłowania do sterylności w otoczeniu, delikatnie mówiąc ![]() Cytat:
Są jakieś wieści od Tró?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2900 |
|
Zakorzenienie
|
Kameno - jakoś tak samo przyszło... Nie wiem jak to ująć dokładnie. Lata awantur, krzyków, przeróżnych manipulacji, szantaży emocjonalnych doprowadziły mnie do jakiejś nazwijmy to "znieczulicy emocjonalnej". Po prostu już mnie to nie rusza. Dziś rodzice nie są w stanie zmusić mnie do zachowań czy czynów na które nie mam kompletnie ochoty. Mogą moje decyzje im się nie podobać - oczywiście. Ale lata wymuszania na mnie czegoś płaczami, krzykiem, groźbami- minęły. Na dzień dzisiejszy mnie to nie rusza. Mama chce sobie krzyczeć? A niech krzyczy... Szantażuje mnie nieodzywaniem się? Proszę bardzo
Sama wymiękła po 3 dniach. Tak czytam to, co piszę i nie wiem czy nie brzmi to okrutnie. Ale wyjścia miałam dwa - albo zwariować dając się wrabiać w emocjonalne gierki, albo się od tego odciąć.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzis tż wyszedl z domu jak spałam i zostawil otwarte okno na 4 godziny... Wprawdzie w innym pokoju, ale i tak teraz oprócz grypy mam jeszcze katar, kaszel i zaczynają sie odzywać zatoki. A tż skacze kolo mnie jak koło jajka, bo czuje sie winny Zreszta slusznie
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
|
|
|
|
#2902 |
|
Zakorzenienie
|
Czemu sie pytacie o Tró ?Cos sie stalo bo ja chyba nie w temacie
![]() Ja sie pocieszam ze mam buty trekingowe z Goratexem ktore nie przemakaja i nie marzna w nich stopy
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2903 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
chcę wiedzieć czy nasze kciuki nie poszły na marne
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#2904 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
mozna sie podszkolic fachową literaturą
|
|
|
#2905 |
|
Zakorzenienie
|
a Máire Brennan nasza celtic Red zna?
![]() http://www.youtube.com/watch?v=uPX7ZWINHWU
|
#2906 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
reklamować przez UKE najpierw sprawdzić czy wina nie leży po stronie sprzętu, kabli czy softu. nawet jeśli w umowie jest do 5Mb, to uzyskujesz poniżej 30% i bodajże takie są widełki minimum. prawdopodobnie uda się wywalczyć obniżenie abonamentu Cytat:
najbardziej podoba mi się komentarz: "wy to najchetniej chcialybyscie porady jak isc do zakonu !!! bardzo fajny artykul wiesniary !!! nie rozumiecie jednej waznej sprawy? tu chodzi o to jak byc gora nad facetem i redaktorki wam to ulatwiaja zahukane dziewczynki !!! " Cytat:
no to załatwił Cię przed świetami... zdrowia mi po grypie został męczący kaszel i charcząco-rzężąca akustyka z rana.... ![]() i nie chcę do lekarza, bo mi pewnie dowali następnym antybiotykiem.
|
|
#2907 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
literatura nie daje rady, przynajmniej u mnie, czytam i rozumiem, ale wprowadzenie w życie to insza inszość
---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- o, jest Tró!
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2908 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
"a pani na zdjęciu ma żółte stopy. dziwne." i "nie wiedziałam że cera jest na stopach "bulwersu artykułem nie rozumiem
|
|
|
|
|
#2909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2910 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
chodzi bardziej o zrozumienie ze to ktos ma ze soba problem a nie my ...to pierwszy krok do tego by sie nie przejmowac
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:15.

, ale wiem też, jak te same dzieci traktują rodziców i nie podoba mi się to. 

Będziesz mogła pić do woli 

To można reklamować? Przecież jakbym chciała 1 Mbit, to taką prędkość bym wykupiła